|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.9.2009 22:45:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

mm zna sve oko bebe  kao i ja, i promijenitit pelenu i nahraniti, kupamo ga zajedno svaku noć, samo mu baš ne zna tepati kao ja, malo je user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

SKIDAM KAPU SVIM MUZEVIMA KOJI POMAZU....svaka vam castuser posted image ...de uzmite ovog mog balkanca i poducitega

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 3076
9.9.2009 22:48:53   
škorpija
e u krajini su gotovo svi muškarci takvi, neće sa bebom da imaju ništa dok ne mogne s njima drva pilati i cijepatiuser posted image , zato sam se ja zarekla da svom mužu neću uskratiti užitke očinstva (on je sarajlijauser posted image )

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3077
9.9.2009 22:51:31   
Anoniman
I ja sam MM malo opustila... bio je u grču da šta ne slomi bebi (kao da je od stakla), a sada je zna fino i presvuči i nahraniti. I mi je kupamo zajedno, a sutra je on sam vodi na vježbice (vodit ćemo je naizmjenično nekad on nekad ja)

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 3078
9.9.2009 22:57:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

e u krajini su gotovo svi muškarci takvi, neće sa bebom da imaju ništa dok ne mogne s njima drva pilati i cijepatiuser posted image , zato sam se ja zarekla da svom mužu neću uskratiti užitke očinstva (on je sarajlijauser posted image )

onda su mu ocigledno uzor krajisnici jer je i moj sarajlija al' po tom pitanju vrsta tipikus balkanikus (mada kada prica o njemu covjek bi rekao...ma nema...tata od formata)

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 3079
9.9.2009 22:59:46   
belmac
MM sa prvim nije znao ništa...a nije ni htio puno da znauser posted image sa drugim se poćeo truditi i interesovati, ali zato treće...kao da je on rodio, a ne ja...user posted image prisustvovao je porodu, pa mi to sve nabija na nosuser posted image user posted image user posted image kaže ja sam je rodio!
a i ona, špica mala, on na vrata, a ona samo njega gledauser posted image , al kad guza ogladni, opet mene traži. user posted image user posted image user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3080
9.9.2009 23:07:21   
škorpija

IZVORNA PORUKA: belmac

MM sa prvim nije znao ništa...a nije ni htio puno da znauser posted image sa drugim se poćeo truditi i interesovati, ali zato treće...kao da je on rodio, a ne ja...user posted image prisustvovao je porodu, pa mi to sve nabija na nosuser posted image user posted image user posted image kaže ja sam je rodio!
a i ona, špica mala, on na vrata, a ona samo njega gledauser posted image , al kad guza ogladni, opet mene traži. user posted image user posted image user posted image

znači treća-sreća, eto recepta kako da muž jednako učestvuje u dogoju i njezi bebeuser posted image

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 3081
9.9.2009 23:18:08   
malena_t
IZVORNA PORUKA: belmac

prisustvovao je porodu, pa mi to sve nabija na nosuser posted image user posted image user posted image kaže ja sam je rodio!

Sreća njegova pa je bio brz user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 3082
9.9.2009 23:50:01   
Apotekarka
joj vidim vama vjestica stigla,blago vam se mene izludi stomak me boli,krsta,bokovi nisam znala sta cu rakijicu jednu drmnula da se smirim...a maleni haos tek mi prije 20 min zaspao a jutros u 9 i 15 ustao..samo se kmezo mama mu poludjela hoce samo da ga nosam i da razgleda cim sjednem plac...ruke trpa u usta non-stop pa nece mu valjda prije zubi...stolica mu opet mekana dosta ali sreca 3 put je kakio...ja samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3083
9.9.2009 23:57:14   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

hoce samo da ga nosam i da razgleda cim sjednem plac...

I moj je ovo počeo praktikovati zadnjih dana user posted image Sve sam govorila da drugo dijete neću nositi ali..... moram ga pod hitno od ovoga odviknuti!!!!

Mi smo danas, sve kad saberem, bili u kući 2h. Stalno šetamo po ulici i imamo jako interesantno društvo, 4 penzionera - dangube kao i nas dvoje user posted image , čitav dan su sa parkiranim štapovima u baštama (dok šetamo moramo proći pored njih) zamislite kako su nam interesantni razgovori user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 3084
9.9.2009 23:59:18   
Ex Yu
Hvala na cestitkama

vidim vecinu bebica muce flekice i osip hrapavi po licu nama je pedijatrica prije 2 mjeseca dala Betrion mast kosta oko 10 KM i super je ali nije az svakodnevno koristenje i da cjelu bebu namazes nego gdje se pojavi nesto taj dio namazes po potrebi nama taj osip izbije i dan danas i nosimo Betrion u beby torbi i prodze za par sati od njega sve ...

a sto se tate tice ... pomaze i te kako mi kad smo u hodanju posaljemoporukicu da malo pospremi kucu a pogotovo kad nekog povedemo sa sobom i dodzemo sve zategnuto bar 2 puta na dan ga tata hrani i dize podrignuti igraju se poslije svake hape po sat sat i po al ipak kupanje i presvlacenje je moja briga on bi ga spario ko s pijace mogu mislit nasta bi licio a ja volim da je uvijek sparen boje i ostalo pa i po kuci nekako mi je to slatko ... a od bljucanja neznamo sta cemo tj. vise balenja nekog i curenja iz usta svega i svacega i to sve radi trpanja obe ruke usta ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3085
10.9.2009 9:38:04   
Nunichi
Ja ne znam na koga je ova nasa Zara...opet je minimalno spavala sinoc. user posted image
Proci ce i ovo valjda uskoro...inace cu pocet teturat. user posted image

I nas tajo voli sve da radi oko Zarice. Od prvog dana,nije imao nikakav strah...bio na porodu,kupamo je sami od 15. dana,presvlaci je,igra se s njom,hrani je.
Cak malo i pretjeruje...ja je nekad ostavim u igraonu,a ona ako A kaze on je vadi. user posted image user posted image
I vec je neko napisao,nema tu hoces neces...samo ti daj bebu njemu. Ne moze se ni navici ni nauciti ako mu je ne ostavis. Ja sad bez problema ostavim njih dvoje same i odem zavrsiti sto trebam. I posebno me raznjezi kad njih dvoje vidim da se maze i igraju...preslatki su mi. user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3086
10.9.2009 10:43:18   
malenaa
da se tuspasimo i mi  danas... mashallah nije bilo temp. od boce naprotiv,bio je jako veseo i poceo je urlikati kad se smije ili mu nesto nije po volji.
ne znam da li se ijednoj to desava ali moj dino vec tri-cetiri dana kad doji odma kroz 5 min pocne da se igra sa sikom i bradavicom,ali to boliiiiiiiiii.... odguruje se od mene a ne pusta bradavicu pa je cupa. ja urlicem,a njemu valjda zanimljivo pa se zakocene od smijeha...hehe sve je bilo zanimljivo kratko ali sad je vec ucestalo a bogami i bolno...a njemu presmijesno i interesantno.
jucer smo kupili dva paketa pelena razlicitih, dm i molfix, jer smo uzasnuti pampersom. sva se odjeca dole mu usmrdi nakon dva sata od mokrenja. bas nekako imaju ruzan miris,i svaki put osjetim da je i bodi vlazan. dm je punoooooooooooooo bolji, a uzeh i molfix bas da vidim koje cemo nastaviti,moram ih testirati.
vidim da spominjete ucestvovanje muzeva oko bebe. ja zaista nemam sta reci osim da mi je muz zaista desna rukA. on ga je prvi kupao,ja nisam smjela danima... presvlacio,uspavljivao,masirao a i oko mene deverao. cak mi je nekad bio naporan sto stalno on hoce... ali neka ga... lako se njima odvici, tesko ih navici na obavezu.
ninichi- bas kako kazes nema nista ljepse nego iz coska kad ih ugledam da se maze...tajo mu tepa a on guguce. duse malene moje...

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3087
10.9.2009 12:09:02   
Apotekarka
Eh drage mame jucer nam je dan bio buran,a noc jos burnija...Antonio jedva zaspao u pola 12 sinoc da bi jutros ustao u 4 hoce da se igra...ajme ja ga pustila 20 min...kad on nece da spava pa nece ustanem nahranium ga a onda spektakl vjetrovi ga muce,meskolji se grci,garant grcevi i tako mama do 8 bila dezrna u dodavanju dude da bi se na kraju rasplakao nije zaspao i ja a prenijela sebi u krevet spavao je ko fol ali uz stalna buđenja,meskoljenja i mami je ruka otrnula jer mi e do pola 11 bio na ruci a nisam smjela ustati da ga ne probusdim odspaval sam i ja sat i pol...cim sam ustala probudio se i vidim po njemu da nije nagodan nec smije se niti ista i jos nesto vracamio se vecernjem kupanju jer ovo po fdanune znaci nista...jedva cekam da mm dođe sutra a riođendan mu bit ce gostiju ja sam tortu narucila nemam vremena da pravim...izvinite sto sam dosadna morala samn se pojadati nekom...eh ti grcevi...NADAM SE DA SU OSTALE BEBARE BOLJE I MAME PROVELE NOC...A MENI VJESTICWE JOS NEMA A DOLE SVE SE ODUZIMA

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 3088
10.9.2009 12:10:07   
ivanak
Bok svima,

jeli tko zna zašto se dojiljama ne preporuča da koriste Deep Reliefe gel - što se može dogoditi bebici od korištenja tog gela?

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 3089
10.9.2009 12:11:20   
Apotekarka
Ja mislim radi brufena koji sadrzi u sebi...

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 3090
10.9.2009 12:13:34   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: malenaa

jucer smo kupili dva paketa pelena razlicitih, dm i molfix, jer smo uzasnuti pampersom. sva se odjeca dole mu usmrdi nakon dva sata od mokrenja. bas nekako imaju ruzan miris,i svaki put osjetim da je i bodi vlazan. dm je punoooooooooooooo bolji, a uzeh i molfix bas da vidim koje cemo nastaviti,moram ih testirati.

hajde kada probas javi rezultate testiranja..ja nisam nista drugo probala konstantno da koristim osim pampersa a slazem se da smrdi, cak muz nekad pomisli dase kaknuo ali ja posto imama skenerski nos ocijenim da ipak smrdi pisa..vvaljda kada se pomijesa sa onim gel sistemom u peleni pocne da smrdi...nesto kontam da bi to bio slucaj i sa drugim pelenama ako imaju taj gel sistem isto pa nisam htjela da mijenjam...a pampers nam odavno nije promocio, mama mu dohakala sa sistemom lijepljenja trakica user posted image user posted image
probah i DM pelene prilikom preslvacenja bebe u Grand centru na Ilidzi u DM-u i nisu lose...isti je to fazon samo su malo deblje...i da, violetu sam probala prve dane zivota bebe jer smo dobili onaj violeta paketic i nekako su mi kao karton krute...cekam rezultate molfixa...javi plizzzzzzzzzuser posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 10.9.2009 12:14:55 >

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 3091
10.9.2009 12:15:33   
Apotekarka
javi za molfix i ja nekad imam osjecaj da s pampersom se ukakao a ne bude...

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 3092
10.9.2009 12:16:07   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: ivanak

Bok svima,

jeli tko zna zašto se dojiljama ne preporuča da koriste Deep Reliefe gel - što se može dogoditi bebici od korištenja tog gela?

Jer mu je glavni sastojak ibuprofen. A njega dojilje ne smiju ni piti,pa tako ni mazati na kozu.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 3093
10.9.2009 12:38:10   
Ex Yu
Ja sam od zaove uzela molfix 3. neki dan jedan komad da probam i mal mu je nema rastezljive trakice i nemoze nam oko struka jedva ... na 4. mislim da su uveli trakice pa je mozda bolji a sto se piskenja tice mora se u toku noci par puta presvuci a na redovno presvlacenje po danu nece propustiti ...

pampers sam probala sve i jedino su mi od ove zadnje premium care al su brate preskupe nepada mi na pamet na to bacat pare ... ostale su 0 ... smrde propaki mi kad mu je rjetka stolica ma uzas

babylove (tj. DM) koristimo i super su mi nepropiski nikad iako ja preko dana cesto presvlacim a u toku noci samo jednom oko 1,2 kad se budi ... ipak mislim da su naisplatnije i najbolje u odnosu na cjenu babylove

violetu smo koristili prvih dana jer nam je tata kupio i bila je grozna jos je bilo vruce a one ko kartonska kutija strava debelje ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 3094
10.9.2009 13:11:41   
Anoniman
Dobar dan i od nas. Ja ne znam šta da radim sa svojim djetetom, stalno bi bio vani...... Čim vidi da prilazimo vratima počne plakati i u kući plače dok ga opet ne izvedem user posted image . Čak mi i zaspe vani, ja ga unesem, odspava 15 min. i opet sve u krug.... ja mafije male!!!

Zvala sam DZ Omer Maslić, subotom ne rade a vakcine mogu poslijepodne samo utorkom i četvrtkom do 17:30

Osip koji sam juče pominjala je prisutan i danas user posted image i primjetila sam da je dobro crven ujutro i kako dan odmiče blijedi.....
Evo slike od jutros....

user posted image

Šta mislite, da ga vodim dr. ili da čekam kontrolu (za par dana)?

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 3095
10.9.2009 13:19:30   
gvendolina
hej drage moje da se samo na brzinu javnem,da vas malo pocastim meni rodjendanuser posted image

http://img188.imageshack.us/img188/4869/800pxchocolatecakeflour.jpg

Ajidn lijepo pajkio sinoc nahranila ga oko 12 i ponovo se probudi oko pola6.Sad smo se kupnuli i pajkimouser posted image

Sto se tice pelena mi smo razne isporobali i najbolje su nam DM-ove nikad ne propuste, a ne smrde

Pusa svima

< Poruku je uredio gvendolina -- 10.9.2009 13:32:40 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3096
10.9.2009 13:21:46   
škorpija
enisa _sara  ne vjerujem da je šta opasno, vjerovatno puno boravi napolju a malo je hladnije i vjetar, koristiš li kakvu kremu za lice kad pođete van, moj se je bio osuo od becutan kreme pa mu opet lice mažem pavlovićevom i sad mu je super iako brate smrducka krema i teško se razmaziva

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3097
10.9.2009 13:22:35   
malenaa
enisa sara- hej mila, ja ipak mislim da je to od baljenja... jer bale ko ludi u ovom uzrastu i mom stalno se crveni ,ja sve sto radim brisem i nosam bepanthen mast i mazem... od toga mu prodje, ali ti vidi pa ga odvedi nist ne treba prepustiti slucaju. sto se tice pelena, molfix 3 sam uzela i istina nema rastezljive trakice, ali je extra ne smudiiiiiii... ipak ja mislim da ostajem pri dm baby love, jer sve imaju osobine koje treba, ne propustaju imaju trakice koje se rastezu , ne smuuude, i najbitnije cijena im je extra. a za pampers uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kriza su!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3098
10.9.2009 13:24:12   
malenaa
gvendolinaaaaaaaaaa.... sretan ti rodjendan, da zivim u zradvlju i rahatluku stooooooooooo godina sa svojom bebicom tj. bebicama ako bog da.
user posted image user posted image user posted image  evo dva pokloncica... i popij kafu hehe kisssssssss

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 3099
10.9.2009 13:24:13   
škorpija
oooo gvendy sretan rođendan, nego ne napisa koji po reduuser posted image . evo poklonuser posted image ,

pusa za imenjaka

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *