|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
27.3.2009 12:02:06   
nikita
Zvala sam dr ne javlja se al sad radi u DZ a tamo je uvijek guzva, nazvat cu ga ponovo kasnije !
Mika se drzi dobro, nadam se da cu nekad u zivotu postat tako smirena i stalozena.

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.
Neposredna veza do poruke: 1276
27.3.2009 12:08:25   
nikita
Ma ja sam uvjerena da je sve ok al eto. Muzu nisam nista govorila o krvarenju jer je on gori od mene, samo me ispitiva! Svaki put kad nazove prvo pita jel ti muka, kad ja kazem jest on pita jel puno il malo, kad kazem puno on pita jesi li povracala, ja kazem jesam on pita koliko puta user posted image user posted image user posted image i svaki put tako.On je uvjeren ako povracam da je sve ok ! A da ne govorim kako me mama zove i savjetuje kao da mi je 7 god pa ne znam da je jos hladno, da sunce vara i da trebam nosit potkusulju.user posted image

EI 16.11.2009.
Neposredna veza do poruke: 1277
27.3.2009 12:12:09   
Malaja
Nikita i ja mislim da je sve ok ali trebaš vidjeti i sa doktorom. Ne daj Bože da se nešto desi ne bi sebi mogla oprostiti.. Kao što rekoh predostrožnosti nikada dosta.

A sve mame su iste, posebno mi je ovo za potkošulju poznato user posted image Bravo za TM kada se toliko brine za tebe user posted image

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1278
27.3.2009 12:12:40   
nikita
Javio mi se dr. pitao me je pijem li dobroston, ja reko jesam, on koliko puta ,ja govorim 2 puta pa mi je rekao da  pijem 3 puta i da mirujem  i odmaram !

< Poruku je uredio nikita -- 27.3.2009 12:13:36 >

EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1279
27.3.2009 12:45:56   
Happy
To je ta psihička borba drage moje, kroz koju ćemo sve mi ako Bog da morati proći, sve mi... Mene je toga puno strah, a hajd poravni user posted image user posted image user posted image , a kamoli period kada dođe, opet kažem ako Bog da 18/19 ta sedmica..... Već me sada panika hvata
Ja bih najrađe legla u bolnicu i tamo sve provelauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ali opet kažem šta dragi Bog odluči biće tako, ali eto... Drži se Nikita, uz tebe smo user posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.
Neposredna veza do poruke: 1280
30.3.2009 7:43:23   
Happy
Dobro jutro medene moje...
evo da se ja prva tuspasimuser posted image
Nisam vam val raspoložena, nisam se naspavala, budila se, onda prešl au boravak (pravo sam osjetljiva na snu),pa dok sam zaspala, pa sam  se raščešala user posted image user posted image user posted image

U petak je na Rundeku bilo user posted image , svirka je zaista super bila, a on.... lud ko lud user posted image
U subotu sam ond aopet izlazila sa prijateljicama... Ipak ove jafane više nisu za mene user posted image user posted image user posted image Neka svirka Ok, ali kafane.... ne ne ne ne....
Kod mene nikakvih znakova, ali sam sigurna da ću da dobijemuser posted image , strašno sam depresivna i nervozna (ne znam da li se primijetiuser posted image ), ne pričam sa MM, valjda PMS...

Malaja kako si mi ti? Kako prođe vikend?

Mika javljaj se... Imam osjećaj da je kod MIkeuser posted image   user posted image
Nikita kako si nam ti? Je li sve OK?

Toliko od mene, pa se tipkamo....

user posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

Neposredna veza do poruke: 1281
30.3.2009 8:37:02   
Malaja
Dobro jutro drage moje user posted image
Happy poranila zoru prevarila user posted image neka si se ti vala prva tuspasila user posted image
Da te utješim i ja se nisam naspavala, budila se 100x, valjda ovo kako se sat promijenio user posted image

Ja sam hB dobro, ne žalim se user posted image
Ne vidi se Happy da si depresivna a nemaš razloga ni biti! Ako dođe user posted image ovaj mjesec, zajedno ćemo da je ne očekujemo idući user posted image Glavu gore draga, biće sve ok!
I ja sam nešto ubjeđena za Miku user posted image željno je iščekujemo! Drugo moja javljaj se user posted image
Nadam se da je Nikita ok i da je prestalo krvarenje..
Ljubim vas sve odreda user posted image

Strpljen-spašen!

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 1282
30.3.2009 9:17:33   
Mika
Jutro i od mene medene!

Ponedjeljak i gužva je ali stigoh se javiti kratko...

Malaja, Happy, Nikita imate PP

Borba je počela!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1283
30.3.2009 12:30:03   
nikita
Drage moje,

mali bebač me zeza user posted image tj.nije on ,on je dobar, nego hormoni su zlocesti user posted image user posted image user posted image ( smijem se i plačem)
Citav vikend povracam, vise ce mi oci ispasti, usi mi se zacepile od natezanja,glava me boli....joj bas sam grozna ! Jutros navila sat u 8h da popijem tabletu al naravno prvo sto sam morala je povratit ,i sto je najgore nemam sta povratit,neko zutilo kiselo mi izlazi (sorry na slikovitom objasnjenju) Ugl povracanje me izludi.
Drugo sto me muci je stolica, nisam je imala 5 dana, ko kad sve ispovratim sto sam pojela i crijeva nemaju sta variti a uz to me grči (guzica user posted image ).
Jao jao al sad sam se bas fino isplakala iz vise razloga user posted image .

Uvijek na kraju kazem, samo nek arste prezivjet cu ja !
A da, smanjilo se ono na gacama, sad je svjetlije i slabo curi, valjda ove tablete pomazu!

E jesam se iskukala !

EI 16.11.2009.
Neposredna veza do poruke: 1284
30.3.2009 12:33:35   
Happy
IZVORNA PORUKA: nikita

Drage moje,

mali bebač me zeza user posted image tj.nije on ,on je dobar, nego hormoni su zlocesti user posted image user posted image user posted image ( smijem se i plačem)
Citav vikend povracam, vise ce mi oci ispasti, usi mi se zacepile od natezanja,glava me boli....joj bas sam grozna ! Jutros navila sat u 8h da popijem tabletu al naravno prvo sto sam morala je povratit ,i sto je najgore nemam sta povratit,neko zutilo kiselo mi izlazi (sorry na slikovitom objasnjenju) Ugl povracanje me izludi.
Drugo sto me muci je stolica, nisam je imala 5 dana, ko kad sve ispovratim sto sam pojela i crijeva nemaju sta variti a uz to me grči (guzica user posted image ).

A da, smanjilo se ono na gacama, sad je svjetlije i slabo curi, valjda ove tablete pomazu!

E jesam se iskukala !

Neka si se iskukala... Hvala Bogu da je sve OK... Za povraćanje kažu da su dobri bademi i keksi, ali pomalo grickati...
Stolicu molim te nemoj da zpuštaš... Uvedi sebi ujutro Donat - čašu, a pun je i magnezija tako da ti dobro dođe...
Nemoj puno da plačeš user posted image user posted image user posted image user posted image Znam da su hormoni, ali nemoj, budi vesela user posted image user posted image
LJUBIM TE I NE DAJ SE user posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1285
30.3.2009 12:44:18   
Malaja
IZVORNA PORUKA: nikita

E jesam se iskukala !

Draga moja žao mi je što je tako ali sve ćemo mi istrpiti, kao što i sama kažeš, za user posted image
Drago mi je što se krvarenje smiruje user posted image  Biće to aBd sve ok!
I kao što ti je Happy rekla stolicu ne zapuštaj nikako. Ili donat ili kiselu svako jutro!

Drži se draga moja, kad si sve izdržala do sada izdržaćeš i to.. user posted image

IZVORNA PORUKA: Happy
Jeste da je iz kesice puunnnooo lakše, ali vjeruj mi kada navikneš na ovu, više iz kesice nikada nećeš pravit...

Joooj da se navikavam da kuham supu...user posted image Moram dooobrooo razmisliti o tome user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1286
30.3.2009 21:15:43   
nensy
nikita neka ti je sa srecom bit ce to sve ok. vidim da ima puno novina da vas je vecina krenula dalje ja se jos dvoumim jednostavno strah me je. a sta je sa Mikom pa valjda bi nam trbala reci jel uradila taj testuser posted image  u svakom sl. nadam se da je pozitivan i zelim joj sve najbolje user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1287
31.3.2009 8:57:18   
Malaja
Dobro jutro srage mojee user posted image

Mislim da smo jutros svi približno istog raspoloženja user posted image što zbog vremena, što zbog ranog razdrmavanja zemljotresom user posted image Mislim da je svakoga probudio. A vala je i drmao pravo...

Drugo ima li šta za posao?

Nensy, u svakoj od nas postoji doza straha ali jednostavno moraš to prelomiti i krenuti dalje.. Želja je ipak veća od straha!
Lida šefice nadam se da je metar na tri četiri sad user posted image Sve smo se dobro zagrijale da u skoroj budućnosti budemo user posted image Vrlo brzo ćeš morati da odradiš svoj zadatak user posted image Nadam se da si ti ok.. Pusa tebi i tvojim pačićima user posted image

Naša user posted image Nikita vjerovatno spava.. Nadam se da je danas malo bolja..
Happy samo što se nije javila 100% user posted image

Strpljen-spašen!

Neposredna veza do poruke: 1288
31.3.2009 9:12:26   
Happy
IZVORNA PORUKA: Malaja

Happy samo što se nije javila 100% user posted image

Dobro jutro medene moje...
Vidim da je raspoloženje user posted image Nije ni kod mene ništa bolje... Ja sam sinoc kod sestre spavala... Onaj zemljotres je katastrofa bio... Ja sam tako skočila user posted image user posted image user posted image A nemam kuduser posted image stvarno tek u ovim situacijama čovjek vidi kako je mali i kako ništa, ali ništa od nas ne zavisi...

I ovo vrijeme vala user posted image user posted image user posted image user posted image
Nećemo da kukamo... Sve je super, divno, krasno, proći će i ovo aBd....
Danas je dan laganini....  Kod mene još ništa novo... čekamo user posted image da nam stigne...

LJUBIM VAS SVE

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1289
31.3.2009 9:46:36   
Mika
Joj medene moje mislim da se ja ne mogu naspavat' i da spavam cijelu sedmicu u komadu! user posted image  Tako mi je čučn'o pritisak da to nije normalno! Blago se našoj trudnici user posted image  user posted image

Borba je počela!
Neposredna veza do poruke: 1290
1.4.2009 9:48:08   
Malaja

Nego mogu li test da uradim user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa eto... Ne znam da li je rano.. Uradi,  j.. ga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala puno, a biću ja OK

Naravno da ćeš biti ok, nemaš razloga za suprotno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A da te utješim nisam ni ja puno bolja, jučer sam se čitav dan istresala na M user posted image Bez nekog posebnog razloga, tako naišlo user posted image

Nego Mika šta je za kaficu u subotu? Stoji/ne stoji (leži) user posted image

Strpljen-spašen!

Neposredna veza do poruke: 1291
4.4.2009 17:09:00   
Private
Samo da vas pozdravim moje drage dame,nije me dugo bilo.Nadam se da mi neke od vas nece zamjeriti sto cu na ovoj temi svecano objaviti da sam u 4 mjesecu trudnoce,a prije skoro 5 i po mjeseci sam imala spontani.
Hvala Bogu osjecam se dobro,aa beba kaze doktorica nemoze biti bolja.
Neposredna veza do poruke: 1292
4.4.2009 17:13:28   
nikita
Private bas mi je drago zbog tebe, ti si znaci odmah krenula u akciju nakon prve user posted image i eto uspjesno je.Nadam se da ce do kraja proci sve kako treba .
Ne zna kad ce ponovo imati, mozda krajem ovog mj, moram mu reci da zove nadzornika pa da ga delegira u Sa.

EI 16.11.2009.
Neposredna veza do poruke: 1293
4.4.2009 17:26:47   
Malaja
Private neće ti niko zamjeriti.. Ja ti od srca čestitam i želim da sve prođe u najboljem redu do kraja user posted image user posted image
Nikita super bi bilo da dođeš opet user posted image user posted image
Evo mi došao muž, odoh da ručam...
Ljubim vas sve redom user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1294
7.4.2009 21:38:34   
Malaja
Super što nisi povraćala! Nadam se da ćeš uspjeti i picu pojesti user posted image  user posted image
Tipkamo se sutra draga moja!
Pusa ti i laku noć..

Strpljen-spašen!

Neposredna veza do poruke: 1295
8.4.2009 8:52:02   
Mika
Jutro medene!

Nisam sinoć imala kad da se javim. Sve ok! user posted image  Tek smo u početnoj fazi pa ništa od mjerenja i zato idemo na kontrolu za dvije sedmice.

Vidim ja trudnicama je jučer mirisala pizza! user posted image  Boga mi sam i ja maznula jednu sa MM od Mahira! user posted image

Borba je počela!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1296
8.4.2009 8:58:51   
Mika
Dakle drage moje trudilice, sljedeći mjesec "priprema, pozor, kroz prozor i ... AKCIJA!" user posted image  Valja Nikiti praviti društvo! user posted image

Borba je počela!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1297
8.4.2009 9:04:30   
Malaja
Dobro jutro drage moje..

Mika samo ću reći hB sve je ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo laganini user posted image

Jeste li se naspavale jutros? Ja sam vala mogla još da spavam - kao i svako jutro user posted image Ne znam stvarno šta se dešava ali ja svako jutro kasnim na posao. Kada god da se probudim ja vazda zakasnim. Valjda prešlo u naviku user posted image

Opet mi je muka jutros user posted image kafa mi ne prija nikako user posted image
Sve nešto kontam da nisam pokvarila stomak s* nečim user posted image Ili sam umislila da mi je muka, možda je sve u mojoj glavi user posted image Neću da se opterećujem u svakom slučaju!
Tipkamo se drage moje

Drugo imaš PP

< Poruku je uredio Malaja -- 8.4.2009 9:06:12 >

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 1298
8.4.2009 9:12:41   
Happy
IZVORNA PORUKA: Mika

Dakle drage moje trudilice, sljedeći mjesec "priprema, pozor, kroz prozor i ... AKCIJA!" user posted image  Valja Nikiti praviti društvo! user posted image

AKO BOG DA user posted image user posted image user posted image user posted image

mENI BRIDE JOŠ PRSTI OD ŽARE... Ali zato se pije čajić, a danas ćemo uljevakuser posted image
Koliko ona može da stoji u frižideru user posted image
Super MIka, drago mi je zbog tebe..... NIkiti drago mi je da si i ti boljeuser posted image
Malaja ima li mučnine user posted image Nemoj da te ja odavde user posted image user posted image user posted image
Opet sam sinoć bila u BBI, dobila sam hlače user posted image

Danasl laganini.... Neobično mi, ne smijem kafu 5 dana da pije, pa jedva ....

Pusa vam svima....

A dobro ono za abortus Malaj, mi smo sada u dr situaciji, ali ko zna.... Nedo Bog nikome, ja sam uvijek bila protiv toga, ali svako ima svoj izboruser posted image

Pusa za vas medene moje

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 1299
8.4.2009 9:18:56   
Malaja

Malaja ima li mučnine user posted image Nemoj da te ja odavde user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A dobro ono za abortus Malaj, mi smo sada u dr situaciji, ali ko zna.... Nedo Bog nikome, ja sam uvijek bila protiv toga, ali svako ima svoj izboruser posted image

Ma znam Happy ali sam ja tako osjetljiva na to.. Jednostavno je tako. U pravu si kada kažeš ne daj Bože nikome!
Normalno je da svako ima svoj izbor i svoje mišljenje ali ja lično sam protiv toga u većini slučajeva. Posebno danas kada ima toliko metoda kontracepcije. Pa nismo u srednjem vijeku user posted image

< Poruku je uredio Malaja -- 8.4.2009 9:19:30 >

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *