Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i ja ću 2 jastučića rr mama i rr beba . A možemo poštom to je malo može stati u kovertu a tako ćemo i novac (samo će ovima u pošti biti sumnjivo šta to dolazi do tebe a poštar će izluditi.
Ma mozemo mi iz Tz posaljemo po nekome novac,ili postom,a ona nama autobusom. Poslacu ja za nas dvije po drugarici,samo nazovi i manuelu i ona ce sigurno htjeti jastucic. Samo uzmem od mame1 broj telefona i eto...ili ipak postom. Zakomplikova ja.
< Poruku je uredio Nunichi -- 21.7.2009 11:30:28 >
i ja ću 2 jastučića rr mama i rr beba . A možemo poštom to je malo može stati u kovertu a tako ćemo i novac (samo će ovima u pošti biti sumnjivo šta to dolazi do tebe a poštar će izluditi.
E, pa svaka ti cast! Malo sam smrc zbog bedza ali sacekacu ako nadjes, a na spisku sam za jastucic, i pravo si jeftina za tako originalne proizvode Pusaaaaa
ma moja bona to ne prodajem heheheh nije mi to posao hehe ma bitno je da svima odgovara i da imamo napokon oznake :)
1. beby roza boja , slova svijetlo plava i na njima prisiveno ce biti 2 dugmica : trakica ce biti roza ili svijetlo plava ili svijetlo zelena ..... Slova RR MAMA i RR TATA i RR BEBA ce biti profesionalno odradjeno jer sam evo isla da nam zena koja se time bavi i ima masinu da nam to fino uredno odradi i svakome isto . Pored ovih natpisa bice ono slovo malo R u krugu kao orginal :)
A za djecake ce biti jastucici svijetlo plavi :)
evo ukrasa sto sam kupovala :) po jedan uzorak heheh
pa vi recite da nisam bila danas vrijedna hehehe
1. beby roza boja , slova svijetlo plava i na njima prisiveno ce biti 2 dugmica : trakica ce biti roza ili svijetlo plava ili svijetlo zelena ..... Slova RR MAMA i RR TATA i RR BEBA ce biti profesionalno odradjeno jer sam evo isla da nam zena koja se time bavi i ima masinu da nam to fino uredno odradi i svakome isto . Pored ovih natpisa bice ono slovo malo R u krugu kao orginal :)
A za djecake ce biti jastucici svijetlo plavi :)
evo ukrasa sto sam kupovala :) po jedan uzorak heheh
pa vi recite da nisam bila danas vrijedna hehehe
Ma, najbolja !!!!!!!
ma znam da ti nije posao, ali bice uskoro kad se procuje
prvo da se izvinem forumasicama koje vode evidenciju ,ali i kod mene je doslo do promjene,
IZVINI TE
A sad da se ja PONOVO prijavim tri jastucica dva roza za princeze i jedan plavi za princa-(MAMA1 neka izabere dugmad a natpis neka bude bebaRR I jednu karticu za mene natpis mamaRR
nadam se da mi necete zamjeriti
ljubim vas
A jastucice ( ja bih stavila da pise na njima RR BEBA )
Sta vi mislite i slazete li se sa time ......
Jos jedna stvar skontajte se da broj katica bude 100 kom i 100 kom jastucica radi materijala ... jer sam morala kupiti 100 podloski za kartice :) a i pisanje na jastucicima moram 100 kom naruciti naj manje
nadam se da razumijete o cemu govorim
a BEDZ cim bude javim vam ( ja se nadam da ce ciko nabaviti ) kazu ljudi vise nije IN :)
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change