Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ženice moje, jeste primijetile da svaki mjesec sve kasnije i kasnije dobijamo naknadu? Na kraju ćemo biti jednu u zaostatku, jer kako je krenulo dobijat ćemo je svaka 2 mjeseca, a ne svaki mjesec.... Čitam onaj članak vezano za onu naknadu od Grada Sarajeva što bi trebali jednokratno isplatiti (joj al me i to nasmija), pa kaže naš gradonačelnik (mutikaša) da nam dijele naknadu da bi nas potakli na rađanje još malih Sarajlija...Pa znate šta, od muke sam se ismijala...Pa stvaaaarno, jel oni misle da smo mi tolike budale... Jednokratnih 300 KM da me motiviše da rađam djecu???!!!! Pa jel ih stid više kakve nebuloze pišu i govore?!
Drage moje..ja sam se tek registrovala...i čitam sve ovo o naknadi porodiljskoj...izgleda da od ovog svega nece biti nista...da oni nama daju bar ono sto nas sljeduje bilo bi dobro...
hello Mozete li mi reci nakon koliko se dobije rijesenje,mm je predao prije nekih 20-ak dana.Znam da to nece brzo,sad idu godisnji odmori,pa dok to oni razrijese valjda ce lova biti do nove godine ali reko samo da pitam,nakon koliko je vama stiglo?
mora da smo se bar nekada srele. Meni je zaova jedno vrijeme bila na Hridu, valjda je Hrid. Ide je jarcedolskim kombijem, pa izadjemo na onoj stanici kod granapa, iznad Parka Princeva. Serina ulica, ako se dobro sjecam. A sveki mi je na Mahmutovcu....
A ja sam ti mila moja u Logavini... Definitivno smo kone
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT Adana imam pitanje za tebe ali ne na ovu temu, nego vezano za jednu stariju. Vidim da si prisutna pa da tebe pitam da li ti svojoj bebi (i moja beba je rođena isti mjesec kad i tvoja) daješ ove sokove o kojima ste ranije raspravljale (zova, žara i sl.) Ja dajem od zove, ali mi naumpade da u sebi ima limuntosa pa me jeza prođe. Ne znam da li sam smjela davati?!
Hej mila, ja Asji ne dajem te sokice. Slabo joj uopste dajem sokove... Ne znam ni sama zasto. Ove gore navedene ne dajem, hem imaju puno secera, hem limuntos... Mozda kad bude malo starija... Ne vjerujem da si sad nesto "zabrljala" sto si dala, jer razrijedjeno je sa vodom... Cmoka za julske bebare
Selma je bila podstanar u toj kuci. Mala kucica, prizemna. Teta zivi negdje u Novom Gradu cini mi se, djeca joj vani... Pitam se jesi li skontala koja je kuca? Stepenice si tacno ispod nje. A Selma je bila tu od negdje 2005-2008 cini mi se. Nije iskljuceno da smo se sretale
I skrenusmo mi sa teme... Sorry...
Znaci, nijedna opstina nije pocela sa isplatom...? MM radi u N.Sarajevu i jos pocetkom sedmice pitao kolegu koji radi u odjelu zaduzenom za porodiljske nadoknade isl. ovaj mu rekao da je s njihove strane sve spremno ... sad fakat ne kapiram zasto jos nije pocela isplata. Inace, meni je ovo posljednja, vratila sam se na posao prije 3 dana, smrc, hem sto umirem za bebicom, hem sto do polovine jula nemam pravo na platu. Sjajno, da se ranis!
Da Strumfeta stvarno pitaj svog muza.. Ja sam sa svojim vidjela posto on radi u novinskoj redakciji da neko od njegovih kolega nazove Grad i dobili smo zbunjujuce informacije Uglavnom ko fol pare im legle, trebaju poceti s isplatom , ali ja im nista ne vjerujem Uz to svako jutro sam kuci nema mi ko preuzeti onda ne mogu nigdje maknuti dok se ne uvjerim da postar nece doci. Neka vidi ako moze u opstini kad bi moglo otprilike biti, ima li sanse u ovom mjesecu A Vana zaista zalosno da nas 300 Km potakne na radjanje djece??!!! P.S. u govoru naseg novog"gradonacelnika" ja sam procitala i da namjerava za stare i bolesne obezbijediti besplatan bazen na Otoci malo sutra!!! Toliko o njihovim obecanjima...
A pitanje za tebe Adana, kad vec diskutujete o svemu i svacemu i o soku od zare
kako je Lejla , zna li je li ili ? Ona se meni nije javljala pa ne bi ni ja nju da uznemiravam samo je pozdravi i nadam se da je dobro
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
malokrvnost u trudnoci skorpi
u 37 nedelji sam trudnoce vadila sam nalaze i pokazalo se da sam malokrvna sutra idem odnjeti doktorici nalaze a interesuje me cim osim cvekle i spinata da popravim krvnu sliku prirodnim putem
džigerica (57%)
pilece meso (3%)
paradaiz (2%)
nesto drugo (38%)
Broj svih glasova: 93
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!