Leena
|
IZVORNA PORUKA: Isha Leena, to za Hatidzu nisam znala. Zezala sam muza dat cu joj ime Hajra, batem znam da "dobro"znaci. tu si sigurna BebaBu, moze se beba malo umiriti, obicno se aktiviraju vise kad mi lezimo ili pojedemo nesto slatko. A sto se kilaze tice, meni je treca trudnoca, u ovoj sam najmnanje dobila, u prvoj sam 25kg, ali sve se to vrati... Za strije, maži se. Ja na stomaku imam samo jednu striju (i to od ove trudnoce u kojoj sam najmanja ), ali su mi grudi pune strija od prve trudnoce, nisam ih mazala, nisam znala da treba a one sa 75B na 80 D skocile i nikad se nisu vratile u prvobitno stanje. Svi se u prvoj trudnoci malo iznenadimo svih promjena na tijelu, nije ugodno s jedne strane, s druge je divno... A taj neko ko ti je odgovorio je neko ko je imao vecih problema od strija, ako se dobro sjecam... Nemoj se sekirati... I tvoji strahovi su realni, i njeni... Uvijek ne dao Bog groznih komplikacija i strahova, ali nismo tu da sudimo jedni drugima, nego da se podrzavamo. Ja sam u istoj kancelariji u kojoj sam radila imala zenu koja je prizeljkivala zensko dijete toliko da je to bilo smijesno... Zezali smo se vise na taj racun. Tek jednom kada je druga kolegica rekla: Ako bude musko, daj ga meni, meni ne smeta.. mi smo se zaledile. Ona vec deset_ godina pokusava zatrudniti. Nije nista lose mislila niti jedna od njih, samo nekada zaboravimo na druge u svojim neki problemima i razmisljanjima. Nemoj zamjeriti zeni koja ti je komentarisala, to je poenta. A za strije-mazi, mazi, mazi... Ja sam cula stotinu puta genetika, a nije vala, moja mama 4 trudnoce, tetke tri (s obje strane) imaju djecu, jedna cetvero, niko nema niti jedna od njih strije... A ni ja na stomaku kad sam se mazala redovno, a grudi k''o zebra
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|