BubaDara
|
Evo i mene Nisam danas nikako od posla stigla, imali neke goste i poslovni ručak poslije i evo sad stigla kući pa odmah da vam se javim Nisam ni ja danas nešto ok, vrijeme je teško vani pa mi je pritisak udario u sinuse, a od početka trudnoće najveći su mi problem ti sinusi i glavobolje od njih a ne smiješ ništa popiti Sad legla da odmorim pa možda se oči i sklope na sat-dva i dođem sebi I moja cura se nešto danas umirila, tek poneki trzaj napravi i to je to, žao joj sigurno što mamu boli Svašta ste vi ispisale fino i sve sam sad pročitala i moram reći da nisam imala pojma za dioptriju i CR, prvi haber Ja kako imam proširene vene pa sam se raspitivala i neko mi je govorio da zbog toga šalju na CR isto, a ja bi radije prirodno, pa eto vidjet ćemo, šta Bog dragi da, samo da bude sve ok s bebom Joj tačkice i ja se danas tako debelo osjećam hahahahaha isto kao da sam se za dva dana udebljala 5 kg, pogledam se u ogledalo i šokiram Možda što sam obukla širu tuniku pa još gore izgelda. Sutra ću neku malo manju, pa probati se pogledati u ogledalo A što se tiče kilaže i visine, ja imam 176 cm visinu a startala sam sa 78 kg, a gluho bilo godinu i pol prije se udala i imala 63kg, šta mi čojk uradi a na kontroli sa 22 sedmice imala 81kg tačno, doktorica prezadovoljna do tad, sad evo guramo šesti mjesec pa vidjet ćemo na kontroli sljedeće sedmice hoće li me ružiti. Mene ubiše sladoledi i umakanje jagoda u šećer Kakav ba seminar, hamo mi skupa u shopping agatha ja mislim da će ove sa dečkima biti ljubomorne kad vide šta sve ima za curice Eh, a kad smo kod shoppinga, ne znam da li ste vidjele na fb ima stranica "Jasmina Lipa" i žena šalje stvari iz Amerike i sve je super kvalitetno, to provjereno znam, naručivala sam za poklone tuđoj djeci a znam i dosta drugarica koje uzimaju svojoj djeci pa eto pogledajte, nije na odmet, a ima i svih veličina I jeste li vidjele stranicu "Mamino Sarajevo" Ima i radnja u Sa pa vi iz Sa sigurno i znate već Tu sam vidjela preeeeelijepeeee setove za novorođenčad, ono za iznijeti iz bolnice, pa kontala naručiti ili kad dođem u Sa da pogledam, jest da je oko 150 KM ali svašta dođe i imam osjećaj da je baš kvalitetno. Ima li ko da zna više, da je bio, vidio, da ne bacamo pare bezveze Odoh odmoriti sad