ziel
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 Evo i mene, vidi se ko pise u ova doba da imam malu bebu ☺ Juce smo izasle iz bolnice, mi zasle zadnje, cekali krvnu grupu bebe, nije bila stigla sa transfuziologije bebina krvna grupa, da bi znali trebam li primiti ja injekciju rhogan. Beba je hvala Bogu dobro, i ja sam, nisu mi radili epizotomiju ali sam ipak pukla, sili su me. Sa samom ranom bilo bi ok, da nisam dobila hemeroide, nisam znala da to ovako moze boliti. Ovo nam je druga noc kod kuce, mlijeko mi jos nije nadoslo, beba gladna, siko po sat, uspava se na siki, pa je ja skakiljam i budim. Medjutim ovako navece nece ni siku, bas place, ali ja sam joj nazalost davala dohranu. Valjda ce mlijeko nadoci u naredna dan-dva. Vidjela sam samo da se Travelove jos nije porodila, ne zuri se bebici. Ostalo vas nisam citala. Pokusat cu ovih dana. Preko dana mi beba vise spava, al budu moji ovdje, od mm, pa ne stignem da se i ovdje javim ☺ Preko dana ugrabim da spavam, navece slabo. Laku noc ☺ Saljemo vam pusu moja cura i ja 😗😗😗 Ovima sto se blizi termin brze i lagane porode 😊 Nek je sve uredu draga Farah, nestace i ti hemoroidi aBd. A sta ces za dohranu i ja sam 2 dana davala kad sam dosla kuci i onda vidim nadoslo mlijeko, beban vuce i spava, zaci taman je a vidjeces i ti kad ti nadodje mlijeko 2 dana ce ti dojke biti natecene i pomalo bolne pa ces mozda morati malo izmuzati... bar sam ja tako i onda vec ispuhase na normalnu neku velicinu i ne bole vise ni dojke ni bradavice Moja mama do jucer bila kod mene, bas mi je pomogla, dok je ona bila 3x smo okupali bebana, i spremala meni i mm-u jelo i cistila kuhinju i ves slagala, bas mi je dobrodosla dok sam ja na pocetku... od danas cemo vidjeti kako ce ici, mada mislim da nece biti problema, beban mi rijetko place hvala Bogu, bude budan pa mlati rukicama i nogicama ali zaplace samo kad ga grcic uhvati... a meni bude tako zao a ulijetace i sveki i zaova kad je mm na poslu, da mogu se ja istusirati, napraviti nesto za jelo i tako. A najgoru mi nervozu daje pomisao na goste, od danas ce najvjerovatnije da navale, jer je mm prva smjena ovu sedmicu citavu...
< Poruku je uredio ziel -- 28.11.2015 6:43:20 >