|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sunet muškog djeteta
30.5.2009 13:58:24   
mamma mumi
hvala

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 301
30.5.2009 13:59:27   
neki
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 302
30.5.2009 14:01:39   
zeni
mamma mumi,nemoj toliko brinuti,ja sam svog sina osunetila sa 3,5 mj i nikakvih problema hB nije bilo,jos da ti kazem da smo ga osunetili oko 16h avec u 20 je spavao na stomaku jer on tako spava od 2 mj.

Neposredna veza do poruke: 303
30.5.2009 14:04:24   
mamma mumi
e luce malo, drago mi je da imas fino iskustvo i ja se nadam da bezveze brinem, ali sta cu, bit ce akB uredu i ja se nadam.

(odgovor članu zeni)
Neposredna veza do poruke: 304
30.5.2009 14:11:42   
zeni
aBd hoce biti uredu,i ja sam isto tako brinula jos sam se pripremila za dezuranja citavu noc jer kontam na ledjima nezna zaspati,mahne rukicama i odmah place,budan kad ono skupio nogice dusa moja mala tako da je ustvari spavao na koljenima,ujutro kakio i ja dok sam ga brisala spade zavoj i onda oblogice par dana i sve proslo.vidjeces da ce sve biti ok,ljubi bebaca i maju cunu

Neposredna veza do poruke: 305
30.5.2009 14:23:02   
lely
IZVORNA PORUKA: neki

Drzimo fige malom momcicu,sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 306
30.5.2009 14:25:54   
Schecherlemica
I mi drzimo fige...
Nek sve prodje odlicno...
Ljubimo deckica...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 307
30.5.2009 21:22:36   
mamma mumi
hvala vam velika za podrsku, puno mi znaciuser posted image

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 308
30.5.2009 21:33:38   
mama_debeljuca
mamma mumi, i ja sam se traumirala, plakala... Ali, hvala Bogu sve je prošlo super! Imao je 5 mjeseci, kad smo ga osunetili. Plakao je kad smo izašli iz ordinacije, odmah ga stavila da sisa,ušutio se i to je sve što se tiče njegovog plača vezano uz sunet. Zavoj ujutu spao...Nije plakao ni kad je prvi put piškio, a rekli mi plakaće tada. Eto, draga, držimo vam fige sutra i neka mu je sa hairom user posted image

:-)

Neposredna veza do poruke: 309
30.5.2009 21:42:54   
idana_85
mamma mumi ne brini, i mi smo imali super iskustvo, bice to ok, bude tesko al kasnije skontas da je dobro sto je tov obavljeno i zalis sto nisi i prije, drzimo ti fige,uz tebe smo. Sretno!

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 310
30.5.2009 22:06:49   
mamma mumi
hvala . Interesuje me da li ste koristile kamilicu za pranje, mene su tako savjetovali i kanatrionovo ulje i kada ste mu stavili pelene prvi put.

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 311
30.5.2009 22:08:29   
mišur
Držimo fige malom dječačiću sutra i neka prođe što bezbolnije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 312
30.5.2009 22:13:13   
mamma mumi
user posted image hvala u njegovo ime. Blago njemu pa nekonta nista hahahah

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 313
1.6.2009 9:54:22   
mamma mumi
E drage moje da vam javimo da smo se osunetili juce ujutro. Sve je proslo hairli, kaze mi muz( bio snjim u sali) da se nije ni otimao samo malo stenjao dusha draga, plakao kad me je vidio, sisio i zaspao. Kad smo dosli kuci nakon 2 sata je piskio i od tada pa narednih 5 sati mi je upiskio cijeli dnevni boravak, jer mu nisam stavila pempas, ali neka je oprat ce se samo da je njemu dobro.Nakon 4 sata smo mu skinuli zavoje i malo je plakalao. Nocas je dusha draga spavao na ledjima i cijelo vrijeme drzao rasirene noge, pokusavao na stomacic ali ga vrijedjalo te odustao, ali je jutros to uspio .

Neposredna veza do poruke: 314
1.6.2009 11:08:53   
baby
drage moje moram i ja da se javim na ovaoj temi
Mi imamo mali problem sto se tice suneta ,posto su moji djecaci rodjeni tako receno osuneceni , imaju vrlo malo koze za odsjec mi necemo radit klasicni sunet vec operativni zahvat ,posto to malo koze nije estetski lijepo pa ce samo malo doraditi tu kozicu , al pored toga imaju i Hypospaij , kanalici za pisu i spermu mi je kod Hamze razdvojene pa ce morat ta dva kanalica da spoje .To se jedino moze daradi  tacno sa godinu dana  .Malo me je strah i tuzna sam, nadamse da ce opeacija da protekne u naboljem redu . Moj bebac  ce morati 12 dana da lezi u bolnici zavezan i strasno mi je samo pomislit na to a i sto cemo biti razdvojeni

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008
http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=47

http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=247

Neposredna veza do poruke: 315
1.6.2009 11:39:52   
mamma mumi
mogu zamisliti kako ti je, ali moras to prebroditi nazalost tako je, a sve ce akB proci u redu. Drzimo ti fige

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 316
9.6.2009 11:23:17   
zaras_79
Pozdrav curke, moze li mi neko na PP objasniti kako da dodjem do Skake. Uradili smo nalaze i da to obavimo brzinski dok nema prehlade na vidiku. Cestitke svima koji su to zavrsili user posted image i drzim fige onima koji tek trebaju

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 317
9.6.2009 12:21:22   
Nedi
IZVORNA PORUKA: baby

drage moje moram i ja da se javim na ovaoj temi
Mi imamo mali problem sto se tice suneta ,posto su moji djecaci rodjeni tako receno osuneceni , imaju vrlo malo koze za odsjec mi necemo radit klasicni sunet vec operativni zahvat ,posto to malo koze nije estetski lijepo pa ce samo malo doraditi tu kozicu , al pored toga imaju i Hypospaij , kanalici za pisu i spermu mi je kod Hamze razdvojene pa ce morat ta dva kanalica da spoje .To se jedino moze daradi  tacno sa godinu dana  .Malo me je strah i tuzna sam, nadamse da ce opeacija da protekne u naboljem redu . Moj bebac  ce morati 12 dana da lezi u bolnici zavezan i strasno mi je samo pomislit na to a i sto cemo biti razdvojeni

Joj kako mi je žao, evo tek sad sam pročitala duša gaga kako će bez tebe i kako ćeš ti bez njega....Sretno u svakom slučaju

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 318
22.6.2009 13:38:26   
jasmina_mm
Drage moje da vam javim da smo i mi 19.06. osunetili Benjamina na djecijoj hirurgiji i sve je proslo u najboljem redu. Malo je plakao al sutradan je odmah poceo trcati i skakati i hvala Bogu dobro je.
Moram jos reci da sam citajuci postove od prije dobila uzasan strah od suneta i ne znam ni sama kako sam otisla do bolnice ali uopste nije toliko strasno bilo hB. Puno bolje nego sto sam se nadala.
Eto drage moje moj Benjo je to odlicno podnio pravi mamin hrabri momak...

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 319
22.6.2009 13:41:37   
neki
Cestitamo hrabrom momkuuser posted image user posted image user posted image Drago mi je da je sve proslo u najboljem reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 320
22.6.2009 15:46:28   
lely
Bravo za Benju,drago mi je sto je sve proslo dobro i sto se mamica nije sikirala punouser posted image

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 321
22.6.2009 15:47:33   
mamica87
user posted image user posted image user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 322
23.6.2009 17:33:01   
NANICA
Zenice drage,
mi aBd idemo u cetvrtak na dogovor vezano za sunet. "Dali" nam doktora Kenana Karavdica.
Je li iko cuo za njega user posted image
Koji doktori su sunetili vasu djecicu?

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 323
23.6.2009 17:38:12   
neki
Draga,zelim vam kao prvo puno srece aBd...Mog sina je sunetio u Sanasi taj neki arap(stvarno se ne mogu sjetiti kako se zvao),sve je proslo vise nego odlicnouser posted image Mada sam kasnije cula da se mnogi zale na njega,jer ne uradi dobro,pa roditelji dijete moraju opet voditi na "popravak"...Nasu malu cunu je svaki pedijatar pohvalio,tako je dobro uradjenouser posted image user posted image A sto se tice ovog mladjeg,jos nismo skontali gdje cemo...Jos jednom,sve najbolje vam zelimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 324
23.6.2009 17:39:39   
mamma mumi
dr Zvizdic je nedavno sunetio mog sina i super je to uradio, a sasvim sa slucajno naletila na njega. Mislila sam ili on ili dr Karavdic jer su obojica extra.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *