LieToMe RR
|
IZVORNA PORUKA: Leena Jutroooo! Kako ste mi? Neka je vala napokon zahladilo Ne mogu da vjerujem da ja ovo kazem, koja se inace najbolje osjecam na +40, ali me stvarno gusilo poslijednjih nekoliko dana. IZVORNA PORUKA: ninuska Mislila sam da si starija . Ne znam zasto . Mlada mama Zbog troje djece Pecelice, ti si fine razlike pravila Ja sam između curica lijepu razliku napravila, a ovo sada 23 mj bi trebala biti razlika aBd. LieToMe, i nama ce iduci mjesec sedam godina braka Samo ste vi prvo malo sami uzivali, mi smo samo godinu bili sami i onda sam zatrudnila sa E. I niste rekorderi, mi smo od pocetka veze do zaruka 4 mjeseca od tada do braka jos 4 mj, a vrline i mane jos otkrivamo Ziel, nemaju veze djeca i karijera, brate Sve sam stigla, jos magistarsku tezu da odbranim (i da, nisam po bologni zavrsila faks, nego po starom sistemu), to mi je sad malo mrsko, htjela sam prije nego sto se porodim, ali mislim da necu stici ovim tempom... Radim vec 10 godila, ali od toga staza upisanog imam godinu Ali to je jedna duuuga prica, bolje da ne pricam... A i ova putovanja sto Rose pominje sam uspjela uganjati, elem, nemam se na sta zaliti. I sada, sa njih dvije, a valjda cu i sa trecim, ja svaki petak izađem sa drugaricama, mm izađe subotom sa svojom rajom, jednom-dva puta mjesečno izađemo skupa... Ne bih dala taj petak ni za sta... Ako nisam za nekog pravog izlaska, onda odemo na kafu negdje, ali izađemo. Ja vjerujem kad ljudima kazes da imas troje djece da zamisle neku zenu koja nema ni skolu, ni karijeru, ni zivot mimo te djece, ali je to najcesce stvarno daleko od istine. Npr. najuspjesniji covjek u BiH u ovom polju koji se ja bavim ima petero djece Jeste da je musko, ali i zena mu ima karijeru i izgleda k'o avion, nikad ne bih rekla da je jedno rodila, a ne 5 Sto se tice sređivanja kuće za Bajram, nista dotakla nisam, jedva sam radila ovo što sam morala... Mozda mognem danas, ako ne otopli. ja isto vjerujem da se sve moze kad se hoce... ja sam imala dobrano radnog staza i iskustva kad sam usla u brak jer sam pocela sa 18 odmah raditi uz fax, pa onda sam 2 godine radila 2 posla paralelno...djaba nije mi se davao oktkaz a moglo fercerati. onda smo se vjencali...malo kuburili sa stambenim pitanjem pa nismo htjeli dijete odmah...tj nismo nesto puno pazili ali eto nismo ni bili previse zagrijani. bilo bi tesko kad vratim film da smo kod sveki u sobiti i jos dijete. uspjela sam onda da predjem u bas dobru firmu, da rijesim svoj status, da kupimo stan, opremimo, uzivali jos eto godinicu i dosla nasa L... i opet sve stigli i muz svoju karijeru i ja svoju, i evo i drugo dijete... bude se zivo i zdravo bice i trece aBd. kad me vec idu ti porodi da iskoristim e jedino nisam magistarski, predala papire ali odustanem i skontam mogla bih drugi fax jer mi sad dodje na isto pa bolje da imam dva faxa nego magistarski jer mi nece bas puno pomoci na poslu. ali otom potom, kad odlucim znam da cu i to dogurati. do sad mi nista u zivotu nije bilo polovicno. nema kod mene nista polovicno. ja sam tip sve ili nista evo N sikila obje sike, i u ljulji kunja, sad ce mi drugarica doci na kafu. sutra nam dolaze od mm tetak i tetka. oni otisli na put taman dan pred moj porod i sinoc se vratili. tako da jos nisu vidjeli N. odoh malo uzivati. pusa vam i mahanje. tipkamo se kasnije