|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
12.6.2009 11:31:48   
Vana
Ženice moje, jeste primijetile da svaki mjesec sve kasnije i kasnije dobijamo naknadu? Na kraju ćemo biti jednu u zaostatku, jer kako je krenulo dobijat ćemo je svaka 2 mjeseca, a ne svaki mjesec.... user posted image user posted image user posted image
Čitam onaj članak vezano za onu naknadu od Grada Sarajeva što bi trebali jednokratno isplatiti (joj al me i to nasmija), pa kaže naš gradonačelnik (mutikaša) da nam dijele naknadu da bi nas potakli na rađanje još malih Sarajlija...Pa znate šta, od muke sam se ismijala...Pa stvaaaarno, jel oni misle da smo mi tolike budale... Jednokratnih 300 KM da me motiviše da rađam djecu???!!!!user posted image Pa jel ih stid više kakve nebuloze pišu i govore?!

Iris mamin Anđeo 27.10.2008.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 626
12.6.2009 11:57:59   
neki
Mamina princeza,belmac,adana,mila81,fakat,cim dodje ovo malo crkavice od kantona,hajmo mi ispijati kahvicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Javite seuser posted image

(odgovor članu Vana)
Neposredna veza do poruke: 627
12.6.2009 12:16:49   
saninlana
Drage moje..ja sam se tek registrovala...i čitam sve ovo o naknadi porodiljskoj...izgleda da od ovog svega nece biti nista...da oni nama daju bar ono sto nas sljeduje bilo bi dobro...user posted image

Lanica

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 628
12.6.2009 13:14:45   
gvendolina
hello
Mozete li mi reci nakon koliko se dobije rijesenje,mm je predao prije nekih 20-ak dana.Znam da to nece brzo,sad idu godisnji odmori,pa dok to oni razrijese valjda ce lova biti do nove godineuser posted image ali reko samo da pitam,nakon koliko je vama stiglo?

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu saninlana)
Neposredna veza do poruke: 629
12.6.2009 14:03:06   
Adana
IZVORNA PORUKA: neki

Aha,zivim na Hriduuser posted image user posted image user posted image Ti???

user posted image  mora da smo se bar nekada srele. Meni je zaova jedno vrijeme bila na Hridu, valjda je Hrid. user posted image  Ide je jarcedolskim kombijem, pa izadjemo na onoj stanici kod granapa, iznad Parka Princeva. Serina ulica, ako se dobro sjecam. user posted image
A sveki mi je na Mahmutovcu....

A ja sam ti mila moja u Logavini... Definitivno smo kone user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 630
12.6.2009 14:04:00   
Adana
Mamina princeza,belmac,adana,mila81,fakat,cim dodje ovo malo crkavice od kantona,hajmo mi ispijati kahvicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Javite seuser posted image

Dogovor je pao... user posted image  Taman nam Kolobara blizu, a lijepo hladovina, mirno.... user posted image  Samo jos da postar dodje... user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 631
12.6.2009 14:04:02   
neki
I ja sam u Serinoj zeno dragauser posted image user posted image user posted image Ma kono,dje siuser posted image user posted image user posted image Pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 632
12.6.2009 14:05:25   
Adana
Nemoj me zezati?!?! user posted image
E sti ti je Saraj'vo malo... Gdje u Serinoj? Selma moja je bila u kuci negdje na sredini ulici, desno, pod kucom su one stepenice sto silaze na tranzit...
Od kada si ti gore?

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 633
12.6.2009 14:06:45   
neki
Heh pitacu muza za Selmuuser posted image user posted image user posted image Ja sam ti ovde pune 4god.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 634
12.6.2009 14:07:39   
Adana
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Adana imam pitanje za tebe ali ne na ovu temu, nego vezano za jednu stariju. Vidim da si prisutna pa da tebe pitam da li ti svojoj bebi (i moja beba je rođena isti mjesec kad i tvoja) daješ ove sokove o kojima ste ranije raspravljale (zova, žara i sl.) Ja dajem od zove, ali mi naumpade da u sebi ima limuntosa pa me jeza prođe. Ne znam da li sam smjela davati?!

Hej mila, ja Asji ne dajem te sokice. Slabo joj uopste dajem sokove... Ne znam ni sama zasto.
Ove gore navedene ne dajem, hem imaju puno secera, hem limuntos... Mozda kad bude malo starija... user posted image  
Ne vjerujem da si sad nesto "zabrljala" sto si dala, jer razrijedjeno je sa vodom... Cmoka za julske bebare user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 635
12.6.2009 14:08:56   
cele.k.
ja sam papire predala 24.4. a rjesenje dobila 13.5.sto se para tice nisam ih dobila al cula sam da ovaj mjesec jos niko nije dobio naknadu

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 636
12.6.2009 14:09:58   
Adana
Heh pitacu muza za Selmuuser posted image user posted image user posted image Ja sam ti ovde pune 4god.user posted image user posted image user posted image

Selma je bila podstanar u toj kuci. Mala kucica, prizemna. Teta zivi negdje u Novom Gradu cini mi se, djeca joj vani... Pitam se jesi li skontala koja je kuca? Stepenice si tacno ispod nje.
A Selma je bila tu od negdje 2005-2008 cini mi se.
Nije iskljuceno da smo se sretale user posted image

I skrenusmo mi sa teme... Sorry...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 637
12.6.2009 14:30:42   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Adana

Dogovor je pao... user posted image  Taman nam Kolobara blizu, a lijepo hladovina, mirno.... user posted image  Samo jos da postar dodje... user posted image

:) dogovoreno

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 638
12.6.2009 14:33:34   
neki
Eh super,zdogovorile smo seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jos samo skontajte sa ili bez male raje...Moderatori sorry,mi smugnule malo sa temeuser posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 639
12.6.2009 14:44:11   
strumpfeta
Znaci, nijedna opstina nije pocela sa isplatom...?
MM radi u N.Sarajevu i jos pocetkom sedmice pitao kolegu koji radi u odjelu zaduzenom za porodiljske nadoknade isl. ovaj mu rekao da je s njihove strane sve spremno ... sad fakat ne kapiram zasto jos nije pocela isplata. Inace, meni je ovo posljednja, vratila sam se na posao prije 3 dana, smrc, hem sto umirem za bebicom, hem sto do polovine jula nemam pravo na platu. Sjajno, da se ranis!

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 640
12.6.2009 17:23:52   
belmac
hajde onda strumpfeta vidi sa MM za ovu famoznu dodatnu naknaduuser posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu strumpfeta)
Neposredna veza do poruke: 641
12.6.2009 21:31:34   
aazra
Da Strumfeta stvarno pitaj svog muza..
Ja sam sa svojim vidjela posto on radi u novinskoj redakciji da neko od njegovih kolega nazove Grad i dobili smo zbunjujuce informacijeuser posted image  Uglavnom ko fol pare im legle, trebaju poceti s isplatom , ali ja im nista ne vjerujemuser posted image
Uz to svako jutro sam kuci nema mi ko preuzeti onda ne mogu nigdje maknuti dok se ne uvjerim da postar nece doci.
Neka vidi ako moze u opstini kad bi moglo otprilike biti, ima li sanse u ovom mjesecuuser posted image
A Vana zaista zalosno da nas 300 Km potakne na radjanje djece??!!!
P.S. u govoru naseg novog"gradonacelnika" ja sam procitala i da namjerava za stare i bolesne obezbijediti besplatan bazen na Otociuser posted image user posted image malo sutra!!!user posted image  Toliko o njihovim obecanjima...

A pitanje za tebe Adana, kad vec diskutujete o svemu i svacemu i o soku od zareuser posted image

kako je Lejla user posted image , zna li je li user posted image  ili user posted image ? Ona se meni nije javljala pa ne bi ni ja nju da uznemiravam samo je pozdravi i nadam se da je dobrouser posted image

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 642
12.6.2009 23:36:48   
Adana
IZVORNA PORUKA: aazra

A pitanje za tebe Adana, kad vec diskutujete o svemu i svacemu i o soku od zareuser posted image

kako je Lejla user posted image , zna li je li user posted image  ili user posted image ? Ona se meni nije javljala pa ne bi ni ja nju da uznemiravam samo je pozdravi i nadam se da je dobrouser posted image

user posted image  Lela je dobro hB. Jos se ne zna spol bebija. Trebala bi roditi nekad pocetkom oktobra. Vise je u Olovu, nego ovdje, a nema neta... Pozdravicu je. user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 643
13.6.2009 10:42:14   
Crvena
Stigla u NGuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 644
13.6.2009 11:16:55   
mila81
Stigla u starom gradu, evo sad bio postaruser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 645
13.6.2009 11:26:36   
neki
Docekala i ja Eminauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 646
13.6.2009 13:03:19   
Adana
I moj je postar bio user posted image  Hocemo li na tu kaficu? user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 647
13.6.2009 13:09:22   
belmac
mog čika pošte još nema, ali vaši postovi mi govore da ne mrdam iz kuće user posted image user posted image user posted image    treba mu vremena dok stigne kod mene na "brdo" user posted image user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 648
13.6.2009 13:09:43   
Anoniman
pih,meni jos nista, koliko dugo traje od rjesenja do prve isplate, ja rjesenje dobila u ponedjeljakuser posted image

(odgovor članu Adana)
  Neposredna veza do poruke: 649
13.6.2009 13:54:01   
remzy
bio je i "moj"postaruser posted image I ostao je zivuser posted image
Novo Sarajevo

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

malokrvnost u trudnoci
skorpi

u 37 nedelji sam trudnoce vadila sam nalaze i pokazalo se da sam malokrvna sutra idem odnjeti doktorici nalaze a interesuje me cim osim cvekle i spinata da popravim krvnu sliku prirodnim putem

džigerica (57%)

pilece meso (3%)

paradaiz (2%)

nesto drugo (38%)

Broj svih glasova: 93

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *