|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2008
20.6.2009 10:29:53   
dinciii
Dobro jutro drage moje kako ste mi sve redom i vase bebice...mi smo dobro hvala bogu.ja sam malo umorna jer sam sinoc kasno legla drugarica slavila djevojacko pa smo malo izasle pa sam danas sva  uspavana nije se mama naspavala.user posted image

vidim new mama otisla na more uh blago se njoj  i ja bi sad pjescanu plazuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto samo na kratko da vam se javim pa kasnije cu vise moram Rejhani napravit dorucak user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1476
20.6.2009 11:58:52   
bebbe RR
Dobar dan! Ovo mene nakratko jer imam goste na rucku, pa mi se valja organizovati:)
Kod nas pljusti kisa danas! Lije k'o iz kabla i zahladnilo je, a i najavljivali su da ce biti 20 stepeni manje nego juce.
Emica je fino spavala i fino pojela dorucak, tako da sam happy mama danas.
Dinciii, spavalice moja! Sta ces, moras malo izdrzati, a onda kada ugrabis priliku i ti u krevet sa svojom bebuskom i odspavaj!
Visnja
, super da nam je Asjic prespavala dvije noci, a mama se odmorila! I, super da si nam malo svratila.
Anushka, to s sikenjem je preslatko...
Pusa i pozdrav svima!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1477
20.6.2009 13:19:10   
enna
Ehhh drage moje evo i nas na kratko a se javimo Ena hoce da spava pa nabrzinu da vam istipkam sta se kod nasdesvalo.Juce smo bile na vakcini i ljubav mamina nije ni zaplakala prava dobrica nismo imale temerature hB ali je i dalje nervozna ima par dana pocela je opet da jede lijepo masalla mada joj vise godi popiti nesto hladnije ili breskbu da grize i sisa sokic iz nje vjerovatno cse subice.Ona se i dalje budi nocu da pije caja uglavnom je dobra bebica smo umazena uhhhh ko je ruzno pogleda tesko mu se hahahahha odmah neka galama.Vidim da su bebice dobro da su ostale otputovale na odmor uglavnom ljubim vas i zelim vam ugodan i lijep vikend pusaaa!!!

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1478
21.6.2009 19:35:01   
bebbe RR
Evo, jedan nedeljni pozdravcek i od nas. Vidim, uziva se u vikendu, a tako i treba.
Mi smo OK. Ema jos uvijek ne jede dobro, ali, popravlja se. Inace, sve OK.
Nadam se da je i kod vas.
Svima puse i pozdravi!

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 1479
21.6.2009 20:28:28   
Skvo RR
Drage moje pozdrav iz Sa,,,

Dovukli smo se danas. Juce se pokvarilo vrijeme, a kazu da ova sedmica nece biti vremenski povoljna, tako da smo se sinoc spakovali i danas put pod noge.

Ja evo raspakujem stvari (garant cu to raditi citavu sedmicu) i rekoh da se malo javim zenicama na RR-u.
Odoh sada sve fino da iscitam, pa cu vam se javnuti.
Poljubac!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1480
21.6.2009 20:31:22   
zeni
nek ste vi nama dosle zive i zdrave,nadam se da je Uma uzivala,sad se samo morate priviknuti na ovu klimu,odmorite se i naspavajte

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1481
21.6.2009 23:13:04   
Anushka
da se kratko javimo pred spavanje, kako mi je mm uzeo sims 3, puuno sam manje na rruser posted image  a ionako nemam bas prilike sjediti za kompom a simse igram vise od 10 godina, i muz se odavno zeza da mu je zena gamerica:))
alen mi je nervozan danas bio, juce je "slusao" svekra i svekrvu, oni uzivali sa njim dok smo se mi kao zabavljali na svadbi, mene muzika izludila, ne mogu ja tih kafanskih nikako, a onda mi muka zbog cega sam ostavila dijete i tako.. al dobro je zavrsilo. Malo je slabije i jeo danas, i bio je zahtjevniji nego inace a budi se uplakan vec dva puta od kako je zaspao, nadam se da ce noc biti mirnija. Vidim neke se spremaju na put, neke mame i bebe su se vratile i malo smo zakazale sve sa "izvjestavanjem". nema veze, samo nek su bebice zdrave prepricavat cete nam dogodovstine sa godisnjeg odmora ima vremena.
bebbe, pozdrav i vama dvjema:) skvo dobro dosla nazad:))) dinciii i ti si se smucala, nadam se da ti je bilo bolje nego meni..... enna bebice su izgleda redom nervoznije, kazu da je problem sto su mars i venera u konjukciji sa mjesecom, i sutra je vrhunac...
zelim vam svima sto ljepse i lakse i ugodnije spavanje:)))))))laku noc 

(odgovor članu zeni)
Neposredna veza do poruke: 1482
22.6.2009 8:07:23   
manuela RR
Dobro jutro od nas.
Emir od juče samo govori Daj daj daj daj i tako čitav dan,kad mu nešto daš u ruku on prestane tražitiuser posted image user posted image user posted image user posted image a čim mu je ruka prazna on opet počne Daj daj daj,i juče ko god nam je bio nešto mu je daouser posted image user posted image user posted image user posted image moje dijete nit progovori mama nit tata nego je odmah direktno krenuo da prosiuser posted image user posted image user posted image user posted image premda je to vima skroz je simpatičnouser posted image user posted image user posted image

Od juče je i moj muž bolje,ovo sa Emirom ga skroz oraspoložilouser posted image

Vidim da nam je Alen maza ko i do sad,dinciii spavalica,skvo nam se vratila a New mama otišla.Emica nam slabije jede,ali proći i to,nemoj da brineš,sve su to njihove faze.

Mi vas puno pozdravljamo.

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1483
22.6.2009 10:18:43   
mynxlee
mi smo juce obiljezili ''mali rodjendan''. imali smo svecaniji rucak i torticu. samo, mama se ne moze pohvaliti da ju je napravila. kupljena je. inace sam duduk za takve stvari. ali, svecano obecavam da cu za pravi rodjendan uloziti sav svoj trud u jednu tortu za mog sina. imali smo juce posjetu, ali niko nije dosao zbog toga user posted image , uglavnom su to stalni posjetitelji. dosli su da vide i sta je tata upecao svom sinu za 6. mjeseci. upecao je ribu dugu 64 cm, a tesku 3.3 kg. to mu najveci ulov, pa je sretan ko malo dijete.
ivan mi nocu lose spava. budi se na svakih pola sata - sat. pocela sam mu davati kasice koje sama pravim. prva je bila jabuka (prvih par dana), a danas cemo imati breskvicu. smijem li ja njemu u toku dana dati vise cvrstih i razlicitih obroka (voce) obzirom da smo pocetnici?

evo drzim ga. nervozan. uh! valjda bi da spava. trlja usi user posted image

pusa.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 1484
22.6.2009 10:20:56   
manuela RR
U toku dana se početnicima preporučuje samo jedna vrsta hrane po par kašikica,onda bi trebalo sačekati 3 dana da se počne uvoditi novi okus,ja se toga nisam pridržavala i davala sam mu razne okuse više puta dnevno.

< Poruku je uredio manuela -- 22.6.2009 10:24:02 >

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1485
22.6.2009 10:23:18   
dinciii
mynxlee daji mu pred spavanje onu hapicu za laku noc moja je Rejhana isto tako se budila dok joj nisam ubacila "brei" pred spavanje.onda je pocela opet dobro da spava,mislim da je isto kao i kod mene kad joj mlijeko samo nije bilo dovoljno i tako je vjerovatno i Ivanu sada organizam mu trazi vise sem mlijeka.ja sam uzela od milupa sa ukusom banane i Rejhana se davila od pocetka..bas je ukusna

Neposredna veza do poruke: 1486
22.6.2009 10:28:23   
dinciii
eh sad da se i mi javimo malo user posted image user posted image user posted image user posted image spavale ustale i evo sad hocemo da nesto hapimo...ja sam na dijeti jos uvijek user posted image user posted image jos se drzim i dobro je spalo 4 kg za 2 sedmice ja prezadovoljna.al idemo dalje.

ma drage moje premda da sam spavalica nemogu vise spavat ko prije al ovako kad imam priliku ja odspavam user posted image

anushka meni je bilo super.bas sam se opustila s tim da je lokal u kojem smo bili 100 metara od stana tako da sam mogla u svakom casu ako mm pozove kuci user posted image

manuela kako je emir,i pripremas li se za svadbu,user posted image ja jos nista ne znam cak ni sta cu obuci user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1487
22.6.2009 10:42:16   
mynxlee
dinciii, imam kuci jednu probnu kesicu ''brei-a'', pa cu mu dati veceras. pomijesacu sa svojim mlijekom. mozda ne moze ni zbog zubica. po cijeli dan ga muce.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1488
22.6.2009 17:46:16   
bebbe RR
Cao, drugarice!
Evo, jedan kratki kisni pozdravcek i od nas.
Ema je danas (do sada) dobro jela, tako da sam dobre volje. I ona, i ja, a onda, uslovno, i svi ostali.
Mynxlee, ljubac Ivancetu za mali rodjendan! Puno uspjeha sa cvrstom hranom vam zelim!
Pozdravi i puse svima od nas!

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1489
22.6.2009 17:54:50   
mila81
Pozdrav drage moje, redovno vas citam ali mi uvijek nesto izmakne da se javimo, i mi spadamo u okrilje vase.
Moj malac ima punih deset mjeseci, puze ko zvrk, ponesto i prica, ne, ne, da, da, mama, baba, deda, nana, daj, daj, ali jos uvijek nemamo nijednog zubica, pa se ponekad iskreno receno zabrinem, ali tako je, kako je.
Uskoro se ponovo cujemo, pozdrav za sve nase drugareuser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1490
22.6.2009 20:55:58   
dinciii
mila81 dobro nam dosla user posted image user posted image user posted image user posted image

mynxlee to se mjesa sa prokuhanom vodom nemoras sa mlijekom!!!

Mi smo danas opet setale al posto je kisa padala isle smo u veliki trzni centar i bas smo se umorile user posted image
zubica jos nema a samo sto nisu user posted image

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 1491
22.6.2009 23:30:25   
mynxlee
bebbe, hvala ti!

mila81, dobro dosla u nas mali klub. pusa tebii tvojoj bebari.

dinciii, imam neke (ne znam tacno sad koji je proizvodjac) i pise da se pomijesa sa mlijekom. vidjecu ujutru koje su, pa ti javim da sad ne suskam. bebare moje spavaju.

laku noc!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1492
23.6.2009 0:07:33   
Ilhana RR
halo drage, evo nas ako ko za nas pita...
Bile smo u skitanju dva dana, svekar svekrva i zaova imali trku u zivinicama tako da su bili tamo preko vikenda pa smo mi bili kod muzevog amidze... extra nam bilo... lamki se evo polahko navikava sa nanom dedom i tetkom... nemogu iscekati da se navikne slomi me...

krivo mi sto je vrijeme vako al haj vadlja se poboljsa....

Pusa svim bebicama i mamicama!!!

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1493
23.6.2009 0:23:43   
mamma mumi
Mila81 moj decko ima 9,5 mj i nepuze, krezav je, a mene zove dada, reko je i baba i tata, a nece mama.Ilhana drago mi je da si stigla, nadam se da ce se vrijeme poboljsati da se seta

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1494
23.6.2009 11:58:20   
nita
Dobar dan, drage mame! Mi smo ovih dana puno hodali. Čak smo kod svekrve bili i na konaku! Da vam ne pišem kako je to izgledalo, ali moja Kanita je na njeno insistiranje probala cijelo jaje!!! Nije imala nikakvih negativnih reakcija, hB. Dal' to znači da joj mogu nastaviti davati cijelo jaje, šta vi mislite?!
Kanita zove, pa moram ići!
Pusica!

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 1495
23.6.2009 12:03:16   
_mamica_10
Mila81 a kod mene je to sve bilo do neki dan,moja bebaca ima 10,5 mjeseci i neki dan je propuzala i pocela me zvati mama,cak sad ima 8 zubica a prije 10 dana imala je samo 2 hehehehe!!!! Sve to polako dodje samo od sebe! Pozdrav za mame

nedam nikome svoje princeze male!!!

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1496
23.6.2009 13:22:35   
bebbe RR
Pozdrav, drage drugarice!
Dobrodoslica novim clanicama naseg kluba!
Kod nas je sve nekako standardno. Ema i danas OK jede, pa mi je lakse. Danas smo probali Hippovu vocnu kasicu s kravljim sirom. Svidjela joj se. Kisa pljusti, tako da nismo nigdje izlazile.
Kako su vase bebice?!
Ilhana, drago mi je da uzivas u BiH. Pusa za Lamijicu. Dinciii, i ja razmisljam o setnji po shoping cenrtru jer je vrijeme fuj. Mynxlee, jeste li probali hapicu?! Kako ide? Hoce li Ivan da pije na flasicu? Nita, neka ste malo skitali. Sto se tice jajeta, ja ne znam sta bih ti rekla. Anji sam ga davala, a Emi ne dajem. Vec smo pricale o tome - ponekad su ti svi savjeti i metode tako zbunjujuci... Valjda moze, ako nije imala reakciju... Mila 81, za zube se ne sekiraj. Jesi li ikada cula da nekome nisu narasli:)? Moja ih je starija kcerka dobila devet dana pred prvi rodjendan tek, a ni Ema ih jos nema, ali ona je jos mala, svakako. Mamica 10, bravo za tvoju brbljivu, zubatu i migastu bebu:)
Pusa i pozdravi svima...

(odgovor članu _mamica_10)
Neposredna veza do poruke: 1497
23.6.2009 14:01:00   
enna
Drage moje evo konacno i nas kratko da se javimo!!!
Mi smo ok osim sto mi Ena jede slabije par dana radi cega neznam ni sama to mi tesko pada posto je ona pravi maleni sladokusac sve voli ali evo par dana nece nista pa cak ni mlijeko zubici izbijaju jedan za drugim masalla dali je to uzrok zaista neznam.Reakcija n vakcinu nismo imali nikakvih hB proslo je bez temperature,spavanje je kao i uvijek budi se 1ili 2 puta u toku noci po danu spava 2 puta po sat vremena.Uglavnom ovih dana imamo jako puno obaveza a i mm je kuci ceka posao u drugoj firmi pa nmam bas slobodnog vremena,a ocekujemo i goste iz Swe.Vidim da su bebice masalla dobro jedne su pocele ruckati druge se privikavaju na novu sredinu uglavnom su to sve dobre malene bebice.Da ne pisemo pojedinacno oni koji se spremaju na put sretno naravno i oni koji ostaju kuci zelimo da lijepo uzivaju.
Eto toliko od nas mi idemo mao pajkiti pa u setnju bas lijep dan nije toliko vruce pravi za satnju,pusica vammmm!!!

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1498
23.6.2009 15:53:11   
manuela RR
Evo i nas da se javimo,danas smo malo išli u šetnju da Emiru kupim kišobran kolica,i kupila sam mu Graco Mosaic,meni su predivnauser posted image user posted image user posted image user posted image

dinciii ja sam kupila i haljinu i nakit,čak i tašnicu za svadbu,još jedino da odem u solarij a to mi se nikako ne da,al već bi se trebala pokrenuti,jesil ti skontala šta ćeš obući???

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 1499
23.6.2009 21:33:09   
Anushka
Drage mame i bebe, da se javimo i mi malo, kako je vrijeme ruzno skoro ne izlazimo, jutros nestajalo struje pa da je ne cekamo odemo na pijacu i shopping i kupila mu cokolino pahuljice, jer sutra puni 8 mjeseci i pocinjemo i sa tim, a zumance cemo kad mm nadje domaca jaja "nespricana" sto jedan rece. Danas probali dinju, ja probala cveklu poslije par godina i jedva se suzdrzim da ne povratim, nisam nesto gadljiva, tj nisam uopste gadljiva stavise, al ne mogu cvekle jagnjetine ni svjezeg kajmaka ni naopako. Uhh
manuela mi gledali kisobran kolica bas da mi je lakse snositi, al najlaksa imaju 4 kg, pa mi je razlika u jednoj kesi koju kupim na pijaci, i ne isplati mi se. A mali samo sto nije prohodao - dize se uz namjestaj i ivicu kreveta, i pravi koracice i za sada gubi ravnotezu al kako stvari stoje brzo je i to skontati pa cu svakako sve manje kolica i koristiti ako Bog da. hehe a dobar ti ovaj savjet, ovako treba al ja nisam tako:))) mi smo nekako uklopili u ta pravila jer smo polako poceli sa 4,5 mjeseca sa kasikicom, i do 6 mjeseci je svasta nesto uspio probati i navici se na kasice.
enna zao mi sto je enica nervozna, i alen je, a vidim i ostale bebe, i manje kolicinski jede, nadam se da je prolazno i da su zubici ili nesto tako bezopasno.
bebbe mi ujutro ugrabili suho za hodati ali smo popodne gledali pljusak kroz prozor.. jos uvijek se nisam usudila dati sira, a nisam vidjela tu sa sirom kupovnu. Sve mi nesto ovi kupovni ili jaki, masni slani isl a ovi domaci opet ko zna kako sigurni - higijenski i sl nesto bas imam strah od sira da mu dam, a ja opet bi zivjela od sira, uvijek imam bar 3-4 vrste u frizideru, mm reze suho meso a ja sir.. vidjet cemo na koga ce se dijete "baciti"..
mamica_10 dobrodosla i od mene, i cestitke na toliiko zubica:)
nita, neko vece sam mislila da sam te srela u gradu, posto sam te vidjela samo na jednoj slici ali ti lice nisam uspjela bas dobro vidjeti, elem, zao mi je sto imas takvu svekrvuuser posted image  sreca pa je proslo bez teskoca, vjerovatno bi vecina bebica to dobro podnijela, al nekad je bolje i na hladno puhati.. posto nije bilo reakcije, vjerovatno ni nece biti, i mozes nastaviti, iako bi se ja vjerovatno prije posvadjala sa svekrvom nego joj popustila, tj sa svojom mamom sam se posvadjala upravo zbog toga. Kako je proslo spavanje u drugoj kuci?
mamma mumi imamo slican rijecnik, iako je prvo rekao mam mamamam i sl sad je najcesce tata i dada i jos mnostvo nedefinisanih rijeci i glasova:) nek su oni zivi i zdravi a sve ce stici ako Bog da.
ilhana, jos nosas svoju lamiju? valjda je do promjene sredine, mi se svaki dan sve manje nosamouser posted image  i bas pricamo kako su nas prepadali da cemo ga umaziti i nauciti na ruke i hvala Bogu nista od toga, zaspe sam ili u par sekundi u rukama, vise nema utvrdjivanja sna, najvise voli hodalicu i kolica, a valjamo se i po podu, krevetu, skace u svom kreveticu dize se uz ogradicu, sve mu neke nove aktivnosti izmisljam samo da ga ne nosam. Evo vec par dana je odusevljen wc soljom, pa kad je ocejfio sad je masina za ves glavna. Danas je vise od pola sata gledao kako radi i nesto pricaouser posted image
mynxlee sretan mali rodjendan!!! je li djelovao recept za duze spavanje?kako napreduje jelovnik?ima na temama uvodjenja cvrste hrane svega i svacega, snaci ces se vec, sretno!
dinciii jesu li vise ti zubici? ne mogu se nagledati ljepotice na avataru, na mamu je:)))i dobra ti ta dijetauser posted image  ja sam se tako opustila za 10 godina mature, jer je mm bio sa njim a u njega imam 100% povjerenja da ce sve biti OK.

evo nadoknadila ja sto sam se slabije javljala, puno pozdrava mamama i bebama, i zelim vam laku noc:)

Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *