|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2008
17.6.2009 17:20:49   
Anushka
bebe, okurazi ti i mene sa tim zumancem, bas se pitam je li moj alen jedina beba 2008 koja jos nije probala zumance.. mi cemo sacekati da napuni 8 mjeseci i udje u 9ti mjesec pa probati, a sto se odvajanja tice, ja dok sam budna malo malo trcim u sobu jer mi se ucini da ga cujem i pored baby phona, doduse, imamo jos jednu bebu u komsiluku pa nas isprepada,normalno  mi je da se brinemo i oko normalnih stvari, hehe

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1451
17.6.2009 20:51:45   
nita
Dobro veče, drage mame! Mene je danas migrena pravo iscrpila ... Nisam ništa pila od lijekova, čak ni paracetamol. Kanita je počela bolje jesti, hB, pa mi je to uljepšalo težak dan.
Bebbe, nadam se da ćeš večeras bolje spavati. Emi, kako vidim, i nije bilo neobično što je u svojoj sobi. Kanita će još neko vrijeme biti s nama, jer nam je neizvodivo prenijeti krevetić u Merjeminu sobu, dok ne napravimo neke promjene u toj sobi. Inače, nemamo zasebno sobu za Kanitu pa će je dijeliti sa sekom. A Merjem je počela spavati u svojoj sobi kad je imala godinu.
Anushka, mrkvicu i ja dam Kaniti, ali ne zamrznutu. Bez obzira ne to što sam čitala da se to smije, mene nekako strah da zbog toga ne dobije upalu grla. A cucla nam je osnovno sredstvo uspavljivanja! Ali ako se probudi da doji, cucla to ne može odgoditi.
Ilhana, sretan put!
Mynxlee, ne daj nam se!!! Svrati na temu "Smiješni video", pa se malo opusti. Ja se svaki put baš ismijem na neke snimke.
Pusica Rejhani i Emiru, kao i ostalim bebama!

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1452
17.6.2009 21:44:51   
bebbe RR
Vece, mamuske i bebuske!
Ema vecerala, sikila i zaspala.  Eno je opet u njenoj sobici:( Nedostaje mami svojoj:) Nema, hB, negativnih reakcija na zumance. Nita, drago mi je da je i Kanitica pocela bolje papati. Ne brini, nece dobiti upalu grla od hladnog, sigurno. Zao mi je zbog migrena. Dobro te razumijem...
Anushka, i ja sam sve hocu necu bila s tim zumancetom, ali sada mi je drago da sam joj dala.
Eto... Odoh sada jesti kremsnite sa MM i Anjom.
Pusa...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1453
18.6.2009 11:25:26   
dinciii
Ma sta je ovo ja prva na temi danas eh sad ce past snijeg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako ste mi drage moje i vase bebice.mi smo dobro samo sto se Rejhana sinoc opet budila svako malo vjerovatno ce uskoro zubic user posted image

Neznam jesam li vam vec bila to spomenula al moja Rejhana nece da spava po danu gotov nikako 2 puta do 20 minuta i to je to i onda dok dodje 8 sati ona se sva raskenka jer necu da je ranije stavljam u krevet.katastrofa....
et jucer npr. zaspala oko 13:00 prvi put a ustala je u 7 spavala 20 minuta i probudila se i poslije isle setat tam negdje oko 4 zaspala opet nekih 20 minuta i to je to....user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1454
18.6.2009 15:13:30   
mynxlee
Cao svima!
Konacno da vam se javim kako treba. Ivan je zaspao, pa na brzaka da napisem koju recenicu. Zadnjih dana je stvarno za neizdrzati. Nasikiram se sto mu ne mogu nikako ugoditi, a on jadnicko nervozan. Nece da sjedi, da lezi, da spava, da se nosa, da igra, da jede kako treba, ma nista. Bas mi ga zao. Hvala Bogu po noci jos uvijek lijepo spava, ali zato ja ne mogu. Sinoc sam zaspala oko pola 5, tj. ujutru. Mislila o svemu. Budala! Sikiram se oko gluposti, a ne mislim na to da je najbitnije da smo svi zivi i zdravi. Iz noci u noc kako sanjam svoju babu, rastuzim se. Fali mi sto ne mogu otici joj na grob, a inace sam isla svake nedelje. Kad odem tamo bude mi nekako lakse, jer sve mislim da mi ona moze procitati misli, znati sta mi je i kroz sve to nadjem neku utjehu, kao da mi ona bas pomogne. Bas sam na Ivanov krevetic okacila minijaturne papice sto je isplela moja baba za mm ko fol da okaci u auto user posted image , a on sve uzme pa ih gleda. Meni srce hoce da pukne. Zao mi sto ga ne moze upoznati. Prije nego cu se poroditi sanjala sam ju i kao da sam joj rekla da cu dobiti sina, a ona se nasmijala kao da mi tim osmjehom daje svoj blagoslov i da je sretna zbog toga user posted image Evo i danas je moja ne zuta minuta, nego zuti dan. A i vrijeme je uzas. Oblacno, sparno, glava me zabolila i povraca mi se. Valjda ce dan biti ok na kraju.

Manuela, potpuno razumijem tm. Budi uz njega i pruzi mu utjehu koliko ti god vrijeme dozvoljava.

Anushka, bas sam jutros Ivanu dala mrkvicu. Malo ju je stavljao u usta. Slikala sam ga s njom. Bas mi je bio smijesan. Jos mu ja dala neku veliku da ju ne moze lako savladati user posted image Davala sam mu i sokic od mrkve, ali nece lola. Cini mi se da tek tako nece poceti jesti nemlijecnu hranu. Ovdje na nekom predavanju, na kom je bila moja prijateljica, kazu da kasice treba davati od 4. mjeseca, jer ako se daje kasnije beba se nauci samo na refleks gutanja i sisanja, ali ne i zvakanja. Opet neki govore da treba uvesti od 6. mjeseca. Ccc... Ko ce im ga sve znati! Cini mi se da je najbolje raditi sve instiktivno, jer su misljenja strucnjaka dosta oprecna, pa nas dovode do zablude user posted image

Ilhana je vec sigurno stigla na cilj. Zelim joj lijep provod. Javice se ona nama uskoro. Pusa njoj i Lamki!

Bebbe, mogu samo zamisliti kako ti je bilo (ne)prespavati noc. Vjerujem da ti je sinoc lakse bilo. Imam i ja pouzdan babyphone, a koristim ga u ovako malom stanu user posted image gdje se cuje i kad komsija prdne hehe... MM je gori od mene po tom pitanju. Ako se Ivan ne cuje dugo, onda pita jesi li ukljucila babyphone, provjeri ga, pa cak ustaje i osluskuje je li budan, da nije mozda aparat zakazao. Haha... Imamo Philips koji je jedno vrijeme radio na struju, pa se nesto pobrkalo, stalno je pistao, pa sad funkcionise samo na baterije. Sto se tice toga da prespavam noc bez Ivana u sobi gdje sam ja, ne znam kako bih.

Nita, mozes popiti paracetamol. Mene pocesto zaboli glava i ledja, pa ako je bol nepodnosljiva popijem paracetamol bez razmisljanja.

Dinciii nam uranila. Ovdje kod mene kako se natmurilo mogao bi i snijeg. Haha... Dobro je da Rejhana spava po 20 minuta, kod mene Ivan 5 minuta, ali bukvalno. Rejhana jos nema zubica?

Pusa vam bebarice i mamice!!!

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1455
18.6.2009 15:37:50   
enna
Drage moje evo i nas konacno da vam se javimo!!!
Ena je uzasna evo vec 2 dana sta ju muci nemam pojma vjerovatno zubi posto vidim da su desne nnatecene uhhh slabo jede i nemozes jojnaprosto udovoljiti izademo vani malo se vozamo ona pode plakati kada se igra igra se malo i plac,a jos sutra imamo vakcinu pa se nadam da ce sve proci kako treba aBd,a mozda u i ove pklene vrucine pa se djete unervozi uhhhhh ja nervozna a kamo li ona.
Kako ste mi i mamice kako bebe slusaju li ili ipak vi slusate njih.
Moja Ena nista ne slusauser posted image  tj. ovih dana ja i muz slusamo nju jojjj uzas ali nadati se da je i to jedna od prolaznih faza.
Ljubim vas evvo moja princeza ustala!!!!

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1456
18.6.2009 15:55:15   
dinciii
mynxlee znam kako ti je,meni je amidja umro prije 3 godine i sjetim ga se cesto i ovako kad gledam Rejhanu zao mi bude sto ga nece upoznati user posted image   al takav je zivot moramo se suociti sa nekim stvarima nema nam druge...

sto se tice zuba jos je krezava al mislim da ce bas uskoro jer su se bas nabubreli desni.ma kad god ajde bitno je da dobije zubice i da prodje sa sto manje nervoze...

ljubi mi ivana user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1457
18.6.2009 20:23:29   
Skvo RR
Dobar dan drage moje,

Evo i da se i mi javimo..Nama je divno uzivamo. Uma se konacno oslobodila  straha od vode,ali jos nece u more. Nadam se da cemo do kraja odmora uspjeti da se brcnemo. Nadam se da ste mi sve dobro..Nemam vremena da iscitavam sve postove...ali eto bas mislim na vas sve.
Ovde sam se upoznala sa nasom dragom Shee i njenom bebarom....Bas nam je bilo lijepo...zato ja kazem da je RR..odlican forum.

Ljubnite mi guzare male.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1458
18.6.2009 21:30:21   
bebbe RR
Dobro vece, drage drugarice!
Mi idalje slabo jedemo, definitivno smo ovisni od sike,, a iz nosica nam curi:( Nasa prva prehladica. No, bice to sve OK, aBd.
Skvo, super da si nam se javila. Bas me veseli da je nase Umce savladalo strah od vode. Veliki pozdrav i vama i nasoj dragoj Shee i njenoj Emel. RR rocks:)
Dinciii, znam kako ti je jer i Ema tako malo po danu spava, ali sta se moze. Nek su oni nama zdravi, a drugo cemo lako.
Mynxlee, nadam se da je dan izasao na bolje nego sto je izgledalo. Covjek je i zato da je nekad slabe volje. Sve je to normalno. Nije lose nekada i ne biti u elementu i pustiti koju suzicu. A sto se tice baby phona, nama je ovaj treci, jer su se sve nesto kvarili, a ja se nisam mogla usuditi, bas kao i TM, da nemam pod nadzorom svoje bepce.
Nita, kako je glavobolja?! Proslo? Ja sam takodje nedavno imala napad, i uzela sam jedan paracetamol, ali nije imao vise efekta nego da sam bombonom pokusala lijeciti glavobolju. Kako je Kanitica? Da li ona vec stabilno sjedi? Ja sam neki dan skontala da Ema vec neko vrijeme sjedi i igra se, a ja nesto nisam obracala paznju.
Nadam se da nam je Ilhana sretno stigla u Sarajevo, da su se Anushka i njen muz pomirili, da su nam Mamabb i Leila dobro, da se je kod Manuele smanjila koncentracija tuge i, naravno, da su nam svi drugi OK. Pusa i pozdrav svima!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1459
18.6.2009 21:45:04   
nita
Dobro veče! Kanita konačno počela piti vodu!!! Već nekoliko dana pije puno soka od jabuke i to nam je bio veliki pomak što se tiče unošenja tekućine. Danas sam joj u istu flašicu umjesto soka nasula vode i sve je popila!!! Više puta u toku dana sam joj nudila vodu i ona je skoro uvijek sve popila, da mi je izgledalo da joj nije možda i previše.
Bebbe, drago mi je da je i Ema počela jesti žumance i da nema negativnih reakcija! A za prehladicu se ne brini, Ema je velika beba, a u ovim toplim danima mislim da prehladica i nema baš velike šanse. A moja glavobolja je prošla još sinoć, hB.
Dinciii, ja pomislila da nam se još neko pridružio na ovoj temi, kad ono ti promijenila sliku user posted image Baš nam je Rejhana prava slatkica, mašallah!
Mynxlee, baš si i mene rastužila, a onda me nasmijala opisujući zvučnost stana user posted image A ne brini, nije samo Ivan nervozan ovih dana! Kako vidim većina beba se bore sa zubićima, vrućinom, nervozom ... Znam da smijem popiti paracetamol, ali kao što Bebbe reče kao da sam popila bombon. Zbog toga nema potrebe ni da ga pijem.
Gdje su nam danas ostale mame i bebe?!
Pusica

< Poruku je uredio nita -- 18.6.2009 21:47:55 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1460
18.6.2009 22:24:55   
bebbe RR
Nita, bravo za Kaniticu i vodicu! Kako pije? Na flasicu ili iz soljice?! Ema takodje pije pomalo vode, ali samo iz solje, sto uzrokuje da popije jako malo, jer joos nije vjesta na taj nacin piti. Ona sok nece bas nikako! 

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1461
18.6.2009 22:48:46   
nita
Bebbe, Kaniti sam pokušala dati vodu na razne načine, i pila je sasvim malo. Sada odlično pije iz flašice iz koje je inače pila sok. I sok je počela piti tek prije par dana. A sjedi prilično stabilno i bez oslonca, hB, iako je još uvijek stavljam u kut da se osjeća sigurnije.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1462
18.6.2009 23:03:17   
manuela RR
Nama gosti svaki dan dolaze na žalostuser posted image user posted image user posted image user posted image
taman se malo oporavim i pridignem i sve ponovo,a mm i dalje ne može da vjeruje da se to desilo,imam osjećaj da će mu još teže biti kad se osjeti praznina,jer sad nam je frka svijet dolazi,al kad svi odu e onda tekuser posted image user posted image user posted image user posted image
mynxlee,trudim se da sam uz njega maksimalno,često bi ga svašta pitala u vezi nene,al osjećam da to sad ne trebam da radim,jer vidim da mu je lakše kad se što manje spominje,onda i on manje razmišljauser posted image user posted image user posted image poznajem ga dovoljno dobro da mogu prepoznati kad i kako s njim treba da se ponašam i kako da mu olakšam.
ja se pomalo osjećam krivom,jer na momente od obaveza i Emira zaboravim kakva tuga njega muči,i baš me poslije grize savjest,znam da je to malo glupo al tako se osjećam.

To što Rejhana nema zubićaje sasvim ok,al to što ih Emir još nemauser posted image user posted image user posted image ...
ma biće kad dođe vrijeme...
kod njega će izgleda svi odjednom.

Znači i Kanita nam je zavoljela vodu,moj Emir u početku isto nikako nije htio vodu,a sad zna popiti i po 2 flašice (250 ml)dnevno i to sok odbije,a vode se napije,a muku sam mučila par dana prije s njim i vodom,na silu sam mu špricala vodu u usta...
Mislim da sve bebe uzimaju tekućine onoliko koliko im je potrebnouser posted image sad kako se više znoji više i pije tečnost-voduuser posted image user posted image

Pozdravljamo vasuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio manuela -- 18.6.2009 23:06:04 >

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1463
18.6.2009 23:24:08   
Ilhana RR
heeeeej drageeee
evo mene iz sarajeva se javljam...
Super smo prosle u putu, sat vremena nam kasnio avion radi gluposti. Imaju let zakazan u 2:45 posle ponoci treba da se sleti u Sarajevo u 5:30 al posto Aerodrom Sarajevo je zatvoren od 2 do 6 nismo mogli na vrijeme poci... neznam na sta su razmisljali jer ovaj let je u ovo doba zakazan svakog cetvrtka haha...

Lamki je prespavala sav put i super je prosla, jedva je probudila u Sarajevu. Docekali su nas deda i tetka, malo je bila nerazpolozena jer sam je probudila. Kad smo dosli bilo ja nervozna pa tako da je samo letila meni i plakala a i neprepoznaje ih. PA smo odspavale jednu malu turu i onda je bila razpolozena ponovo

Kad je treci put odspavala bila je pravo razpoloena pa smo morali otici do Robota da joj kupimo hranilicu jer nije htijela nista da jede iz krila...
Usput smo joj kupili i igracaka, flasicu i casu i ljuljasku...

Veceras je ovde bio dernek, sve moguce muzeve tetke i amidza dosli da je vide pa tako da su morali jedno po jedno ulaziti u sobu jer cim malo vise osoba ona nervozna.

Sad eno spava ja reko da udjem da vam se javim, nemogu nesto da zaspim...

eto drage moje nadam se da ste okej, ljubim vas i bebare!

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 1464
18.6.2009 23:27:09   
lely
Draga Ilhana pa dobro nam doslauser posted image
Drago mi je sto ste u putu tako fino prosle i sto je malena susala(spavala).Ma ja svi vas pozelili vi ste sad centar svijeta.
Ljubim te i lijepo se odmori,pa nam tipkaj...

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1465
18.6.2009 23:33:08   
new mama
Drage moje mamice pozz i od nas,kod nas trka,frka spremamo se za more,trebali bi u subotu aBd ujutro rano da idemo,ali javicu se ja vam jos jednom sutra,izgleda jedino da ce nas vrijeme zezati,najavljuju losije od subote koji sam ja pehuser posted image user posted image ,ali ako bude bas lose mama mi ide iduci vikend na more pa mozda se njoj pridruzim i ostanem i sa njom sedmicuuser posted image user posted image tako da me ne bi bilo petnestak danauser posted image ,ali to jos nije sigurno u svakom slucaju nedostajacete mi punouser posted image user posted image user posted image ,ostalo je standardno jedino Ajna nesto zeza sa hranom ima dva dana ma nece usta da otvori,varam je na sve nacine,ali vise skontala sve foloveuser posted image ,a nadam se da ce prociuser posted image user posted image user posted image
Bebbe drago mi je da Emica navikla spavati u sobi,vjerujem da ti nije bilo lako odvojiti je,ali dusa draga ona se brzo navikla,a ljubim je da brze prehlada prodjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Dincili avatar ti je super,Rejhana je mashalllah lutkica,a jos nista od zubica,ma bice brzo aBduser posted image user posted image user posted image
Nita i kod mene je Ajna odbijala vodu ma nema sanse da gutljaj popije,a evo i ona ima par dana hoce,a ja njoj kupim Janu junior i iz one flasice joj dajem malo prosipa ali bitno je da hoce,a super da je i Kanitica pocela piti,a drago mi je i da bolje jede,vidis da je i kod mene haos sa hranomuser posted image
Munxlee zao mi je sto si tuzna zbog babe i sto je Ivan nece upoznati,a tako nama svima dodje period da smo tuzni i da sjecanja samo naviru ,velika pusa za Ivana i tebeuser posted image user posted image user posted image
Anushka i ja sam Ajni dala zumance tek saa 8 mjeseci tako da nisi jedinauser posted image
Skvo drago mi je da se Umce oslobodilo straha od vode i da uzivate na moru,iskoristite svaki momenat dok se ne vratite
Kako nam je Manuela jeli malo lakse,nadam se i da joj je mm boljeuser posted image user posted image user posted image
Velika pusa i ostalim bebicama od nas dvijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1466
18.6.2009 23:35:23   
idana_85
Evo i mi da se javimo samo nakratko
puno smo vas pozelili,ali smo zauzeti u zadnje vrijeme....mama imala ispite, kuca se pospremala a i hodali smo. evo i sad smo kod nane pa se tesko stignemo javiti...a i rijad je sve zahtjevniji
uglavnom sve je super
imamo 4 zubica,a jutros su nam izvirila jos dva...to nesto ide brzinom munje. ruckimo igramo se...rijad je sve zahtjevniji,samo se iz lezeceg polozaja dize u sjedeci, hvata se za namjestaj i ustaje,hoda...nekada zaboravi da ne zna hodati pa ostavi namjestaj i krene sam i eto.....
Pusa svim bebicama,volimo vas!

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1467
18.6.2009 23:35:46   
new mama
Ilhana draga dobrodosica ,drago mi je da si stigla i da je sve proslo ok,velika pusa tebi i Lamijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1468
19.6.2009 8:17:42   
bebbe RR
Dobro jutro!
Mi smo se nocas budili milion puta. Ne znam zasto. Nije izgledalo kao da je muci prehlada, vise kao da je gladna, sto je moguce, jer je po danu slabo jela, zato je cijelu noc presikila. Evo, sada se Ema igra u ogradicu, a ja jedva imam otvorene oci:) Anja nam spava i od kako se je skola zavrsila, puna je nekih ideja i stalno nesto novo hoce, tako da bi meni dobro dosla jedna tema Bebe 1995:), da sakupljam energiju za stalno nova ubjedjivanja, pregovore, objasnjavanja, dogovore... Mislim, nije ona nedokazna djevojcica, ali, stalno se neceg novog dosjeti za diskusiju... Ne znam jesam li vam rekla da se je uspjela upisati u Gimnaziju, sto joj je i bila zelja, pa sam veoma zadovoljna.
Nita, super da se je Kanita tako lijepo naucila vodu piti i to iz flasice! Ja sam pokusavala sa svim flasicama i sada sam odlucila da necu vise, jer bas ih nece, a bilo bi mi puno lakse kada bi htjela. I bravo za sjedenje!
New mama, nadam se da ce te vrijeme posluziti i da cete uzivati na moru. A sto se tice hrane, istu bitku bijemo:) I, kod nas uglavnom ja gubim, ali sta se moze.
Manuela, ne sekiraj se za zubice, narasce. Tako sam i ja panicila kada je Anja bila mala, a tek kad narastu skontas da je to smijesno, jer nema bebe kojoj nisu narasli prije ili poslije. Anja je, btw, prvi zub dobila devet dana prije prvog rodjendana:)
Idana, kako prodjose ispiti?!  Drago mi je da nam je Rijad tako veeliki momcina. I bravo za hodanje oko namjestaja!
Pusa i lijep dan svima od nas dvije svim nasim bebama i mamama.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1469
19.6.2009 14:43:00   
nita
Dobar dan! Kanita jedva zaspa! Još uvijek spava tokom dana i do tri sata... Jutros nije baš bila zainteresovana za doručak, ali je tržila da doji. Kad je držim rukicama pokušava da dođe do sike. To mi je tako simpatično!
Bebbe, čestitam za Anjin upis u gimnaziju! A Ema će piti vodu kad bude žedna! I mene je Kanita iznenadila, jer se to desilo odjednom. Jako joj je vruće i znoji se, pa je možda zbog toga i ožednila. Baš si me nasmijala sa tom idejom o temi Bebe 1995 :) Meni moja starija kćerka tako nedostaje, jer je već od prošlog vikenda kod nane. Ona tamo imama tetkicu (moju sestru) koja je samo tri godine starija od Merjem.
Ilhana, tvoja Lamija tako mala, a tako popularna! Dobro nam došle u Bosnu! A New mama, tebi sretan put! Lijepo se provedite!
Manuela, vidjet ćeš da će te uskoro iznenaditi Emirovi zubići!
Gdje su nam Rejhana i Alen?
Pusica!

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1470
19.6.2009 22:33:20   
new mama
Mile moje samo da vas pozdravim,mi sutra ujutro odosmo na  more aBd,a necu imati interneta,tako da se necu moci javljati,mislicu na vas,ljubim vas i ljubite slatke bebareuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pozz od Ajne i meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1471
19.6.2009 22:48:30   
mila81
New mama sretan put i odmorite nam se fino, pusa za slatku Ajnuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1472
19.6.2009 23:46:24   
bebbe RR
Dobro vece!
Veceras nismo bas aktivne:)
New mama
, sretan put! Lijepo se provedite i javite se kada dodjete!
Nita, zanimljivo mi je to da ti imas sestu koja je mladja od moje starije kcerke:) Vjerujem da ti Merjem nedostaje, to je normalno, ali, lijepo je i da djeca uzivaju s drugim clanovima porodice kada imaju priliku. To s trazenjem sike je slatko, fakat. I Ema to radi. I ona odbija kasice s vremena na vrijeme, ali za siku je stalno zainteresovana. Evo, zaspa konacno! Jos je nisam odnijela u krevetic, pa je gledam, ovdje pored mene. Narasle su joj divne guste trepavice, ali frizurica je jos prilicno oskudna:))) Nesto je kosa nece:)
Inace, vec sam spominjala da je MM bio dobro prehladjen. Neki dan on kaslje, a Ema i ja sjedimo na drugom kaucu, preko puta njega. Svaki put kada se on zakaslje, ona digne glavicu i pogleda ga, te se nastavi igrati. I tako nekih desetak puta. A, onda, on se zakaslje, a ona digne pogled i ljutito zabrblja nesto prema njemu. Bas smo joj se ismijali. I inace sada strasno puno brblja. Simpa faza....
Eto, odoh se sad hvatati kreveta.
Pusa i laku noc!

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 1473
20.6.2009 0:51:02   
Visnja RR
New mama sretan put ...na zalost narednih 7 dana je kisa ...gdje bas sad da ides..
Ilhana doboro nam dosla

Asja vec dvije noci spava po cijelu noc...od 21:30 do 8 h... bez budjenja u 4 za flasicu... ja ljepote spavati u komadu user posted image
pusa mamicama koje vrijedno sve pisu...user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1474
20.6.2009 7:16:47   
Anushka
visnja, neka si nam i ti navratila! drage mame, nemam bas vremena za puno price, Alen mi je dobro, malo nervozno od vrucine ali super je manje je nervozan od nekih odraslih iz okoline, pricalica igra se, fino jede, samo slabo spava i zahtijeva 100% paznje, slatke mukice:) a noc i nije bila toliko slatka jer sam uhvatila mozda 4 sata spavanja a nisam stigla ni kosu oprati a valja mi se srediti danas idemo na svadbu prijateljima a bas mi se i ne ide, mm mi kupio sinoc sims 3 pa sve da mi je naci vremena za igranje. uhh da mi je 48 sati dnevno!
a valjda su sad vec dovoljno narasli da skontaju gdje im je omiljena igracka, kad se valjamo po podu ili krevetu dopuze i onako cetvoronoske me zgrabi da doji i uvali se od smjeha:)puuno pozdrava za sve mame i bebe

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *