Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 18.6.2016 18:15:09
ema08
basom sagosum Sammy, da mu dragi Allah podari lijepi dzenet,.a tebi želim puno sabura i snage da preguras te teške trenutke. Tako je valjda propisano da bude... Misli na svoju mrvicu
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 18.6.2016 19:23:20
NARI
Samy_lo Basum Sagosun. Budi hrabra. Mala-Sa blago tebi. Ti već pri kraju. Ja bih se još 5 puta porodila samo da nije trudnoće. Sve su mi rizične i teške. Uh...Bit će sve ok ako Bog da.
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 18.6.2016 23:31:29
lejla80
Samy draga Bašum Sagosum, baš mi je žao zbog tvog oca. Da mu Allah dragi podari najljepše mjesto u dženetu, a vama puno snage i sabura da izdržite i krenete dalje..
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 9:43:17
nudzejma
Jutroooo, Ema evo mozemo popiti zajedno jutarnju Ja sam borovnice zaledila,pa po potrebi ih odledim,izblendam sa bananom i malo hladnog mlijeka i bude mhmmmm.Ja uopste ne stavim secer,mozes med ili bez icega. Jest zahladnilo fino,bas prijatno.
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 11:18:30
tačkicaa
Dje ste hanume, kako ide? evo da se i ja malo prijavim, nisam dugo Samy Jako mi je zao, zelim ti da sto lakse predeveras i da se sto manje sekiras zbog bebceta Novim trudnjacama zelim dobrodoslicu i lakhu trudnocu sa super bebama, a ovim starosjediocima mahanje Mala ima li novina?
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 11:22:59
ema08
Nudzejma, MalaSa super ideja...💡. Vjerujte da mi ni za što godina ne bi palo na pamet zalediti. Pripisati ću to trudnoći hehehe .
MalaSa, još ništa znači , Hasan je Sarah mala ljenguzica , srce malo...
Nudzejma, kako tvoj pupo? Prolaze dani, a ti sve bliže svom cilju
Lejlaaa, nek si ti popila, nikakve fajde od ovih žena. Vidi ti molim te samo one Tackice sto se ubezobrazila . Umjesto da više piše sad kako je na bolovanju ona skroz zakazala. Ljencari izgleda bas pravo. Neka kad joj se može .
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 11:26:07
ema08
I ovu izjavu da je Tackica na bolovanju pripisati ću trudnoći , luda žena skroz , a za sve ostale greške ću zahvaliti glupom mobitelu. Zna li ko kako ću isključiti ovu opciju da mi sam nudi riječi?
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 12:04:52
lejla80
Ema ma tackica je zakazala skroz u pravu si ti, debeli minus joj je i od mene .... kad ste me već lijepo napomenule da mi se jedu borovnice, sad moram na pijacu
I ja ću ovog ljeta zalediti ovih bobica aBd, dobro dodju u razne svrhe
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 13:30:46
nudzejma
Ema dobro je hvala Bogu.Idu dani,Ramazan pa mi sve brze ide. Bebi je vec tjesno u pupi pa samo gura na sve strane i stuca,dusa moja. Mala sa zadaj se u setnju da Sarah krene aBd.
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 15:27:27
nudzejma
Ema bebe obicno pocnu stucati poslije 29-30 sedmice.Osjecaj je presmjesan,osjetis kako se skoro svake 2-3 sekunde u stomaku desava "kao da pucaju mjehurici ili kao otkucaji srca".Cak i kad neko stavi ruku na stomak moze to potpuno osjetiti.I traje i po 10-tak minuta
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 17:09:31
NARI
Zenice, da vam mahnem. Ja danas cijeli dan nešto radim. Bas sam se umorila. A i ova alergija me muči već cijeli mjesec. Samo kišem i nos me zeza. Mala sa i ja se nadam da će ova trudnoća biti lakša, aBd. Valja dočekati januar. Ja sljedeća sedmice idem ponoviti nalaze i krajem sedmice odoh na pregled. Inače, kad sam radila nalaze Le su mi bili povišeni, a bila sam i bolesna. A i željezo mi je bilo poviseno iako ne pijem nikakve vitaminske ni mineral.dodatke osim folne i Mg.Valjda će ovaj put sve biti ok.
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 17:45:33
NARI
Bebica 11 jesi li ti bila trudna 2011? Ja mislim da smo se družile tada. Ja sam se porodila u novembru 2011. Ja sam imala drugi nick. Koristila bih ga opet ali mi nije išlo. Valjda i zbog promjene e mail adrese.
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 18:18:51
minie
Samy basum sagosum, jako mi je zao zbog tvog gubitka. Budi jaka zbog svoje mrvice...
Nari ugodnih 9 mjeseci ti zelim.i sto.laksi porod. A mozemo li znati koji ti je bio nick 2011, ja sam R rodila u oktobru i bas je tada bilo aktivno puno trudnica.
Mala_sa jel to krenulo, hehehe?
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 19:15:43
Bebica11
IZVORNA PORUKA: NARI
Bebica 11 jesi li ti bila trudna 2011? Ja mislim da smo se družile tada. Ja sam se porodila u novembru 2011. Ja sam imala drugi nick. Koristila bih ga opet ali mi nije išlo. Valjda i zbog promjene e mail adrese.
NARI jesam, koji ti je nik bio????
Naimu rodila 2011.u novembru. Ismaila 2013.
Ja sam na Rr samo tokom trudnoća i dok sam na porodiljskom
RE: Razgovori o očekivanju beba - Juni m 19.6.2016 19:22:06
Bebica11
IZVORNA PORUKA: minie
Samy basum sagosum, jako mi je zao zbog tvog gubitka. Budi jaka zbog svoje mrvice...
Nari ugodnih 9 mjeseci ti zelim.i sto.laksi porod. A mozemo li znati koji ti je bio nick 2011, ja sam R rodila u oktobru i bas je tada bilo aktivno puno trudnica.
Mala_sa jel to krenulo, hehehe?
Minie jesil i ti to opet