|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  195 196 [197] 198 199   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.10.2009 17:00:51   
lilix
mi smo prvi zubić dobili sa 5 i pol mjeseci, a ubrzo su stigli i ostali, trljala sam mu desne onim "calgel" ne znam kako se tačno piše i hB nismo imali većih problema oko izbijanja zubića

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 4901
12.10.2009 17:53:33   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Jooooj, kod nas pljusak vani...vrijeme baš za spavanje user posted image user posted image user posted image

I kod nas pljusti, ja probala zaspati i nisam mogla, ne znam sta mi je.
Pa evo pijem kaficu. Sta Minja radi?

Uh, šta ti bi da ne možeš spavati...meni moja obično ne da kad se meni spava, a kad ona spava ja ne mogu zaspati user posted image

Kad si ovo pisala počela je plakati nešto pa sam je morala malo smirivati...odlučna sam od danas u namjeri da je više ne nosam zato jer čim je spustim ona se zakocene....puhanje mi se pokazalo kao dobra solucija samo moram puhati bar 5 minuta (umorim se pravo puhajući, sve mi se zavrti u glavi), ali i to mi bolje nego da mi je stalno na rukama jer nije uvijek lako nosati skoro 6,5 kila...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4902
12.10.2009 17:56:06   
Mya_81 RR
Škorpija, baš su bezveze ti likovi na poslu....jao, sramota da te hvataju na tu foru....ne daj se!!!!!!!!!!!!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 4903
12.10.2009 18:00:28   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: LUNA4

dobro jutro mame.....kako ste mi??mi smo tak-tak....umorno jako...
moja Antea se ustala jucer u pola 6 ujutro i nije spavala do 10 navecer i onda je zaspala ali se opet probudila u 2 nocas i evo jos je budna...grcici je muce....a mama je luda viseeeee......zabolio me zeludac nocas tako jako i jos me rastura ....bila sam se prepala da cu se srusit a mm u nocnoj bio...evo ukratko o nama....
kako ste mi vi???dali slusaju vase bebice??'

Pa, LUNA4, mila gdje si ti...

Nema te nešto na forumu ili se ne sretnemo...

Je li želucu išta lakše user posted image

I  baš mi je žao da vas muče grčevi...mi smo to predeverali i to baš gadno, ali sad smo super....želim da curetku te ružne beštije prođu što prije user posted image ...ljubi nam je punoooo, ali i stariju curici isto user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 4904
12.10.2009 18:10:43   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Uh, šta ti bi da ne možeš spavati...meni moja obično ne da kad se meni spava, a kad ona spava ja ne mogu zaspati user posted image

Kad si ovo pisala počela je plakati nešto pa sam je morala malo smirivati...odlučna sam od danas u namjeri da je više ne nosam zato jer čim je spustim ona se zakocene....puhanje mi se pokazalo kao dobra solucija samo moram puhati bar 5 minuta (umorim se pravo puhajući, sve mi se zavrti u glavi), ali i to mi bolje nego da mi je stalno na rukama jer nije uvijek lako nosati skoro 6,5 kila...

Ne znam draga, i mm je bilo cudno sto nisam zaspala, inace se ukomiram kad god imam priliku. user posted image user posted image
Drzim ti fige da se rijesite nosanja, pa barem da smanjite malo. Lakse je kako raste, mozes je zabaviti igrackama, maziti se, pjevati joj, valjati se s njom, ma svasta nesto, samo da nije non stop na rukama.
Ljubi je od djugajice i mene... user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4905
12.10.2009 18:13:51   
Mya_81 RR
E, draga, ja sve čekam da je baš ulovi ta faza zanimanja za okolinu...zasad je sve to još jako malo, tj. kratko...sve je zanima 5 minuta plafon, ali nosanje nikako da joj dosadi...

Ljubni i ti nama tog slatkiša user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4906
12.10.2009 18:15:16   
Ex Yu
zelo mamice mi vazdan imali goste puno puno beba i djece kuca je ostala haoticna dok se djeca zabave da se kafa popije to je ludilo kad se mi sastanemo user posted image user posted image al neka ih duse male veselo bas a moj je nemoguc danas sto od guzve sto od vremena samo vristi cjeli dan neplace nego bas vristi kao da ga nerviramo svi i puno je spavao sad se tek probudio sta ce bit nocas zivo me interesuje ...

on se jos neokrece al je poceo sa ledza na stomak al dopola i dohvaca noge al je to mana bebele djece mi imamo skoro 9 kg tako da je guza teska za podici ...

sto se tice zubica balimo od 2 mjeseca nemoguce, sad sa ogrlicom manje al ipak curi na sve strane a nikad nista pa to moze trajati do 9 mjeseca da neizbiju a da rano krenu ... a moze i rano da podzu nikad se nezna

a sto se tice smijanja e to smo davno savladali jer je tata uporan ko mazga, on je pokusavo sve i svasta i jedan dan je tolko vrisno (mm) ja doletila kontam sta je kaze on aaaaaaaaa cuj kako se smije a on smije ko na smjesnim video mi se rastopili e sad tata svaki dan glumi "majmuna" tako da se svaki dan posteno ismjemo meni slabije ide al i meni se nekad smije. tata urla dere se prepada ga sakrije se plazi mu jezik trese ga drma ustima ono opusteno i ispusta neke krikove i tako ga nasmije uvijek

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 4907
12.10.2009 18:23:10   
gvendolina
cao svimauser posted image

Ajdin danas bolje pajki nego juce,juce je cijeli dan zezio mamu.Vjerovatno ovo ludo vrijeme djeluje na njih.

dadada ja se bas pitam gdje ste vi,a vi zakuhali user posted image ma ko zna sta vi u snu radite,mozda ste vi to izsaobracaliuser posted image user posted image user posted image

skorpija ne daj se,ako se ne moras vracati na posao i nemoj.A kao sto sahara rece odi ti da ga darujuuser posted image

mya ne zamaraj se ti puno sa tim tablicama,sve je to indivudualno.Ajdin se poceo okretati na stomak sa 3,5 ili 4 mjeseca.Ali se sad ulijenio i nece nikako na stomak,samo bi da se nosa.A kad ga drzimo onda hoce da ga spustimo do stola da on dira rukicamauser posted image
pusa

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 4908
12.10.2009 19:39:39   
ivanak
Mislim da imam problema!
Dojim dijete i primjetila sam ima nekoliko  da baš ne uživa dok papa i kontam možda je problem u mlijeku,
Probala i stvarno ima drugačiji okus. Zbog čega je to?
A imam dobiti sutra menstruaciju, jeli možda to?
Šta da radim?

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 4909
12.10.2009 19:44:04   
reallove
vjerovatno je do tvoje ishrane,neznam da bi moglo biti ista drugo...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 4910
12.10.2009 19:48:41   
ivanak
Nije, jer jedem kao i inače. Moguće zato što sam ima baš nekoliko sam se jako uznemirila i stresla - jeli možda to razlog?

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4911
12.10.2009 19:53:08   
škorpija
ivanak prije da će biti zato što trebaš dobiti, hormoni osciliraju pa i ukus mlijeka, a ako si pod stresom to neće utjecati na okus ali hoće na bebu, ona se unervozi pa je i to možda razlog što neće da doji

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 4912
12.10.2009 19:54:12   
ivanak
Ajme, stvarno nemam pojma što da mislim!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4913
12.10.2009 19:54:53   
reallove
ne vjerujem da bi to mogao da bude razlog,ja znam da ako zena koja doji bebu jede cokoladu,neko povrce kao sto je karfiol,luk i sve sto ima jaci miris mlijeko moze promijeniti ukus ili miris...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 4914
12.10.2009 20:32:09   
Anoniman
Dobro večeeeeeee user posted image
user posted image se kupao i evo pajki, večeras nešto ranije, zaspao u 20h. Jutros smo oko 10h šetali dok nije bilo kiše pa smo od 11:15 - 15h spavali user posted image uz dojenje naravno. Mama ostavi na "izvolite" user posted image i mirni oboje user posted image .
Eh što se tiče okretanja sa leđa na stomak, nama to baš i ne ide, što reče ex yu - do pola uspijemo a smijeh na glas..... to odavno radi. Kad ga dignem, na buuuuuuuu user posted image , kad ga prekrijem pelenom, kad mu ljubim stopala....
sahara i dadada e baš mi je drago da ste tu user posted image
škorpija.... joj ne spominji mi posao, ja sam pravo nervozna ovih dana! Za 1,5 mj. bi se trebala vratiti user posted image a niti sam našla tetu niti mi se traži. Strah me i zbog mlijeka user posted image . Joj kako su brate bezobrazni pa kad skontaš SAMO 6 mj.!!!! Na dušu im! Ja svoje očekujem, odavno se "najavljuju" da dodju i sve više razmišljam da pitam dir. da mi produži porodiljsko...... user posted image
E da, danas smo probali 1/4 jabuke i pravoooooooo mu se svidjela user posted image
Veeeeeeeliki pozzzz generaciji.

