Sanjalica 85
|
Da se i moja debuljaca i ja tuspasimo . Danas sam malo setala, isla na depilaciju, malo da se uljudim , iduce sedmice idem u malo toplije krajeve...MM se sazalio pa me vodi na more, valjda ce biti lijepo vrijeme za setnju...jedva cekam samo malo da promjenim. Cauchy super vijesti , bitno je da te drze na posmatranju i da nista ne prepuste slucaju. Cuvaj se, zanimaj se necim, neko je vec napisao, imas super bojanke za odrasle, smiruju zivce pravo...samo probaj da se razonodis necim, cisto da malo rasteretis mozak...saljemo vam oboma puno zagrljaja Mom2B sta su te bona zaskocili ko cavke, ne daj da te iznerviraju...tako su mene, mislis li ti radjati mlada (a niko ne razmislja da postoji neka druga pozadina svega), pa ce onda biti, mislis li se poradjati, a onda nastupa ono, a kada cete drugo, nasa posla Daliyah92 znaci tvoja malena nam popravlja prosjek, jos jedna princezinja Blossom, meni se cini da ce moja malena da bude veci harambasa od svih deckica, izudara me pravo, juce MM naslonio glavu na stomak, tako je jako udarila, da sam ja ostala bez daha, nije mogao da vjeruje da to tako izgleda. Odoh sada skontat nesto za rucak/veceru, vise mi je ponestalo ideja, a i nista mi se posebno ne jede...na kraju ce biti makaroni