bebbe RR
|
Dobro jutro, mile drugarice i bebice! Kod nas je jutros suncano, te sam se ja vec dva sata bavila poljoprivredom:) Uglavnom, MM vec govori da postajem opsjednuta bastom, ali sta da radim kad tako lijepo i primamljio raste:) Danas sam posijala endiviju i jos buranije i u cvijetnu gredu neven, a i jos pet presada jagoda:)))) Emicka je OK. Ustala, jela, sada gleda Baby TV. Oko cetrti cemo u grad, da kupimo neke sitne pokloncice za prijatelje i rodbinu u Sarajevu. Inace, hB, OK smo. Nita, da li su se Kanitine bubuljicice umirile?! Nemam neki savjet, nadam se da ce joj brzo proci. Anja vec ima ljubicaste pramenove, ali samo na krajevima i ispiraju se, sto nju ljuti, a ja sutim, jer mi se ta situacija svidja:) Inace, dogovorile smo se da od uspjeha zavise pramenovi, pa posto je odlicna - morala sam ispostovati obecanje. Skvo, kako nam je Umce danas?! Idete li na more?! Dinciii, vjerujem da ti nije bilo zanimljivo po cijele dane biti u kuci, i to sa svekrvom,ali ponekad se moramo zrtvovati, sta se moze:) Manuela, je li vasa prehladica prosla?! Anushka, draga, iskilavices se! I ja sam sklona tom cudnom obliku samostalnosti, ali ja barem natrpam u auto i onda u turama nosim kese u jednoj, a Emu u drugoj ruci. Ilhana, spremas li se za BiH? Kako je Lamija?! Sta nam je s Mynxlee, ljudi?! Bas mi nedostaje! Emicka se juti, pa moram zavrsiti! Ljubac svima! Zelimo vam lijep dan!