Suzana
|
Žene falite mi, ali meni frka posljednjih dana, a ovih dana mi nema ni neta kući.... Vrlo kratko od mene: bebano, nemoj zezat, ovdje smo svašta pisali za doručak, moraš se vratiti koju stranicu nazad da vidiš šta moji jedu pored palente, ili čekaj dok ja budem slobodnija pa ću ti pisati heheheh. Ljubim te! SelmaK što te nema! Palačinci, što da ne. A lako i brzo se naprave. A onda ti i muž namažete Nutelle i debljamo se svi zajedno. Moji su jeli palačinke, ali same - probamo čim prije uskoro. Mišur, u pravu si, i ja mislim da su se Luki zgadila Lina heheh. Ma žene, i ono je čista hemija... Bolje je da namažu finog hljeba sa mileramom! Javim se više sa idejama kada budem imala više vremena, ne zamjeriteeeeeeeeeeee. Mišur, što se tiče tvoje želje da Luka pojede flašicu pa ide prati zubiće, pa na spavanje... mislim da će ići teško. Jer, koliko shvatam, njemu je flašica zamjena za siku i način za uspavljivanje od 8. mjeseca, zar ne? Nemoj se toliko tim opterećavati... Važno je da on hoće prati zubiće i da stvori naviku o higijeni, ne vjerujem da će imati loše zube zbog te večernje flašice... I da, NEMOJ nas napuštati, Luka neće ništa drugačije jesti od naše djece sa 19 mjeseci. haidy, ženo svaka 2 h? Prečesto... I moji ovih dana ništa ne jedu, niti spavaju, haos, nosići cure, temperaturica, prvo sam mislila da je viroza, ali im izbijaju i četvorke i trojke istovremeno. Otekle su im desni. Jadničci moji. Pišemo se!!! Puno pozdrava!!!!!!