Sanjalica 85
|
Cauchy mila, samo hrabro, nisam bas upucena u probleme sa mlijekom ali vjerujem da sve sto su ti zenice napisele treba probati. Sigurno je stresno sve to prozivljavati, ali potrudi se da ti ne nestane mlijeka,jer ce malenom to puno znaciti kada izadje iz inkubatora, i za imunitet i da jos ojaca. Moja bliska prijateljica je prije 10 dana isto po hitnom postupku morala da se porodi, u 8 mjesecu, beba je bila sitna za tu dob, ali evo hvala Bogu dobro je, napreduje, kriza od 72 sata je prosla, takodjer je na respiratoru, ali to je normalno. Kod nje je bila preklampsija u pitanju, i bukvalno je bio upitan i njen i zivot bebe, ali eto sve se stabilizovalo. Samo budi jaka, trebat ce vremena da beba ojaca ali na kraju ces uzivati sa svojim zlatom, ja sam sigurna. ljubim vas Lejni i meni je bio slican nalaz brisa, i nije to nista strasno. Vjerovatno ce ti dati neki antimikotik, za te gljivice, ja sam uzimala vaginalete Lactogyn. Bitno je da nemas simptoma, tipa peckanja, pucanja koze i tako to. U trudnoci se svakako mijenja i vaginalna flora tako neka te to puno ne brine. Najvaznije je da nema onih baja koje mogu da izazovu spontani. Ja sam evo usla u 7 mjesec i od pocetka vodim bitku sa iscjedkom, svakih 15 dana potrosim po paket nekih vaginaleta a bris uvijek uredan. E da vam se malo i ja pozalim , svakim danom sam sve nepokretnija, isijas se preselio i u drugu nogu, tako da se gegam ko patka, jedva hodam, kukovi i noge kao da su od olova. Sreca lupanje srca i aritmije su se malo stabilizovale, pa sada samo po potrebi popijem apaurin. Jucer smo otisli da kupimo kolica, kontam dok jos mogu da hodam da tu brigu smirim, a ostalo ce biti lako.