|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar
11.2.2016 11:19:53   
Isha

IZVORNA PORUKA: ney75

Jutro zene, ja imam jedno pitanje, ove koje u vec mame, kada vas prvi put gledaju akuserski da vide stanje dole ako je normalna trudnoca, ono pred kraj, u kojoj sedmici?

Zavisi, mene su s prvam gledali tek sa 38 sedmica i to zato sto sam malo prokrvarila, a porodila sam se sa 40+5. Obicno tek na kraju gledaju, sljedece sedmice ce me pregledati aBd , bit cu 38+1, a idem na skidanje serklaza, pa ce usput pogledati.

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 426
11.2.2016 11:27:57   
nudzejma
Isha sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu Vrtni patuljak)
Neposredna veza do poruke: 427
11.2.2016 11:39:20   
ney75
Isha hvala ti, i meni je ctg kad budem 38+1 u srijedu, al se ja nadam da nece gledati :D dr mi ode na godisnji, samo muski dr ostaju :/
Btw, nek ti ja hajrom i sa srecom rodjendan :)

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 428
11.2.2016 11:58:48   
škorpija

Isha hvala ti, i meni je ctg kad budem 38+1 u srijedu, al se ja nadam da nece gledati :D dr mi ode na godisnji, samo muski dr ostaju :/
Btw, nek ti ja hajrom i sa srecom rodjendan :)

nej ko ti je dr, jel Aida, kad se vraća

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 429
11.2.2016 12:09:47   
ney75
Jest Aida, sutra ide na godisnji, a nemam pojma kad se vraca :/ i to sam procitala jutros na facebooku u onoj grupi Klub mama :/

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 430
11.2.2016 12:16:23   
škorpija

Jest Aida, sutra ide na godisnji, a nemam pojma kad se vraca :/ i to sam procitala jutros na facebooku u onoj grupi Klub mama :/

oooj pa kako i ja sam htjela kod nje, majko moja šta ću sad, nakaš na GAK-u, Puzić ode u penziju, Aida na godišnjem, ostaje onaj mesar Bećiragić, i ona dvojica

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 431
11.2.2016 12:19:48   
ney75
Sta da ti kazem draga, ja kad sam jutros procitala, kad me nije nesto strefilo :/ a sumnjam da ce Puzic jos u penziju, jer ga ima na dezurama do kraja mjeseca, i ostaju jos beciragic, spahovic, miseljic i stojkanovic.. kod miseljica sam bila kad sam ostala u bolnici, i nije njezan :/

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 432
11.2.2016 13:54:29   
*andjela*
mene moja dr pregledala svaki mjesec sad u devetom jos cesce...

Evo dvoumim se da odem popodne kod doktorice da vidim sta ona misli...dal je normalno da me ovako pritiska ,i da se krecem ko invalid,mozda me i pogleda...

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 433
11.2.2016 14:01:37   
Arijana2
Pozdravuser posted image Cestitam svima na urednim kontrolama ,hvala Bogu,samo neka su bebiji zivi i zdravi.Angelica tako i ja sebi svaki put umislim kojeg je beba spola ,lude mame,to je naravno nebitno,samo neka su zivi i zdraviuser posted image
Jedva cekam te pripreme za bebicu,i ako ovaj put imam dosta ovih stvarcica od starije dijece.
M

(odgovor članu blossom)
Neposredna veza do poruke: 434
11.2.2016 14:36:52   
cauchy
Drage, ja zavrsila u radjaoni. Jucer ujutro mi iscurila sva voda i dobila bolove i to od 7 do 3 bolovi su bili intenzivni, bez prekida. Ja sam mislila da necu izdrzati. Uglavnom, prirodno sam se porodila i to veoma tesko. Sreca bila je tu moja dr Radoncic koja mi je vodila porod i pomagala mi.
Poslije me uspavali, ocistili maternicu jer nije posteljica izasla.
Moje pile je u inkubatoru na pedijatriji i bori se. Ja se molim Bogu za njeg.
Toliko za sada, pa pisacu jos kasnije..

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 435
11.2.2016 14:49:34   
minie

IZVORNA PORUKA: cauchy

Drage, ja zavrsila u radjaoni. Jucer ujutro mi iscurila sva voda i dobila bolove i to od 7 do 3 bolovi su bili intenzivni, bez prekida. Ja sam mislila da necu izdrzati. Uglavnom, prirodno sam se porodila i to veoma tesko. Sreca bila je tu moja dr Radoncic koja mi je vodila porod i pomagala mi.
Poslije me uspavali, ocistili maternicu jer nije posteljica izasla.
Moje pile je u inkubatoru na pedijatriji i bori se. Ja se molim Bogu za njeg.
Toliko za sada, pa pisacu jos kasnije..

Hej mila, bas sam danas mislila o tebi. user posted image user posted image bas mi je zao sto niste uspjeli jos koji dan izgurati. Bice aBd to sve dobro.
Kako si ti? Sta kazu dr kako je bebac?

Uh, zaista ne znam sta da ti kazem i koje su rijeci najbolje u ovim trenucima. Mi cemo sve moliti Uzvisenog da tvoj bebac izdrzi i da dugo, dugo godina uzivate zajedno.

Ljubimo te mila puno user posted image user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 436
11.2.2016 14:58:34   
Lejni
Draga Cauchy i meni je jako zao sto se bije jos malo kasnije desilo ali najiskrenije se nadam i vjerujem da ce tvoje pile da izdrzi . Oboje ste botci i to veliki. Kad budes mogla pisi nam, kakve su prognoze doktora i kako napredujete. Da nam uskoro javis lijepe vijesti. Sretno

13.01.2016-e ugledali dugo zeljene user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 437
11.2.2016 15:11:38   
Isha
Cauchy, pilence ce se izboriti aBd, treba ti sada mnogo snage i strpljenja user posted image . Javi se kada stignes user posted image .

(odgovor članu Lejni)
Neposredna veza do poruke: 438
11.2.2016 15:14:18   
Isha
I samo da dodam da smo prije 31 godinu seka i ja rodjene na ovaj datum, tek je mama usla u osmi mjesec, pa se nadam da ce i tvoja mrvica izdrzati aBd.

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 439
11.2.2016 15:26:18   
Arijana2
Cauchy mame i bebe su veliki borci,da vam dragi Allah dz.s da sve najbolje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da aBd sve bude ok.

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 440
11.2.2016 16:32:43   
Sanjalica 85
Draga Cauchy jednostavno ne znam sta bih ti napisala da te utjesim, sem da svi mislimo na tebe i tvoje sunce. On je do sada bio borac i prebrodit ce i ovo aBd. Sedmi mjesec kazu i nije toliko rizican za nedonoscad, samo malo duze budu u inkubatoru. Bitno je da nema nikakvih smetnji i da sve ide svojim tokom. Budi jaka zbog njega, a i zbog svog oporavka. Kada budes mogla javi nam kakva je situacija i znaj da smo uz tebe. Saljem ti puno zagrljaja user posted image user posted image user posted image

Našu srećicu, maminu i tatinu princezu, ocekujemo 12.05.2016. user posted image

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 441
11.2.2016 16:37:14   
blossom
Cauchy mila, ja cvrsto vjerujem da ce sve biti uredu, uz Boziju pomoc.
Sve smo uz tebe i tvoju mrvicu. user posted image

(odgovor članu Sanjalica 85)
Neposredna veza do poruke: 442
11.2.2016 17:37:51   
Logica
Isha zelim ti sve najljepse od srca :)

Cauchy takodjer zelim da sve prodje na najbolji moguci nacin i javljaj nam kako se odvija situacija, nadam se dogodine da ce zajedno sa Ishom slaviti rodjendan u zdravlju i veselju i docekati ih jos puno pubouser posted image

(odgovor članu blossom)
Neposredna veza do poruke: 443
11.2.2016 18:23:30   
mala_sa
Mahanje, ja maloprije dosla, isla po Adina kod svekija i tamo citav dan ostadoh.

Isha sretan rodjendan user posted image

Ney mene pregledaju svaki mjesec ginekoloski, to je ovdje praksa.

Vrtni patuljak bit ce aBd rezultati uredu, jest da ces ti sad biti malo nervozna i psihicki opterecena ali strpi se user posted image

Cauchy mila bas sam mislila na tebe... Bit ce aBd sve uredu sa bebicom, pa borac je to veliki user posted image . Zao mi je sto si na sav ovaj haos imala jos i jako tezak porod, ali proci ce, rana boli i zacijeli. Ne daj se, i javljaj se kad mognes.

Andjela ako bas osjetis da ti nije dobro, odi da te pregleda, mada mene je bas znala boljeti stidna kost i stvarno sam se jedva kretala tada.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Logica)
Neposredna veza do poruke: 444
11.2.2016 22:24:18   
Isha
Hvala vam zene moje user posted image .

Mislim na nasu Cauchy, znam kako je doci kuci bez bebe, jos ona stalna briga sta ce biti.user posted image Tu smo za nju i mrvicu user posted image .

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 445
11.2.2016 22:27:46   
Isha
Andjela, javi se, ne ostavljaj me na listi user posted image .

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 446
11.2.2016 22:45:24   
škorpija
cauchy nadam se da će sve dobro završiti aBd, neka se samo drži mali borac user posted image

isha
sretna rođendan user posted image

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 447
12.2.2016 8:50:37   
cauchy
Mile, ja jučer stigla kući. Puno mi je lakše nego biti gore, jer sam ležala u sobi gdje su porodilje s bebama, a kraj mene prazan krevetac. Tesko je psihicki. Imam malo povišene leukocite, htjeli me još ostaviti, ali mi moja dr rekla da slobodno tražim da idem kući, da ambulantno primam inekcije antibiotika, biće mi puno bolje kod kuće nego u bolnici.
A da je teško doći bez bebe, to ne moram ni govoriti. Ne znam ni sama kako se osjećam, još sam u transu zbog iznenadnog i teškog poroda, nisam ni svjesna još ta mi se dogodilo.

Jedino na šta mislim je moja bebica. Molim Boga da nam da šansu da se upoznamo, da je dovedem kući. U inkubatoru je na pedijatriji, za sada nema krize. Što se tiče razvoja, razvijena je koliko je mogla i trebala biti za ovih 28 sedmica. Nema infekcija, nije imala krize, sad je sve u Božijim rukama, da mu pomogne da prodiše.
Mali borac se rodio sa 800 gr, 35 cm, baš je maleen.

Eto, meni još ostaje da se nadam i molim za njega uz podršku najmilijih i vaše riječi utjehe.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 448
12.2.2016 9:05:24   
Isha
Cauchy draga, molit cemo se i mi za tvoju bebicu. Hvala Bogu da je razvijend koliko treba za taj period i da je s te strane sve u redu. Tvoj borac ce izaci aBd da se upoznate i mazite.

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 449
12.2.2016 9:06:14   
minie

IZVORNA PORUKA: cauchy

Mile, ja jučer stigla kući. Puno mi je lakše nego biti gore, jer sam ležala u sobi gdje su porodilje s bebama, a kraj mene prazan krevetac. Tesko je psihicki. Imam malo povišene leukocite, htjeli me još ostaviti, ali mi moja dr rekla da slobodno tražim da idem kući, da ambulantno primam inekcije antibiotika, biće mi puno bolje kod kuće nego u bolnici.
A da je teško doći bez bebe, to ne moram ni govoriti. Ne znam ni sama kako se osjećam, još sam u transu zbog iznenadnog i teškog poroda, nisam ni svjesna još ta mi se dogodilo.

Jedino na šta mislim je moja bebica. Molim Boga da nam da šansu da se upoznamo, da je dovedem kući. U inkubatoru je na pedijatriji, za sada nema krize. Što se tiče razvoja, razvijena je koliko je mogla i trebala biti za ovih 28 sedmica. Nema infekcija, nije imala krize, sad je sve u Božijim rukama, da mu pomogne da prodiše.
Mali borac se rodio sa 800 gr, 35 cm, baš je maleen.

Eto, meni još ostaje da se nadam i molim za njega uz podršku najmilijih i vaše riječi utjehe.

Mila moja uzdaj se u dragog Boga, bice sve dobro. To je maleni Lav, on ce se izboriti.

Od mog rodjaka se zena porodila pocetkom 7. mjeseca, maleni je bio malo veci, ali je dugo bio u inkubatoru i jos u nekom pamuku. A mama mu sa druge strane na aparatima, prezivjela klinicku smtr, pa su oboje hB dobro. Eno ih zdravi i zivi, on veliki momak, ima sad 8 godina. Vidis da ima jako teskih situacija sa dobrim ishodom. Samo nemoj klonuti duhom.
Ti ces moci svog bebaca paziti i maziti kad ti dodje iz bolnice user posted image i uzivacete dugo, dugo u zagrljajima i njeznostima.

Ne daj se draga user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *