Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Pa, ja te prozvala na FB, ali ti spavaš, hahaha, jedna tije iz matične kuće, a druga iz one što sem koljete s njima, hahaha, koliko ja znam, a, možda ima neka što nas sve gleda izprikrajka,
evo nasa Mama1 dobila posao da otvorimo firmu ringeraja pa da svaka radi ono najbolje sto sna to ti dodje isto kao ova audicija za talente mene nema na spisak a prijavila sam se ,jos jednom bravo za Mamu 1
i ja zaboravih napomenuti bez nicka, naravno, ko zeli znati nick neka fino pridje...pa sta i ako se ne slaze sa mojim postovima. evo npr aazra je imala losu sliku o meni zbog jednog mog posta,a na vjezbicama smo se skontale i sada se bas fino druzimo i imamo prelijepo prijateljstvo. prema tome - bez nick-a!
1. Visnja 2 i 3 2. neki 2 i 3 x 2 3. Ivona 1+2+3 4. Romali ( bez nicka ) 2, 3 5. gvendolina 3 6. tweety 2 i 3 (bez nick-a,jedno može biti a jedno ) 7. Okarica 2 i 3 8. remzy 1+2+3 9.sahara 3 bez nika i 1 s jedne strane rr mama a sa druge rr tata 10. hanady 1 i 3 11. Adana 1+2+3 12. Juni 1+3
nema ni mene na spisku mozda je problem sto nisam iz sarajeva
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem