|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sta koristite kao zastitu ??
8.6.2009 11:18:07   
dady
ja sam koristila yasmin pilule dok nisamo poceli da planiramo bebsija.
ali od njih sam se malo udebljala,s tim da su mi menstruacije bile super,nisam ni osjetila,ali kada sam prestala to je bio haos!!!user posted image ,zato je naj bolje ili spirala ili kondomuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 226
8.6.2009 11:26:26   
mišur
Evo sad mi priča prijateljica da koristi neke vaginalete za zaštitu..
Stave se 15 min prije odnosa, i to je to...
Rekla mi je da će mi javiti kako se zovu..
Koristi li neko ovo?

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 227
8.6.2009 11:35:00   
Sonja
user posted image znaci nema nista od sex-a na brzakauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam prestala dojit i za koji dan trebam na kontrolu kod gin. pa sam kontala da joj kazem da mi prepise pilule...
mada me strah da cu se udebljat...a culasam da neke i na zivce djeluju...
a sto se tice kondoma...sve kontam da ce puknutuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 228
8.6.2009 18:49:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja

user posted image znaci nema nista od sex-a na brzakauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam prestala dojit i za koji dan trebam na kontrolu kod gin. pa sam kontala da joj kazem da mi prepise pilule...
mada me strah da cu se udebljat...a culasam da neke i na zivce djeluju...
a sto se tice kondoma...sve kontam da ce puknutuser posted image

joj mislim da nema nista gore nego znati da si dijete "puknutog kondoma"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 229
9.6.2009 12:32:48   
HannaS
IZVORNA PORUKA: dadada

joj mislim da nema nista gore nego znati da si dijete "puknutog kondoma"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja sam vec pocela razmisljat o zastiti,al vidim da nema nekog pravog rjesenja.JA bih najradije pilule,al dojim..
Ma bice nekako,da je doc do togauser posted image user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 230
9.6.2009 14:02:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: HannaS

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja sam vec pocela razmisljat o zastiti,al vidim da nema nekog pravog rjesenja.JA bih najradije pilule,al dojim..
Ma bice nekako,da je doc do togauser posted image user posted image

bice, biceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 231
9.6.2009 14:56:15   
teta berta
Šta će vam ikakva zaštita - bito je da izvadi na vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 232
9.6.2009 15:07:33   
zeni
oni uvijek kazu da su pazili i da su na vrijeme iskakaliuser posted image

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 233
9.6.2009 22:19:15   
Sonja
IZVORNA PORUKA: teta berta

Šta će vam ikakva zaštita - bito je da izvadi na vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne vjerujem ja u to
u onim kanalicima se moze zavuci jedan spermic i ostat ..user posted image
ne bih da rizikujemuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 234
9.6.2009 22:25:33   
teta berta
Ma neće ostat neboj seuser posted image   Kod nas ta metoda još nikad nije zakazalauser posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 235
9.6.2009 22:26:08   
djevojčica
ja sam koristila yasmin tablete i mogu reći da su super..............imala sam redovne menstruacije, nisam se udebljala ni 1 kg,koža mi je bila prelijepa, čista, kosa isto,............na početku su me malo grudi boljele ali to je normalno i često se javlja prilikom upotrebe ove vrste zaštite...........sve naj..kada bi se ponovo odlučili na kontracepciju sigurno bi ponovili yasmin

dok čekaš,iskoristi to vrijeme i radi korisne stvari-čekanje neće biti toliko dugo a i život će biti puno ljepši............

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 236
9.6.2009 22:28:59   
milenium
Zar nisu yasmin povukli iz upotreba.ček je i lani u HR neka cura preminula ,kažu uzrok yasmin,možda već znate al eto.

(odgovor članu djevojčica)
Neposredna veza do poruke: 237
9.6.2009 22:36:26   
djevojčica
nisu povukli iz prodaje ta djevojka je navjerovatnije imala problema sa koagulacijom krvi....do prošle godine yasmin tablete su se mogle kupiti bez recepta ali više ne........ovu kontracepciju predlaže ljekar tek nakon urađenih svih pretraga je ovu zaštitu mogu koristiti žene koje nemaju problema sa cirkulatornim sisitemom.........itd. itd.........i sada se koriste........

dok čekaš,iskoristi to vrijeme i radi korisne stvari-čekanje neće biti toliko dugo a i život će biti puno ljepši............

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 238
9.6.2009 22:39:38   
milenium
Ne bih željela koristit išta o čem se ikad raspravljalo jel štetno il nije,rađe uzmem nešto dr

Neposredna veza do poruke: 239
9.6.2009 22:44:17   
djevojčica
razumijem te..........ali ja najviše vjerujem vlastitom iskustvu.......user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 240
9.6.2009 22:45:12   
zvjezdice
Ima li još neko iskustva sa spiralom,pozitivnauser posted image jer je meni doktorica preporučila spiralu tu neku bakarnu a u apoteci mi je apotekarka rekla da razmislim jer je znatno bolja neka melina spirala koja košta 350km ali vrujedi.<ostala sam zatečena.Nisam još ni papa uradila,niti dobila i jedan menzis a porodila sam se prije 3,5mjeseci.Ovo mi je 5.porođaj.Svaki put kad skontam da moram nešto poduzeti ja zatrudnim a kad pošaljem muža po test on se onda sjeti i kaže kupiću 100kondoma(kad je već kasno).I strašno me interesuje šta je to u glavi muškaraca kojima je mrsko staviti kondomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 241
9.6.2009 22:48:06   
milenium
Spiralu???user posted image user posted image user posted image Nemoj NIKAD!Zvjezdice ne znam koje si vjeroispovjesti i koliko vjeruješ ali pobačaj je grijeh.a to upravo spirala radi.

(odgovor članu zvjezdice)
Neposredna veza do poruke: 242
9.6.2009 22:49:55   
milenium
spirala ne sprječava začeće,vec uklanj već začeti plod dok još i ne znaš da si trudna,proguglaj malo paš vidit.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 243
9.6.2009 22:50:55   
milenium
mi učili na tečajuuser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 244
9.6.2009 22:51:52   
zvjezdice

Zbog povjerenja u "vaditi na vrijeme" ja sam se 5 puta porodila a zadnji put sam koristila i neku kremu,zaboravila sam kako se zove ali nisam zaboravila rječi moje mame da vjerovatno imam plitku matericu i da sam jedna od onih što zatrudne i kad se muž "očeše" od njih.Svakako mi se dopada tema u nadi da ću iz vaših isustava pronaći najadekvatnije rješenjeuser posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 245
9.6.2009 22:53:13   
dinciii
ne davno je u djevojka iz svicarske ostala nepokretna od yasmin,tako da ipak smatram da nisu bas najbolje.a nemogu da vjerujem da se uopce moze uzet pilule bez recepta.ovde nema sanse da dobijes dok ti doktor ne prepise user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 246
9.6.2009 22:54:15   
milenium
A zašto ne brojiš plodne dane,tih 5 dana mš' i odmaratuser posted image

Neposredna veza do poruke: 247
9.6.2009 22:54:42   
Lulu_
abstinencijom...user posted image

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

Neposredna veza do poruke: 248
9.6.2009 22:55:02   
milenium
htjedoh reć možeš odmarat

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 249
9.6.2009 22:55:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zvjezdice

Zbog povjerenja u "vaditi na vrijeme" ja sam se 5 puta porodila a zadnji put sam koristila i neku kremu,zaboravila sam kako se zove ali nisam zaboravila rječi moje mame da vjerovatno imam plitku matericu i da sam jedna od onih što zatrudne i kad se muž "očeše" od njih.Svakako mi se dopada tema u nadi da ću iz vaših isustava pronaći najadekvatnije rješenjeuser posted image user posted image user posted image  

5 putauser posted image ..imate moj naklon

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *