bebbe RR
|
Evo, jedan vikend pozdrav od nas. Juče smo bili u gužvi, išli smo u Zagreb, te se kasno vratili. Danas imamo goste na ručku, popodne nam takodje dolazi jedna prijateljica koju se baš radujem da vidim, a sutra idemo u Austriju u jedan zamak na ručak, to su organizovali jedni naši prijatelji Austrijanci. Bili smo jednom, prije dvije godine, i radujem se što idemo opet jer je ambijent lijep, tu je i muzej sa lijepom postavom, dobar kustos... Emica je dobro. Zna zvati Anju i non stop puže njoj u sobu ili do sobe kada joj ova zatvori vrata:) A, zove je nekako čudno. Nekada "AJA", a nekada "AVA":) Juče je slabije jela, ali valjda joj takav dan nadošao. No, prespavala je noć, prvi put se je probudila u pet sati, tako da sam i ja spavala pet sati u komadu, a onda smo dojile i nastavile do osam. Hvala svima za čestitke za Anju. Kako su nam mala raja?! Enna, baš mi je drago da je Eni bolje. A to da je razmažena - pa i rodimo ih da ih volimo i mazimo. Naša obaveza je, istina, i da su nam pristojni, te od toga ne treba odustajati, pa će i biti. Ne sekiraj se ti ništa. Čestitke na novom zubiću. New mama, neka ste, hB, bolje tvoja princezica i ti. Nisam ni ja za to da se djecu kljuka antibioticima, ali ponekad su potrebni i hvala Bogu na razvoju medicine, jer, što kažeš, ko zna kako bi bilo da nije uzimala antbiotik. Dinciii, kod vas je baš veselje sada sa vriskom:) Čestitke za novu autosjedalicu. Mi isto imamo novu u MM autu od sredine avgusta, i Ema rado sjedi u njoj, jer je, sto kazes okrenuta naprijed. U mom autu je još u onoj maloj sjedalici, ali odgovara mi jer je pored mene, na prednjem sjedištu, tako da ću gledati da zadržim tu varijantu bar još mjesec ili dva. Nita, bravo za Kanitu! Kao što znaš, taj "pepermint", odnosno pobuna protiv oduzimanja igračaka, je normalna i potrebna razvojna karakteristika! A za mlijeko - baš kao što si rekla - ne sekiraj se. Kao što si rekla, ako ona ne vuče, nema ništa od dojenja. Kada sam ja počinjala dojiti mislila sam u sebi da ću to maksimalno šest mjeseci. A izgleda da ne bi tako:) A, mogu li se sada obrukati i priznati da ne znam šta je ni maslenica ni maslenjak?! Ili možda znam, a drugačije zovem?! Kako bilo, važno je da vi radujete svoje muževe:) Pusa curama. Malaaa, mora i Ahmed otkrivati svijet, ne može samo pajati, a veliki momcina. I, masala, napredan je fino. Pravi frajer! Emma.L, vas vasa Ema malo zeza po noći, ali, nije li to posao bebama, prava bebeća disciplina?! Ma, nije neka utjeha pospanim mamama, to znam, ali uistinu sve te faze prodju i djeca lijepo počnu spavati cijelu noć, valja nam izdržati. A, kada sam već kod spavanja, gdje nam je Mynxlee?! Stojadinka, možda je Remzy fakat tužna što joj nema muža kući, i nije li to najnormalnija stvar na svijetu? Mamine oči, dobro nam dosla! Anushka, bravo za hrabrost! I za Alena koji podržava mamu! Ups, budi mi se Ema, pusa svima, pisemo se!
< Poruku je uredio bebbe -- 12.9.2009 10:58:13 >