|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar
10.2.2016 18:47:54   
škorpija
Joj ja i cekaonici kod dr.cekam pregled, vala i kod ovih privatnika postalo kao u državnim bolnicama, čekaš do sudnjeg dana i još ti naplate user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 401
10.2.2016 18:55:56   
Isha

IZVORNA PORUKA: škorpija

Joj ja i cekaonici kod dr.cekam pregled, vala i kod ovih privatnika postalo kao u državnim bolnicama, čekaš do sudnjeg dana i još ti naplate user posted image

Jeste vala, ja sam redovno cekala kod privatnika user posted image .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 402
10.2.2016 19:54:25   
Angelica
Kako su slatke ove krpice i ja jedva čekam da počnem kupovat

U pravu ste za to čekanje ja sam bila naručena privatno na fetalni i biohemijski skrining u 16h došla na red u 16 i 30 i još 40 min. dok je pregledala i dok je bio nalaz gotov elem mi se načekali kaže muž pa ovako smo mogli i u domu zdravlja...al hajd

Uglavnom bebica je ok, sarađivala je, fino sam vidjela prstiće, noge, nos, usta ona je sad veličine šake i 86g. ima... i ono što čemu se nisam nadala da je djevojčica user posted image user posted image , još sam iznenađena pozitivno naravno, jer sam imala osjećaj da je opet dječak.
A. je bio sa nama na pregledu i baš je uzivao, stalno je postavljao pitanja doktorici šta je ovo, de da čujem otkucaje srca itd.

Sretno ženice kome se primakao termin

Ljudi postaju nalik na kokoši, slabo vide i rano liježu. A jutrom žure na kopanje zbijeni u gomile duhana. Džepova usukanih od znoja dlanova zalaze svuda i u sve guraju nos.

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 403
10.2.2016 20:25:31   
blossom
Cao zenice,

I mi se vratili s pregleda. Sve hB ok, bebac napredniji za 1 sedmicu a tezak oko 1kg, masala user posted image debeljuco moj user posted image

Angelica, eto tebi curice aBd.. I super za kontrolu user posted image

Andjela kompletici su bas slatki... Kako ljepsih stvari ima za curice, za deckice sve nekako isto..

(odgovor članu Angelica)
Neposredna veza do poruke: 404
10.2.2016 21:10:32   
*andjela*
super za uredne kontrole
Mi bili kod mojih na rucku ,sestri rodjendan pa nas zvala na tortu...
Sad odo uspavati V,pa tusiranje
mala sa ja od juce ujutro bas osjecam da mi se spustilo sve nisko i stomak i beba,u ponedeljak sam bila kod doktorice i nisam imala nikakvi problema inace bi se pozalila,ubija me taj bol i pritisak na stidnu kost,znam da je od bebe i tezine,al citam da i nije bas bezazelno...da je pritisak na simfizu i nije bas da se igra sa tim,pa moram malo pripaziti kod kretanja,sjednaja da bar hoce nesto da krene ...user posted image

Isha pa hocu jos imam dve dekice,jednu deblju rozu plisanu kao vreca se zakopca,i jednu malo tanju hello kity,pa zavisi od vremena ,i onda u sjedalicu ,sve sam pripremila user posted image i za bebu i za sebe napokon ...od sutra samo odmaram ...pa kad bude

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 405
10.2.2016 22:21:26   
mala_sa
Mahanje, ja sam konacno sjela da odmorim user posted image

Bas zanimljivo za ta cekanja kod privatnika, ja kad idem kod Divanovica ne cekam nikad duze od par min, pa valjda placam izmedju ostalog da bih izbjegla i redove user posted image user posted image .

Angelica eto tebi cure aBd user posted image user posted image

Blossom user posted image za kontrolu, sad je beban vec momak pravi user posted image user posted image . A generalno odjeca za djecake je nekako umrtvljena, bez zivih boja, i moras se smoriti dok sklopis neku finu kombinaciju user posted image

Andjela sad kad je sve spremno samo noge u zrak user posted image , znas i sama sta je dobro za pokretanje poroda user posted image user posted image . Ja se sjecam da me je sa Alinom u 9om toliko nekad znala boljeti stidna kost da sam plakala, uzas kako samo to zna smetati.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 406
10.2.2016 22:40:20   
škorpija
Ja zavrsih sa svojim privatnikom, kaze bebac super, glavica dolje, 2900 teska cura, on ocekuje do termina da ćr nagurati na 3500 ja se nadam da ćemo ostati na 3.300 pa vidjet ćemo ko je pravu, iduće sedmice da se javim u opću bolnicu i kaze da bi porod mogap za 15 dana da krene, odnosno prijevternina e pa vidjet ćemo. Angelica ja kad sam cula da je drugo curica vristala sam u sebi od sreće user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 407
10.2.2016 23:29:07   
Vrtni patuljak
mala_sa ovaj test se u inostranstvu zove NIPT test, rece mi prijateljica.
Uradila sam ga, danas sam krv vadila, jer sam u razgovoru sa muzem, bratom, mamom, svekrvom, vidjela da su svi za to da se test uradi. Rezultati slijedece sedmice pa se nadam da ce ako Bog da biti dobro :)

Andjela super ti je kompletic za bebu, bas slatko izgleda user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 408
10.2.2016 23:39:32   
Isha
Andjela, tako sam i ja mislila, obuci kompletic i onda dekice.

Mala_sa, ima i ovih slucajeva da platis i cekas, zapravo rijetko na vrijeme bude kada zakazu termin.

Skorpija, bit ce to velika cura, preci ce 3,5 kg user posted image . Koliki ti je bio A?

Vrtni patuljak, kada dodju uredni rezultati aBd mozes sr opustiti i uzivati user posted image .

(odgovor članu Vrtni patuljak)
Neposredna veza do poruke: 409
10.2.2016 23:40:15   
Isha
Angelica i blossom, super za uredne kontroleuser posted image .

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 410
10.2.2016 23:54:51   
škorpija
Isha Ajdin je bio 3550, ja sam kontala da je ova mala više manekenski tipuser posted image , uglavnom dr. me je i naružio jer sam dobila 2 kg za mjesec, ma rekoh ja sam ko bombon, nije vama vaga tačna user posted image

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 411
10.2.2016 23:59:35   
Isha

IZVORNA PORUKA: škorpija

Isha Ajdin je bio 3550, ja sam kontala da je ova mala više manekenski tipuser posted image , uglavnom dr. me je i naružio jer sam dobila 2 kg za mjesec, ma rekoh ja sam ko bombon, nije vama vaga tačna user posted image

Da ne bude veca od brace. Ne znam sto te ruzi za kg, moj dr tolerise po dva kg u zadnja tri mjeseca.

Zene, pogledajte ovaj video user posted image

http://www.magazin.ba/video/cetiri-bebe-leze-na-krevetu-ali-obratite-paznju-na-mamupresmijesno-101645.html

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 412
11.2.2016 0:01:13   
Isha
I da dodam, mislim da nas ovako na kraju ne trebaju ni vagati user posted image , spast ce kg, samo neka bebice dodju zive i zdrave.

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 413
11.2.2016 0:05:12   
škorpija
Gledala sam video neki dan, preslatki suuuu. A i ja se slazem da nema potrebe za vaganjem, cemu izlagati krhku trudnicu nepotrebnom stresuuser posted image

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 414
11.2.2016 9:37:01   
Isha
Jutro zene, izvolite po kolac za moj rodjendan user posted image .

Upravo pravim torticu neku, taman smo prethodnu pojeli user posted image .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 415
11.2.2016 9:47:31   
Lejni
Isha pa neka je sretan, sve najbolje od srca. Kolac he divan user posted image

I meni tako pada moj rodjendan pa za nekoliko dana porod user posted image

13.01.2016-e ugledali dugo zeljene user posted image

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 416
11.2.2016 9:47:53   
*andjela*
jutro ,evo user posted image

Ja upravo pijem,jos nikakvih naznaka,danas punih 38 sedmica...

Mala sa
hahha bilo bi dobro user posted image da me ovo sad ne zeza,jedva hodam ,bas kao sto kazes plakala bi kako pritiska...Nadam se samo da se sad nece razvuci...tacno 14 dana do termina,ako bude ovako,pa jedva hodam a pre 2 dana mogla trcati...U ponedeljak mi je kontrola,pa cu joj se pozaliti..Preksinoc mi doslo da idem u bolnicu i trazim da mi ukljuce indukciju ,user posted image user posted image kako god se okrenem pritiska i boli

isha moja nista ne kaze za kg,ja sad dobila nekih 18 kg,i sad sam skoro taman ,i da ostanem ovakva,naravno bez stomaka i bebe..mada sve ce spasti
a u prvoj trudnoci 25kg bas sad osjetim razliku ,tad nisam mogla ni hodati noge se satavile,lice nateklo,noge natekle

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 417
11.2.2016 9:49:52   
*andjela*
ISHA SRECAN RODJENDAN

Neposredna veza do poruke: 418
11.2.2016 10:26:16   
Isha
Hvala drage moje, dan je ko i svaki drugi, osim sto sam zvanicno starija user posted image .

Neposredna veza do poruke: 419
11.2.2016 10:27:06   
blossom
Jutro svima user posted image

Isha, sretan rodjendan draga user posted image user posted image Mogla bih sad malo torte user posted image
A i meni je rodjendan isti mjesec kad i termin. Muz mi sve govori da sam ja to namjerno tako nastimala, ne bi li nam se podudario datum user posted image

Joj ovi doktori.. Jedan govori jedno drugi drugo.. Jednom odes- kaze pazi na kilazu, drugi govori- mrsava si... Ne znam sta se toliko oko kilaze zanimaju. Ako su bebice u granicama i normalno se razvijaju, valjda je to najbitnije. Ali nejse... user posted image

Andjela, zamirisala mi ta kafa tvoja user posted image Nadam se da ce tvojim bolovima uskoro doci kraj. Mozda mrvica odluci malo ranije da se upozna s mamom user posted image

Hej zenice, jel koja koristila neo penotran vaginalete? Meni jucer dr dao da koristim za b. pranje. Ali sinoc kad sam stavila bas nekako pecka, przi.. Poslije se smirilo. Ne znam da li je to normalna reakcija ili neuser posted image

Neposredna veza do poruke: 420
11.2.2016 10:33:10   
Vrtni patuljak
ISHA sretan rodjenadan, sve najbolje ti zelim user posted image user posted image

I hvala ti za utjesne rijeci, vjerujem da ce sve biti dobro, s Bozijom pomoci user posted image ali cu sigurno biti sve nervoznija kako se primice dan kad trebaju stici rezultati!

Uzivaj danas i nek te dvore svi, ovo je tvoj dan user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 421
11.2.2016 10:52:16   
Isha
Blossom, koristila sam ih ja, ne u trudnoci, i to je normalna reakcija, mislim da pise i u uputstvu.

Vrtni patuljak, sa dvoje male djece sam kuci, dvorim ja njih user posted image -mamaaaaa, mamaaaa, mamaaaa user posted image .
Za koliko ti rez.budu gotovi, da se mozes opustiti?

Neposredna veza do poruke: 422
11.2.2016 11:00:07   
Vrtni patuljak
hahahaha djeca draga, tako uljepsavaju mami rodjenadan user posted image

Nalazi bi trebali stici u slijedeci petak,a kako je sve do sada sa bebom bilo ok, ja nekako vjerujem da ce sve biti ok.
Ali zbog godina muzevih i mojih, mojih problema sa stitnom a i sta smo jeli i pili u ratu, na kraju smo se slozili da je ipak bolje uraditi test.

blossom - koristila sam ih ja prije trudnoce, nisam imala to peckanje, ali su mi zaista bile ucinkovite i nakon druge-trece su mi vec rijesile problem.

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 423
11.2.2016 11:07:31   
ney75
Jutro zene, ja imam jedno pitanje, ove koje u vec mame, kada vas prvi put gledaju akuserski da vide stanje dole ako je normalna trudnoca, ono pred kraj, u kojoj sedmici?

Neposredna veza do poruke: 424
11.2.2016 11:14:40   
blossom
Isha, Vrtni patuljak, hvala user posted image
Citala sam uputstvo, i ima u nuspojavama.. Ali nisam bila sigurna da li da zanemarim to peckanje ili da prekinem sa koristenjem. Ne zove mi se dr radi toga
Nastavicu i nocas pa cu vidjeti da li ce opet biti reakcije.

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

tv i djeca
milenium

koliko vaša djeca od 2- 3-4 godine gledaju dnevno tv(crtiće,ili nebitno šta drugo)?

koliko hoće (47%)

dva sata (14%)

tri sata (3%)

sat (21%)

15 min (7%)

ne gleda nikako (8%)

Broj svih glasova: 124

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *