|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR
20.12.2016 8:56:49   
orhideja2505
Pa eto ako sam 1.12. radila transfer, 12.12 prva beta, 14.12 druga beta i jedan ultrazvuk to je to.jel to onda jos malo 4 sedmice ili kako se racuna?

(odgovor članu Bubamara92)
Neposredna veza do poruke: 476
20.12.2016 11:29:52   
Midnight_489
Evo i mene user posted image
Ja evo maloprije doručkovala,nešta po kući poradila pa sad malo odmaram user posted image
Hvala Bogu,ozdravila sam,te sam sinoć bolje spavala user posted image
Jučer sam naručila neke dekorativne dječije naljepnice da ih zalijepim kod bebinog krevetića,jedva čekam da dođu user posted image
Idem sad dati mački da jede,pa moram po ručak user posted image
Imate puse ❤️

Hana - mamina princeza 03.01.2017 :)

(odgovor članu orhideja2505)
Neposredna veza do poruke: 477
20.12.2016 11:41:53   
Zelimo_bebu
Zdravoooo evo i mene...doruckovala popila kafu...jucer me zaova vodila u shoping uh jest lijepo biti trudan user posted image
Manuela ti si moja generacija user posted image
Orhideja mozda jajnici reagiraju...i mene je tako boljelo i dan danas zna da zigne

Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...?
06.11.test pozitivan
07.11.beta 111,78
Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa...
13.07.2017.stigao nas princ

(odgovor članu Midnight_489)
Neposredna veza do poruke: 478
20.12.2016 12:47:48   
Zelimo_bebu
Zene jedno pitanje gdje se radi nalaz antitijela?

Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...?
06.11.test pozitivan
07.11.beta 111,78

Neposredna veza do poruke: 479
20.12.2016 13:05:10   
bejbibi
Hello zene ,evo i mene ..nisam dobro spavala nikako ..plasila sam se sinoc da me nece uhvatiti napad onaj pa se nisam nikako mogla namjestiti ..taman nadjem neki polozaj pocne me gusiti nesto ( valjda od zacepljenog nosa a ja imam fobiju toga) pa se opet namjestaj i tako ukrug ..pa cuvaj A da ne padne sa kreveta jer se uzasno vrti ..probudila se u 5 i zaspala nekad prije 7 kad eto u 8 ustaje M ,pa spremi njega za vrtic i vise nisam ni legla ...
Sinxoc mm donio neki ruter preko kojeg ima 10000 kanala ,pa filmova,serija ..i tako jutros odgledam dvije epizode big banguser posted image pa film sa mm i et on ode po M u vrtic a ja sklanjam ovaj dzumbus..
Za rucak nemam pojma sta cu,tako mi mrsko kuhati :(

ORHIDEJA ti bolovi su normalni u trudnoci al posto je kod tebe transfer radjen mozda da bolje odes doktoru da budes mirna ...uzmi mg prah ili donat ...imas li ti kakvu terapiju ili ne ?
Javi nam ugl

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Zelimo_bebu)
Neposredna veza do poruke: 480
20.12.2016 13:16:51   
orhideja2505
Hvala vam zene moje, pijem terapiju, estrofem tablete, utrogestan 100, aspirin, folacin i polibevit.To mi je doktor rekao sve do 12 sedmice trebam piti

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 481
20.12.2016 13:39:48   
bejbibi
Orhideja jel to bol ko kad trebas dobiti ? Ti bolovi su normalni vjeeuj,to se ligamenti istezuju pa zato ,siri se maternica ,...ja sam sa M svaki mjesec imala te bolove a sa A non stop ..kod nje je bio prijeteci pobacaj pa sam terapiju pila pa mozda od svega toga ..a evo i sad imam te bolove od pocetka a sve jw uredu sa trudnocom ..
Ako prolaze ili se smanjuju onda je ok sve ...ako ri bas dugo traju onda idi doktoru ..
Ne sekiraj se ,bice sve ok aBd

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 482
20.12.2016 15:10:58   
anandi
Evo i mene s popodnevnom user posted image
Pocistila stan, isla u nabavku za rucak i smrzla se. Vani je bas minus opuco user posted image

Zene moje meni se moja mrvica sinoc aktivirala i par sati je lupkala, pa kao da skace user posted image evo jutros ustala a ona vec na zadatku. Ne znam sta da kazem, cekala sam na ovo duuugo godina, i kad se desilo brinula da li je sve ok ali moram da kazem iskreno meni je ovo jeziv osjecaj, pa kad lupi ja oskocim sa secije user posted image kao da imam misa podstanara

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 483
20.12.2016 15:11:28   
anandi

IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu

Zene jedno pitanje gdje se radi nalaz antitijela?

ja sam radila na transfuziji

Neposredna veza do poruke: 484
20.12.2016 15:14:33   
anandi

IZVORNA PORUKA: orhideja2505

Pa eto ako sam 1.12. radila transfer, 12.12 prva beta, 14.12 druga beta i jedan ultrazvuk to je to.jel to onda jos malo 4 sedmice ili kako se racuna?

svi bolovi su normalni kao sto su ti vec zene rekle. Ja nisam imala nikakvih bolova pa slabo i mucnina, ali zato su me par sedmica glavobolje unistavale. Sad je sve ok.
Ne racunaj sedmise od transfera vec od prvog dana zadnje user posted image I meni dr racuna sedmice tako i ne gleda kad je bio transfer. Doduse jest jednom gledala i po transferu i sve se poklopilo

Neposredna veza do poruke: 485
20.12.2016 15:16:21   
anandi

IZVORNA PORUKA: manuela

IZVORNA PORUKA: bejbibi

I ti napredujes MANUELA mashallauser posted image eto jos malo i u 9mj aBd ..i tad ocelujes svaki dan user posted image

Pih tako I u prvojuser posted image ocekuj svaki dan a ja pregurala termin...user posted image
Nesto mi u glavi da cu se poroditi 30 januarauser posted image
Sad sam se malo opteretila porodjajem.
Nadjem otpusno pismo poslije 1 poroda i shvatim da su mi dali tudje...
user posted image
Pise moje ime al na njemu citav tok poroda i dijagnoze pogresni...
Prvo pise prijevremeni porod- a ja preko termina 5 dana rodila.
Onda da sam starija prvorotka a ja tad imala 22 goduser posted image
Onda polozaj Bebe zadak a on rodjen prirodno glava prednjacila.user posted image Naravno sve to na latinskom kad sam prevela bolje i da Nisan.
Za nepovjerovati...

sad si me zeno bas prepala user posted image ja zivim u tz i planiram sad u skorije vrijeme da promijenim mjesto prebivalista i da se ovdje porodim.

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 486
20.12.2016 15:30:16   
orhideja2505
Zadnja user posted image mi je bila 13.11. ako se tako racuna :)

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 487
20.12.2016 15:43:26   
Zelimo_bebu
Anandi hvala ti. Ista nam je doktorica tebi racuna od zadnje M meni od transfer haha

06.11.test pozitivan
07.11.beta 111,78

Neposredna veza do poruke: 488
20.12.2016 15:56:12   
anandi

Zadnja user posted image mi je bila 13.11. ako se tako racuna :)

po tom datumu si 5 sedmica i 2 dana (5+2) znaci usla u 6 sedmicu

Neposredna veza do poruke: 489
20.12.2016 16:00:32   
anandi

IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu

Anandi hvala ti. Ista nam je doktorica tebi racuna od zadnje M meni od transfer haha

Ma na isto opet dode, nama je tempirana ovulacija, pa mi znamo tacne sedmice starosti ploda pa mozemo odrediti i tacan termin poroda, u odnosu na ostale zene koje su prirodno zanjela a da ne znaju tacno kad.
Kod mene i po transferu i po zadnjoj user posted image (s tim da je ovulacija bila 14dc) starost ploda je 16 sedmica a cijela trudnoca je 18+1

Samo da mi guramo kako treba a nebitna je racunica, ono kad krene porodit cemo se user posted image

Neposredna veza do poruke: 490
20.12.2016 16:20:38   
Zelimo_bebu
Anandi upravu si ali eto onako kazem...kako god gurat nam je user posted image bit ce to sve dobro

06.11.test pozitivan
07.11.beta 111,78

Neposredna veza do poruke: 491
20.12.2016 16:41:18   
Bubamara92
Evo i mene A mi spava MM treba da dodje s posla i tako...Kada je ovako ruzno vrijeme covjek je nizasta....samo bih mogla spavat...Orhdeja jesu li prosli bolovi?Anandi jesili ono ti isla na jogu za trudnice?

24.02.2013 spojena nasa srca dva
08.12.2013 A nasa cura najvece blago... Nasa sreca...
03.02.2017 A mamin momak

Neposredna veza do poruke: 492
20.12.2016 17:27:02   
orhideja2505
Hvala anandi, puno srece tebi ,a i ostalim zenama.ljubim vasuser posted image

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 493
20.12.2016 17:28:17   
manuela RR
Cao zenice evo i mene...

Dosla mi naljepnicauser posted image poslije mjesec jedva cekam sutra da preuzmem.

Anadi ne brini to je ipak bilo prije 8 godina I ja tek sad skontala za gresku.
Bila je jedna zena u sobici pored poradjala se pa nas izmijesali... Bitno je da je sve OK.
Ne vjerujem da se to desava ...

Neposredna veza do poruke: 494
20.12.2016 17:29:01   
orhideja2505
Tek sad vidjeh da me bubamara pitala nesto.haha omaklo se user posted image user posted image prosli su brzo bolovi Hvala Bogu.

Neposredna veza do poruke: 495
20.12.2016 17:31:43   
manuela RR

Zene moje, pomagajte...jutros me probudila jaka bol u donjem dijelu stomaka sa obje strane, isto kao da me neko klijestima uhvatio i ne pusta.Sad sam stavila deku za grijanje pa popusta?zna li iko sta bi moglo biti?bas me strahuser posted image user posted image

Bolovi su u pocetku uvijek za hitno otici Dr.
Premda sam i ja u orvoj trudnoci imala bolove u jajnicima stalno a trudnoca uredna bila.
Dr je ipak strucniji od nas...
Najvjerovatnije je sve OK...

Neposredna veza do poruke: 496
20.12.2016 20:54:06   
bejbibi

Tek sad vidjeh da me bubamara pitala nesto.haha omaklo se user posted image user posted image prosli su brzo bolovi Hvala Bogu.

Eto,dobro je onda hB :) ...tako kad te uhvati popij mg i lezi odmaraj dok ne prodjw

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 497
21.12.2016 10:22:51   
anandi
Jutrooo
Kad niko nije pristavio evo ja cu user posted image
Ja ustala jutros u 6 gladna ko vuk, jela legla i sad ustala...evo pijem kafu

manuela ma oni su gore uzasni, al opet kontam ima ih dosta i tim su user posted image Ja sam prijavljena u Gracanici i tamo su uslovi puuuno bolji al oni opet za svaku sitnicu salju za ukc. Sad da me zaboli porod ovdje pa odem tamo a oni me posalju vamo...i na kraju bi se u kolima negdje u putu porodila user posted image

Bubamara da, isla sam u subotu na jogu, evo idem i veceras user posted image Mogu ti reci da je super bilo, nisam se nimalo pokajala, cak sta vise kako sam se malo umorila i dosla kuci bebac pode lupkatuser posted image izgleda i njemu godilo

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 498
21.12.2016 12:35:37   
Bubamara92
Sta je ovo zatisje...user posted image anandi samo aktivno...
Nego zene dal vam oticu noge i kad su pocele?

24.02.2013 spojena nasa srca dva
08.12.2013 A nasa cura najvece blago... Nasa sreca...
03.02.2017 A mamin momak

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 499
21.12.2016 17:07:30   
anandi
Bubamaro meni su vec oko 13-e sedmice pocele naticat, ne puno ali osjetim na obuci da mi je tijesno.

Zene pa gdje ste? Ja napravila sirnicu i gladna sam i hocu da se nejedem user posted image
Trebam i na jogu uskoro, al mi nesto mrsko....Opuca me neka negativnost, sad sam se isplakala

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *