kasper
|
Evo da i ja napisem svoju pricu : termin mi je bio 24.08 i prosao kukala sam ovdje na rr da se svima nesto desava samo meni nista 23 posle podne pocne mi curiti nekakva sluz,24nastavlj a i plodna voda polako pocela da curka, nazovem bolnicu kazu dodji 25 ujutru pa ce doktor posle pregleda reci sta ces. Tako je i bilo ja na pregled,otvorena prst ipo plodna curi ostajem u bolnici. Citav taj dan sam bila na odjelu,bolovi svakih 10min jako slabi,dan nikad proci,ctg stalno prikljucen nist se ne desava. U 7uvece doktor me pregleda i kaze ides u radjonu,ja sva sretna . U 8 sam vec bila na krevetu pored mene jos jedna porodilja,ukljucili nam drip i babice nestale. Sati i minuti su mi bili ko godine,bolovi uvijek isto svakih 10 min a ja se neotvaram,pojacavaju i drip... i tako ja ispratim skoro 8 porodilja tu vece,mislim da sam ih toliko nabrojala.. Lezala sam i ludila,cekala ,naidje babica i kaze NECES TI JOS,joj boze samo da krene neko desavanje. I tako ja do 4 ujutru lezim,predisem bol svakih 10 min i cekam novi... Oko 4 dok me pregleda kaze 8 prst napokon,probiju vodenjak i onda krecu sve cesci i jaci bolovi,uf ja sva sretnaaaaaaaaaaaaaa u pola 5 vec sam pocela smarati babice da me poradjaju jer sam osjetila napone od bebe,kazem im ispasce mi dijete a nema ko da ga doceka ,a one meni nece to tAko lako ici kao sto ti mislis Međutim,jedna mlada babica dodje do mene objasni mi kako da guram i napinjem,bez vristanja galame i plakanja i sve ce biti OK Tak je i bilo ,rodila sam svog pisonju iz drugog napona u 20do5 3450tezak, 54 dugacak ,place on placem ja a babice mi cestitaju,odlican porod za primjer . Mislila sam sad je sve gotovo rodila sam svoju bebu nema vise sta,nije bilo nista strasno kad ono ... sivanje Zene moje ,doktorica me sila 45min,ja sam je molila da prekine ,rodila bi jos 100 beba samo da taj pakao ne prolazim,nisam puno ispucala niti su me oni rezali,samo dje god ona napravi sav tu mi koza pukne ,.namucila se ja namucila ona,krvi sam puno izgubila bas na sivanju,pa sa infuziju primala Ali opet i to saam brzo zaboravila kad su mi donijeli mog ĐorĐa,na prvi podoj Eto svim bi pozelila takav porod a da naravno samo bolje sivanje