|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
13.4.2009 12:39:08   
bugaboo
hvala ti draga..evo taman sam stigla kuci iz klinike, sve je proslo dobro, 29.4. idem vaditi krv pa kako Bog da. javiti cu rezultate pusa

...cekamo nase mrvice...

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 301
13.4.2009 12:43:46   
Leva
bugaboo user posted image user posted image user posted image
Zelim ti najljepsi poklon na svijetu 29.4.  user posted image
Jesi li zadovoljna kako je sve proslo? Nije bilo neugodno?

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu bugaboo)
Neposredna veza do poruke: 302
13.4.2009 16:12:47   
Lilly
Bugaboo, i ja navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 303
13.4.2009 20:02:29   
bugaboo
Samo da vam zahvalim na podrsci user posted image tako je ljepo imati nekoga ko te razumije i podrzava i ko prozivljava isto sto i ti. Draga leva, dobro je sve bilo. Dosli smo sat ipo ranije, muz je ostavio uzorak, to su biolozi obradili i nakon sat ipo su mi nakon uzv napravili postupak. Kad sam isla na prvu ins. nisam ni osjetila, a sad je bilo malo onako neugodno, ali kratko traje. Sad odmaram, a vec sutra nastavljam po svom polako. Ljubim vas sve

...cekamo nase mrvice...

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 304
13.4.2009 22:57:26   
Lilipop
Bugaboo user posted image user posted image user posted image  da ovaj put bude user posted image user posted image  

(odgovor članu bugaboo)
Neposredna veza do poruke: 305
15.5.2009 19:30:45   
bugaboo
Pozdrav svima, nisam se neko vrijeme javljala, samo sam htjela reci da mi inseminacija nije uspjela, ali prije 4 dana sam vec bila na novoj i opet se nadam user posted image . Inace, od inseminacije imam jako napuhan stomak i blago povisenu temperaturu. U prethodne dvije inseminacije mi nije tako bilo. Mogu li to biti prvi simptomi? Ili je jos prerano za to? I jos nesto ako tko zna mogu li prije vadenja bete napraviti kucni test i kada?

...cekamo nase mrvice...

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 306
15.5.2009 20:13:39   
lamama
draga bugaboo, želim ti puno sreće da ti ova inseminacija uspije i da bude u pupi user posted image

ne znam moželi napuhan stomak poslije 4 dana biti jedan od simptoma, možda i da, ja sam radila prije godinu inseminaciju, na moju žalost je bila vanmaterična i sva sam od početka bila napuhana, pa ti ne mogu u tom pogledu dati savjet, ali kućni test možeš raditi prije bete, ja sam ga radila 12 ili 13 dan od inseminacije i pokazao mi je drugu crticu a bio je onaj najjeftiniji, step 1, sretno i javi nam lijepu vijest.

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu bugaboo)
Neposredna veza do poruke: 307
15.5.2009 20:53:16   
bugaboo
Hvala ti user posted image onda cu napraviti test 12 dan, to je sljedecu subotu, pa kako bilo, javit cu u svakom slucaju. Ovo mi je treca inseminacija, ako ne uspije u dedmom mjesecu odoh na IVF, iako se nadam da mi nece trebati. Pusica za sve trudilice

...cekamo nase mrvice...

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 308
16.5.2009 12:12:38   
bugaboo
Joj hvala ti..user posted image je treci mi je put, pa se nadam i ja da je treca sreca user posted image , uskoro cemo doznati

...cekamo nase mrvice...

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 309
2.7.2009 16:08:56   
nesa
Pozz svima, ovaj mjesec mi je dr Godinjak rekao uraditi inseminaciju bez stimulacije jer mi je ovulacija potvrdjena...u pon trebam na folikulometriju 9 DC, a evo sam se nesto prehladila i ziga me lijevi jajnikuser posted image ...pijem caj protiv upale jajnika iz apoteke i stavljam polyginax, ima li neko ideju sta jos mogu uraditi da do pon budem ok?
Utoplila sam se i umotala ima li kakva oblogauser posted image

(odgovor članu bugaboo)
Neposredna veza do poruke: 310
3.7.2009 20:59:41   
lamama
draga nesa pij puno čaja od brusnice i ja sam preko noći stavljala na gazu domaći med, malo ga umlačim da izvlači upalu, eto to sam radila da ne bih uzimala antibiotike, možda još neka ima neki prijedlog, sretno na inseminaciji, želim ti od srca da uspije i da ti se do ponedeljka smiri jajnik, veliki pozdrav.

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 311
4.7.2009 9:20:27   
nesa
....lamama hvala na dobrim zeljama, ipak sam uzela antibiotikuser posted image i evo prolazi me polako, samo se bojim hoce li sa folikulima biti sve u redu i hoce li dr godinjak vidjeti kakvu upalu i odustati od svega.....do ponedeljka jos cu piti cajeve i nadam se aBd da ce sve biti ok..user posted image    psihicki sam se pripremala za inseminaciju sad me ova prehlada zabrinula

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 312
6.7.2009 11:12:56   
mina minka
nesa sretno s insm i abd da uspijes sad.

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 313
6.7.2009 11:23:24   
mina minka
imali jos neka da se priprema za inseminaciju.ja nikako da se za to odlucim al izgleda da cu morat probat.znate li jel uspjelo kome da se malo nadam

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 314
6.7.2009 11:34:41   
Leva
Drage moje samo da vam javim da cekam da dodje user posted image pa da se javim ljekaru i da pocnemo sa stimulacijom za prvu inseminaciju. Po mojim proracunima inseminacija bi vec trebala biti gotova do 5.8. i nakon toga idem na more da mi cekanje brze prodje user posted image
Za sada imam samo jedno geslo a to je: Nista ne ocekujem, a ako se nesto i dogodi bicu vise nego sretna. user posted image
Ne znam koja je pitala ali ja sam kod Mehmedbasica srela par zena koje su zatrudnile na drugoj ili trecoj inseminaciji zato budite hrabre i ne dozvolite sebi da budete pesimisticne user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

Neposredna veza do poruke: 315
6.7.2009 16:07:44   
nesa
Pozz od mene svimauser posted image , danas na folikulometriji 9 DC kod prof Godinjaka bila 2 folikula od 11 i 10 mm, kontrola u srijedu, pa ako budu pravilno rasli bice inseminacija aBd.....mene jos po malo zigucka od prehlade ali sam bolje....cekam srijedu i nadam se da folikuli rastuuser posted image

< Poruku je uredio nesa -- 6.7.2009 16:10:33 >

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 316
9.7.2009 9:59:38   
Vedica
prijenos posta sa slicnim sadrzajem

IZVORNA PORUKA: nesa
Pozz svima, veceras u 22 sata trebam primiti ovidrel prije inseminacije u petak.
Ako mi neko moze reci gdje se tacno prima: trbuh, nadlaktica ili guza , nisam pronasla da je neko to opisao,
pa bih bila jako zahvalna na odgovoru.
Inace pregnyla nigdje u gradu nema, ovidrel sam uzela kao zamjenu u apoteci dina.

IZVORNA PORUKA: ledy blue
A jesi li probala nazvati apoteku u kojoj si kupila..jer obicno oni zadrze uputstvo, jer se injekcije prodaju na komad...pokusaj njih pitati, za pregnil znam da se prima intramuskularno, tj u  guzu..a za te nisam sigurna.... 

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 317
9.7.2009 19:01:51   
Cakana
Drage moje, radila sam inseminaciju prije 2 dana i sada koristim vaginalno utrogestane 3x2. Stomak me pomalo boli i imam osjećaj napetosti u stomaku. Je li to normalno? Ima li neko slično iskustvo? 

Ja 29 MM 29, dva spontana i uzaludni pokušaji trudnoće već 2 godine! Nada nas ne napušta!

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 318
9.7.2009 20:02:38   
Cakana
Ćao nesa, sretno na inseminaciji. Ja sam svoju prvu inseminaciju radila 07.07. pa sad čekam ako BGD + što i tebi želim. Šta si koristila za stimulaciju ovulacije. Ja sam pila klomifen ali zbog slabe reakcije primila sam još 7 menopura i pregnil. Na kraju sam imala 6 zrelih folikula. 

Ja 29 MM 29, dva spontana i uzaludni pokušaji trudnoće već 2 godine! Nada nas ne napušta!

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 319
10.7.2009 9:56:51   
mina minka
nesa leva cakana sretno vam sa inseminacijama abd da uspijete

(odgovor članu Cakana)
Neposredna veza do poruke: 320
10.7.2009 17:29:29   
Cakana
Hvala mina minka od srca. Jesi li se ti odlučila krenuti u bitku? Znam da je par pacijentica, koje sam sretala u ordinaciji kod dr., uspjelo sa inseminacijama, a i na forumu sam pročitala nekoliko pozitivnih primjera, tako da to daje nadu i nama a nadam se i tebi.

Neposredna veza do poruke: 321
10.7.2009 21:14:58   
sabas
drage moje
nadam se da cete nas obradovati sa rezultatima inseminacije puno pusa i pozitivnih vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 322
10.7.2009 21:20:28   
Cakana
lady blue ti i ja smo isti dan radile inseminaciju! Neka nam je sretno! I svima ostalim, naravno!

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 323
10.7.2009 21:22:58   
ljubičica 28
Cakana, i tebi želim isto što i Lady blue user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  puno sreće ovaj put i da nas ostale obradujete user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cakana)
Neposredna veza do poruke: 324
10.7.2009 22:58:16   
Cakana
lady blue gdje si ti radila inseminaciju? Ja sam u Tz kod dr.Hajder. Ja evo već tri dana imam osjećaj napetosti u stomaku i blagi bol, imaš li ti slične simptome? Možda je od utrogestana??

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *