|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
15.9.2009 16:21:11   
mojbebac
anjica je danas spavala bas kratko, ne znam sta joj je bilo, ali je evo sada zaspala dok se igrala, mora da je zbog vremena.... danas smo probale bananicu i mislim da joj se dopala - nije pravila grimase user posted image

posto vidim da pricate o prevrtanju i okretanju, moram reci da se ona ni jednom nije okrenula na ledja ili na stomak sama, ali kad joj pomognem i pokazem onda to radi, teska guza debela, ali zato nogice i rukice nikad ne miruju i grabi sve sto stigne .... cuclicu nece uopste i davno sam prestala pokusavati da joj dajem ....
pusica svima .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3401
15.9.2009 16:24:57   
ivanak
Ma tata mu je to davao dva dana dok ja nisam bila doma. Na mlijeku je sada.
Moram pohvaliti - AVENTOVA izdajalica je odlična. Radi ko mali crnac.
Je skupa, li je odlična.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3402
15.9.2009 16:28:59   
Ex Yu
moj spava inace tri puta preko danas danas je jedva jednom i to se stalno budio dok mu tata nije doso i uspavo ga na sat vremena neznam sta mu je evo i sad guguce pored a nema spavanja ni blizu

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 3403
15.9.2009 16:43:35   
Apotekarka
Ja ne znam sto je s mojim danas inace pslijepodne nikad ne spava a danas od 11:30-13:30 spavao i sad u 16 h opet zaspao,sve me strah da nije prehlađen mjerila sam mu temp rektalno 37,2 malo kasljuca i kise a okice mu se sjaje...najgore sto je u 17 trebao jesti pa da ga odnesem svekrvi jer moram nesto obaviti ne znam sto cu...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3404
15.9.2009 16:46:05   
iv@ncica
ivanak-ne  brini  to  je  zbog  promjene  hrane i kod nas  je tako  bilo, njihova probava se teže prilagođava novoj hrani,  ali  zahvali  bogu  što  ti  je bez  problema  prihvatio  drugu  hranu  osim  sike,  kao  što  je  slučaj  kod  mene pa  sam  zato malo  ranije uvela  malo  baby riže i kašica  voćnih.
Moj  s e bebač  okreće i čevrta  stalno  već od  3-ćeg  mjeseca,  pokušava  da  puže ,  hoće  da  sjedi...jako  živahna  i  vesela  beba  koja  ne  voli  da  spava  user posted image ,  i  po  danu  sam  ga jedva  uštosila  na 3xpo  malo ,  a  nije  baš  ni po  noći  neka  spavalica, uostalom  na  mamu  bar u  tome user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3405
15.9.2009 16:47:50   
iv@ncica
draga moja  bebe  se  mjenjaju , svaki  tjedan  druga  priča ...njemu  sad  paše  tako...a  neće mu  ništa  biti ako  jede  i kasnije, jel  boca  ili  sika!!! Ako je  sika  nema  planiranja puno unaprijeduser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3406
15.9.2009 19:46:21   
Anoniman
Cao, cao, sto ste se raspisaleuser posted image user posted image user posted image
Mi smo danas probali sok od jabuke,naravno od cika Hippauser posted image , jest da smo rekli cekati 6 mjeseci ali eto, imamo pet i 9 dana, i polako se moramo privikavati na nove okuse, a toliko je toga za probati, jos ove testne faze - svaki okus pojedinacno, trajace touser posted image , i malo smo slagali face kao kad je nedto kiselo, ali probala je mama poslije i nije kiselo ali je bezze, nema secerauser posted image user posted image user posted image user posted image , eto i kupili smo jaknu za zimu( cim je zahladnilo ,mama se prepala) i pravo je lijepa i jedva cekamo snijeg da se grudvamo user posted image , i da i jedne stramplice, to su nam prveuser posted image , eto svasta smo danas radili, i jos smo budni i ne zelimo pajkitiuser posted image

Pusa generaciji!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3407
15.9.2009 20:51:09   
Anoniman
Žeeeneee, ja vas praaavo poželjela... stalno mislim na vas...
Ne stigoh se jučer javiti... sve neka frka trka... a vidim vi se raspisale... jedva vas pohvatah.
Vidim ima i beba grebalica i beba prevrtača... a bilo je i malih rođendana, pa čestitke svim bebama. Nadam se da su nam bebane sa grčićima bolje... ljubi ih teta Pingponguser posted image !
Moj bebač bambrlembač napreduje fenomenalno, vježbice su već urodile plodom. Sjedi mnogo duže i oslanja se rukama da ne padne... na leđa skoro nikako neće, samo bi se vrtila i ležala na tibi. Preksinoć je čak prvi put sama zaspala na tibi. Bilo me strah da je tako ostavim cijelu noć, pa sam je nakon desetak minuta vratila na leđa.
Maše ručicama stalno... ne može sjediti s mirom, samo bi da grabi stvari ispred sebe. Meni je to pravo neobično jer je dosad bila mirna k'o lutka... Bogu hvala da je ona tako "nemirna"... : )
Danas smo išli kod pedijatrice na kontrolu obima glave... obim je u granicama normale za Esminu dob. Pedijatrica mi je čak rekla da se ne moram brinuti zbog Esminog "stanja" jer ima toliko ljudi na svijetu kojima moždane komore nisu simetrične pa sasvim normalno funkcionišu. Eto, ja se raspisah, a pravo sam vas poželjela... pa moram podijeliti sve sa vama.
Vejiki pojubac generaciji i njihovim mamicama...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3408
15.9.2009 21:12:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image za Esmicu,hvala Bogu da napreduje, ljubi je od nasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3409
15.9.2009 21:45:08   
iv@ncica
ma   cmmmok  Esmici i  ne  brini...i nek jeona  živahna  hb, to znači  i da  napreduje dobro....meni reče pedijatrica neki  dan  kad sam  joj rekla da mi je  mali  preživ, kaže  ona  bolje  da  je takav  onda  znaš  da  se  dobro razvija  motorika.....:)))))  ma  narast  će nam oni, ami ćemo  se  svemu smijati,  ja  do neki  dan kukala  zbog  grčeva,  a  vidi  sad ih  se  više  i  ne  sjećam  :))  sve  prođe!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3410
15.9.2009 21:50:24   
shejla
Ljubimo i mi Esmicu user posted image user posted image user posted image

A neko spomenu kupovinu zimskih jakni i mi smo neki dan kupili malu zelenu montusu :):):) Mozda sam vec i pisala, kupili u Zari na Pofalicima, super je...ima svega, a jeftino user posted image

Nego, kada se bebama promijeni stolica - mislim gustoca stolice. Kod Lamije je jos, cini mi se, ista kao kad se rodila - skoro tecna, sa sitnim komadicima...i zuta je. Vidim spominjete tvrdje stolice, pa ne znam je li to zbog dohrane ili tako treba??? Lamija SAMO doji.

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3411
15.9.2009 21:52:46   
Ex Yu
shejla jel ona od 30 km, sa lisicom oko kapuljace? i ja sam je htjela kupiti al nekako mi djelovala mala kad je masalla napredam reko ko ce znat kolki ce biti do zime ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 3412
15.9.2009 21:55:19   
sheri
Esma drugarice svaka cast!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grcevi, bjezite vec jednom od malih beba!
mi smo i danas dobro, hB!  gugucemo ko veliki, najvise se sa dedom isprica, valjda mu se pozali na nas user posted image . odgurujemo se nogama, podizemo trup i mama ludi zbog toga jer me strah da ce joj puknuti nogeuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 3413
15.9.2009 22:01:14   
Ex Yu
ja sam smotana zena uvijek komentarisem samo zadnji post a fino procitala da nam Esmica napreduje i zaboravi joj poslati jedno veliko user posted image user posted image user posted image BRAVO ... bit ce to sve ako Bog da OK vidis da sam samo bila malo lijena sta vam je

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 3414
15.9.2009 22:04:06   
shejla
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

shejla jel ona od 30 km, sa lisicom oko kapuljace? i ja sam je htjela kupiti al nekako mi djelovala mala kad je masalla napredam reko ko ce znat kolki ce biti do zime ...

nije, bas ko prava mont jakna, nema mici oko kapuljace :) Zelena je, a jeste 30 KM je kostala

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3415
15.9.2009 22:11:46   
Ex Yu
to je ta bile su i bez lisice i maslinasta karo neka i crna al sve skoro iste al male bas nekako il mi se ucinilo meni to sve djeluje minijaturno

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 3416
15.9.2009 22:14:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Cao, cao, sto ste se raspisaleuser posted image user posted image user posted image
Mi smo danas probali sok od jabuke,naravno od cika Hippauser posted image , jest da smo rekli cekati 6 mjeseci ali eto, imamo pet i 9 dana, i polako se moramo privikavati na nove okuse, a toliko je toga za probati, jos ove testne faze - svaki okus pojedinacno, trajace touser posted image , i malo smo slagali face kao kad je nedto kiselo, ali probala je mama poslije i nije kiselo ali je bezze, nema secerauser posted image user posted image user posted image user posted image , eto i kupili smo jaknu za zimu( cim je zahladnilo ,mama se prepala) i pravo je lijepa i jedva cekamo snijeg da se grudvamo user posted image , i da i jedne stramplice, to su nam prveuser posted image , eto svasta smo danas radili, i jos smo budni i ne zelimo pajkitiuser posted image

Pusa generaciji!!!!!!!!!!!!user posted image

sjoooooooo...Ajnica nam veeeeeeeelikauser posted image user posted image user posted image

i mi cemo se grudBati s vamauser posted image user posted image user posted image user posted image , i snjeska blijedica praviti, i iglu (tu sam majstor)user posted image user posted image jedva cekaaaaaam

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3417
15.9.2009 22:16:28   
Anoniman
I Esmici cestitamouser posted image user posted image user posted image

mozel' se na ove cestitke pretplatiti...ja vazda fulim da nekom cestitam...ljubim ja sve piliceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3418
15.9.2009 22:37:36   
Anoniman
sahara, iv@ncica, shejla, Ex Yu, sheri, dadada, hvala puno
i ljubite bebačeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3419
15.9.2009 22:51:53   
mnn
nisam bila tu ...i evo koliko toga ste napisale...uf ne mogu sve da pohvatam.

česttitke svim bebicama mali rodjendan!

pilence napokon nanam zezao je malo mamu svoju..pa je tata odlučio da ga sada hrani po noči da se mama malo odmori.user posted image  sretna sam zbog toga jer sam stvarno koma.

šaljemo vam pozdrave, laku noč idem ja nanati.

sahara kako ste mi? enisa_sara nisam te čula dugo? ma kad samo dodjem nakratko i zbišem...user posted image

a gdje je moja Zarica? puse i njoj šaljemo.user posted image user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3420
15.9.2009 23:21:35   
Anoniman
mnn, evo superiska smo, svaki dan nesto novo, kao i kod vas pretpostavljam, a super da se tata ukljucio u hranjenje nocu, moj ne moze jer dojimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dadada, i reci Andreju da kad se bude udvarao Ajni ne stavlja kamencice u grudve kojima ce je gadjatiuser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 3421
15.9.2009 23:43:40   
Ella_H
Poz mamice i mi da se priKachimo malo hehe
Ammar zasad vecinom dobar ruca pajki i tako
jucer se malo nosao pa sam skuzila da je pocelo
lopovisanje i u ljulju ga pa uspavam pa u krevetac..
Danas sam uspjela i rucak bravo ja hehe
mnn duso moj mm od pocetka skoro tj 10 dana
kad sam prestala s dojenjem zavrsila u bolnici bla bla
radi nocna hranjenja 80% mozda i vise al stid me reci hehe
ali nerani ujutro tako da je ok a mali da se neurekne pajki
nocu pravo fino po 4 ili 4.5 sata tako da je odlicno...
Treba svakoj zeni malo odmora i da odahne bilo danju ili nocu...
Ljuuubim sve curice i djecake...
Sahaara jesi to pocela rediti malu princezu hehe
cmoooook cmooook svim pilicima od nas :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3422
16.9.2009 9:47:48   
cele.k.
zbog dojenja joj je takva.Ada cim je pocela jesti gustu hranu stolica joj se promijenila

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 3423
16.9.2009 10:59:31   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: shejla

Nego, kada se bebama promijeni stolica - mislim gustoca stolice. Kod Lamije je jos, cini mi se, ista kao kad se rodila - skoro tecna, sa sitnim komadicima...i zuta je. Vidim spominjete tvrdje stolice, pa ne znam je li to zbog dohrane ili tako treba??? Lamija SAMO doji.

imas negdje otvorenu temu boja bebine stolice...uglavnom, iskljucivo dojene bebe imaju stolicu kremastu do tecnu zlatno zute boje - senf boja, sa sadrzajem u obliku zrna...dakle,kod Lamijice je stolica kakva i treba da bude - super user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 3424
16.9.2009 11:51:35   
Anoniman
Koliko se anelova guzara udebelila? Kako nam je on? Ljubimo vas
Moj Anel je imao 4.900gr.sad se sigurno zdebljo otezao je finouser posted image idem sledece sedm.navakcinu pa cu znati kg.
Pozz kako ste mi sta ima kod vas,bebice jesul mi dobro zdrave pametne vesele.
Ja sam dobro kao i Anel hb.spava sad jede fino.Pojede svaki put po 120ml.rekla mi pedijatrica< zvala ju kaze kad je nestrpljiv pa se vrti,kad jede nemiran pa zaplace flasu izbaci smiri ga pa mu daj onda njemu je malo 50ili70ml.I tako i radim kad place pa pregladni nezna ni on sta ce smirim ga cucom,pa mu onda dam flasu i pojede.Sjedeim snjim po sat,vremena toliko je spor zato sto zaspi uz flasicu user posted image .....
pussa svima a najviseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 3425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *