bebbe RR
|
Dobro jutro, drugarice moje. Ja sam vam tako strasno pospana i umorna, da jedva gledam na oci. Ali, Ema je naspavana, pa nema vise spavanja za mamu:) Mynxlee, puno poljubaca i cestitki za Ivana za njegov imendan! Dinciii, kakva ti je to dijeta?! Joj, ti si sretnica kada Rejhana hoce spavati sat i po po danu. A, sto se tice zumanceta - ja jaje tvrdo skuham, a onda zumance dodam u povrtno-mesnu kasicu i sve skupa dobro ispasiram. Mislim da ga mozes davati na razne nacine, ali meni je ovako predlozila pedijatrica i najlakse mi je. Anushka, pa, i ja Emi dajem sir samo iz HIPPove kasice za sada. Ali, razmisljala sam da joj pocnem davati pakirane, od proizvdjaca koje poznajem, ne bih nikada rizikovala sa nekim domacim cudima, iako znaju biti fantasticni. Mamabb, rucki li Leila jos onako dobro?! I kod nas se stanje popravlja, jer par dana smo imali krizu. Enna, bebama, izgleda, nadodju periodi kada im nije do hrane. Ako ne traje jako dugo, nije alarmantno. Pogotovo sto inace dobro jede. Nista se ti ne sekiraj, bice ona OK. Ilhana, je li se naviknula Lamija na novu sredinu i ljude?! Nadam se da obje uzivate! Manuela, cestitke za nova kolica. Ne znam kakva su ta. mi imamo jedna kisobran, ali, razmisljamo da kupimo jos jedna, jer je prtljaznik od mog auta mali. Meni se svidjaju Quinny, za sada. Nita, sta si se odlucila sto se tice jajeta?! Kako nam je Kanitica? Je li Merjem dosla kuci, svojoj mami:)? Sta nam je sa Skvo, je li se raspakovala?! Eto, drage moje, da se i mi malo javimo. MM je na odmoru ovu sedmicu, tako da mi danas na rucak dolaze njegov brat i mama. Velika pusa i pozdrav svima!