Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I mi bi naljepnicu i jastučić ..... ali da piše RR BEBA, tako da kad bilo ko vozi kolica nosi oznaku.
Predlažem sljedeće: Ja pošaljem novac u koverti na tvoju adresu a ti vratiš 1 i 2 i naravno uračunaš poštarinu. Uvijek mi se sviđala ona stara poslovica "Čist račun, duga ljubav". MI sretni jer smo dobili jastučić i naljepnicu a i ti zadovoljna jer nisi uzalud potrošila vrijeme.
Sto se vise prijavi zena toce me materijal jeftinije doci :) pa kad vidim koliko baih vas uzelo javnem al u svakom slucaju provjericu danas ili sutra koliko bih to moglo od prilike biti okii :) jer ja sam sve to sasvim slucajno imala u kuci :) od kartice do bedza :) i samo sam htjela da vam pokazem kako bih moglo izgledati a vi me zaposliste hehehe al sto se voli nije tesko :)
1. Visnja 2 i 3 2. neki 2 i 3 x 2 3. Ivona 1+2+3 4. Romali ( bez nicka ) 2, 3 5. gvendolina 3 6. tweety 2 i 3 (bez nick-a,jedno može biti a jedno ) 7. Okarica 2 i 3 8. remzy 1+2+3 9.sahara 3 bez nika i 1 s jedne strane rr mama a sa druge rr tata 10. hanady 1 i 3 11. Adana 1+2+3 12. Juni 1+3
1. Visnja 2 i 3 2. neki 2 i 3 x 2 3. Ivona 1+2+3 4. Romali ( bez nicka ) 2, 3 5. gvendolina 3 6. tweety 2 i 3 (bez nick-a,jedno može biti a jedno ) 7. Okarica 2 i 3 8. remzy 1+2+3 9.sahara 3 bez nika i 1 s jedne strane rr mama a sa druge rr tata 10. hanady 1 i 3 11. Adana 1+2+3 12. bloom 1+ 2 *2 *2 bez nick-a
a ja...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
a zasto vi necete da stavite nick? t mi je bas bezze treba da se zna ko je?
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
1. Visnja 2 i 3 2. neki 2 i 3 x 2 3. Ivona 1+2+3 4. Romali ( bez nicka ) 2, 3 5. gvendolina 3 6. tweety 2 i 3 (bez nick-a,jedno može biti a jedno ) 7. Okarica 2 i 3 8. remzy 1+2+3 9.sahara 3 bez nika i 1 s jedne strane rr mama a sa druge rr tata 10. hanady 1 i 3 11. Adana 1+2+3 12. bloom 1+ 2 *2 *2 bez nick-a 13. HanaBana 1+2+3 (bez nick-a)
Ja se upisha bez spiska pa me zaboravise dodati na spisak, a evo sada da se samostalno doddam:))))))
pa šta ja znam možda ima nekih mama koje se ne slažu s mojim postovima pa da me biju, šalim se naravno
alu pravo zbog toga...ima mama koje se ne slazu i koje nebi voljele doci u situaciju da razmisljaju koja je to sad mama...mozda neka sa kojom su extra ili neka sa kojom i nije bas nesto... a skvo sta ima veze ko da ljudi znaju sta je to to samo mi znamo sta ostale briga dajte hajmo stavit svi nick
Lulu, poznavajući neke ljudi, oni će kad vide nick namjerno otići i iščitavati šta taj nick piše. Vjeruj mi. Ne želim baš misliti na to. I ovako moram paziti više nego prije.
< Poruku je uredio Romali -- 20.7.2009 14:33:06 >