mynxlee
|
Evo i nas u ovo sparno vece. Nakon kasice i kupanja, sada dok sikimo da iskoristimo guzvu pa da vam se oboje javimo. Ove tople dane provodimo na terasi u hladu, u basti ili u spavanju. Danas je Ivan spavao 3 i po sata, a ja 2 Zato po noci oboje tulumarimo. Slabo spava skroz. Enna, deda je stigao, pa sad babi nece nikako Deda k'o deda, srce k'o Amerika veliko I mi bi da se pohvalimo. Imali smo prvu cvrstu kaku Anushka, znaci i kod tebe mm i Alen malo provode vremena skupa. Tako je i kod mene. MM radi dosta, sto na svom poslu sto honorarno. Ledja ga uhvatila i sinoc zaglavio na hitnoj, pa su mu dali 2 injekcije koje ne djeluju bas. Govorim mu da uzme bolovanje, ali on je jedan od onih postenih i vrijednih radnika, pa nece, a na poslu ga maksimalno iskoristavaju. Zao mi ga, a zao mi i Ivana. Sto se novina tice kupujem ih otkako sam saznala da sam u drugom stanju, pa mi se ne prekida bas ta tradicija. Istina, dovoljno ih je samo prelistati da znas o cemu se radi, ali nek' se nadju. Uvijek ima nesto sto nisam znala. Kuharice kupujem redovito, ali nista ne pravim iz njih Navika! Nije Nita jedina sto ne spava. Ja legnem najranije u 02.00h. Do tad mi se Ivan budi stalno i ne moze ucvrstiti. E, a kod mene vozovi furaju, pa nema 10 metara vazdusne linije od zgrade i jos je pruga u visini stana. Ajme kad u noci dok je mir i tisina projuri teretnjak, cini mi se da ce kroz sobu proci. Kad hoce teretnjak naici prvo ormari skripe, pa se on zacuje. Ivanu to ne smeta, za cudo Bozije. Bebbe, samo se opusti i uzivaj sa svojom mamom. Necemo ti zamjeriti, jer mi necemo nikud otici, ali mama ipak hoce. I ja bi rado da sam sa svojom mamom. Nisam ju vidjela 2 mjeseca Nita, ima li Kanita zubica ili cekate prvi. Ivan ima samo jedan, ali vidim da ga muce ostali. Namazem mu desni s gelom ''Dentinox'' i to mu nekako najvise pomaze. Imam i kuglice ''Osanit'', ali one mu se gade pa hoce da povrati. Skvo, znaci Uma nije mamin vrazicak vec mamin andjelak!? Dobro je da spava. Hajde, neka se bar neka od nas mama naspava. Dinciii, blago tebi sto ides u Bosnu. Mi smo planirali u avgustu, ali nije sigurno, jer mm zezaju za godisnji posto nema skolsko dijete. Uzas! Ivan nece da pije vodu na flasicu, ali zato iz case hoce. Bas cudno! Saljeva ju, pola u usta, a pola niz bradu, pa sav bude mokar. Drage moje, dok ja ovo ispisah i Ivan se uspava. Odoh ga smjestiti u krevet, skoknuti malo na FB, na peglanje, tusiranje i pravac horizontala Laku noc i ljubimo vas. Cmuak!