Leena
|
IZVORNA PORUKA: cauchy Mile, ja jučer stigla kući. Puno mi je lakše nego biti gore, jer sam ležala u sobi gdje su porodilje s bebama, a kraj mene prazan krevetac. Tesko je psihicki. Imam malo povišene leukocite, htjeli me još ostaviti, ali mi moja dr rekla da slobodno tražim da idem kući, da ambulantno primam inekcije antibiotika, biće mi puno bolje kod kuće nego u bolnici. A da je teško doći bez bebe, to ne moram ni govoriti. Ne znam ni sama kako se osjećam, još sam u transu zbog iznenadnog i teškog poroda, nisam ni svjesna još ta mi se dogodilo. Jedino na šta mislim je moja bebica. Molim Boga da nam da šansu da se upoznamo, da je dovedem kući. U inkubatoru je na pedijatriji, za sada nema krize. Što se tiče razvoja, razvijena je koliko je mogla i trebala biti za ovih 28 sedmica. Nema infekcija, nije imala krize, sad je sve u Božijim rukama, da mu pomogne da prodiše. Mali borac se rodio sa 800 gr, 35 cm, baš je maleen. Eto, meni još ostaje da se nadam i molim za njega uz podršku najmilijih i vaše riječi utjehe. MIla moja, molimo za vas... Bas sam sinoc skorpiji pricala, moja prijateljica se porodila u 29 sedmici, zbog hellp sindroma, prezivjele i beba i ona i beba je identicnih dimenzija tvojoj... Mala Esmica, koja je inace dobila ime po mojoj curi, sada ima godinu i nekoliko mjeseci, jedna divna vesela i zdrava curica... Da je bilo tesko, jeste, ocekuje vas borba... Ali se ne daj. Ljubimo vas i uz vas smo mislima kad ne mozemo drugacije
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|