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 4915
12.10.2009 20:37:51   
škorpija
enisa pitaj ga, ništa te ne košta. ja akobogda nikud ne idem do aprilauser posted image , oni mi banke ne daju, nemaju nikakvih obaveza prema meni, a radila sam do deset dana pred porod, nek se ....user posted image , da ne lajem pred user posted image , user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4916
12.10.2009 20:42:50   
Anoniman
I kod mene je isto kao i kod tebe!! Uh svašta bih nešto napisala al fakat nije mjesto, baš sam ljuta user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4917
12.10.2009 20:54:41   
Anoniman
, evo i mene nazalost na ovoj temi , danas sam razvukla trosjed jer je hladnije i cijeli dan se Ajna igrala uz moj nadzor, inace se igra na podu ali joj je nosic malo zacepljen pa rekoh da se ne prehladi , i maloprije je pal na pod , uzasno je plakala, ali ne dugo i odmah je nastavila sa igranjem, ali sam je ja dojila ubrzo i dijete je zaspalo , sta da radim, udarila je desnom stranom ceal i vidi se crvenilo, ostali dijelovi tijela su bez posljedica
Uzasno mi je, kao i svima kojii su to dozivjeli i pitam se da li je mogla fasovati neki potres ili nesto slicno ne daj Boze, da li da je vodim dr.?
Ona ima samo 6 mjeseci

Drage moje, evo ovo sam kopirala sa teme ' udarci u glavu', uzasno mi jeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4918
12.10.2009 20:58:00   
mamine oci
nadam se draga da nije nista strasno stavij hladnu oblogu,scekaj do sutra ako valjda ce sve buiti ok....

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4919
12.10.2009 20:58:11   
Anoniman
A joj user posted image user posted image user posted image user posted image draga moja ne znam al ja bih je ipak odvela dr. Znam da ne valja nakon udarca u glavu odmah zaspati..... Ništa te ne košta da je odvedeš, ne daj Bože da bude nešto, ovako ćeš biti mirna a siguno nije ništa al eto.... Ljubim vas obje, javljaj se molim te.....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4920
12.10.2009 21:00:39   
Anoniman
A joj, znam da kazu da ne valj da spava odmah,ali je vec trebela zaspati prije toga, i mislim da cu je sutra bez obzira kako bude odvesti dr.,ali opet sta ce mi oni pregledom ustanoviti ako ne ode na snimanjeuser posted image

Hvala vam, ma sad bih se ubilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4921
12.10.2009 21:05:27   
Anoniman
Vjerujem da će odmah snimiti posebno jer je mala pa ne zna ništa reći. Ti je svakako prati i možda da je budiš večeras češće user posted image
Nemoj sebe kriviti za to, desilo se, šta ćeš. Evo jedan veliki user posted image user posted image od nas!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4922
12.10.2009 21:09:30   
Ex Yu
enisa to su ti debele bebe nece ljenguze da se potrude user posted image i onaj mali sto mene mjenja dobio otkaz da  ti priopcim odma jer ces prije mene na poso a ko ce ti pravit fakture to neznam user posted image user posted image javi mi kad krenes al pitaj da ti produze sto rece nece te nista kostati pa upali upali sta bi ...

sahara nisi jos trebala dati da zaspe ako je glavica u pitanju jel ti se budi jesti?? mada obicno djeca povracaju ako je nesto potres ili to ... valjda ce bit uredu vidjet ces ujutro ipak mozda da je odvedes ako primjetis da nije ok user posted image user posted image joj ja se sva najezim kad tako cujem i znam da ce i moj kad tad sletit ... a neki dan kad sam ga nosila bacio mi se nazad al uhvatila sam ga ... a poslije toga kad sam ga htjela spustiti na kauc pokuso je skok na glavu isto sam ga uhvatila al sam pretrnula skoro da je pao direkt na glavu nedaj boze vrat slomit ... vragici mali uhhh user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4923
12.10.2009 21:09:42   
Anoniman
Hvala ti, i tebi mamine oci, ma evo probudila se i sve j epo starom, mislim na ponasanje, ali opet me strah uzasno, e jeuser posted image em ti koja sam glupaca, ma samo da ona bude ok, zasad izgleda super, to mi je opomenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4924
12.10.2009 21:11:40   
Anoniman
jadnaaaaaa Ajnicauser posted image ...ljubi je od nas...puno, puno, punouser posted image user posted image ...ma hebi ga...nema odrastanja bez padova...moramo se na to svi pripremitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  195 196 [197] 198 199   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  195 196 [197] 198 199   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

da li
malena.

vasem muzu smeta i da li vam je ikad prigovorio jer vam nije bio prvi...mislim na sex

da (37%)

ne (36%)

bio mi je prvi (28%)

Broj svih glasova: 138

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *