mala_sa
|
Jutrooooo i od nas , A i ja odvele bracu u skolu, pokisli smo ko misevi Za vikend smo bili kod sveki, u petak navecer nam se bilo mrsko vracati kuci i ostanemo na konaku, a posto je ona sama onda ostanemo i nedjelju, tako da smo bas fino odmorili . U petak popodne sam bila na pregledu, 35+2 sedmica smo i u plusu 13kg (malo vise nego sto se nadah). Grlic dobro omeksan i uloziv 2 prsta, bebica je skroz u kanalu; kaze ona moglo bi ovo svaki dan, a moze ovako i do termina aBd uglavnom cekamo Kad mi je to sve fino napricala ja se spremim i u DM, kupila sam neke osnovne stvari, al pola ne nadjoh, tako da je ostalo jos sa spiska, ali to cu u apoteci aBd. Blossom iskrene cestitke , sad se samo mazite a i dojenje ce doci na svoje aBd, treba tu 10ak dana da se fino uhodate . Ti i Daliyah nam ne napisaste imena bebica? Mini Amin draga! E moglo je vala da prodje i bez goblena al sta je tu je, proci ce i to... Kako vama ide dojenje, kako je braco prihvacen?? Tackice znaci zeludac poceo da zeza, meni za kiselinu pomogne sirova riza pa probaj, slatko mlijeko, svjeza mrkva i bademi nista. A kupovina, uhvatit ce te manija, ne brini, mozda bas poslije iduce kontrole aBd, dok se fino emocije slegnu . Arijana imam i ja tako tih prenosa, nekad sama sebe iznerviram jer se bas u trenutku prepadnem, pa dok se dozovem i skontam da su svi na broju, prodje voz . Ja sam isto bas teska u ovoj trudnoci, al i proletila mi je najbrze dosad, bas prebrzoooo. Jesi li spremila vecinu?? Nudzejma i BubaDaro ja imam spremno od 50 do 62, s tim sto 50 imam samo par stvari za onaj prvi period, jer je moja A taj br 50 nosala prvi mjesec citav. U biti generalno sa tim skroz malim stvarcicama ne treba pretjerati, jer najlakse je dokupiti. BubaDaro gledala sam ona odijelca, i kad ti sve saberes otprilike i dodje toliko da sve pojedinacno kupujes, al ja bih ipak odabrala vise razlicitih odijelca i kupovala po komadu. Ja sam maksimum od tih paketa kupovala iz him, gegice, bodi i kapica; njihova odjeca za bebe i djecu je isto bas sva fina i kvalitetna. Lejla dobro nam dosla , navijamo da doktorica odobri setnje aBd Mi se sinoc dogovorismo za ime, sve su prilike da ce biti Sarah aBd