Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uh nije me bilo 2 dana i gle sto se nacitah. Mama1 pa ti si carica, multioraktik, blago tvome mm. Nego kao sto zene kazu posteno bi bilo da kazes neki iznos koji ce te pokreti, jer i nama je bezveze ovako, onda cemo se sve mi osjecati ruzno. ja bih br 2 i naravno bez nika, kud cu carsijom sa nikom Mamma mumi haha1. Visnja 2 i 3 (RR mama, RR beba ) 2. neki 2 i 3 x 2 bez nicka 3. Ivona 1+2+3 bez nicka 4. Romali ( bez nicka ) 2, 3 5. gvendolina 3 6. tweety 2 i 3 (bez nick-a,jedno može biti a jedno ) 7. Okarica 2 i 3 8. remzy 1+2+3 9.sahara 3 bez nika i 1 s jedne strane rr mama a sa druge rr tata 10. hanady 1 i 3 11. Adana 1+2+3 12. bloom 1+ 2 *2 *2 bez nick-a 13, Hanabana 1 + 2 + 3 bez nicka 14. tea lana 1 + 2 + 3 RR mama 15. Mya_81 1 + 2 + 3 (RR mama , RR beba) 16. lejlaze 1 ( Daris) 17. bloom 1 + 2 x 2 18. mila81 1 + 3 19. bebana27 2 3 bez nicka 20. juni 1 + 3 22. aazra 2 koja boja? 23. ElmaB RR koji broj" 24. enisa_sara 2 25. Lulu__ koji broj i boja? 26. idana_85 1 + 2 27. skorpija 2 + 3 bez nicka 28 skvo 2 + 3 ( RR mama) 29 mamina princeza 1 + 2 + 3 30. new mama 1 + 3 bez nicka 30. mamine oci 1 + 2 bez nicka 31. mama alma 3 (RR mama alma) 2 (mama alma) 2 (Lajla Djozo) 32. nedi 1 + 2 (RR beba) 33. lejlašh 1 (RR beba) i 2 (RR mama) 34.mamma mumi 2 hahh.
Mama 1, molim te reci kako da ti se odužimo? Meni je pravo neugodno
Hoćeš da se mi dogovorimo oko cijene ,a da ti k'o fol ne znaš? Ili da ti jednostavno kažeš i riješiš nas/ se muke? Hajde bonaaaaaaaa, nemoj da ti bude neugodno
mam1 dali ti uopste mozes da ispunis nase ogromne zelje...jel ipak je to puno zena... hajmo se malo bolje organizovati IVONA zenicanko moja i malena 27 sta mislite da mi sebi ovdje u dzungli napravimo te bedzeve ili tako nesto sliucno jer kompilkovano joj je jos iz sarajeva nama slati ona to mora sve rucno odradit ja bih voljela da moze ali mama1 ako ne moze molim te nam reci bez ustrucavanja i zene hajmo malo na tu temu koliko cemo joj platit
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Ma za ZE-DO kanton nema problema hehe dobicete i vi isto kao i ostale ... jer moj komercijalista svakako ide po ZE-DO kantonu tako da ce on dostaviti na jedno mjesto pa se vi razdjelite :) mozee
Ma sta znam ----- joj bas mi nekako beze govoriti cijenu al vas ima bruka heheh a ko zna koliko ce vas jos biti heheheh sta znam otprilike oko 2-3 KM po privjesku ne znam ovo za bedz moram otici da vidim koliko je para
jel puno