mynxlee
|
Bebbe, pa sto mene bona naruzi. Bas si neka Necu vise, obecavam On ne podnosi nikako vrucinu, pa je moguce da imas pravo. Juce i danas je ovdje dosta hladno, pa je preko dana lijepo spavao. Npr. sad vec spava 2 sata. Kad ide na spavanje obucem mu pidzamu, a ispod body bez rukava, s tim da ga ne pokrivam, ali opet se oznoji. Nekako ne mogu ga obuci u nesto laganije, jer su noci hladne. Sad ima body dugih rukava, somotne hlace, pokriven tankom dekicom, u sobi 25° i bas lijepo spava. Sinoc je bilo budjenja vise nego preksinoc, ali podnosljivo je. Znaci, cepici samo kad je temperaturica. Primljeno k znanju. Remzy, znam kako ti je. Ne znam kako da ti pruzim rijeci utjehe kad ni samu sebe ne znam utjesiti kako treba, jer je i meni tesko ovamo u ovoj tudjini i nikako da se naviknem. Opet, kad pogledam svog malog andjela, kazem si da sam sretna sto imam tako lijepo, dobro i zdravo dijete, da cu za njega uciniti sve, ali bas sve, samo da njemu bude dobro. I kod mene su problemi, ali svi ih imamo. MM mi je jos bolestan, na bolovanju vec 2 mjeseca. Ne sikiraj se. Pogledaj te svoje male andjele, imas njih, a i muz ti je sto kazu ziv i zdrav i svi oni koji nisu uz tebe, a koje puno volis. EmmaL., hvala za divljenje, ali ne bi pozelila nikom ovo. Ma to slomi. Ajd' sto lomi po danu, nego i po noci. Aman cu morati opet na namjestanje kicme Mamabb, di je bia Sime!? Ozdravice nam Leila brzo, ne brini. I meni je doktorica rekla da se cuvamo godinu dana, pitala sta cemo koristiti kao zastitu, kao ona preporucuje kondom, mislim sama u sebi, nema njega blizu mene ni golog ni obucenog Al' zensko ko zensko, opet popusti prvi Imam ja ovdje jednog komsiju, islamske vjeroispovijesti, iz Tuzle, sam zivi, radio s mm, super drugari, rastao se s zenskom s kojom ima sina, kojeg obozava, a ona ko fol nasla frajera 500 km odavde i odvela mu malog. E, sad, posto je on stvarno dobar momak, posto nema nikog svog ovdje, a dodje kod nas skoro svaki dan na jelo, ne posti bas svaki dan, jer ima tezak posao (radi nocne u pekari, a i preko dana honorarno), mislila sam da mu pripremimo Iftar, tj. bosansku tradicionalnu veceru, pa sam htjela da pitam za misljenje da li bi to bilo ok s moje strane uraditi. Sorry, sto sam otisla van teme ''bebe 2008''. Ja nekako uvijek skrenem s teme. Bebbe, kako nema kod nas taj Baby TV. Je li to program ili sta? Jedno vrijeme sam stavljala Ivana u hodalicu i to bi mi dobro doslo kad trebam nesto brzinski uraditi. Neki dan stavila ga, zazvoni mi telefon, dok sam se javila, cujem u sobi neki cudan zvuk, ja tamo kad ono Ivan propao kroz hodalicu. Otkacilo se ono platno gdje se sjedi. Viri mu pola glavice, gleda u mene ne zna sta se desava. Kako mi ga bilo zao. Odmah sam ju sklopila i liferovala na tavan. Inace je marke ''Hauck'', a to je ko biva Njemacka proizvodnja. Danas cemo mm i ja ici kupiti drugu, jer mi stvarno dobro dodje.