|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
21.1.2016 11:34:42   
Leena
Cauchy, imas pp

Amani, mila moja, kad ti je pregled iduci?

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu blossom)
Neposredna veza do poruke: 476
21.1.2016 11:38:30   
Amani12
Cure moje ujutro pregled. Ako se ne okrene do jutra, dogovaramo carski.
Nestrpljiva sam mnogo. Ja bih da ga vec danas uzmem u narucje.
Ali strpit cu se jos malo. user posted image

Leena vi uzivate ? Jesi li bila na kontroli ?
Minie user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 477
21.1.2016 11:39:07   
nudzejma
Hello zenice....
Cauchy mila drago mi je da je sve ok....cuvaj se i mazi pupu....

Ja jutros isla u DZ dati uzorak krvi i urina za analizu i usput odem do svog ginekologa zbog ovog sekreta koji me muci...Uglavnom pregledala me i kaze da su gljivice i dala mi canesten 3 vaginalete...Sada sam 12+2 pa ona smatra da ih mogu koristiti....A mene opet nesto strahuser posted image Pravi sam plasljivko u ovoj trudnoci....Jel neka od vas koristila ovo?

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 478
21.1.2016 11:43:10   
Amani12
Od koliko se radi ctg u Vojnoj ?
Od 8 ili 9 ?
Ja obicno odem oko pola 10,ali ujutro bih sto ranije. user posted image

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 479
21.1.2016 11:49:39   
blossom
Hvala minie, probacu tako user posted image

Amani12 puno srece na pregledu sutra.. Ja se sva najezila kad sam zamislila da si tako blizu upoznavanja sa svojim piletom user posted image
Ako nastavim zamisljati, rasplakacu se od njeznosti (a ne treba mi puno u posljednje vrijeme user posted image )

nudzejma, ja mislim da ti canesten ne moze nastetiti.. Ja sam u 12tt koristila macmiror 12 vaginaleta, mozda grijesim ali mislim da su one cak jace od canestena... Bolje je na vrijeme sanirati ako ima neka upala nego odugovlaciti user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 480
21.1.2016 11:58:04   
mom2B
cauchy to su divne vijesti user posted image user posted image user posted image
Pao mi je kamen sa srca user posted image user posted image

Amani draga sretno sutra, neka se bebica lijepo okrene pa da napokon uzivate zajedno user posted image user posted image Ja svaku vece sanjam svoju bebu, nikada ne sanjam porodjaj, samo kako je iznosimo iz bolnice i kako uzivamo s njom kuci user posted image user posted image Postala sam jaaako nestrpljiva...
Ti se jadna raspadas a ja i dalje nemam niti jednog simptoma... cak nisam sigurna da li mi se pupa pocela spustati user posted image

nudzejma ti si na kraju prvog trimestra i mozes koristiti vaginalete bez problema... i ne boj se previse... opusti se i uzivaj u blagodatima drugog stanja user posted image Sto se tice uputnice ja sam ih uzimala kod svog dr opce prakse, samo se ona velika uputnica na kraju dobija od ginekologa user posted image

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 481
21.1.2016 12:05:52   
Amani12
Blossom,Mom2Be user posted image

Mom ma ja se raspadam evo devet mjeseci al jos nista. user posted image
Ti ces to brzinski odraditi abd. A usitnilo ti bas. user posted image

Ja sam i tu veliku uputnicu za bolnicu uzela od ljekara opste prakse. Sve sam od njih.
Na ginekologiji u dz Saraj polje je bas luda guzvancija.

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 482
21.1.2016 12:10:01   
mom2B

IZVORNA PORUKA: Amani12

Blossom,Mom2Be user posted image

Mom ma ja se raspadam evo devet mjeseci al jos nista. user posted image
Ti ces to brzinski odraditi abd. A usitnilo ti bas. user posted image

Ja sam i tu veliku uputnicu za bolnicu uzela od ljekara opste prakse. Sve sam od njih.
Na ginekologiji u dz Saraj polje je bas luda guzvancija.

usitnilo pravo.... i jedva cekam user posted image user posted image

ja sam u DZ Saraj polje i odem do ljekara opce prakse po veliku uputnicu, kazu mi sestre: mi to ne izdajemo... to se uzima gore na ginekologiji user posted image user posted image
srecom kad sam ja dosla na ginekologiju nije bilo nikoga pa sam je brzo dobila user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 483
21.1.2016 12:19:23   
Isha

IZVORNA PORUKA: minie

Cauchy super vijesti, bitno je da je bebica super i da se razvija, a ti ces vec nekako izdrzati. Imas nas i mob, spavaj, odmaraj, misli pozitivno user posted image

Blossom uzimaj od dr opste prakse uputnicu, ne mora ti davati ginekolog. A pored Katice sam cula da je dobar i Dekovic.

Amani12 i tebi za koji dan termin, eto bebaca, nadam se da se okrenuo ili da ce u toku noci. Samo ti mazi pupu, a predivna si trudnica zaista user posted image

Eh, ja sam kod dr Dekovica i super je, a dr Katica mi nesto ne odgovara, ne mogu objasniti, jednostavno tako , nema posebnog razloga.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 484
21.1.2016 12:37:39   
Sanjalica 85
Pozdrav drage moje user posted image

Cauchy mila bas si me obradovala sa lijepim vijestima, bice te vas dvoje aBd ok user posted image . Sinoc nisam mogla spavati i negdje oko 2 sam ulazila da vidim jesi li se javljala. Mazi pupu i pricaj mu, oboje imate veliki zagrljaj user posted image

Mom2B
sitno, sitno user posted image , jos malo i eto smotuljka. Ti i ja smo izgleda ovdje dezurne za zgaravicu i ne spavanje user posted image , ali ti me jos malo napustas user posted image

Amani sitno i tebi user posted image , sretno na pregledu, da i ti to odradis ekspresno i u narucju drzis svoje pile user posted image

Vidim ima nam novih majskih beba na spisku, dobrodosla blossom zelim lagan ostatak trudnoceuser posted image ...nesto gledam spisak, pa sve deckici okruzili ovu moju malu smizlu user posted image

< Poruku je uredio Sanjalica 85 -- 21.1.2016 12:39:34 >

Našu srećicu, maminu i tatinu princezu, ocekujemo 12.05.2016. user posted image

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 485
21.1.2016 13:16:06   
mom2B

IZVORNA PORUKA: Sanjalica 85

Pozdrav drage moje user posted image

Cauchy mila bas si me obradovala sa lijepim vijestima, bice te vas dvoje aBd ok user posted image . Sinoc nisam mogla spavati i negdje oko 2 sam ulazila da vidim jesi li se javljala. Mazi pupu i pricaj mu, oboje imate veliki zagrljaj user posted image

Mom2B
sitno, sitno user posted image , jos malo i eto smotuljka. Ti i ja smo izgleda ovdje dezurne za zgaravicu i ne spavanje user posted image , ali ti me jos malo napustas user posted image

Amani sitno i tebi user posted image , sretno na pregledu, da i ti to odradis ekspresno i u narucju drzis svoje pile user posted image

Vidim ima nam novih majskih beba na spisku, dobrodosla blossom zelim lagan ostatak trudnoceuser posted image ...nesto gledam spisak, pa sve deckici okruzili ovu moju malu smizlu user posted image

Eeee moja draga ja maloprije legla ali sam se u roku od 5 sec morala ustati jer me uzasna zgaravica uhvatila user posted image user posted image Pa sta je ovo vise... I sinoc sam presjedila pola noci pokusavajuci da se smirim user posted image user posted image

Ali eto njega brzo abd, a ti mi pazi snahicu user posted image user posted image brzo ce i vama doci termin user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjalica 85)
Neposredna veza do poruke: 486
21.1.2016 13:46:20   
*andjela*
cauchy super vjesti user posted image user posted image ,bas sam se obradovala,ma jest uzasno u bolnici ,al neka te za sad...samo da izgurs sto vise,posle se toga neces ni sjecati...bitno da bebica napreduje i d ajoj ne skodi taj manjak

amani
nadam se da ce se okrenuti bebica....gdje se sad pred sami kraj uzvrtio user posted image

Joj ja nikakva ,uhvatila me prehlada,sve me boli,popila paracetamol ,to mi je prva tableta za citavu trudnocu user posted image
Samo kisem,smrcam,usta mi sva ispucala....

Ja sutra ujutro na kontrolu,da vidim kakvo je stanje ,punih 35 sedmica i usli u 36 sedmicu...
Danas isplanirala totalnu generalku na sebi,pranje kose,depiliranje,cupanje obrva,nokti da se malo dotjeram user posted image user posted image
kad me sad zove rodica od MM da ce doci malo,ide ovde kod nas u gradu na faks,pa joj dosadno samoj...
a ja taman uspavala V i reko malo odmorim...i na posao user posted image

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 487
21.1.2016 17:03:23   
mala_sa
Hvala Bogu Cauchy me bas obradova kad sam procitala, u bolnici sigurno jeste tesko, ali prihvati to smireno, uostalom proci ce samo da izgurate sto duze aBd i furajte iz bolnice user posted image user posted image

Amani nadam se da ce se bebac vec veceras okrenuti, ako do sad nije user posted image . Mozes li ti po pokretima skontati gdje mu je sta??

Andjela joj prehlada u T je bas uzasna, a jos gore sto ne mozes nista ni popiti pa se nekako i produzi njeno trajanje user posted image . Sretno sutra na kontroli, a rodica nek se malo igra sa V dok ti odradis oko sebe sve sto si planirala user posted image .

Sanjalice ima da princeza bude trazena pravooo, medju tolikim deckima user posted image user posted image

Ja odradila mini generalku po kuci, al me kuk lijevi ukocio jedva se pojeram. Problem sa kukom je definitivno sad bas ranoooo poceo user posted image , prosu T tek od 7mj sam imala ovakav bol...

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 488
21.1.2016 17:09:11   
ney75
Kako ste drage moje? Ja vas stalno pratim, kad uhvatim vremena ovako javim se..
Novim tudnicama dobrodoslica i lahke i ugodne trudnoce vam zelim :)
Cauchy bas sam se obradovala, mashaAllah, samo se drzi i ne sekiraj se, bice to super in shaa Allah :)

Ja sad opeglala stvari za bebu, i skontala sam da 95% odjece koju imam je 56-62 velicina :D ja nisam od robice nista kupila, sve su mama i svekrva, ko kad sam ja prelezala pola trudnoće, nisam ni imala priliku.. jeste vi odmah kupovale i vecu robicu, ili postepeno?
I meni je sutra in shaa Allah zadnja standardna kontrola, a onda ctg :)

Raspisala se ja :D ljubim vas sve :)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 489
21.1.2016 17:35:41   
Pufnicaa
Couchy Hvala Bogu,ako si upratila svi smo brinuli za tebe,vidis kako ima glupih doktora nemaju nimalo obzira bezveze te prepadaju ccc...Samo se opusti,mazi svoju pupu i bit ce to sve dobro Abd..

Novim clanicama dobrodoslica :D Ugodne i lagane trudnoce i porode Abd vam zelim :D

Mom2B Nama se opasno primaklo,a ti nemas nikakvih simptoma,dok ja s druge strane nisam bila nikad gora hahah..Svaki dan kontam sad ce krenuti,ujutro jedva ustanem koliko me bole stidne kosti,krsta ima 2 dana bas me bole,lazne kontrakcije sve cesce,ali stomak mi se nije nimalo spustio,vjerovala ili ne gornji dio je toliko zategnut ma samo sto se ne raspukneuser posted image a donji dio ispod pupka mekan,beba sva nekako gore...Jedino sto sam primjetila manje mi gura nogice u rebra jer me manje bole,i spavam bas dobro zadnjih dana,cak i previse,sinoc sam legla u pola 11 ustala jutros u pola 11user posted image ja vise ni zgaravice nemam.

Tebe bas ne popusta ccc..user posted image Neznam,sve sto je meni pomagalo kod zgaravice nikom nijeuser posted image Ali jos sam skontala nesto ako ne jedem na vrijeme,i ako nista ne pojedem prije kafe uhvati me i ne popusta..Nadam se da ce te makar popustiti malo,ali ako i ne hej eto te pred krajem user posted image Jos malo i uzivamo s nasim user posted image :D

All I ever wanted
Was to see you smiling

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 490
21.1.2016 17:47:06   
škorpija
Cauchy super vijesti, izdrži, vidjećeš da je sve vrijedilo ksd uzeš svog princa u ruke user posted image .

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Pufnicaa)
Neposredna veza do poruke: 491
21.1.2016 17:53:57   
Amani12
Meni se jede hot dog. I pije mi se fanta.user posted image
Kaze mm, sve moze pa narudzba stize uskoro.

Ja ne znam odakle mom bebcu prostor za akrobacije.
A jos mi je cudnije sto ja uopste ne skontam kad se zarotira.

Veliki djecak mi danas kaze: Pa ja sam najsretniji djecak na svijetu. Dobicu svog vlastitog brata. user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 492
21.1.2016 18:03:22   
škorpija
meni se ne jede ništauser posted image , jednostavno nemam više prostora u stomaku za hranu i bebu istovremenouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 493
21.1.2016 18:19:03   
Isha

Veliki djecak mi danas kaze: Pa ja sam najsretniji djecak na svijetu. Dobicu svog vlastitog brata. user posted image user posted image

Dusa draga user posted image .Kafa se sjetim svog, mada je bila manja razlika nego kod vas, govorio mi je da ce ga baciti u smece, kroz prozor, da ce ga upucati i da ja sjedim na plocicama da se prehladim user posted image . Sada seku jedva ceka, s tim da ce razlika aBd biti 5 g i 8 mj.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 494
21.1.2016 18:20:33   
Isha

IZVORNA PORUKA: škorpija

meni se ne jede ništauser posted image , jednostavno nemam više prostora u stomaku za hranu i bebu istovremenouser posted image

Kako nemas, za to uvijek ima mjesta user posted image . Doduse, cesce me zgaravica muci sada, valjda stvarno nema mjesta, imam osjecaj da sam buknula u zadnjih 10 dana.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 495
21.1.2016 18:22:21   
Isha
Andjela, javi kako je na pregledu bilo, kako curetak raste.

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 496
21.1.2016 18:25:52   
Isha
Spisak aktivnih trudnica u 2016

JANUAR 2016

07.01. Leptiri user posted image Porodila se 13.1. user posted image
17.01. Rimljankaa user posted image Porodila se 11.1. user posted image
17.01. Sunce mojeeuser posted image
19.01. tropic
23.01. ZaraHamza
25.01. Amani12 user posted image
28.01. Pufnicaa user posted image
31.01. Mom2Buser posted image

FEBRUAR 2016

05.02. _ayla_user posted image
25.02. Andjela user posted image
28.02.Isha user posted image

MART 2016

01.03. Ney75 user posted image
04.03. Skorpija user posted image
09.03. Bebabu user posted image
21.03. Manka user posted image

APRIL 2016

06.04. Arya user posted image
08.04. Suncica15
15.04. Logicauser posted image
18.04. maya 25 user posted image
20.04. *Sun*

MAJ 2016

07.05 Tajra26
08.05. Dinaina
10.05. Minie
10.05. Cauchy user posted image
12.05. Sanjalica 85 user posted image
16.05. blossom user posted image
25.05. Daliyah92 user posted image

JUNI 2016

24.06 felixuser posted image

JULI 2016

01.07. Mama3333
02.07. mala_sa

(odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 497
21.1.2016 18:28:07   
Isha

Je li beba stuca? Ova moja kada stuca pulsira skroz dole nisko, jos osjecam sa desne strane veliku izbocinu, valjda guza izadje user posted image .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 498
21.1.2016 18:29:34   
Amani12
Isha, mozda i ta veca razlika u godinama ima neke veze,ali moj A. jedva ceka batu.
Kako ce biti kad se bebac rodi,ne znam,ali vec se nazire Ljubav velika.

Neko je pitao za brojeve odjece,Ney cini mi se.
I kod mene je najvise robice 56 i 62,a imamo nesto i 68.
Ostalo cemo kupovati kako bebac bude rastao.
Jedva cekam da mrvu vidim u ovoj odjecici. user posted image user posted image

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 499
21.1.2016 18:30:08   
Isha
Cauchy draga, super pa su druge dr bile, pokusaj se opustiti, nema veze sto si u bolnici, neka te prate. Ti pokusaj filtrirati informacije koje cujes i njihove horor price.

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *