Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hajmo zenr p glas, like-ovi se ne racunaju a pogledajte spam da nije tamo link za potvrdu glasa
Done
Eto još jedan glasić
hvala :)
Link potrazite u spam-u. Onda jos mi nije htio da otvori link pa sam ga kopirala i onda otvorila. Malo cete se pomuciti. Oduzet ce par minuta vremena ali svaki glas je bitan
hajmo zenr p glas, like-ovi se ne racunaju a pogledajte spam da nije tamo link za potvrdu glasa
Done
Eto još jedan glasić
Link potrazite u spam-u. Onda jos mi nije htio da otvori link pa sam ga kopirala i onda otvorila. Malo cete se pomuciti. Oduzet ce par minuta vremena ali svaki glas je bitan
imam 137 like-ova i 62 glasa...da su svi koji su pukli like dali glas..eee
Eto još jedan glasić
63 za ljepoticu
Eto još jedan glasić
63 za ljepoticu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 17.11.2015 15:25:51
maya25
Pozdrav drage moje trudnice i mame. Prvo novopečenim mamama da pozelim svu srecu i zdrave i lijepe bebe... Zna li neka od Ilidzanskih trudnica kako se zove crvenokosa doktorica u dz Ilidza.. Danas sam bila kod nje i odusevila me je ali nisam nigdje vidjela kako se zove... Hvala vam...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 17.11.2015 15:26:28
*andjela*
evo i mi da se javimo ,djecak sad ustao ,ja malo odmarala,MM me naljutio ,juce planirala d aodem podici nalaze u labaratoriju i trebala na biro,on kaze da ostavim to za danas da cemo zajedno,jutros opet dok je obavio neke svoje obaveze,onda mu se nije dalo kao da malo odmori pre nego sto krene na posao,da me to bas iznerviralo,iznapadala sam ga,tako i ostalo on otisao na posao,sad mi krivo,mozda sam i pretjerala,
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 17.11.2015 15:53:12
cauchy
Drage moje, danas me uhvatila depresija kao nikada do sad. Od ovog ležanja (od skoro 2 mjeseca) bole me svi mišići, ukočila sam se. Ne mogu se više nikako namjestiti, kako god se okrenem žulja me, smetaju mi sopstvene ruke. Ne znam šta da radim... I tako me od muke uhvati plač, pa me strah da os stresa i nervoze hematom se ne pogorša
Kad mi kažu da trudnice blistaju, hmm...ja još u ova tri mjeseca nisam osjećala da blistam, ne mogu da uživam u trudnoći.
Eto, malo sam vam se izjadala, mada ne osjećam se ni malo bolje
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 17.11.2015 16:03:44
Leena
IZVORNA PORUKA: cauchy
Drage moje, danas me uhvatila depresija kao nikada do sad. Od ovog ležanja (od skoro 2 mjeseca) bole me svi mišići, ukočila sam se. Ne mogu se više nikako namjestiti, kako god se okrenem žulja me, smetaju mi sopstvene ruke. Ne znam šta da radim... I tako me od muke uhvati plač, pa me strah da os stresa i nervoze hematom se ne pogorša
Kad mi kažu da trudnice blistaju, hmm...ja još u ova tri mjeseca nisam osjećala da blistam, ne mogu da uživam u trudnoći.
Eto, malo sam vam se izjadala, mada ne osjećam se ni malo bolje
Znam kako ti je, prvu trudnocu sam prelezala... Samo cu ti reci da ce biti toh depresija, ali da na kraju sve to vrijedi... Ne daj nam se
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 17.11.2015 16:13:19
Travelove
Sta nam je sa Ziel? Je li se javljala kome? Meni kako je povecana doza Metildopa, ja sam prespavala cijeli dan pritisak je spao, veceras cu na kontrolu, pa cemo vidjeti sta ce dr reci. Bebi dobra, javi se. Ja ko na drogama ehehehhe.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 17.11.2015 17:16:09
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: maya25
Pozdrav drage moje trudnice i mame. Prvo novopečenim mamama da pozelim svu srecu i zdrave i lijepe bebe... Zna li neka od Ilidzanskih trudnica kako se zove crvenokosa doktorica u dz Ilidza.. Danas sam bila kod nje i odusevila me je ali nisam nigdje vidjela kako se zove... Hvala vam...
Kratka crvena kosa? Selma Sikiric Hrustanovic. Meni vodila trudnocu ja sam bila stvarno zadovoljna. Nists ne prepusta slucaju ako je nesto brine salje te radis dodatne pretrage.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 17.11.2015 18:05:30
mala curica
Ziel mila ........suze mi krenuse od srece,sva sam se najezila.. Cestitamo ti moja ceza i ja,da ste zivi i zdravi svi zajedno.......zelim ti brz oporavak.