|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar
10.2.2016 11:01:39   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: ney75

IZVORNA PORUKA: Logica

jutro zene, jeste se odmorile, naspavale? :) pustite se kafe, sta kazete na jedan onako dobar dorucak?

user posted image

bas me zanima ko ce od ovih februarskih terminusa otvoriti sezonu obzirom da su sve iza 20. s terminom..ja se dvoumim izmedju andjele i ishe :) nek samo prodje sve hairli :)

Cauchy hvala Bogu sto je sve dobro proslo i zelim ti da sve ostane u najboljem redu :)

Lejni user posted image za malo srce :) maminog borca :) sad odmaraj i nadam se da ce hematom otici cim cim prije :)

Mene nesto boli od jucer desna dojka s unutrasnje strane na dodir pa sam malo masirala nadam se da ce biti bolj, osjecam se kao da imam kamen unutra..nadam se da je to samo normalna trudnicka pojava..

uzivajte zene i mazite pupane user posted image user posted image

Logice, kod mojih svekra i svekrve, i citave njihove familije doduse, je uvijek ovakav dorucak.. oni su Turci, i ja se bas nauzivam kada odem tamo user posted image

Bas htjedoh napisati da me ovaj dorucak podsjeca na dorucak u trskim hotelima user posted image mmmmm sad bih se uvalila, jos pogled na more i meni vise nista ne treba user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 376
10.2.2016 11:12:49   
Arijana2
Ne stavljajte ove slike hrane samo mi se prosiruju ideje sta bi jos otisla pojesti user posted image Ja sam danas bila na kontroli ,tacno 16 sedmica,sve u redu hvala Bogu.Nije jos nista rekao za spol,ali kaze ne vidim sad nista izmedju nogica ,tako da moguce da ce biti user posted image user posted image .
Kako ste vi danas user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 377
10.2.2016 11:34:09   
*andjela*
Hej drage moje,ja sam jos tu za sad...
Juce citav dan bila u kupovini ,sad je sve spremno,slikacu odjelce...bas sam se nahodala...

Ja sam mislila juce i sinoc da cu se poroditi ,meni se stomak skroz spustio....sad bas lakse disem,al mi je pritisak i teret dole uzasan,jos se juce nahodala,sinoc sam jedva se kretala po kuci ...stidne kosti ,prepone,toliki mi je pritisak dole,
ledja sve me bilo sastavilo ...samo sam cekala da me jos uhvat neki ozbiljniji bolovi user posted image

Jutros sam opet malo odmornija,mada mi je sad to sve nisko...ako se ne porodim ubrzo ,neznam kako cu izdrzati ,jedva hodam od pritiska

Ayla cestitamo user posted image user posted image znaci sad smo ja i Isha na redu,TRudnicaa se mozda samo javila u prolazu user posted image

cauchy
drago mi je da je sve dobro,nemoj odma misliti na najgore,sve je lakse sad iz dana u dan,izdrzace tvoja bebica

Mala sa
ajd sad sam mirna,sve pokupovala...sad cu prepeglati odjelce za bebu,sinoc spakovala sebi torbu ,bas sam mislia da cu u radjaonu user posted image user posted image

< Poruku je uredio *andjela* -- 10.2.2016 11:35:32 >

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 378
10.2.2016 11:49:00   
škorpija
Ayla čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image , fino ovo sve po redu ide user posted image

Leena user posted image , a i ja tek kad vidim napismeno skontam koliko belaja prođosmo, ali Krajiška je ova maća, izdržljivo je to user posted image , a znaš li kad Puzić ide u penziju, meni jučer kolegica reče da je Nakaš tražio da pređe na GAK, razlog ne znamo, uglavnom ja ne mislim mijenjati porodilište, opet kakve su šanse bile da me zapadne Nakaš na porodu, a iskreno najkviše se uzdam u stručnu babicu, da ćemo toi na tri odraditi same bez problema aBD

Mala_sa
i ja jedva čeka da vidim ovu malu opasnu, što me udara 10 puta više nego što je veliki brat user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 379
10.2.2016 11:56:00   
Isha
Imaju u Opstoj sada dr Stojkanovic, Miseljic, Djulepa, Puzic, Beciragic? Gdje je dr Drljevic, je li i on ovdje jos uvijek?

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 380
10.2.2016 12:51:47   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Isha

Imaju u Opstoj sada dr Stojkanovic, Miseljic, Djulepa, Puzic, Beciragic? Gdje je dr Drljevic, je li i on ovdje jos uvijek?

Drljević radi samo privatno, ima svoju ordinaciju na Vracama

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 381
10.2.2016 13:17:19   
Lejni
Ja sam se jutros javila i ispisala svasta i po ko zna koji put zaboravila da kopiram kad nece da ode poruka i iznervirah se pa odustadoh.

Isha sacekacu ipak, juce sam onu jednu stavila, jos jednu imam, a danas vec osjecam kao da me izjeda unutra. Nadam se da ce brzo proci. A sto se tice koja je na redu, kako god bilo samo da fino prodjete i rodite zive i zdrave bebice.

Logica platit ces za ovaj dorucak, em sto sam bila gladna, em sto sam na trenutak otisla do Turske.

Kad smo vec poceli tako saljem vam ja malo mog rolata sa bananama pa da i to podjelimo posle onako dobrog dorucka hihi.

13.01.2016-e ugledali dugo zeljene user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 382
10.2.2016 13:48:18   
*andjela*
user posted image

user posted image

(odgovor članu Lejni)
Neposredna veza do poruke: 383
10.2.2016 13:50:24   
*andjela*
Mene ako ne bude duze od 2 dana na temi ,otisla sam se poradjati user posted image user posted image ...
juce poslala telefon u servis,sad imam neki krs,pa nemogu preko njega koristiti internet...a kod nas je pravila da se posle porodjaja ostaje 3 noci u bolnici,posle carskog 7 dana

Neposredna veza do poruke: 384
10.2.2016 14:19:30   
mala_sa
Andjela odjelce je mrak 😍😍, znaci ako te nema 2 dana da krenemo sa cestitkama user posted image user posted image . Ja sam se u pravilu poradjala 3 dana nakon sto mi tako vidno spadne stomak user posted image

Skorpija kod tebe kung fu cura user posted image user posted image . A zanimljivo je da se one tako male i sicusne znaju jako dobro braniti fizicki, moja umlati brata duplo veceg od sebe user posted image user posted image

Lejni ne bih ni ja nista eksperimentisala, probaj malo vise lgg jogurta da unosis, mozda on malo nesto pomogne. Ovo ko laik govorim, bas se ne razumijem u to...

Odoh sad da precistim ugao, ne da gledati u sebe kolko su ga uflekali. Nadam se da ce sredstvo za ciscenje iz Farmasija da odradi svoje, inace nemam ideju cime vise da ga precistim user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Neposredna veza do poruke: 385
10.2.2016 14:27:19   
Logica
Ayla mashallah cestitam pravonje krupna beba nadam se da je sve proslo u najboljem redu i sto brzi oporavak zelim :)

Ma ja nasla sliku na netu rekoh za moje trudnice a lejni rado cu i platiti nekad dorucak nemam nista protiv :)

Meni se svekrva zove Hajra pa kad god neko napise da bude s hajrom ja kontam mozel ista bez nje :) salim se ofkurs :)

Andjela odjelce je medeno za male slatke mirisne djevojcice :)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 386
10.2.2016 14:28:18   
minie
Andjela super je odjecica user posted image , nas je bio slican kad je R izlazio iz bolnice, samo bez-smedja varijanta .

Mala_sa ako to ne uspije probaj onim sapunom iz DM-a za fleke, stvarno je dobar.

Ja cekam kraj radnog vremena, danas sam svasta nesto radila i vala jedva cekam kuci, jos ovo vrijeme smori.
Nego, gdje za odrasle, da kupim kvalitetne pokucnice (ortopedske, za osobu sa bolovima u ledjima). Neku marku ako imate konkretno user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 387
10.2.2016 14:29:26   
nudzejma
IZVORNA PORUKA: Arijana2

Ne stavljajte ove slike hrane samo mi se prosiruju ideje sta bi jos otisla pojesti user posted image Ja sam danas bila na kontroli ,tacno 16 sedmica,sve u redu hvala Bogu.Nije jos nista rekao za spol,ali kaze ne vidim sad nista izmedju nogica ,tako da moguce da ce biti user posted image user posted image .
Kako ste vi danas

user posted image

< Poruku je uredio nudzejma -- 10.2.2016 14:31:08 >

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 388
10.2.2016 14:48:50   
Isha
Andjela, super je kombinacija za bebicu. Hoces li joj jos nesto oblaciti ili je umotati u dekicu, pa u sjedalicu ili sl.?

Ove moje tetminuse da pitam, koliko cesto i jako osjetite bebu? Moja je danas slabo udarala i ja se odmah prepadnem, nisam mogla ni da se odmorim kada je mali zaspao. Sada se kao malo jace javila, isprepadana sam.

< Poruku je uredio Isha -- 10.2.2016 14:49:38 >

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 389
10.2.2016 14:59:40   
Isha
Minie, u apotekama ima sigurno, ali se ne mogu sjetiti sada marke. Ima i u Neretvi u Kosevskoj ulici.

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 390
10.2.2016 15:16:54   
ney75
Isha ja osjetim na svaka 2-3 sata, nekad mnogo udara, nekad slabo, vise je sad prevrtanje neko.. a danas mi je dr rekao da se javim u bolnicu ako ne osjetim bebu 12 sati, dotad je sve u granicama normale, jer sada i bebe odmaraju vise radi prostora..

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 391
10.2.2016 15:25:42   
Isha

IZVORNA PORUKA: ney75

Isha ja osjetim na svaka 2-3 sata, nekad mnogo udara, nekad slabo, vise je sad prevrtanje neko.. a danas mi je dr rekao da se javim u bolnicu ako ne osjetim bebu 12 sati, dotad je sve u granicama normale, jer sada i bebe odmaraju vise radi prostora..

Cuj 12 sati, pa ja bi svisnula user posted image , navikla sam da me razvlaci stalno i ceprka iznutrauser posted image .

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 392
10.2.2016 15:34:27   
ney75
Ne bih ni ja licno vjerovatno toliko cekala, tebi je mozda vakat da se porodis draga, pa se smirila, kazu da se pred porod smire bebe :)

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 393
10.2.2016 15:36:32   
Daliyah92
Dan user posted image (kod mene vec predvece, prosao dan user posted image )

Logica, ovaj dorucak pravo dobar user posted image Ja volim obilno doruckovati. A sad u trudnoci samo nutellu doruckujem sa mlijekom pa brzo ogladnim. Ostalo bih mogla jesti da neko drugi spremi I donese ispred mene user posted image

Andjela, preslatko odjelce user posted image

Ayla, cestitke i da vam bude ziva i zdrava bebica user posted image

Skorpija, tvoja curica suprotno od moje. Ova moja prilicno mirna, ali kad krene izmuci me zacas i stane user posted image Nekako mi je najneugodnije kad me nekako nisko lupka. Ali kratko pa zaboravim odmah user posted image

Kako ovi mjeseci brzo lete user posted image Kao da sam neki dan dosla na temu, a gledam sad jos mart, april i eto maja user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 394
10.2.2016 15:48:47   
škorpija
andjela kompletić je meden, ali je bodić najbolji user posted image

isha i ja sam čula da se bebci pred porod umire, zato sretnooouser posted image

logica moja frizerka je Hajra i stalno nju zamišljam kad kažu s hajrom, tebi je još gore user posted image

daliyah92 mene čudi da je buduća horoskopska ribica ovako živahna

mala_sa nadam se da će i moja maća biti borbena jer je brat zeznut, morat će se izboriti za sebe user posted image

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 395
10.2.2016 16:18:51   
mala_sa
Opet ja, dredstvo iz farmasija nista flekama pocinilo nije, samo osvjezilo malo platno. Sutra il vcrs cu probati sa sapunom iz Dm-a i sodom b.

Isha meni se A bila tako umirila jedno 2 sedmice pred porod, bas sam nekad ludila. Jednom sam cak isla u bolnicu na ctg, a ona se tad rasplesala ludjacki, pa ispalo da lazem user posted image .

Arijana user posted image za kontrolu, i tvoja mrva se krije ko i moja user posted image

Skorpija nasa A je dosta mirno dijete, al zanimljivo kad je neko napadne bas se zna braniti, doduse mozda je i od Adina vidjela. Ali mi je cala i drago da je tako, inace bismo je mi morali uciti da se brani user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 396
10.2.2016 17:18:38   
Isha
Mala_sa, meni je iz Konzuma onaj zuti Dax univerzalni odlican za skidanje fleka, cak sam i tintu uspjela s tim skinuti.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 397
10.2.2016 17:23:31   
Isha
Vidi mene, Konzum spominjem, ti nisi u BiH?

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 398
10.2.2016 18:10:16   
mala_sa

Isha nisam u BiH, ali ako ne skinem nicim drugim definitivno cu reci mojima da mi kupe jedan Dax i donesu. Dosta zena ga bas hvali. Problem je sto imam par fleka od flomastera, i to se bas vide. A i nekakva siva boja platna, vodu pokapas po njemu ostaje ti fleka user posted image

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 399
10.2.2016 18:14:12   
Isha

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Isha nisam u BiH, ali ako ne skinem nicim drugim definitivno cu reci mojima da mi kupe jedan Dax i donesu. Dosta zena ga bas hvali. Problem je sto imam par fleka od flomastera, i to se bas vide. A i nekakva siva boja platna, vodu pokapas po njemu ostaje ti fleka user posted image

Jesi li pokusala obrisati vl.maramicama? Ja sa njima skidam fleke sa tepiha kada nesto prospu, i sve nestane, a ovaj Dax neka ti svakako kupe i to vise komada.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

stil odjevanja
marny

u čemu se prepoznajete

casual (50%)

sportski (5%)

sexy (15%)

buisness (4%)

trendy (13%)

klasika (14%)

Broj svih glasova: 132

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *