Leena
|
IZVORNA PORUKA: Isha IZVORNA PORUKA: Travelove Registratori, bar kakve mi imamo , znaju biti poteski, al hajde da ne pretjerujemo, sigurno je teze od 2 kg, a ako je rizicna trudnoca, ni ta tezina se ne preporucuje. Uglavnom ja bih se cuvala, dok ne vidim sta ce dr da savjetuje. Znam kako mogu biti teski , ali rijetko koja ima mogucnost da bas lezi. Neka provjeri sa dr sta smije, a sta ne. Znam neke trudnice koje imaju uredne trudnoce, ali kao da su bolesne, nista ne mogu same . Ja sam u prvoj sve radila po kuci, uredna trudnoca je bila. Sa drugim sam radila isto tako, imala sam dva hematoma, ali mi je dr rekla da ne moram lezati i da mogu raditi. Sada sa trecim je nemoguce mirovati pored dva indijanca, a sa mnom su stalno. Nemam taj luksuz . Ja sam u prvoj trudnoci bas pazila zbog jakih kontrakcija, hematoma, svasta nesto je bilo... U drugoj sam radila do 31.12., a 7.1. Se porodila. Dizala sam Esmu dok jednom u pola noci nisam sa groznim bolovima nekim zaglavila u bolnici, prvo sto me doktor pitao bilo je: "da nisi dizala to dijete sto imas kuci?". Sada sam u nekoj sredini... Radim dosta sama, sta ne mogu, ne idem preko svojih mogucnosti. leki dignem kad je bas frka neka, esmu ne dizem... Realno, veca steta bude ako mislis da mozes vise nego sto mozes, nego obratno, barem iz mog iskustva
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|