Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
moze meni onda posto bedz nije in katricu zelene boje jasuce
kako ces ti nama to proslijediti onima koje nisu u sarajevu i obavezno cijenu reci znas onu izreku Nema dzabe ni kod stare babe
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Eh,onda i ja narucujem dva jastucica umjesto jednog Mama1,svaka cast!
Znaci jedna kartica (btw,odlicno izgleda) na kojoj ce pisati RR mama i dva jastucica na kojima ce pisati RR beba-sve
Nadam se da ce neko napraviti update
Daj se,molim te,izjasni za cijenu i kako ti je najzgodnije za placanje i slanje. Evo ja predlazem da mi iz Zenice skupimo potrebnu lovu i da ti uplatimo na karticu ili tekuci (sta vec koristis),a da nam ti to posaljes na jednu adresu u vidu vrijednosnog pisma ili paketa(ovisno o velicini). Molim te,uracunaj troskove materijala,truda i postarine.
Eh,onda i ja narucujem dva jastucica umjesto jednog Mama1,svaka cast!
Znaci jedna kartica (btw,odlicno izgleda) na kojoj ce pisati RR mama i dva jastucica na kojima ce pisati RR beba-sve
Nadam se da ce neko napraviti update
Daj se,molim te,izjasni za cijenu i kako ti je najzgodnije za placanje i slanje. Evo ja predlazem da mi iz Zenice skupimo potrebnu lovu i da ti uplatimo na karticu ili tekuci (sta vec koristis),a da nam ti to posaljes na jednu adresu u vidu vrijednosnog pisma ili paketa(ovisno o velicini). Molim te,uracunaj troskove materijala,truda i postarine.
Vako u Zenicu ce sve doci skupa znaci sve zene iz Zenice ce dobiti na jednu adresu pa neka se medjusobno podjele .... Doce vozac donjece vam to a vi njemu pare .....
Kartica je 2 KM a jastucic 3 KM eto moje drage ..... koliko vas ima zaista moram naplatiti jer matreijala mi treba za ukupno 200 privjesaka ( privjesak ili kartica ) oko 500 KM pa vi sad skontajte .... Ovo je veliki rizik za mene :)
ali nema veze ja vjerujem u vas : )
a za BEDZ sam skoro 3h hodala trazeci .... i nisam nasla ali ljudi koji se bave time su rekli dace mi pokusati nabaviti .... Tako drage moje za BEDZ se morate strpiti user posted image
Je li to to? E dobra si, majke mi. Danke, danke Kontaj da mnoge od nas žive van Sa.
Kartica je 2 KM a jastucic 3 KM eto moje drage ..... koliko vas ima zaista moram naplatiti jer matreijala mi treba za ukupno 200 privjesaka ( privjesak ili kartica ) oko 500 KM pa vi sad skontajte .... Ovo je veliki rizik za mene :)
ali nema veze ja vjerujem u vas : )
I ja se nadam da će sve biti ok. Hoćemo li ti onda slati pare već ove sedmice? Da ti ne daješ svoje, velik je to novac. Hoće li i pošiljka u Mo.biti poslata na isti način?
Draga moja ja definitvno mislim da je cijena niska...no ostajem kod toga da želim jastuče naravno bez nika samo RR mama ili RR beba kao ti želiš, bedž sam tražila no ako je frka umjesto njega želim karticu ( znači ili bedž ili kartica kako ti želiš)
1. Visnja 2 i 3 (RR mama, RR beba ) 2. neki 2 i 3 x 2 bez nicka 3. Ivona 1+2+3 bez nicka 4. Romali ( bez nicka ) 2, 3 ( kartica RR mama, bedž RR beba ) 5. gvendolina 3 6. tweety 2 i 3 (bez nick-a,jedno može biti a jedno ) 7. Okarica 2 i 3 8. remzy 1+2+3 9.sahara 3 bez nika i 1 s jedne strane rr mama a sa druge rr tata 10. hanady 1 i 3 11. Adana 1+2+3 12. bloom 1+ 2 *2 *2 bez nick-a 13, Hanabana 1 + 2 + 3 bez nicka 14. tea lana 1 + 2 + 3 RR mama 15. Mya_81 1 + 2 + 3 (RR mama , RR beba) 16. lejlaze 1 ( Daris) 17. bloom 1 + 2 x 2 18. mila81 1 + 3 19. bebana27 2 3 bez nicka 20. juni 1 + 3 22. aazra 2 23. ElmaB RR koji broj" 24. enisa_sara 2 25. Lulu__ koji broj i boja? 26. idana_85 1 + 2 27. skorpija 2 + 3 bez nicka 28 skvo 2 + 3 ( RR mama) 29 mamina princeza 1 + 2 + 3 30. new mama 1 + 3 bez nicka 30. mamine oci 1 + 2 bez nicka 31. mama alma 3 (RR mama alma) 2 (mama alma) 2 (Lajla Djozo) 32. nedi 1 + 2 (RR beba) 33. breskva- 2 jastučića (RR mama i RR beba ) 34. Nunichi- 2 jastučića (RR mama i RR beba ) 35. Sonja - 1 jastucic i 1 Kartica Evo žene dodajte se i ispravljajte same da Mami1 bude lakše i preglednije...
< Poruku je uredio Dina RR -- 21.7.2009 16:16:49 >