|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
10.7.2009 22:59:53   
Cakana
mini minka želim ti da uspiješ i prije inseminacije, ali ako ne onda da se što prije odlučiš i na taj korak pa da se ako BGd radujemo zajedno

Ja 29 MM 29, dva spontana i uzaludni pokušaji trudnoće već 2 godine! Nada nas ne napušta!

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 326
12.7.2009 10:21:07   
nesa

Evo da se javim, inseminaciju sam radila u petak 10.07 kod prof Godinjaka prvi put.
Nista nisam koristila za stimulaciju a imala sam 2 folikula, nista ne uzimam ni sad.
Posstupak nije bolan, malo vise je neugodan u trenutku kad uhvati grlic i povuce ga
da bi mogao ubaciti kateter koji je vrlo tanak i ubaci spermice. Nakon toga lezanje sat vremena
pa kuci. Taj dan odlezala a sutra sve normalno, ne boli me stomak, ponekad malo pritisak dole dok se sve vrati
na mjesto. Eto to je to, sad cekamouser posted image .
Pozz i sretno za sve nas sto cekamo poz rezultatuser posted image

(odgovor članu Cakana)
Neposredna veza do poruke: 327
12.7.2009 11:30:21   
Lilipop
Puno srece da uspijete iz prveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 328
12.7.2009 11:44:34   
nella
zelim ti puno srece i da ubrzo ugledas svoj user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 329
12.7.2009 11:57:19   
nesa

Hvala na podrsciuser posted image , molim za sve nas da budemo nagradjeni user posted image .......

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 330
12.7.2009 23:48:05   
delfin
šim fige da uspije user posted image user posted image user posted image user posted image

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 331
13.7.2009 10:27:30   
nesa

I ja nekad osjetim pritisak neki, prodje kad legnem i savijem noge.....
mislim da se to maternica vraca u svoj polozaj, ipak je bila povucena zajedno sa grlicem, ili se nesto slatko kuha doleuser posted image

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 332
13.7.2009 19:32:27   
Cakana
Još 10 dana pa ću raditi test! Svima sreetno od srca!

Ja 29 MM 29, dva spontana i uzaludni pokušaji trudnoće već 2 godine! Nada nas ne napušta!

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 333
14.7.2009 22:32:21   
Cakana
cure help! Ima li ko bolove u stomaku posle inseminacije! Ja ćesto imam neka probadanja u predjelu jajnika!

(odgovor članu Cakana)
Neposredna veza do poruke: 334
15.7.2009 8:59:48   
nesa

Cakana, ja sam prva tri dana osjecala mali pritisak povremeno i malo boluckanja, nakon toga nista sve ok kao da nista nije radjeno....
Koliko ti je proslo od insem, boli li te puno?  Nemoj nista tesko, to znasuser posted image

(odgovor članu Cakana)
Neposredna veza do poruke: 335
15.7.2009 9:03:27   
proljeće
E cure nesa ,cakana,lady blue držim vam fige da ugledate svoje plusiće.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 336
15.7.2009 9:07:27   
nesa

Hvalaaauser posted image , divno je sto imamo podrsku.aBd sve cemo imati user posted image

(odgovor članu proljeće)
Neposredna veza do poruke: 337
15.7.2009 9:42:44   
budućamama

IZVORNA PORUKA: Cakana

cure help! Ima li ko bolove u stomaku posle inseminacije! Ja ćesto imam neka probadanja u predjelu jajnika!

Ne bih da ti dajem lažnu nadu, ali mene su jajnici probadali taj mjesec kad sam ostala user posted image ... To ti može biti jedan od simptoma user posted image , ali ako te inače jajnici probadaju pred glupaču, onda zanemari. Meni je inače jedini neobičan simptom bilo baš to probadanje, dok su ostali simptomi (otečene i bolne grudi, plačljivost, temperatura i sl.) bili redovni simptomi da glupača dolazi...
Bilo kako bilo, ja vam svima od srca želim da uspijete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sretno!!!

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu Cakana)
Neposredna veza do poruke: 338
15.7.2009 12:03:56   
Cakana
Hvala puno na odgovoru i na lijepim željama. Nadama se da je i kod mene ovo simptom user posted image , a i ako nije idemo dalje. Bitka ne prestaje!

Hvala još jednom i ja tebi želim sve najbolje!

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 339
19.7.2009 0:11:02   
zazaaa
Neznam samo zašto neće da nam se jave žene koje su uspjele u iseminaciji,da nam danu neku podršku ,ako ih uopšte ima ,a nadam se da ima....

(odgovor članu Cakana)
Neposredna veza do poruke: 340
19.7.2009 10:26:24   
Cakana
I ja se iskreno nadam da ima onih koje su uspjele! Ja sam sinoć imala neke bolove(probadanja) kroz maternicu (kao da ću dobiti) tako da sam danas skroz u depri! Neće valjda user posted image doći! Danas mi je 27 dan ciklusa, 12 dan posle inseminacije, a iskreno nikakvih simptoma trudnoće nema.
Eto malo da podijelim sa vama kako se osjećam!

Pozdrav za sve ostale koje su u postupku inseminacije! Pišite, ima li simptoma!

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 341
19.7.2009 16:51:24   
mina minka
ja vam objema zelim da uspijete i da ne bude uzaludno cekanje

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 342
21.7.2009 10:09:13   
Cakana
Jutros sam radila betu! Nalaz je u tri sata pa se ćujemo! (Nadam se sa dobrim vijestima)

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 343
21.7.2009 10:13:26   
malena27 RR
cakana nadam se da ce beta biti pozitivna i da se pravilno dupla user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Cakana)
Neposredna veza do poruke: 344
21.7.2009 10:18:31   
Leva
Sretno cakana drzim ti fige za velikuuu betu user posted image user posted image
Ledy blue mislim i na tebe user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danas u 12h mi dobijamo rezultate nalaza od koga zavisi hocemo li na inseminaciju ovaj mjesec ili tek u septembru. I nestrpljiva sam i ravnodusna u isto vrijeme.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Cakana)
Neposredna veza do poruke: 345
21.7.2009 10:21:04   
nesa

Cakana, obraduj nasuser posted image user posted image user posted image
Meni je 11. dan od inseminacije i nista ne osjecam osim da cu dobiti, i mene je ovo rastuzilo....

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 346
21.7.2009 10:22:50   
nesa

Lady blue, ima li kod tebe novostiuser posted image

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 347
21.7.2009 11:15:54   
brzamala
cakana,nadam se da ces nas danas obradovatiuser posted image user posted image user posted image  
A i  Nesa i lejdi.navijam za vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nesa)
Neposredna veza do poruke: 348
21.7.2009 12:09:43   
proljeće
Cakana čuvam ti fige da bude user posted image

(odgovor članu Cakana)
Neposredna veza do poruke: 349
21.7.2009 12:40:42   
ljubičica 28
Cakana, sretno danas i da nam aBd javiš sretnu vijest user posted image user posted image user posted image user posted image
Lady, ti sljedeća aBd user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu proljeće)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *