|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2008
30.5.2009 9:38:34   
Skvo RR
Pozdrav i od nas drage moje zenice,

Kod nas sve je u pripremama za godisnji. AkoBogda idemo u ponedeljak, kad se Uma probudi...evo me spremam polako stvari....uh....sta sve ne  nosim, lakse mi je bilo spakovati bas sve, pa da imam svoj stan tamo. Hiljadu stvari + budalastine koje je MM kupio...mislim lopatica, kantica, camac....pa nemam dvogodisnje dijete....i vrhunac je lopta na napuhavanje....i to sve za Umu..koja u zadnje vrijeme ima histericni napad od kade..user posted image user posted image user posted image  Muska posla...tj. djecija posla.....user posted image user posted image user posted image
Ja juce isla na frizuru...ofarbala sam se u moju boju standardno (da pokrijem sijedeuser posted image user posted image ) i dobro skratila kosu, jesam sigurno 5 cm...sve mi cudno...user posted image

Usput sam pokupila Mustelu za suncanje za Umu, koju sam  btw narucila prije 5 dana....

Eto toliko, od nas...ako se sta jos sjetim, piskarat cu kasnije.

Ljubnite bebare!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1251
30.5.2009 9:51:21   
manuela RR
Dobro jutro i od nas.
Loše smo spavali sinoć,nosić mu začepljen pa nije mogao lijepo da diše,pa sam mu svako malo pumpicom čistila,i onda kad prodiše malo zaspi pa sve u krug.
Malo slabije i jede od kako se prehladiouser posted image user posted image user posted image user posted image jedva mu utrpam šta da pojede,ali bar sad češće dojiuser posted image
New Mamma.Dinciii i Skvo vidim da se spremaju na putuser posted image
Skvo blago tebi,ja ništa do septembrauser posted image ,Umica će imati svu opremu pa mislim da će joj biti baš zanimljivo,a i uživaće u kupanju sigurnouser posted image
Ja isto moram ovih dana frizeru,malo potkratiti vrhove i osvježiti bojuuser posted image mislila sam danas al mama će mi doć pa sam odgodilauser posted image
Pozdrav od nas!

< Poruku je uredio manuela -- 30.5.2009 9:53:00 >

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1252
30.5.2009 10:00:08   
Anushka
ja napisala roman po obicaju ali sam prekinula da nahranim i uspavam alena i na kraju nista od poruke,pa evo opet da se pohvalimo ali kratko, juce je sav sretan govorio meni "mamam" isplazenog jezika, neopisiv osjecaj, istopila sam se a on jos saceka da vidi moju reakciju pa opet.. a mm se odmah dao na posao i non stop prica tatatatatatauser posted image  i vagali smo se, juce je imao 8 800 sa 7 mjeseci i 7 dana, hvala Bogu, mama prezadovoljna.. sretan put svima koji putuju, za malog puzavca puno zelja za sto brze ozdravljenje, a ostalim bebicama sretna nicanja zubi, i da dobro jedu da mame ne brinu, puno pozdrava od nas dvoje

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 1253
30.5.2009 10:01:57   
bebbe RR
Ilhana, hvala! Fakat nisam znala sta je "zod", a kako ja bas puno polazem na zdravu ishranu, svi u mojoj kuci jedu hljeb od cjelovitog zrna raznih zitarica sa sjemenkama, kao i sve vrste punozrnatih pahuljica, tako da sam sa zobom upoznata:) Lijepo se provedite u shopingu.
Manuela, ljubac prehladjenom frajeru! Nadam se da ce brzo proci!
Skvo ima sjede?! Ne mogu da vjerujem! Pa, negdje sam procitala da si napisala da imas 28 godina! I moja mama kaze da je imala punu glavu sjedih sa 27. A toga me je strah, jer mi se fakat ne da farbati, bas sam se razrahatila zadnjih osam godina od kako opet imam svoju boju. Ali, to svakako nije bitno! Bitno je da Umce ima kompletnu opremu i da ce napredna guzara da uziva!
Ono moje bepce sad zaspa. Narednih pola sata tisine i mira je pravi luksuz. Vrijeme je grozno. Tmurno je i hladno i nista mi se ne da. Sutra idemo kod jednih prijatelja na drugi kraj Slovenije. Uselili su se u novu kucu i moram im danas kupiti poklon, ali nemamo pojma sta. Pa, eto, da znate - svaka ideja je dobrodosla.
Pusice!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

Neposredna veza do poruke: 1254
30.5.2009 10:10:39   
Skvo RR
Bebbe... da te utjesim nije nasljedno...ja sam posjedila prije moje mame...vidis..moj MM ima teoriju...da je to od previse ucenja... user posted image user posted image user posted image user posted image
Manuela...zelim malom puzavcu sto skorije ozdravljenje.
Anushka...pravi mamin sin....pa naravno da ce reci mamamamam...user posted image user posted image

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1255
30.5.2009 12:07:30   
bebbe RR
Anushka! Bravo za Alence!!
Skvo, muzeva teorija pada u vodu. MM doktor nauka, ja stepen za njim, a nigdje sjedih. Hehehehehe...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1256
30.5.2009 14:27:36   
Ilhana RR
bebbe vidis kako jedno slovo moze da zezne citavu rijec hehe... haj bitno je da si skontala... ;) od toga je uglavnom ovde skoro svaka hapa, ima samo jedna koja je od kukuruza ali to slabo koje dijete jede posle jer ima samo od 6 mjeseci do 8 mjeseca...

nista od shoppinga danas, morala sam doci kod mojih da pravim mjastorima da jedu. Evo taman zavrsila lepinje tako da cemo sada cevape iz Lidla da hapamo hehe... za 18 dana ako Bog da prave Sarajevske njam njam....

Jao dijete mi je se promjenio 360 stepeni... zaspiva cak i u hranilici hehe...

Idem sada po muza dok Lamki jos spava, on na poslu pa da stavljam da se jede...

Skvo sretan vam put i lijepo se provedite. I mi poceli da pakujemo, ustvari ja to radim za sviju u kuci. Vidjet cemo kako ce mm sam jer on krece tek 29 za bosnu ako Bog da... imam osjecaj da cu previse stvari ponijeti, bar odjece a ovo ostalo sam rijesila sve dole da uzmem pa neka ima dole, bice jos dijece ako Bog da...

He taman da vas pitam, gdje ima kupiti jeftinu hranilicu u Sarajevu? =)

Pusa svima vama... odoh dok jos spava da dedu nebi ometala hehe ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1257
31.5.2009 5:51:54   
Anushka
dobro jutro!!! u ova doba nikoga na forumu, a mi vec kafu napravili i dorucak spremanuser posted image  bas smo vrijedni ranoranioci. meni je frizerka jos prije 10tak god rekla da imam vise sijedih od svoje mame.. i nadala sam se onom vjesticjem sijedom pramenu ali nista, samo  prosarana kosa koja moli farbaj meuser posted image
mamin sincina nastavio sa mamama i nesto je bas nemiran nocas bio, a i sad je.. puno pozdrava..

Neposredna veza do poruke: 1258
31.5.2009 10:30:36   
Skvo RR
Dobar dan drage moje zene......
Evo kod nas frka trka...lagano spremanje sa tendencijom da preraste u masovnu histeriju.user posted image user posted image user posted image user posted image ...Uma isto nocas lose spavala, svaki cas se budila, cak se i igrala u krevetu od 23:00-01:00...user posted image ...probudila se beba kao da je jutro.....
Evo je sad se igra, pa rekoh da vam se javim. Ako se ne javim kasnije ljubim vas sve, cuvajte mi se i naravno ljubnite bebare...
P.S. Nosim laptop pa cu kupiti u hrvatskoj tele2 stick za mobilni internet, pa ocekujte da i dalje piskaramo.

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1259
31.5.2009 12:02:58   
Ilhana RR
pozdrav za moje hanumice, sta ima kod vas danas kako su nam bebice?

Evo mi kod mojih danas citav dan, Lamki jutros se probudila u pola osam, uvijek se ranije probudi ovde...
Danas je prvi put probala frisak paradajiz, i svidja joj se pravo, pojela ga je pola.
Mi evo cekamo sada da lamki spava pa kad se probudi idemo mojoj mami kupiti nesto, a mm je rekao da ce mene iznenaditi, danas u Svedskoj dan majki pa tako da hocu mamu na poslu da iznenadim ako stignem posto radi danas....

Sretan vam dan majki =) znam da je u bosni bio vec ali sta fali, svaki dan nam je dan majki ;)

Pusa za vas i vase male bebare

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1260
31.5.2009 13:48:31   
remzy
veliki pozdrav za moje hanume i njihove bebice!!!

mi smo superrrrri !!!ja evo pijem kahvu ,sama -Lamija i Fatih se igraju ,a Ambera spava ,njeno prvo preko dana spavanje!!!user posted image inace su svo troje dobro,Lamija ima jos 7 dana skole i kraj prvog razreda !!!nemogu vjerovati da moja beba zavrsava prvi razred isto da sam je juce rodila!!!!!
Fatih on je u svom svijetu ,igra se ,super je !!!
Ambera ona je super,preko dana je 2-3 puta stavim na tutu i svaki put se pomokri,vec je 5 puta kakila na tutu!!!
zubici joj nicu ,hvala bogu!!!!nikle su joj dvije jedinice odozdo ,e vidim sad idu i odozgo!!!!
dva dana mi je slabije jela ,ali vec od jutros je bolje !!!mislim da je od zubica ,ali super je sad!!!sto se tice nocnog spavanja ,ma ko velika je ,navece kad zaspi tek pred jutro je podojim i ona ustane tek oko 11h ,skoro pa u podne!!!user posted image
ma velika je ona spavalica!!!
polako pakujemo kofere ,jer idemo malo kod "NANE U PUNO MANJI GRAD NEGO STO JE SARAJEVO!!!!user posted image user posted image user posted image tj IDEMO NA SELO!!!"user posted image

nadam se da ste mi vi dobro i da vas vase bebice slusaju !!!!??????
veliki pozdrav za sve vas i vase bebice!!!!

pusa!!!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

Neposredna veza do poruke: 1261
31.5.2009 15:43:37   
manuela RR
Remzy-što tebe tvoji pačići slušajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti si super organizovana ženauser posted image
Ilhana nadam se da ćete muž dobro iznenaditi i kupiti ti nešto divno,ja baš volim pokloneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sad će i nama 02. juna godišnjica braka pa ćemo videti šta ću dobiti,premda mi moj muž govori da je on meni već kupio poklon (misli na kupaći Victoria Secret što sam naručila)i koji treba da mi dođe 03.junauser posted image al ja se ne dam tako lako zavaratiuser posted image user posted image user posted image user posted image moraće on još da se potrošiuser posted image user posted image

Emir i dalje slini,a ponekad se baš i zakašlje,pa mislim da ću ga morati voditi doktoruuser posted image
U nosić mu stavljam aquamaris baby pa mu sav sekret iz nosića izlazi napoljeuser posted image i onda naravno ostatak izvučem pumpicom i tako stalno.
Valjda će se stanje popraviti.

pozdrav od nas!

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 1262
31.5.2009 17:03:56   
new mama
Drage moje evo i mene da vam se kratko javim,ne mogu bez vas vi ste moja drogauser posted image user posted image ,ovdje danas kisa pa nigdje ne hodamo u kuci,a Ajna zaspala pa ja malo sjela
E imam novost Ajni nikle gornje dvije jediniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mashallah super podnijela,ja juce da je nahranim kad od mm rodjaka zena bila tu kaze eto nikle joj gornje jedinice,kad ja pogledam stvarno,dusa moja ona to super podnosiuser posted image user posted image user posted image
Manuela Emir jos znaci prehladjen,dusa moja nadam se da ce biti bolje,ali odvedi ti njega mozda dr. zbog kaslja nek ga pogledauser posted image user posted image
Anushka bravo za Alena malu pricalicuuser posted image user posted image user posted image
Remzy super da je Ambera pocela ruckati bolje,a i za tutu ma medic mali,a Lamija znaci jos malo i gotova skola,sad uzivancija,pusa za djecicuuser posted image user posted image user posted image
Skvo sretan put i lijep provod,nadam se da ce Uma uzivati i nemojte mi preoteti momkauser posted image user posted image
Bebbe znaci i kod vas kisa,nemozete hodati,a za poklon moj prijedlog neke lijepe lampe,obicno ja kupimuser posted image user posted image ili slika,eto to od mene prijedloguser posted image user posted image
Ilhana sretan dan majki,a nadam se da ce dobiti nesto lijepouser posted image user posted image user posted image
Kako su mi ostale bebice Ivan,Rejhana,Rijad,Kanitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Velika pusa  od nas i javimo se opetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Neposredna veza do poruke: 1263
1.6.2009 11:20:51   
Skvo RR
Drage zenice,

Ja evo sad od pedijatra...sinoc sve spakovali i prije uspavljivanja, ja Umi slucajno celo dirnuh kad dijete vrelo...39 temp...Uglavnom dobila je ceclor i za sada smo u Sarajevu...evo spava....samo hoce u kolicima...nervozna je jutros, kaze doktorica da joj je dobro upaljeno grlo....user posted image
Uglavnom ljubim vas sve!

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1264
2.6.2009 7:12:53   
bebbe RR
Hej, dugarice! Pa, sta je s vama! Ja kontam jutros cu moati sjesti i iscitavati, kako juce nisam imala vremena, kada ono samo grozna novost da nam je Umce bojesno! Draga Skvo, nadam se da ce brzo proci i da cete svejedno ubrzo kupati guzu u moru! Da li je to prva upala grla?! Moja Anja je imala prvu upalu grla s pet mjeseci i, i toliko godina poslije, sjecam se osjecaja tjeskobe i straha i svega koji me je tadfa preplavio. Ali, velika istina je da su djeca ponekad i bolesna i da je sve to normalno i da brzo prodje.
Gdje su nam druge mame i bebe?! Kako prodje Kanitina vakcina?! Znam da su Dinciii i New mama na putu. Usput, cestitke Ajnici za nove zubeke. Gdje su nam Nita, Manuela, Idana, Remzy, Mynxlee...
Ema se sada budi prije sedam, vec cijelu sedmicu, tako da mi je pobrkala racune. Ostavila sam je sada da gleda Baby TV, to bas voli. Uz to, toliko je zahladnilo da to nije normalno. Mi renovinamo Anjinu sobu, sto se afektira neredom na sve ostale prostore, a meni ide na zivce. U cetvrtak uvece cemo u Sarajevo. Necemo ostati dugo, ali jedva cekam.
Uglavnom, kratko od mene!
Ljubim vas sve!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1265
2.6.2009 8:49:14   
dinciii
Drage moje samo da vam se brzo javim imam puno obaveza moram se raspremati,sinoc smo stigli bilo je fino al dosadno hahaha nisam naucila da sjedim po citav dan kuci a bilo ruzno vrijeme a i hladno,sledila sam se pravo user posted image eto sad opet kuci vracamo se u normalu,REjhana je slusala samo sinoc kad smo se vracali 2 puta je povratila,jel zna neko sta je dobro kad bebica povraca.eto jutros smo poranile u pola 8 i evo mala gleda crtani a ja hocu laganini da sve pospremim.kako ste mi vi,imal sta novo?

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1266
2.6.2009 10:55:15   
manuela RR
Pozdrav i od nas!
Meni je zbog vremena nešto loša konekcija pa jedva otvorim forumuser posted image

Mi smo juče hodali,iako je kiša sipalauser posted image
Ustvari ja sam hodalauser posted image ,Emira sam ostavila kod mame,muž iz noćne kod kuće spavao,a ja otišla u frizerski salon,malo se šišala,farbala i izvlačila pramenoveuser posted image
Ma milina jedna otići i malo se posvetiti sebi.
Zadržala sam se u frizerskom 3 sata,zbog farbanja i pramenčića,rezultat je super i malo mi je skratila vrhove,al mi je zato masno naplatila,ali nema veze ja zadovoljnauser posted image

Vidim da nam je Skvo,tu jer je Uma dobila temperaturuuser posted image i Emir je i dalje prehlađen,ali je bolje nego što je bilo,a kad je imao upalu grla ja sam mu davala Almacin sirup i pomoglo mi je.

Pozdrav za sve mame i bebeuser posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1267
2.6.2009 11:16:37   
Anushka
da se i mi kratko javimo, alen mi skace u krilu dok kucam.. vrijeme grozno p asmo u kuci, ali upravo planiram da ga stavim u kengura (ili kako se zove nosilica?)i da idemo u shopping.. necu da se unaprijed radujemo, ali ima ozbiljnih naznaka da ce prva prava plata uci u kucu poslije 10 mjeseci zivota od ustedjevine..zato odmah kontam o shopping, hehe al opet za bebu i mma, sebi bas ne volim kupovati - preteska sam na izboru.. inace, pricalica prica, dobar je, hvala Bogu zdrav, ali nece kasice koje nisu glatke.. juce jeo jogurt - svidja mu se, pura - okus ok al kad osjeti mrvice po jeziku nema sanse 100 puta pokusala na 100 nacina..tako da sam ogranicenog jelovnika, svaki dan pravim duplo - ono sto cu pokusati da mu dam i ono sto znam da hoce..sa mesom je ista prica, jos nije spreman za zvakanje valjda ali zato voli gristi mamu gdje stigne:)
skvo bas mi je zao, kako je uma danas?manuela, pa zar jos prehlada traje? je li mu hladno na podu posto stalno puze? kod mene bas puse i izbija hladnoca i kad je vani toplo pa mi alen nije puno na podu bas zbog toga.. a bas lijepo za novu frizuru.. dinciii mozda joj je samo od puta bilo lose? ne znam za povracanje, ohladiti vrat? umiti, iznijeti na zrak?ako nije puno onda se nemas zaszto brinuti za dehidriranje.. a dobro si to za dosadu.. nema mi nista mrze od gubljenja vremena!(ovo nije gubljenje vremena, RR mi je u kategoriji odmora i razonode)
stavila alena u hodalicu i on pravac pred ulazna vrata i gleda kako da ih otvori.. rano je poceouser posted image  bebbe valjda nas je vrijeme smorilo pa oslabio promet na ovoj temi, bice bolje, a dobrodosle u klub ranoranioca.. jos nas zore nisu mimoisle, sinoc je jeo hippov griz za laku noc, i zaspao tek u 11 pa oko 12 dojenje i spavanje i budi on mene a ja se osjecam naspavano, kad ono skoro 4! od kad nisam sastavila skoro 4 sata spavanja u komadu, uhh i evo me naspavana! a izmorili ga, pa dobro jeo, pa ga kupali, pa sve sto treba da bi spavao, i opet je za sat zvao da legnem uz njega.. ali bar smo odspavaliuser posted image  kako ajna sa neredom? jer joj interesantno ili je i ona nervozna? idemo se spremati u skitnju pa kako god, puno pozdrava svim mamama i bebama i da bolesne ozdrave sto prije..

Neposredna veza do poruke: 1268
2.6.2009 12:18:17   
nita
Dobar dan! Još sinoć sam uspjela pročitati vaše postove, ali sam bila jako pospana da bih tipkala. Kanita, hB, nije imala temperturu, ali je bila nervozna i manje jela. To nas nije spriječilo da hodamo preko vikenda. Samo, ne znam šta nam se dogodi sa vremenom?! Ma, hladno pravo... Kaniti se pojavila neka tri prištića na licu. Stavljam joj propolis za bebe na to. Ne znam šta bih mogla drugo. Imate li vi kakav savjet?
Bebbe, je li bila mala matura? Šta ste odlučili sa farbanjem vrhova kose u ljubičasto? Pusa za Emu!
Anushka, lijepo se provedite u shoppingu i obavezno kupi i sebi nešto. Ako si teška na izboru, povedi prijateljicu sa sobom, pa će ti biti lakše...
Manuela, ubaci sličicu sa novom frizurom da te vidimo. Cmokni Emira!
Dinciii, ako Rejhana ne povraća više, nemoj se brinuti. Možda je to samo reakcija na vožnju, kao što Anushka reče.
Skvo, je li Uma bolje?
Bravo za Ajnu i njene zubiće!
Kako nam su nam danas Ilhana i Ambera?
Pusica

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1269
2.6.2009 12:19:52   
Skvo RR
Dobar dan drage moje,

evo jutros nemamo hvala Bogu temperaturu...Uma dobro podnosi, ali evo danas je vise uspavana pa je sat budna, sat spava...neka je...treba mali organizam da se odmori i oporavi.  Dajem joj pilecu supicu 2X dnevno i dosta caja, mislim da je kod temperature kljucna tecnost...ona ima dobar apetit, ali joj ja ne dajem tesku  hranu, danas sam joj za rucak dala supicu i karfiol i pavlaku....Samo joj pravim da joj sklizne niz grlo. Bebbe imali smo mi vec jednu upalu sa 4 mjeseca, bez jake temperature, ali opet je lakse sada bez obzira na temperaturu, jer i ja sam slobodnija, a i ona je starija.
Mi na more idemo kada bebe se oporavi, vjerovatno kada zavrsi sa antibioticima, poslije kontrole.
Inace, sve ostalo je manje vise ok.
Ljubnite bebare!

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1270
2.6.2009 12:37:44   
new mama
Drage moje evo i mene kratko,kisa pada,hladno,vrijeme jednom rijecju groznouser posted image ,mi smo jos u Livnu sutra idemo kuci aBd,kod nas standardno Ajna ne slusauser posted image user posted image ma ustvari nema mira ja se zezam jutros,reko draga Ajna ja te ne bih cuvala ni za 700 kmuser posted image user posted image user posted image
Skvo ma sta mi je to Umce bolesno,e misa mu taman Ajna ozdravila sad Uma bolesnauser posted image user posted image ,vidim i sirup dobila pravo je uhvatilo,ma samo da hoce tura proci bice lakse,ako ti sta mogu pomoci javi se,a pusa za malu ljepoticu od Ajne da sto prije ozdraviuser posted image user posted image user posted image
Nita sta je to i Kanitica prehladjena,a za pristice probaj malo kamilicom ocistiti,a je hladno je ja neznam sta je ovouser posted image
Manuela kako je Emir,kaslje li,vidim legla frizura,neka treba takouser posted image user posted image user posted image
Anushka lijep provod u sopingu,nakupujte svega,Alen dobro hB pricalica mala,a i klopa dobro stzo je najvaznijeuser posted image user posted image
Dincili
vi ste se znaci vratile,kako je Rejhana danas povraca li,i meni je Ajna sinoc povracala,valjda se najela a  nema mira pa joj se zeldac iritirao,ali jutros je dobro hBuser posted image user posted image
Bebbe kod vas renoviranje,a vidim kratko cete biti u Sarjaevu,ja reko taman da kaficu organizujemo,a ono nista,ali drugi put kad budete duzeuser posted image user posted image user posted image Sto nam se to Munxlee ne javljauser posted image user posted image user posted image
Kako su ostale bebice Lamija,Rijad,Ambera,
Velika pusa za sve od nas dvijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1271
2.6.2009 12:50:03   
nita
New mama, pokušat ću to sa kamilicom. Hvala ti! A Kanita, hB, nije prehlađena, samo je bila malo nervozna - reakcija na vakcinu koju smo primili u petak.user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1272
2.6.2009 14:26:54   
remzy
evo i nas!!!
pozdrav za sve mame i njihove pacice!!!!
mi smo super,samo nas ova kisa malo nervira ,nemozemo da mahalamo!!!user posted image
Ambera po obicaju spavauser posted image ,njeno vrijeme za spavanje,super je!!!
Fatih on se evo igra ,i malo zanovijeta!!!
Lamija nam je u skoli ,ovu sedmicu je druga smjena i naravno ide nam raspust kojem se svi veselimo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image i jedva cekamo da se otisnemo u mahalanje,idemo mojima ,pored Une...,ma divota!!!

vidim da su nam bebice malo bolesne Uma i Emir,nadam se da ce ubrzo biti bolje ,i najbitnije je da nemaju temperature!!!
Ajna ,mali "razinder",mogu misliti kako joj je u Livnu!!!dusa draga!!!
Vidim da su nam  i ostale bebe Kanita,Rejhana...., malo nervozne!!!
valjda ce biti bolje!!!!
pusa za sve mame i bebice!!!

< Poruku je uredio remzy -- 2.6.2009 14:27:33 >

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1273
2.6.2009 16:28:08   
Anushka
e vratili smo se iz shoppinga, izvagala sam se kad sam dosla - 21 kg sam natovarila na sebe, uh sad bi se nazvala nekom od teglecih zivotinja.. kupili alenu slatku majicu, pocoyo igracke koje je vec izgrizao ko veliki, hrpu nekih potrebstina i meni jaffa keks.. da se pocastim.. inace, ljudi su se okretali za nama jer smo bas ko kenguri izgledali, hehe zakopcala kaput preko kengura pa mu samo glava virila i jos pod kisobranom, a bas nam je dobro doslo hodanje. Nita, ne znam je li jos dojis, ali ako imas svog mlijeka mozda je to najbrzi lijek za bubuljice. Ako ne onda kamilica, i neki djecji puder, koji god imas:) Bas mi je drago da je Umi bolje! ljubite svoje bebe od nas dvoje!

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 1274
3.6.2009 9:35:39   
bebbe RR
Dobro jutro, mile drugarice i bebice!
Kod nas je jutros suncano, te sam se ja vec dva sata bavila poljoprivredom:) Uglavnom, MM vec govori da postajem opsjednuta bastom, ali sta da radim kad tako lijepo i primamljio raste:) Danas sam posijala endiviju i jos buranije i u cvijetnu gredu neven, a i jos pet presada jagoda:)))) Emicka je OK. Ustala, jela, sada gleda Baby TV. Oko cetrti cemo u grad, da kupimo neke sitne pokloncice za prijatelje i rodbinu u Sarajevu. Inace, hB, OK smo.
Nita, da li su se Kanitine bubuljicice umirile?! Nemam neki savjet, nadam se da ce joj brzo proci. Anja vec ima ljubicaste pramenove, ali samo na krajevima i ispiraju se, sto nju ljuti, a ja sutim, jer mi se ta situacija svidja:) Inace, dogovorile smo se da od uspjeha zavise pramenovi, pa posto je odlicna - morala sam ispostovati obecanje.
Skvo, kako nam je Umce danas?! Idete li na more?!
Dinciii, vjerujem da ti nije bilo zanimljivo po cijele dane biti u kuci, i to sa svekrvom,ali ponekad se moramo zrtvovati, sta se moze:)
Manuela, je li vasa prehladica prosla?! Anushka, draga, iskilavices se! I ja sam sklona tom cudnom obliku samostalnosti, ali ja barem natrpam u auto i onda u turama nosim kese u jednoj, a Emu u drugoj ruci.  Ilhana, spremas li se za BiH? Kako je Lamija?! Sta nam je s Mynxlee, ljudi?! Bas mi nedostaje!
Emicka se juti, pa moram zavrsiti!
Ljubac svima!
Zelimo vam lijep dan!

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *