|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
26.11.2015 10:21:48   
Leena

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

ja svaki put udjem na ovu temu da vidim je li se Leena porodila znam da je tu negdjeuser posted image

user posted image
Jos malo, jos malo user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1401
26.11.2015 10:23:44   
nudzejma
Leena hvala ti mnogo na odgovoruuser posted image
Tebi neka je sretno na poroduuser posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1402
26.11.2015 10:31:13   
cauchy
Zdravo svima. Kako ste mi danas?

Farah čestitam od srca user posted image user posted image user posted image
Svim terminušama želim lak porod.
Pozdravčić user posted image

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 1403
26.11.2015 10:31:34   
Isha

IZVORNA PORUKA: Travelove

Registratori, bar kakve mi imamo , znaju biti poteski, al hajde da ne pretjerujemo, sigurno je teze od 2 kg, a ako je rizicna trudnoca, ni ta tezina se ne preporucuje. Uglavnom ja bih se cuvala, dok ne vidim sta ce dr da savjetuje.

Znam kako mogu biti teskiuser posted image , ali rijetko koja ima mogucnost da bas lezi. Neka provjeri sa dr sta smije, a sta ne.

Znam neke trudnice koje imaju uredne trudnoce, ali kao da su bolesne, nista ne mogu same user posted image .

Ja sam u prvoj sve radila po kuci, uredna trudnoca je bila.
Sa drugim sam radila isto tako, imala sam dva hematoma, ali mi je dr rekla da ne moram lezati i da mogu raditi.

Sada sa trecim je nemoguce mirovati pored dva indijanca, a sa mnom su stalno. Nemam taj luksuz user posted image .

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1404
26.11.2015 10:53:42   
Arijana2
Pozdrav user posted image evo da se i ja javim na listu trudnica,termin je 20.07.16 aBd ako sve bude u redu.

(odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 1405
26.11.2015 11:05:03   
Leena

IZVORNA PORUKA: Isha

Registratori, bar kakve mi imamo , znaju biti poteski, al hajde da ne pretjerujemo, sigurno je teze od 2 kg, a ako je rizicna trudnoca, ni ta tezina se ne preporucuje. Uglavnom ja bih se cuvala, dok ne vidim sta ce dr da savjetuje.

Znam kako mogu biti teskiuser posted image , ali rijetko koja ima mogucnost da bas lezi. Neka provjeri sa dr sta smije, a sta ne.

Znam neke trudnice koje imaju uredne trudnoce, ali kao da su bolesne, nista ne mogu same user posted image .

Ja sam u prvoj sve radila po kuci, uredna trudnoca je bila.
Sa drugim sam radila isto tako, imala sam dva hematoma, ali mi je dr rekla da ne moram lezati i da mogu raditi.

Sada sa trecim je nemoguce mirovati pored dva indijanca, a sa mnom su stalno. Nemam taj luksuz user posted image .

Ja sam u prvoj trudnoci bas pazila zbog jakih kontrakcija, hematoma, svasta nesto je bilo... U drugoj sam radila do 31.12., a 7.1. Se porodila. Dizala sam Esmu dok jednom u pola noci nisam sa groznim bolovima nekim zaglavila u bolnici, prvo sto me doktor pitao bilo je: "da nisi dizala to dijete sto imas kuci?". Sada sam u nekoj sredini... Radim dosta sama, sta ne mogu, ne idem preko svojih mogucnosti. leki dignem kad je bas frka neka, esmu ne dizem... Realno, veca steta bude ako mislis da mozes vise nego sto mozes, nego obratno, barem iz mog iskustva

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 1406
26.11.2015 11:06:35   
*andjela*
jutrroo user posted image user posted image
mada smo ustali upola 7 ,mm se spremao na posao,a mali skocio ,jos kad je video punu kutiju igracki,sinoc mu strikan donjeo,nije se vise vracao u krevet
farah cestitam user posted image ,citala sam sinoc,al mi nesto sa telefona ne objavljuje post
ostala nam jos Travelove user posted image
nanacaneznam sta bih ti rekla ,prvo zavisi kakva je trudnoca,ako nije rizicna i sve ok,ti mozes sve normalno raditi ,samo umjereno,nema potrebe za pretjerivanjem,a sto se tice savjeta ,mene su u prvoj trudnoci izludjivali,prvo moji,pa MM,pa svekrva...sve ce oni samo da ja ne radim nista,jos me i napadali ako bi vidjeli da nesto radim mada trudnoca bila ok.
a sad druga trudnoca...bukvalno samo sto ne kazu ma mozes ti sve sama user posted image user posted image user posted image
jos imam djecaka ,jos malo dve godine,samnom je citav dan,ispocetka sam ga znala i nosati...sreca pa je bila uredna trudnoca,sve radim do danas i oko njega i oko kuce,jednostavno zaboravim...malo mi hvali kad idem negde da pozurim ,da ne kazem potrcim uz stepenice il slicno user posted image user posted image ,mada sam sad rekla sama sebi da cu ova 2/3 mjeseca da se posvetim bebi i odmaram,po kuci pomalo i to je to

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 1407
26.11.2015 12:05:28   
mala_sa
Dancek user posted image

Ja za danas imam toliko posla u kuci a sve mi je mrsko, odlucih na kraju ipak malo da odahnem, posao pobjeci nece user posted image

Leena hajd jos 2 dana, ponedjeljak neces ni osjetiti user posted image

Nena92 ja sam imala te menstrualne bolove od rastezanja maternice u prve 2 trudnoce, i to stvarno pojake, bas me znala presjeci bol u donjem dijelu stomaka i ne prolazi cak i kad lezim. Eh imala sam i kontrakcije od 13-14 sedmice al kad legnes na lijevi bok i smiris se one prodju. Pa probaj upratiti koja je razlika u bolu kod tebe!

Nanica moj savjet je da ne radis nista preko svojih mogucnosti. Svaki
teret koji mozes izbjeci izbjegni. Slazem se sa Leenom puno su vece posljedice necuvanja nego cuvanja. I najvaznije ne panicari user posted image

Arijana sad zvanicno dobrodosla, mi smo terminuse user posted image

Almond izgleda da ni ja jos nisam realizovala na kojoj sam temi user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 1408
26.11.2015 12:32:50   
Leena

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Dancek user posted image

Ja za danas imam toliko posla u kuci a sve mi je mrsko, odlucih na kraju ipak malo da odahnem, posao pobjeci nece user posted image

Leena hajd jos 2 dana, ponedjeljak neces ni osjetiti user posted image

Nena92 ja sam imala te menstrualne bolove od rastezanja maternice u prve 2 trudnoce, i to stvarno pojake, bas me znala presjeci bol u donjem dijelu stomaka i ne prolazi cak i kad lezim. Eh imala sam i kontrakcije od 13-14 sedmice al kad legnes na lijevi bok i smiris se one prodju. Pa probaj upratiti koja je razlika u bolu kod tebe!

Nanica moj savjet je da ne radis nista preko svojih mogucnosti. Svaki
teret koji mozes izbjeci izbjegni. Slazem se sa Leenom puno su vece posljedice necuvanja nego cuvanja. I najvaznije ne panicari user posted image

Arijana sad zvanicno dobrodosla, mi smo terminuse user posted image

Almond izgleda da ni ja jos nisam realizovala na kojoj sam temi user posted image user posted image

To i ja cesto odlucim u posljednje vrijemeuser posted image Fakat radim samo sta bas moram... Sinoc sam npr izribala kupatilo, ali bas je bilo doslo dotle da se mora, a mm to ne zna po mom cejfuuser posted image Ali zato onm se sudem bavi, ja operem sporet i to sto ne zna... On usisava, to mi ne pada na pamet da radim. A bas me uvatila neka lijenost u posljednje vrijeme.. Sto se vise krecem, vise me ova zuc zaboli, onda mi se gadi raditi i ono sto inace volim..

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1409
26.11.2015 12:32:55   
ziel

Ne znam sta ceka, nismo se tako dogovorile user posted image . Zadnji put nisam bila otvorena, cak mi i grlic bio ok, danas je kontrola pa cemo vidjeti. Ja inace izludih, od cekanja, nabijam sebi pritisak, i bas se lose osjecam. Glava me stalno boli, aritmija uvijek preko 100 i na lijevoj strani ne mogu da spavam, gusi me...nemam nikakvih bolova, nema sluznog cepa...nema nista. Dosadni su mi ljudi, kad ce, jos nisi i tako to...Cekamo da zaboli, radujemo se boli a ono nista. A cini mi se da beba nikad visocije nije bilo, otuda i ta gusenja.

Kako tvoj malisa, slusa li? Mozes li ga se nagledati? Jel ti neobicno da imas bebija u kuci? Ja i dalje nisam svjesna da cu dobiti bebu hehehe

I ja sam takva bila, nestrpljiva, samo osluskivala te bolove, i na kraju kad su se pojavili nisam znala da je to legla spavati, da bi se probudila oko 2 poslije ponoci s nesto jacim bolovima nego kad sam legla, ustadoh iz kreveta kad ono PUF poli me vodenjak user posted image helanke mokre do koljena haha. I tad sam se pocela smijati od dragosti, vidjeces i sama kada dodje taj trenutak kad znas da 100% pocinje porod user posted image

Slusa beban, ja maloprije mm-u govorim VIDI KAKVO NAM JE DIJETE LIJEPO, NISMO MI OVAKO LIJEPI user posted image Doji spava, super je, malo navecer ne moze dugo da zaspi ili kad zaspi budi se cesce pa onda pred zoru kad uhvati san ne budi se do 8-9 ujutro... a veliku je promjenu donio u kucu definitivno, sve sad oko njega vrti user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1410
26.11.2015 12:43:12   
minie
Mala_ sa znas onu - Osjeca da bih trebala spremati kucu, ali idem ja malo leci dok me taj osjecaj prodje :)

Ja na poslu, sefice nam danas nema, a obzirom da sam nova sve sto su mi dali da radim zavrilsa i sad se dosadjujem.

Ja se isto cuvam koliko mogu, ali Bgm ponekad dignem svog malenog od 16 kg, kad padne i sl :(

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1411
26.11.2015 13:11:54   
*andjela*
minie isto to sam sadprocitala na fb
leena ja se nakanjujem dva dana da oribam kupatilo,mislila sad bas,tj za neka dva sata,sad malog uspavala pa dok ja malo predahnem,na kraju nece biti nista od tog.Kod mene je situacija da mi se 5 dana nista ne da raditi pa ni ovo osnovno,eto sto moram,rucak,sudje,aonda dan/dvaja bi sve kad bi mogla stici user posted image user posted image

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1412
26.11.2015 13:29:22   
mala_sa
Hheheehe definitivno sve imamo isti problem user posted image user posted image ja se thesim da je i do zime, kad je suncano stvarno nisam ovako teska (il se samo tjesim user posted image ).

Minnie odmori malo, taman da predahnes 😁

Sto se tice dizanja djecice, ja A podignem bar 4 puta dnevno, s obzirom da jos nosi pelene, pranje guze nam je uvijek sa nosanjem. Tjesim se da jos uvijek nije toliko teska, ima 11-12kguser posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 1413
26.11.2015 13:35:58   
Nova 86
Hvala vam na pomoci!
Jutros sam se probudila sa bolovima/ukocenosti na desnoj strani, ne znam je li jajnik ili slijepo crijevo, i nisam mogla potpuno da se ispravim.
Ipak sam se cula sam se sa svojom doktoricom.Posto sam sinoc zavrsila sa terapijom utrogestana tj.samo 3mj. sam trebala da ga koristim, dr.mi je rekla da nastavim i dalje da ga koristim 2xdnevno i da nije slucajno da se sve to desava od kada sam smanjila ga 1xdnevno.
Uglavnom lezim, opustena sam, jer me tjesi sto su mi gace "ciste".
Ovaj put moram da izguram i nista mi ne pada tesko.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1414
26.11.2015 13:38:51   
Sanjalica 85
Zdravo trudnicice i mamice user posted image
Par dana nisam ulazila na forum, a vidim vi se site ispricaleuser posted image . Cestitam novim trudnicama od srca, dobro nam dosle.

Koliko sam upratila Farah se porodila, cestitam na bebici, da vam je ziva i zdrava, a tebi brz oporavak user posted image .

Ja sam nesto ovih dana ko i vrijeme. Pomalo me stomak boli ali nije strasno, cim legnem i malo se smirim prodje. Veci problem je sto vec nocima ne mogu da spavamuser posted image
Navikla sam da spavam na stomaku, ali sada pupa vec pocela da smeta pomalo, tako da se po citavu noc tumbam, namjestam ali bezuspjesno. Mislila sam kupiti onaj trudnicki jastuk, pa ako neko ima iskustva sa njim neka pise.

U ponedjeljak kontrola, idemo da vidimo bebacauser posted image , jedva cekamuser posted image . Sa koliko ste vi saznale pol bebice, meni ce taj dan biti 16+4, ne znam da li je prerano da uopste pitam doktora. Mislim, nije mi uopste bitno sta je, neka je samo zdravo i zivo, ali ja od kada sam zatrudnila stalno govorim u muskom rodu, neki osjecaj imam da je djecak, i bas me zanima da li ta prica sa majcinskom intuicijom pije vodeuser posted image

Travelove vidim ostavili su te samu, mali curetak samo sto nije stigao user posted image

Našu srećicu, maminu i tatinu princezu, ocekujemo 12.05.2016. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1415
26.11.2015 13:58:31   
cauchy
Sanjalice, ja sam spol saznala već sa 13 +4, kada sam radila fetalni, a potvrdila mi doktorica opet u ponedjeljak (tada je bilo 16+1), tako da nije rano da pitaš.

Mene već danima boli u dnu leđa, na lijevoj strani i bol se širi duž zadnjeg dijela lijeve noge. Ponekad me boli toliko da ne mogu promijeniti položaj. Šta bi to moglo biti, ima li neko iskustva?

(odgovor članu Sanjalica 85)
Neposredna veza do poruke: 1416
26.11.2015 14:00:12   
cauchy
A i ja sam "osjećala" da je dečkić, i bila sam upravu user posted image user posted image

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 1417
26.11.2015 14:09:23   
Sanjalica 85
IZVORNA PORUKA: cauchy

Sanjalice, ja sam spol saznala već sa 13 +4, kada sam radila fetalni, a potvrdila mi doktorica opet u ponedjeljak (tada je bilo 16+1), tako da nije rano da pitaš.

Mene već danima boli u dnu leđa, na lijevoj strani i bol se širi duž zadnjeg dijela lijeve noge. Ponekad me boli toliko da ne mogu promijeniti položaj. Šta bi to moglo biti, ima li neko iskustva?

Draga ta bol koju opisujes, je klasicna bol isijasa. Znam zato sto imam diskusherniju i kada se ukocim isto tako me boli, po dnu ledja i guza i zadnji dio noge. Mozda si se malo ulezala, pa te zato boli, ako inace nemas problema sa ledjima. Kada lezis stavi noge na jastuk, tako da ti budu pod 90 stepeni, butine i koljena, tako ces opustiti ledja i misice i manje ce te bolite i nemo se zavaljivati kada sjedis, nego gledaj da ti je uvijek jastuk iza ledja da smanjis opterecenje.

< Poruku je uredio Sanjalica 85 -- 26.11.2015 14:12:52 >

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 1418
26.11.2015 14:40:23   
cauchy
Hvala, pokušaću tako da umanjim bol. Ranije nisam imala problema s leđima, ali jesam zadnja dva mjeseca ležala, zbog hematoma, možda je to razlog.
Baš je ružna bol, ne mogu sama čizme obući, ne mogu se saginjati skoro nikako.

(odgovor članu Sanjalica 85)
Neposredna veza do poruke: 1419
26.11.2015 15:12:56   
Sanjalica 85
Ma sigurno je od lezanja, samo se sada pazi naglih pokreta, tesko vjerovatno ne dizes zbog hematoma, ako ti bas potraje pitaj doktora smijes li popiti apaurin od 2 mg, ja ga povjemeno pijem, ne uspava me, a opusti misice. Mene bas strah od toga hvata, da se ne ukocim kako beba bude rasla, jer mi je hernija bas u tom donjem dijelu ledja, a zbog ovog problema sa posteljicom ne smijem da radim nikakve vjezbeuser posted image .

Ali eto opet kazem, neka su oni nama zivi i zdravi, a mi cemo pregurati. Ja ovu bebicu cekam 2 godine, imala sam mali milion dijagnoza, cak mi je jedan ljekar rekao da su mi atroficni jajnici i materica i da nem sanse da zatrudnim bez lijecenja i eto hvala Bogu desi se kada sam najmanje ocekivala, tako da sada mogu da se raspadam na komade, nije me briga, samo da nasa srecica stigne ziva i zdravauser posted image

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 1420
26.11.2015 15:21:56   
Pufnicaa

IZVORNA PORUKA: Nova 86

Hvala vam na pomoci!
Jutros sam se probudila sa bolovima/ukocenosti na desnoj strani, ne znam je li jajnik ili slijepo crijevo, i nisam mogla potpuno da se ispravim.
Ipak sam se cula sam se sa svojom doktoricom.Posto sam sinoc zavrsila sa terapijom utrogestana tj.samo 3mj. sam trebala da ga koristim, dr.mi je rekla da nastavim i dalje da ga koristim 2xdnevno i da nije slucajno da se sve to desava od kada sam smanjila ga 1xdnevno.
Uglavnom lezim, opustena sam, jer me tjesi sto su mi gace "ciste".
Ovaj put moram da izguram i nista mi ne pada tesko.

Nova,zasto ne pitas dokt.da ti utrogestan zamjeni duphastonom.? On se pije,laksi je a i vecini pomaze bas,i ja sam utrogestan samo prvi mjesec,onda dobraston (sad se zove duphaston) sve do 5tog cini mi se..Smijem li pitati kojoj dokt.ides?

All I ever wanted
Was to see you smiling

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 1421
26.11.2015 16:01:26   
Beba_Bu
veče.

FAAAARAAAAAAAH - ČEESTTIIIITAAAAAAAM! user posted image Da bude hairli user posted image zdrava i živi puuno godinića ^_^ Javljaj nam ime što' si smislila hehe :P user posted image

Tko je pisao za ukočenost, i sama sam takva već 25 nedelja -_- , i normalno za trudnice,kao što reče Sanjalica klasični trudnički išijas.

Nudzejma - i ja sam imala upalu mokracnih u pocetku trudnoce..5-6 sedmica, a pošto mi je tek 9+5 sedmice zakazan bio termin, moja upalica je več prošla. A što se tiče češćeg mokrenja to može biti i simptom trudnoće,jer se povećavaju hormoni i zato što bubrezi trudnice moraju raditi 'prekovremeno' kako bi očistili otpadne tvari iz krvi kad se pojavi dijete :)

Dobro došla Nova 8 , i ostale nove trudnice kojim sad baš nisam zapamtila nickove. :) Lijepe u ugodne trunoće vam želim, naravno ŠKOLSKE user posted image user posted image

..

Leena, ti si sad sledeća jeli? :D Ima još neka ali sam zaboravila ko je :) Da prođu vam i nam' :D porodi lako i brzo :) user posted image

.* 15.Mart.2016*.

Mejsun <3

Love at first sight. *__*

(odgovor članu Pufnicaa)
Neposredna veza do poruke: 1422
26.11.2015 16:07:14   
Beba_Bu
Jest me "istekla sesija" mislila zeznit, uvijek kilometražne postove prvo kopiram haha :D user posted image

Jeste li vi imale pojačan kolostrum?U mene nenormalno -_- stavljam suhe maramice jer mi onako natopi grudnjak, pogotovo preko noći,s većim grudima pa valjda kad se nagnem na jednu u snu pritisnem i sva spavaćica ujutro mokra. Nema nikakav lijek da malo stane?

Doc. kaže da ne diram (i ne diram). I ništa više..

< Poruku je uredio Beba_Bu -- 26.11.2015 16:08:13 >

.* 15.Mart.2016*.

Mejsun <3

Love at first sight. *__*

(odgovor članu Beba_Bu)
Neposredna veza do poruke: 1423
26.11.2015 17:18:16   
Isha

IZVORNA PORUKA: Beba_Bu

Jest me "istekla sesija" mislila zeznit, uvijek kilometražne postove prvo kopiram haha :D user posted image

Jeste li vi imale pojačan kolostrum?U mene nenormalno -_- stavljam suhe maramice jer mi onako natopi grudnjak, pogotovo preko noći,s većim grudima pa valjda kad se nagnem na jednu u snu pritisnem i sva spavaćica ujutro mokra. Nema nikakav lijek da malo stane?

Doc. kaže da ne diram (i ne diram). I ništa više..

Nemam kolostrum iako sam prije 1,5 mj.prestala dojiti mladjeg, kao da nikad nisam ni dojila. Ne mora ga ni biti.

(odgovor članu Beba_Bu)
Neposredna veza do poruke: 1424
26.11.2015 17:28:50   
Isha

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA user posted image user posted image
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) user posted image

NOVEMBAR
08.11. Blue moon user posted image porodila se user posted image
15.11. Leptirica 87 user posted image porodila se user posted image
15.11. MersijaOmar
19.11. Ziel user posted image Porodila se user posted image
22.11. *nur* user posted image porodila secuser posted image
26.11. Farah 00 user posted image Porodila secuser posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image
15.12. Demira user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image
15.01. cocochanel
17.01. Sunce mojee user posted image
25.01. Amani12 user posted image
28.01. Pufnicaa user posted image
31.01. Mom2B user posted image
31.01. Sandraci

FEBRUAR 2016.

25.02. Andjela user posted image
28.02. Ishauser posted image

MART 2016.

01.03. Ney75 user posted image
04.03. Škorpija user posted image
09.03. BebaBu

APRIL 2016.

06.04. Arya user posted image
08.04. Suncica15
15.04. Logica user posted image
18.04. Maya25 user posted image
20.04. *Sun*

MAJ 2016.

07.05 Tajra26
08.05. Dinaina
10.05. Minie
10.05. Cauchy user posted image
12.05. Sanjalica 85

JUNI 2016.

24.06. Felix

JULI 2016.

01.07. Mama3333
04.07. mala_sa
07.07. Jaculi
20.07. Arijana2

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *