LieToMe RR
|
IZVORNA PORUKA: Leena Jutroooo! Kako ste mi? Ja sam pospana nesto strasno... A kuca mi je kao da je bomba pala, prekosutra Bajram... Sto je najgore, sredila sam bila za vikend, ali to jedino noc pred Bajram da sredim, pa da opstane IZVORNA PORUKA: LieToMe ja sam rahat sa depilacijom. odem fino kod moje druge sto me odrzava evo vec 8 godina, i rahat budem po 2 mjeseca, nekad i vise. ne bih tog rahatluka. one brijace koristim samo za pazuh. tu ne cupam. nesto nisam zainterosavana za cupanje oko limfinih cvorova, sta ja znam. ima zena cupaju i ok im je to, ja sve zivo sem pazuha radim. nije mi mrso svaki 2-3 dan britivcu i malo zagladiti, ne rastu bas puno Ista sam, nista ziletom ne diram osim pazuha i to iz istog razloga... Drugarica moja je jednom otisla na vosak ispod pazuha i iskocile joj zlijezde, ma grozno izgledalo, kao dva oraha, tako nekako... Jedino ljeti znam onim električnim epilatorom noge srediti, jer mi je mrsko hodati u hlacama po vrućini... Rose, ovu maramu koristi moja drugarica malom od rođenja, i druga je kcerki koristila i super je kazu. Ja sam kengura sa obje, ali to tek od 5. mjeseca moze... A kolica sam se onih teretnih oba puta rijesila sa 6 mj i presla na kisobran... Mada su kod mene djeca mrve, daju se i nositi Vidim LTM kaze kad je presla L 15kg, pogledam 3 godine mlađa od moje E, a E sada ima 16kg visoka 110. Lejla 82cm i 10.5 kg. LTM, divna je curica Isha, i ja istu takvu posudila od drugarice, ali vec kad je dosla kod mene nije radila, isto ona zaboravila baterije izvaditi i iscurile... Mm bio napravio da ljulja na struju, ali bez zvukova, i to se zeznulo. Kontam sada da zamolim ocuha od mm kad bude dolazio da pogleda moze li se popraviti dok E ne dode, a da i njoj ispravnu vratim. hvala u ime mene i moje curice meni je cak moja drugarica koja radi depilaciju rekla da ona izbjegava da radi pazuh, bas zbog toga, ali kaze ima zena dodju insisitiraju i ona uradi sta ce. meni nije mrsko britvicom L se vrti izmedju 15-16 kg ali ona je custa, a nismo je dugo mjerili, mislim da vec ima preko metar jer su joj bodiji 98 onako skoro pa knap. ima duge noge na mamu pa je ima mashala kad je pogledas. a i svi smo visoki tako da ne ocekujem da bude neka mrva. ma vrti se ona na ovoj kilazi brat bratu cijelu ovu godinu. i ne vjerujem da ce dobijati pretjerano na kilazi sad ovaj period. tako to hoda do druge malo intezivnija kilaza pa onda su valjda hiperaktivni. mada ona lijepo jede meni to bitno. a i redovna joj stolica, po 2-3 puta dnevno. moracemo jos na ovoj peleni poraditi da je se kotarisemo, ali necu na silu, vidim da jos nije za toga. pa cu lagano