|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
17.4.2009 10:53:09   
nikita
Ej Mika nek si se javila, nemoj se previse umarat, kako te je sad spopao posao odjednom. Nisam jos zavrsila sa prvim tromjesecjem, tek sutra ulazim u 3m, danas mi je puna 2 mj !

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1326
17.4.2009 12:47:16   
nikita

Nego da vas pitam, kad budete trudne kada cete to reci ostalima , koliko cete vremena cekati da prode ? Ja sam htijela reci sad poslije ovog pregleda ali mi muz govori da jos cekam pa ne znam sta da radimuser posted image Jos ne zna nitko osim roditelja i RR-a user posted image a ja bih bas voljela radosnu vijest podijeliti s prijateljicama !

< Poruku je uredio mamy RR -- 28.6.2009 22:02:05 >

EI 16.11.2009.
Neposredna veza do poruke: 1327
17.4.2009 12:50:14   
Malaja
Nikita ja ću najvjerovatnije sačekati da uđem u 4ti prije nego što kažem svima... Naravno mami i tati neću čekati toliko.
Ne bih mogla vala po treći put objašnjavati kako i zašto.

A podsjeti me na ne zna niko sem mama i RR user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1328
17.4.2009 12:53:53   
nikita
Imam svatove 10.5. tako da ceme tada vidjeti sva rodbina i vjerojatno ce skontat ! Ma necu jos govoriti, pricekat cu da prode 3.mj ,imas ti pravo !
mala mu i mi smo svima rekli kad smo prvi put bile trudne a sada je malo drugacije, sad smo na oprezu !

EI 16.11.2009.
Neposredna veza do poruke: 1329
17.4.2009 12:55:32   
Happy
IZVORNA PORUKA: Malaja

Nikita ja ću najvjerovatnije sačekati da uđem u 4ti prije nego što kažem svima... Naravno mami i tati neću čekati toliko.
Ne bih mogla vala po treći put objašnjavati kako i zašto.

A podsjeti me na ne zna niko sem mama i RR user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Podpisujem...

Ja ovaj put neću nikome reći sem sestri i zaovi... Neću čak ni roditeljima dok se ne bude vidjelo... Neću da ih sekiram i da misle non stop...

I znate da je stara " Ne govori dok dijete ne oživi" tj dok ne uđeš u 4ti ako Bog da...

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1330
17.4.2009 12:58:32   
Malaja
  Ja nikada necu zaboraviti, drugi put kada sam bila user posted image , nisam nikome govorila, a rodica me je pitala da li sam user posted image Pa reko odakle ti to? Kaže ona dajdžinica primjetila da ja navlačim majicu na stomak user posted image , a ona je primjetila da sam izvadila cigare ali ne da sam zapalila user posted image Ja joj rekla i da jesam ne bih ti rekla user posted image
Mislim haloooooooo, jesam li ja u stanici, na rengenu user posted image user posted image user posted image Baš sam bila popuser posted image user posted image
Stvarno ljudi nemaju pametnijeg posla!
I ako te pitaju samo se nasmije i vozdra..

< Poruku je uredio mamy RR -- 28.6.2009 22:05:51 >

Strpljen-spašen!

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1331
17.4.2009 13:07:53   
Happy
IZVORNA PORUKA: nikita

Imam svatove 10.5. tako da ceme tada vidjeti sva rodbina i vjerojatno ce skontat ! Ma necu jos govoriti, pricekat cu da prode 3.mj ,imas ti pravo !
mala mu i mi smo svima rekli kad smo prvi put bile trudne a sada je malo drugacije, sad smo na oprezu !

Svako ima pravo izbora i to je OK... ja zaista ne bih govorila... Da te sada zivkaju i da te pitaju non stop... a što je najgore pola njih ustvari boli briga...
Ma joj ne mogu da lajem... Znam samo da poslije spontanog sam bila sama malte ne... MM i moja sestra ni zaova nije bila koliko je trebala  ni svekrva niko...
Tako da je to AKO BOG DA  biće naše dijete i naša briga i šta ostale briga...

I upravu si Malaja šta koga briga....

Joj jesam se upalila....

Dajte malo ljepše teme hocu da idem u akciju i ne želmi da mi ovo kvari dan, jer se toliko upalim da je to strašno....
Jer sam vidjela koliko sam ustvari bila sama .......... A svi su super svi me vole... Svi su raja.....

Ne mogu te šuplje vala....

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1332
17.4.2009 13:12:10   
Malaja
IZVORNA PORUKA: Happy

Ma joj ne mogu da lajem... Znam samo da poslije spontanog sam bila sama malte ne... MM i moja sestra ni zaova nije bila koliko je trebala  ni svekrva niko...
Tako da je to AKO BOG DA  biće naše dijete i naša briga i šta ostale briga...

Kako mi je ovo poznato!!!!

Kod mene su MM i moja mama, jer me je ona razumjela. I ona je prvu user posted image izgubila. Ostalo.... Ni ne sjećam se niti me je briga. Sve mi je to kao crna rupa neka......

Ma haj nećemo se vraćati na ružne stvari.
Happy znači poslije posla akcija??? Izvini što neću moći misliti na tebe biću na tevhidu-pa nema smisla user posted image
Kada budem kod zubara mislit ću na tebe jesi li ili nisi potrefila user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 1333
20.4.2009 15:23:05   
Rina26
Hej cure imala sam i ja spontani prije 2godine i morala sam na čišćenje užas jedan koje sam bolove pretrpila
Neposredna veza do poruke: 1334
20.4.2009 15:31:49   
Rina26
jesam a već imam 2 djece a udala sam se 2003.god imala sam problema oko zatrudnjavanja 4 godine nije bilo ništa
Neposredna veza do poruke: 1335
20.4.2009 15:40:05   
Malaja
Ček ček, samo da ne dođe do zabune. Prvu user posted image  si izgubila pa poslije toga dobila 2 djece. Ili obratno? user posted image
Ja sam ti plava pa malo teže kontam user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 1336
20.4.2009 15:43:37   
Rina26
Prvo izgubila pa poslije dvoje s tim da sam se napatila i svašta prošla da bi imala djecu

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1337
20.4.2009 15:46:14   
Malaja
Kaza hB pa je sve to prošlo user posted image  Sada imaš dvoje zdrave i žive djece hB...
Ne daj Bože nikome ono kroz šta smo sve mi ovde nažalost prošle!
Ali kao što i sama znaš sve za user posted image  user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 1338
20.4.2009 15:51:30   
Rina26
ja sve vas razumim i ako bd uskoro ćate i vi imati djecu samo nemojte misliti na to tako sam i ja i kada sam izgubila svaku nadu došla i user posted image .A i još sam mlada

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1339
16.5.2009 23:05:09   
amra09
cao svima.ja sam vam nova ovdje.dozivjela sam nesto slicno.izgubila sam bebu u 20 nedelji trudnoce.jedina utjeha mi je moja kcerkica,i da mi nije nje sigurno bih poludila.naime puko mi je vodenjak,voda je odilazila 24 sata.najgore u svemu je sto se beba normalno razvijala,vrtla se,i dok sam lezala u bolnici i cekala sta ce dalje da se desi svo sam je vrijeme osjetila.do zadnjeg momenta se borio za zivot,a nije imao nikakvih sansi.bez vode je bio 2 dana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mozda)
Neposredna veza do poruke: 1340
17.5.2009 11:30:13   
vitezanka_20
drage moje... amra09 dobro nam dosla, i veoma mi je zao zbog toga sto se desilo... znaj da nisi sama ni jedina, doduse ja sam maloranije imala pobacaj, ali bice ako Bog da i djece.

Zeljela bih da ostale mamice nesto pitam user posted image
Naime u cetvrtak na UZ utvrdjena trudnoca 5+2, sve ok.
Juce cijeli dan ledja hoce da otpadnu cini mi se, a i pomalkice me bolio stomak doduse ne ispod nego desni jajnik... Sta mislite jel to opasno ili je normalno u trudnoci? Danas me samo pomalo ledja bole.

(odgovor članu amra09)
Neposredna veza do poruke: 1341
17.5.2009 11:54:40   
Rina26
Hej moj ti je savjet da se javiš dr.pošto si već imala spontani nek te pregleda i ja sam imala iste simptome kada sam bila trudna i dr.me je naručivao svaki tjedan na pregled pošto sam prije te trudnoće isto imala spontani

(odgovor članu vitezanka_20)
Neposredna veza do poruke: 1342
17.5.2009 12:38:33   
vitezanka_20
Danas nedjelja ali sam kontala sutra otici, bojim se punooo...
Mislila sam da je to normalno u trudnoci i da cu se samo provaliti...user posted image

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 1343
18.5.2009 8:08:41   
Mika
Jutro medene i dobrodoša amra09, na žalost!

Ja sam jedna od medenih ko ja je izgubila blizanačku trudnoću u 20-toj nedjelji, samo što u mom slučaju doktori nisu prstom pomakli da pokušaju nešto dok već nije bilo kasno. Oboje sam rodila žive tako da znam kakav je to bol i trauma. Kad te prvobitna tuga mine onda ćeš dobiti snage za novi pokušaj. To ne znači da te neće pucati strahovi i tada ali želja za djetetom je jača i od njih, samo se ne smiješ prepustiti tim strahovima. Sve se ovdje borimo s tim tako da će ti naša podržka, vjerujem, biti od koristi.

Što se tiče tebe vitezanko nije zgoreg kosnultovati doktora za svaki slucaj ali sasvim je normalno da te pobolijeva stomak jer se u pocetku materica siri pripremajuci se za novu trudnocu. Kod mene je bila ista situacija.

Borba je počela!

(odgovor članu amra09)
Neposredna veza do poruke: 1344
18.5.2009 8:21:05   
Malaja
Jutro medene...

kakve ste mi jutros? Ponedeljak-najgori dan, može se spavati ali...

Amra09 dobro nam došla.. Kao što ti je moja druga rekla ima ovde žena sa sličnim iskustvom. Također smo tu da ti pružimo savjet i utjehu ukoliko to trebaš.

Vitezanko kao i ostele žene ovde mislim da trebaš konsultovati doktora.

Pusa vam!

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 1345
25.5.2009 22:21:13   
lida
samo da vas pozdravim i kazem da sam pravo sretna jer moj metar ce pravo da radi .

10000000000 pusa od mene pozelim vas pravo, ali sad smo u fazi hodanja i Mirzic cim me vidi na vratima kad se vratim s posla hoce da ga izvedem i onda nemam vremena za RR.

Vi znate da sam uz vas i da vam cuvam fige user posted image

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.
Neposredna veza do poruke: 1346
4.6.2009 14:04:33   
točka
drage moje,
prije 10 dana sam bila na čišćenju u 7 tjednu trudnoće, mislim da je suvišno i opisivati vam kako sam se osjećala, srećom oko mene su bili ljudi puni razumijevanja, koji su me tetošili a naravno paze me i danas.. imam za vas pitanje, sinoć sam pri tuširanju primjetila da kad stisnem grudi da mi neka tekućina iscuri a ponekad je skroz bijela, to me je još više dotuklo....
da li je se to nekom dešavalo poslije čišćenja?
Neposredna veza do poruke: 1347
4.6.2009 15:53:21   
Malaja
Dobro došla točka..

Žao mi je radi tvog gubitka, znam kako se osjećaš i koliko ti je teško user posted image  Lijepo od tvojih bližih da su bili tu za tebe, jer u ovom momentu ti je to najpotrebnije-samo da nisi sama. Što se tiče tvog pitanja, ja lično nisam imala nikakav iscjedak ali sam imala problema sa bradavicama koje su počele bukvalno da se gule i da strašno peku. Morala sam ih mazati kremom i stavljati vaticu jer me je svaki grudnjak bukvalno povrjeđivao. Mislim da je sve do hormona, jer se tijelo počelo pripremati za user posted image  i za user posted image  Trebaće vremena da se sve vrati na svoje. Vjerovatno će se javiti i ostale žene koje su imale takve ili slične probleme..
Ja ti želim da se što prije oporaviš od svog gubitka, kako fizički tako i psihički.. 

Strpljen-spašen!

(odgovor članu točka)
Neposredna veza do poruke: 1348
9.6.2009 19:06:11   
Aquarius
Pozdrav za staru ekipu! A i za nove kolace isto.user posted image
Vidim i vi ste sve manje ovdje. Ima li šta novo? Jesam li šta važno propustila?
Ja sam još na čekanju.user posted image Nadam se da ćemo krajem ovog mjeseca početi i mi sa akcijom.
U medjuvremenu smo konačno preselili, tako da sam sad slobodna (gotovo sa krečenjem, ćišćenjem itd).
Veliki pozdrav za šeficu.
Pusa svimauser posted image

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1349
10.6.2009 9:41:45   
Malaja
Hej Aquarius pa nema te godinama user posted image
Drago mi je da si ok i da sve ide svojim tokom user posted image I ja sam ovaj mjesec opet u akciji, prošli nam nije upalilo, ali hoće ovaj aBd user posted image Ako ne ovaj onda slijedeći-ne žuri nam se nigdje user posted image
Tebi držim fige ovaj mjesec user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *