Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 21.12.2016 17:55:59
Andy_Bec23
IZVORNA PORUKA: anandi
IZVORNA PORUKA: orhideja2505
Zadnja mi je bila 13.11. ako se tako racuna :)
po tom datumu si 5 sedmica i 2 dana (5+2) znaci usla u 6 sedmicu
Hej i moja je bila 13.11 zadnja i po kalendaru sam danas 5+4 ...
Sutra ode na uzv Nemogu dočekati. Samo sva sam nikakva ... imam neki unutrašnji nemir i jako sam rastresena jer na poslu imam problema.. da mi je još sutra izdržat i tražit ću oslobođenje onda . Idem na godišnji jedva čekam samo da je sa hrvačem sve ok jako sam opterećena :((
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 21.12.2016 18:00:52
manuela RR
Anadi gdje ides na yogu? Isto misljenje imam.Porodjaj u plavoj poliklinici ako se sta zakomplikuje UKC... Tako da je gore ipak najsigurnije.
Mi danas bili na kontrolici... Sve OK bebi napreduje imamo 1825 gr. Malo je nize al nista alarmantno... Kaze da pripazim malo da dugo ne stojim na nogama I da se ne zamaram kad nesto radim da pravim pauze... Uglavnom malo da pripazim al nije za strogo mirovanje.33/34 sed. Kontrola za 3 sed.. Tad cemo se dogovoriti za porod... Bebac cijeli pregled prespavao imamo jednu 3D slikicu profila... Vide se pune usnice i nosic i kako pajki... Ljubi ga majka...
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 21.12.2016 22:47:15
anandi
manuela idem na jogu u Amica Educa u ulici Klosterskoj 13. I ja razmisljam o plavoj poliklinici, ali mi se cini malo poskupo Da ne kupujem clexane bez razmisljanja bi kod njih, opet vidjet cu...sve mislim ima jos vremena, a vrijeme leti ko ludo
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 21.12.2016 22:53:28
anandi
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Hello zene ,evo i mene :) ...isli danas malo setati pa mi bas prijao ovaj hladan zrak ..
ANANDI sta je rec zeno ? Ja sam danima nesto depresivna uh..pogotov u ova doba ,bas mi nekako dosafno,bezze bude Kako joga?
neka si onda uzivala na zraku pa napreduje joga a nisam se ni nadala. Bas maloprije u toj nekoj vjezbi pode me malac lupkat, napravila sam pometnju izgleda i on izvodio neke akrobacije Ma otac me iznerviro, opet poceo po kafanama hodat, pukla i njega neka depra otkako je mama umrla a ja pizdim jer nije se ni ponudio da mi kupi koji clexan a jos zna kako su skupi, da me pita imamo li mi dovoljno novca a on ostavlja pare u kafanama. Pa eto nesto mi se skupilo zamisljam kako bi mama postupala i kako bi bilo da je ziva
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 21.12.2016 22:58:35
manuela RR
Ma necu ni ja u Plavoj preskupo a ti sama nema drugih zena ( meni lakse kad imam drustvo) I ako se sta zakomplikuje salju na UKC ...Tako da kud svi tu i mali Mujo
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 22.12.2016 8:31:45
Midnight_489
Jutro ženice bujrum na kafu Ja evo maloprije ustala,MM otišao na posao,ja sama kod kuće sa mačkom Evo sad pijem kafu,pa valja doručkovati,mada mi se ništa ne jede Kakve ste mi vi? za uredne kontrolice Meni opet valja sutra na CTG aBd
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 22.12.2016 8:53:02
bejbibi
Jutrooo :)
Ja sam nesto pospana jutros ,mogla bih jos spavati al nema sanse uz A .. Vrijwmw hladno,uzasno tmurno ,tesko nekakvo 😞 MIDNIGHT kako macka slusa :) ANANDI ma draga ne sekiraj se ,haj bice bolje aBd ANDY vjerovatno tw hormoni pucaju pa se tako osjecas ,bice dobro ,a sto se tice D vjerovatno ga nesto muci Ostale imate mahanje ,odo sta pojest il kafu piti ,ne znan 😞 Nesto sam jutros 😩👎
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 22.12.2016 9:27:34
Midnight_489
bejbibi o da sluša,mislila sam da će biti nemirna al' nije [ sm=jezicek.gif] prava je maza,baš mi je lijepo s njom A i u mene raspoloženje nije nešto,valjda zbog vremena
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 22.12.2016 9:45:31
Bubamara92
Jutro zenice je evo sjela rahat da popijem kahvu bujrum..Midnight tebi pravo lijepo sa macom...nego ovdje sve zenice masallah docekaju termin ja A rodila u 36+4 pa sad mi sve kao da cu i rodit tako...cestitam na urednim kontrolama moja tek u januaru.
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 22.12.2016 13:13:23
orhideja2505
Samo da vam mahnem, zenice moje... evo hocu da pravim rucak, sinoc sam plakala ko godina, nesto mi doslo...m me pita sta ti je?sto places?ja katastrofa valjda ti hormoni i sve to...
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 22.12.2016 15:45:27
Midnight_489
Žene što ste se to ušutile? Ja evo stavila ručak da se kuha,pa se malo igram sa Tufnom tako sam dala ime mački,pošto je sva bijela samo ima na glavi jednu malu crnu tufnicu od kako je došla u kuću,sve je nekako veselije,ma milina
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 22.12.2016 15:57:10
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Midnight_489
Žene što ste se to ušutile? Ja evo stavila ručak da se kuha,pa se malo igram sa Tufnom tako sam dala ime mački,pošto je sva bijela samo ima na glavi jednu malu crnu tufnicu od kako je došla u kuću,sve je nekako veselije,ma milina
Joj uzivas 🤗 heheheh slatko ime :))) Pa naravno da je veselije snjima :) macke su bas razigrane ,pogotovo te male ... Mm nasao neku al 4mj stara ..vec je onako povelika,ja bih manju :) pa et vidjet cemo
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 22.12.2016 20:25:48
Andy_Bec23
Vece Zenice . Evo kod nas je hvala Bogu dobro... odgovaram semici trudnoće 5+5 :)) Vidi se zumancana i gestacijske. Sljedeće nedjelje idemo srčeko da vidimo ;)))
Nadam se da ste mi dobro