|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Mart
23.3.2016 9:42:06   
mala_sa
Logica okaidi imas u Bbi centru, cini mi se na 2-3 spratu user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 376
23.3.2016 10:51:37   
tačkicaa
Mala_sa Aha, obavezno specijalisti. Mora biti neki uzrok što se upala vraća... Joj baš jedva čekam, nikad doći ta kontrola, sve me nešto zezne user posted image Samo da mi je dočekat' kraj radnog vremena user posted image Prvih 5 mjeseci ti bili česti bolovi? Ja do sad nisam imala nikakve bolove... Je li moguće da mi se još ništa tamo unutra ne širi? user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 377
23.3.2016 11:01:47   
agatha
Cao, blažene žene! user posted image
Spajalice, što se tiče testova, većina ginekologa savjetuje za trudnice preko 35 godina više zbog rizika godina. Mada je opet sve na nama hoćemo li to raditi ili ne.
Tackice, mislim da je svaka trudnoća i trudnica različite pa tako nešto jedna osjeća a druga ne. Valjda je tako i sa širenjem, hehe.Meni evo dvije trudnoće čini mi se totalno različite, pojma nemam...

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 378
23.3.2016 11:38:25   
mama3333
pozdrav za sve zenice..
ja se ubijam od dosade i lezanja,al sto se mora nije tesko,doduse od injekcija se ne mogu okrenut ni na jednu stranu,uzasno boli a imam ih primiti jos puno..
novim trudnicama zelim dobordoslicu a terminusama brze i lake porode...kod mene stanje isto,masala za sada nema krvarenja,malo me zaboli stomak,ali proci ce,jedva cekam da udjem u sedmi mjesec pa onda sta god bude, bice mi nekako lakse psihicki...nema jos desetak danauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 379
23.3.2016 11:47:51   
tačkicaa
agatha Ćao i tebi blažena ženo user posted image MA jeste, sve je to drugačije, ali eto valja pitat', posebno što nisam vidjela bebče skoro mjesec, pa ne mogu dočekat' da vidim je li sve ok user posted image
Mama3333 user posted image Samo odmaraj i budi dobra i sve će dobro završit' user posted image Desetak dana će proletit' za čas user posted image

(odgovor članu mama3333)
Neposredna veza do poruke: 380
23.3.2016 11:50:22   
edina_82
Pozdrav drage mame i trudnice!
Tek sam se registrovala i vidim da vam je lijepo ovdje.Imam jedno pitanje,pa cisto da cujem vase misljenje.Po misljenju doktora sam u devetoj nedelji sa terminom poroda 22.10.2016.E sad,ja kako god izracunam,a i po kalendaru ovdje i po terminu poroda ispada da sam deseta nedelja.Malo sam zbunjena tu,jel se moze desiti da dr pogrijesi i zna li opste neko na osnovu cega on utvrdjuje starost trudnoce?

(odgovor članu mama3333)
Neposredna veza do poruke: 381
23.3.2016 12:17:44   
Sanjalica 85
Jutric i od mene user posted image MM zaboravio da razgrne zastore i moja malena i ja do maloprije spavale. Jest da sam sjeckala ali kontam dok je mirna ne udaura iz sve snage, bolje da lezim i mirujem, ljubim je u te male rukice i nogice sto me bez daha ostavljaju user posted image
Daliyah jeste, mala buca je na zadnjem pregledu u tacno 32 sedmici imala 2,200 kg, masala napreduje super, ali i duzinom je naprednija tako da mislim da nece biti bas prebuckasta user posted image
Tackice bi fino na vjezbama, mada je guzva, pa je malo teze raditi vjezbe, ali se isplati poslusati predavanje o disanju, njezi bebe, dojenju...uglavnom odoh opet sutra, taman malo da ubijem vrijeme i izadjem iz kuce user posted image
Agatha ako vec moras raditi bilo kakve testove, amnio je najbouzdanija. Oni testovi iz krvi su statisticki i oni pokazuju vjerovatnocu, cesto mogu biti lazno pozitivni i onda se samo bespotebno nasekiras. Pricam iz iskustva prijateljice, a i iz struke. ada ako je nuhalni nabor dobar, mislim da nema mjesta nekim sumnjama. Sretno, ja vjerujem da je tvoje zlato zdravo i da jedva ceka da vas upozna user posted image user posted image
Nove trudnice dobro dosle u nasu malu zajednicu, pisite, pitajte, tu smo da jedna drugoj olaksamo i pomognemo user posted image user posted image user posted image
Neko je spomenuo muskarce i njihovu zelju za sinovima. I ovaj moj je u pocetku govorio ma musko, sincina i tako to. Kada je saznao da je curica sav se raznjezio, da ne prepoznas covjeka. Evo ga sada, ko sta radi prica stomaku, tepa joj...Ipak je neka posebna veza oceva i kcerki user posted image

Našu srećicu, maminu i tatinu princezu, ocekujemo 12.05.2016. user posted image

(odgovor članu edina_82)
Neposredna veza do poruke: 382
23.3.2016 12:21:09   
agatha
Dobro došla, Edina. Kalkulator na netu računa po prvom danu posljednje menstruacije a ginekolog po ultrazvucnim parametrima ploda. Dvije sedmice gore ili dolje je uredu po odstupanjima jer se ne zna kad se tacno desila oplodnja. I ja sam po menstruaciji 15+2 a po ultrazvuku punih 16.
Tackice, Sretno na pregledu! :)

"Vrane vade oči jedna drugoj, ali se razumiju, teško golubu koji se umiješa među njih, moj hakime! Obje će se okrenuti protiv njega i srediti ga, pa se onda opet obrušiti jedna na drugu. Ali golubu neće oprostiti, ni to što je golub, ni to što se umiješa

(odgovor članu edina_82)
Neposredna veza do poruke: 383
23.3.2016 12:27:53   
tačkicaa
Edina evo Agatha mi ukrade riječi user posted image Evo ja sam po mojoj aplikaciji ušla u 14-u sedmicu, a ginekolog mi vazda nešto više zaračuna, i baš mi bude milo user posted image Hajde ba, dok god je sve ok, nije ni bitno šta kažu koliko je sedmica, jedna-dvije gore-dole user posted image
Sanjalice Ništa, moraću i ja kad dođe vakat tražit' od tebe adresu, da vidim šta to oni uče user posted image A što se spola tiče, mene ovaj moj tako nekad nervira: mudrica nema šanse da on nekad izleti pa kaže šta bi više volio, pa samo ja ispadnem 'negativac' user posted image
Agatha Fala user posted image

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 384
23.3.2016 12:28:29   
agatha
Sanjalice, hvala puno na savjetima i podršci. user posted image
Nuhalni nabor je bio dobar hvala Bogu, ali eto zbog godina mojih i zajedničkog zbira smo odlučili ipak da radim.
Ali ako mi taj dan po ultrazvuku sugerisu bilo kakvu bojazan, odustat cu.
By the way, kako stavite to ispod poruke, neki tekst, potpis, ja kao stavila ali ga nigdje nema. user posted image user posted image

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 385
23.3.2016 12:40:13   
edina_82
Hvala Agatha,bolje te nasla.Tako sam i mislila otprilike,na kraju krajeva sedmica gore dole,bitno da se mi dobro osjecamouser posted image

(odgovor članu agatha)
Neposredna veza do poruke: 386
23.3.2016 12:55:57   
Sanjalica 85
Agatha nema na cemu, samo opusteno user posted image Bitno je da je nuhalni dobar
Tackice vjezbe su ti u svim domovima zdravlja, Skerliceva, Saraj polje i Ilidza. Samo se raspitas kojim danom i u koje doba, i pojavis se. To je to.user posted image

(odgovor članu edina_82)
Neposredna veza do poruke: 387
23.3.2016 13:02:49   
škorpija
zna li neko gdje dr Nenad mišeljić ima privatnu ordinaciju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Sanjalica 85)
Neposredna veza do poruke: 388
23.3.2016 13:09:17   
Sanjalica 85

IZVORNA PORUKA: škorpija

U zgradi Uniprometa, ali ti ne znam tacan ulaz i br telefona. Skoro je otvorio, mozda prije 4 mjeseca.

Agatha ides na Moj Ringeraja, pa opcija Forum, pa Podesavanja. I onda na privatnosti podesis ko sta moze da ti vidi...nadam se da sam dobro objasnila user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 389
23.3.2016 13:11:26   
škorpija
hvala puno sanjalice user posted image

Neposredna veza do poruke: 390
23.3.2016 13:17:35   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Sanjalica 85

U zgradi Uniprometa, ali ti ne znam tacan ulaz i br telefona. Skoro je otvorio, mozda prije 4 mjeseca.

samo da se ubacim u konverzaciju posto zivim u toj zgradi
u pitanju je stambeni dio Uniprometove zgrade, u ulazu B je ordinacija (predpostavljam da je na prvom spratu jer su mahom na prvom spratu ordinacije)
ako treba broj moze mm kad se bude vracao kuci s posla da zapise, ako ti nije hica

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 391
23.3.2016 13:33:18   
škorpija

IZVORNA PORUKA: LieToMe

u pitanju je stambeni dio Uniprometove zgrade, u ulazu B je ordinacija (predpostavljam da je na prvom spratu jer su mahom na prvom spratu ordinacije)
ako treba broj moze mm kad se bude vracao kuci s posla da zapise, ako ti nije hica

nije hića, super hvala ti pa mi javi, to ona zgrada uniprometa na socijalnom, sad je u njoj neka direkcija za nešto jel

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 392
23.3.2016 13:38:04   
LieToMe RR

nije hića, super hvala ti pa mi javi, to ona zgrada uniprometa na socijalnom, sad je u njoj neka direkcija za nešto jel

to su ministrastva. pored ima pasaz (paralelno sa pumpom) i tu je stambena zgrada od 16 spratova ne mozes fuliti (paralelno sa konzumom velikim) i tu imaju tri ulaza u B ulazu je ordinacija Miseljica. U C je dr. Divanovic senior
Javim ti za broj popodne.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 393
23.3.2016 15:00:59   
mala_sa
Tackice ne izrazih se lijepo, nisam imala bolove prvih 5mj vec u 5om mjesecu trudnoce, tad mi se valjda najvise stomak rastezao i remetio user posted image . A za malene usi, znamo mi vec da je problem sto joj desno uho luci puno smole, koja ne iscuri vani i onda je dovoljno da joj malo procuri nosic i bakterije s obzirom da kruze kanalima samo se zaglave iza tog cepa i eto upale user posted image . Zato cemo sad morati ici na ispiranje kanala poslije upale i tad bi aBd trebalo biti ok.

Zene fino objasnise za sedmice, najtacnije je po mjerama koje da prvi uz oko 8-9 sedmice. I vecina ginekologa tako racuna user posted image .

Sto se tice odnosa muskaraca prema odredjenom spolu ja cu samo potvrditi da ocevi i kcerke imaju posebnu vezu, to je ljubav koja se ne moze rijecima opisati user posted image user posted image

Sad odoh malo krpom mahnuti po kuci user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 394
23.3.2016 15:49:01   
tačkicaa
Jah, valjda si se pogrešno izrazila, ali od kad ti to pomenu, mene poče nešto bockat' u stomaku, neđe s donje strane user posted image je li to to? ili sam na*ebala?user posted image
Pazi tu malu curicu user posted image A biće ona ok aBd user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 395
23.3.2016 17:34:52   
samy_lo
Da se javnemm..ja zvala svog doktora danas,kaze dosao sa puta i da mu dodjem u Skerlicevu,evo bas se vracam..u pitanju je bubreg..sa bebom sve ok,mashAllah..
Nisam je ja ni vidjela,doktor okrenuo monitor mom muzu,pa hellou ko je ovdje trudan on ili ja?
Pa mi se sad hvali kako je vidio bebu a ja ne..sram moze da ga bude
Pa smo 4d odgodili za 1 april

< Poruku je uredio samy_lo -- 23.3.2016 17:36:05 >

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 396
23.3.2016 18:46:09   
tačkicaa
Ljudi moj, kad sam vidjela kako se izvalio i savio noge ono po turski i sjedi k'o mater mu, izravna mi se i ona kontrakcia i sve mi ravno do neba :-D i da, nek jos stoji da je musko, nije mi htjela potvrdit do 20. nedjelje, ali vidim joj na faci da nisam fulala user posted image

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 397
23.3.2016 19:14:17   
Choopy
Dobro vece user posted image

Baš ste se raspisale, sve sam procitala ali slabo da sam išta zpamtila .....ne zamjerite....trudnicki mozak rastopio se ko kaša user posted image user posted image

Uglavnom...vidim da je veselo

Mamice333 drago mi je da ti je bolje, brzo ce 10 dana da proleti

Tackice super za kontrolu user posted image

edina dobro došla

Zna li neka od vas kada ujutro sa radom pocinje akušerska ambulanta na GAK Jezero user posted image user posted image

Prošli pu sam se nacekala ko kreten, pa reko da iduci put poranim

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 398
23.3.2016 21:40:26   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: LieToMe RR

to su ministrastva. pored ima pasaz (paralelno sa pumpom) i tu je stambena zgrada od 16 spratova ne mozes fuliti (paralelno sa konzumom velikim) i tu imaju tri ulaza u B ulazu je ordinacija Miseljica. U C je dr. Divanovic senior
Javim ti za broj popodne.

mali update
Specijalisticka ordinacija ginekologije i akuserstva "Dr.Miseljic" Dr sci.med. Nenad Miseljic I sprat 061/722-611
ulaz je B
(nisam htjela da saljem u pp mozda jos nekome zatreba)

Neposredna veza do poruke: 399
23.3.2016 22:36:08   
samy_lo
Tackice super za kontrolu,koja si ono ti sedmica
Mene ko god vidi kaze musko,pa valjda neceno fulati,ja taj osjecaj imam od samog pocetka..da li je moguce da mi je veci stomak u 13 sedmici,od nekog u 16 sedmici?

< Poruku je uredio samy_lo -- 23.3.2016 22:37:02 >

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *