|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
20.9.2015 13:39:22   
ziel
Vi ganjale karijeru pa onda udaju user posted image Salim se user posted image Kako cija sudbina, nema vise pravila ni za zenu ni za muskarca za to neko vrijeme zenidbe/ udaje. I ja sam prije braka imala radnog staza vec 4,5 god. i u toku tog staza zavrsila za Dipl.Medicinskog tehnicara (fakultet od 3 god.) mada u skorije vrijeme necu dobiti radno mjesto na osnovu te diplome ali eto neka se nadje, bice nekad od koristi nadam se... I udala se sa 23,5 god. sa 24,5 cu dobiti prvo dijete, nije ni rano user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1551
20.9.2015 13:44:32   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: ninuska

Ocito ne mislim ici sa ove teme user posted image . Valjda vam ne smetam user posted image

A gdje ces bona. Neka te s rajom user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1552
20.9.2015 13:47:21   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Evo i ja se od jutros razvrijednila, da sta uradim dok ima vode, medjutim jos uvijek nije nestala. Juce je oko 10 ujutru nestala, a inace ovih dana bila je redukcija od 12 do 3, i svako vece nestane oko 11-12, ma uzas zivi, najgore je bez vode. Kako sam ja cula, ova redukcija ce bas potrajati, nije to nesto privremeno, od zaove svekar radi u vodovodu, pa nam je tako rekao. Oni koji zive na nizem spratu imaju vode i kad je redukcija, samo slabiji pritisak, ja sam na sedmom pa nemamuser posted image

Znam osjecaj kako boli rez poslije operacije, jer sam imala i ja operaciju prije godinu i po dana, ali prodje i to, a Carobno zna da je ta bol zbog njene princeze, a ta bol svakako prodjeuser posted image

Kad smo kod godina, ja spadam u ove starije, u oktobru punim 32 godine, a udala sam se sa 27, tako da u oktobru punim i 5 godina brakauser posted image

mojbebac normalno je da imas tremu, ipak se priblizilo, eto tebi tvog princauser posted image

Znaci ni ti nista uvece ne radis user posted image Nisam jedina user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1553
20.9.2015 13:51:33   
mom2B

IZVORNA PORUKA: ziel

Vi ganjale karijeru pa onda udaju user posted image Salim se user posted image Kako cija sudbina, nema vise pravila ni za zenu ni za muskarca za to neko vrijeme zenidbe/ udaje. I ja sam prije braka imala radnog staza vec 4,5 god. i u toku tog staza zavrsila za Dipl.Medicinskog tehnicara (fakultet od 3 god.) mada u skorije vrijeme necu dobiti radno mjesto na osnovu te diplome ali eto neka se nadje, bice nekad od koristi nadam se... I udala se sa 23,5 god. sa 24,5 cu dobiti prvo dijete, nije ni rano user posted image

Ma joook booona, vec se ovaj moj mm u misiju rupu zavukao... jedva ga nasla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1554
20.9.2015 13:55:04   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Evo i ja se od jutros razvrijednila, da sta uradim dok ima vode, medjutim jos uvijek nije nestala. Juce je oko 10 ujutru nestala, a inace ovih dana bila je redukcija od 12 do 3, i svako vece nestane oko 11-12, ma uzas zivi, najgore je bez vode. Kako sam ja cula, ova redukcija ce bas potrajati, nije to nesto privremeno, od zaove svekar radi u vodovodu, pa nam je tako rekao. Oni koji zive na nizem spratu imaju vode i kad je redukcija, samo slabiji pritisak, ja sam na sedmom pa nemamuser posted image

Znam osjecaj kako boli rez poslije operacije, jer sam imala i ja operaciju prije godinu i po dana, ali prodje i to, a Carobno zna da je ta bol zbog njene princeze, a ta bol svakako prodjeuser posted image

Kad smo kod godina, ja spadam u ove starije, u oktobru punim 32 godine, a udala sam se sa 27, tako da u oktobru punim i 5 godina brakauser posted image

mojbebac normalno je da imas tremu, ipak se priblizilo, eto tebi tvog princauser posted image

Znaci ni ti nista uvece ne radis user posted image Nisam jedina user posted image user posted image

Nista ni ja ne radim, a sve mi zao, onako se ispruzim ispred TV i sve zalim sto ne mogu nista raditiuser posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1555
20.9.2015 13:57:04   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: mom2B

Ma joook booona, vec se ovaj moj mm u misiju rupu zavukao... jedva ga nasla user posted image user posted image user posted image user posted image

Bitno je da si ga naslauser posted image user posted image

Ja sam svog nasla vec u dvadesetoj, ustvari on mene, tako da smo zajedno vec 11,5 godina, a od toga 5 godina u brakuuser posted image

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 1556
20.9.2015 14:09:08   
ziel
Ooo Farah koje godine covjece... Ja nisam nikad bila ljubitelj dugih veza uvijek saam znala da ce veza s mojim pravim trajati kratko i tako je i bilo.3 mj. Heheh. A prije nego je mene upoznao mm-a je rodbina bila otpisala kao nece se nikad ozeniti, on je 1983.godiste tek prosle god.uplovio u bracne vode user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1557
20.9.2015 14:37:39   
mom2B

Bitno je da si ga naslauser posted image user posted image

Ja sam svog nasla vec u dvadesetoj, ustvari on mene, tako da smo zajedno vec 11,5 godina, a od toga 5 godina u brakuuser posted image

Apsolutno se slazem user posted image , mada bih preporucila da se sve to ranije pozavrsava... no sudbine su cudo user posted image user posted image

Ih ma ti si Farah veteranka user posted image user posted image

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1558
20.9.2015 14:46:32   
Farah 00

Ooo Farah koje godine covjece... Ja nisam nikad bila ljubitelj dugih veza uvijek saam znala da ce veza s mojim pravim trajati kratko i tako je i bilo.3 mj. Heheh. A prije nego je mene upoznao mm-a je rodbina bila otpisala kao nece se nikad ozeniti, on je 1983.godiste tek prosle god.uplovio u bracne vode user posted image

Ma to sve zavisi od sudbine... Kad smo se upoznali nije mi bio cilj udati se, nego sam studirala, izlazili, zaposlila se i onda odlucili da stupimo i u brak... al tad smo sve znali jedno o drugom i mane i vrline, tako da nije bilo iznenadjena u braku i nepotrebnog nerviranjauser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1559
20.9.2015 16:10:55   
Pufnicaa
IZVORNA PORUKA: sandraci

Zdravo pufnice, dobrodosla i od mene. Ja sam godinu mladja, a termin mi je 31.1. Dakle tu smo ti i ja. :)
Pazi se, pazi bebu, ciscenje mora da ti bude najmanje vazno. Ja imam ocigledno problem sa svojom doktorkom jer ona meni nije ni jednom mjerila tezinu bebe tj nije mi rekla. Nije mi rekla ni pol, tako da, ako ovako nastavi, bice promjene..Inace sam juce saznala da sam malokrvna..pijem sad ampule neke zeljeza i ostalog..Ali bicemo mi dobro i docekati nase bebice jake i srecne user posted image

Hvala ti,znaci tu smo negdije mada eto meni kazu ako bude carski zakazuje se nekih 10dana prije termina pa to cemo polako korak po korak.
Ja inace idem privatno pa mi ona sve lijepo kaze i objasni,a idem i na Jezero gore me pregledaju za 2 min i hajd cao nista ne govore hehe..I ja sam malokrvna ovo zadnjih 2mj mi oslabila krv ali kaze dokt normalno u trudnoci beba povuce pa ja pijem prenatal.Ma ciscenje i je najmanje vazno ehh..:)

Ziel ne finansira mama hehe,al pazi da sve bude po ps-u..posteljine preskupe jedva smo nasli neku lijepu a da je 54km sve oko 100..ali imam na fcb stranica baby kutak divnih posteljina a nisu preskupe..Pa dobro tvoje sunce stize uskoro Abd pa i treba pripremiti ja sam kontala u decembru :)

]Moj Bebac.. Bit ce to sve Abd dobro samo lagano i s srecom :)

]Leptirica87 Jesi i ti na strogom mirovanju?To mi bas tesko pada sto kazes ucrvah se hahha...Ja eto uprkos tome nisam dobila bas puno kila 6kg do sad moja dokt kaze idealno,a samo lezim vecinom,mada nemam pretjeranu potrebu za hranom kako kad..Ugl inace sam punija,pa mozda i zato..Ali stomak se vec fino vidi..:)

Kad smo kod godina ja se s svojim pocela zabavljati s 18 god:) Udala se s 21 i sad Abd prvo dijete s 24 taman hehe..Ja sam studirala pravo ali sam odustala nekako mi se nije dalo,sto ne znaci da nekad necu nastaviti ili negdije drugo preci..Imam posao stalni pa ne brinem,jedino ne radim ovih skoro 6mjeseci i to me ubi tek vidim kako je lijepo raditi hehe samo da negdije izadjes nije dobro biti u kuci stalno jos na mirovanju haos.

< Poruku je uredio Pufnicaa -- 20.9.2015 16:12:31 >

(odgovor članu sandraci)
Neposredna veza do poruke: 1560
20.9.2015 16:42:09   
rose
elem da rezimiramo, neke od vas su se udale za prvog i jedinog momka u zivotu user posted image ...a jesam ja vama rekla da sam 2003/2004-e otisla u pariz da docekam novu godinu...sama...neprocjenjivo user posted image poslije dobacih i do spanije...poslom...i svasta nesta do 30-e user posted image

mm i ja smo se zabavljali 1,5 godinu...i onda se vjencali....do sada otkrili sve mane i vrline user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1561
20.9.2015 16:52:53   
ziel

IZVORNA PORUKA: rose

elem da rezimiramo, neke od vas su se udale za prvog i jedinog momka u zivotu user posted image ...a jesam ja vama rekla da sam 2003/2004-e otisla u pariz da docekam novu godinu...sama...neprocjenjivo user posted image poslije dobacih i do spanije...poslom...i svasta nesta do 30-e user posted image

mm i ja smo se zabavljali 1,5 godinu...i onda se vjencali....do sada otkrili sve mane i vrline user posted image

Ti si carica user posted image velis ne treba ti drustvo da se provedes za Novu godinu ..pametno user posted image

Ja evo sjedim i cekam goste, prvi put da ne radim nista i da ih cekam, inace kad god neko mi dolazi ne organizujem se dobro uvijek budem u poslu ili pravim rucak ili brisem nesto ili se tusiram user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1562
20.9.2015 17:11:54   
Leptirica87

IZVORNA PORUKA: Pufnicaa

IZVORNA PORUKA: sandraci

Zdravo pufnice, dobrodosla i od mene. Ja sam godinu mladja, a termin mi je 31.1. Dakle tu smo ti i ja. :)
Pazi se, pazi bebu, ciscenje mora da ti bude najmanje vazno. Ja imam ocigledno problem sa svojom doktorkom jer ona meni nije ni jednom mjerila tezinu bebe tj nije mi rekla. Nije mi rekla ni pol, tako da, ako ovako nastavi, bice promjene..Inace sam juce saznala da sam malokrvna..pijem sad ampule neke zeljeza i ostalog..Ali bicemo mi dobro i docekati nase bebice jake i srecne user posted image

Hvala ti,znaci tu smo negdije mada eto meni kazu ako bude carski zakazuje se nekih 10dana prije termina pa to cemo polako korak po korak.
Ja inace idem privatno pa mi ona sve lijepo kaze i objasni,a idem i na Jezero gore me pregledaju za 2 min i hajd cao nista ne govore hehe..I ja sam malokrvna ovo zadnjih 2mj mi oslabila krv ali kaze dokt normalno u trudnoci beba povuce pa ja pijem prenatal.Ma ciscenje i je najmanje vazno ehh..:)

Ziel ne finansira mama hehe,al pazi da sve bude po ps-u..posteljine preskupe jedva smo nasli neku lijepu a da je 54km sve oko 100..ali imam na fcb stranica baby kutak divnih posteljina a nisu preskupe..Pa dobro tvoje sunce stize uskoro Abd pa i treba pripremiti ja sam kontala u decembru :)

]Moj Bebac.. Bit ce to sve Abd dobro samo lagano i s srecom :)

]Leptirica87 Jesi i ti na strogom mirovanju?To mi bas tesko pada sto kazes ucrvah se hahha...Ja eto uprkos tome nisam dobila bas puno kila 6kg do sad moja dokt kaze idealno,a samo lezim vecinom,mada nemam pretjeranu potrebu za hranom kako kad..Ugl inace sam punija,pa mozda i zato..Ali stomak se vec fino vidi..:)

Kad smo kod godina ja se s svojim pocela zabavljati s 18 god:) Udala se s 21 i sad Abd prvo dijete s 24 taman hehe..Ja sam studirala pravo ali sam odustala nekako mi se nije dalo,sto ne znaci da nekad necu nastaviti ili negdije drugo preci..Imam posao stalni pa ne brinem,jedino ne radim ovih skoro 6mjeseci i to me ubi tek vidim kako je lijepo raditi hehe samo da negdije izadjes nije dobro biti u kuci stalno jos na mirovanju haos.

Jesam Pufnice na strogom mirovanju zadnje 3 sedmice jer se beba skroz nisko spustila i pritiskala grlic pa se pocelo malo otvarati...dobila terapiju i poslije 15dana kontrolu al stanjevi dalje isto...tako da je mirovanje do ulaska u 9 predpostavljam a to ce potrajat jos 3sedmice....inace sam cijelo ljeto bila aktivna kretala se hodala ...kao da nisam trudna...a do tad nisam nesto puno ni dobila na kilazi 6KG za 7,5mj trudnoce...zato cu sad cini mi se pred kraj namirit to sve hehe iako ni ja ne jeedm puno skoro kao i kad nisam bila trudna....al djaba kad nemas aktivnosti nikakve...
Al bit ce to ako Bog da sve dobro,najvaznije da bebe nam budu zive i zdrave a sve nase teskoce budu i prodju...user posted image

user posted image Samo hrabro...

(odgovor članu Pufnicaa)
Neposredna veza do poruke: 1563
20.9.2015 17:17:43   
LieToMe RR

ja mislim da user posted image smo mm i ja rekorderi po zabavljanju user posted image mi smo se zabavljali punih 7 mjeseci kad smo se vjerili, 3 mjeseca poslije toga se vjencali. vec prve godine braka imali vise staza u braku nego zabavljanja.
valjda kad imas veze i vezice ne treba ti puno da skontas ko je materijal za brak. za ovih 7 godina prosli i raj i pakao skupa... proputovali, uzivali, skrasili se...ono najljepse su nase dvije princeze.

kad smo kod princeza mala pajki a nas dvoje uzivamo i gledamo tv... mene glava i grlo bole uzas jedan...

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1564
20.9.2015 17:24:38   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ja mislim da user posted image smo mm i ja rekorderi po zabavljanju user posted image mi smo se zabavljali punih 7 mjeseci kad smo se vjerili, 3 mjeseca poslije toga se vjencali. vec prve godine braka imali vise staza u braku nego zabavljanja.
valjda kad imas veze i vezice ne treba ti puno da skontas ko je materijal za brak. za ovih 7 godina prosli i raj i pakao skupa... proputovali, uzivali, skrasili se...ono najljepse su nase dvije princeze.

kad smo kod princeza mala pajki a nas dvoje uzivamo i gledamo tv... mene glava i grlo bole uzas jedan...

ma kakvi..ziel je rekorderka...svadba nakon 3 mjeseca koliko skontah

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1565
20.9.2015 17:33:59   
ziel
Ja i mm se upoznali 24.ili 25.avgusta nisam ni zapamtila a uzeli se 21.novembra user posted image termin poroda nam je 19.novembar user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1566
20.9.2015 17:37:36   
rose

Ja i mm se upoznali 24.ili 25.avgusta nisam ni zapamtila a uzeli se 21.novembra user posted image termin poroda nam je 19.novembar user posted image

trenutno su u braku vise nego su se zabavljali...prva godin'snjica i rodjenje djeteta ublizu ...mozda ti bude isti dan user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1567
20.9.2015 17:44:46   
LieToMe RR

ma mi smo poslije 2 mjeseca znali da cemo se vjencati...vec tad bio dogovor ako dobijemo curicu zvace se Leona user posted image

ja samo htjela da prije toga polozim dva ispita sto su mi ostala. umalo na diplomski da odem u vjencanici user posted image
ma sto bi se reklo, nije bitan kvantitet nego kvalitet user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1568
20.9.2015 17:51:22   
Farah 00

Ziel je rekoderkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1569
20.9.2015 18:00:23   
LieToMe RR

trenutno su u braku vise nego su se zabavljali...prva godin'snjica i rodjenje djeteta ublizu ...mozda ti bude isti dan user posted image

moj tata je mene dobio za prvu godisnjicu braka user posted image do duse uranila sam jedan dan user posted image a mama je prvu godisnjicu braka provela u bolnici sa mnom i gledala slet sa bolnickog prozora...eh Tito i stafeta i dan mladosti...
moja L i ja smo rodjene isti dan, srijeda, ubole usred sedmice. a N mi je kao i brat ponedjeljak...i oboje popodne, ona u pola 5 on u 5:25... bas neki dan mama prica kako je fulila epizodu Dinastije, otisla njega da rodi...sad opet repriziraju Dinastiju...kakav splet okolnosti

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1570
20.9.2015 18:33:36   
Pufnicaa
Najvaznije od svega je da smo sve nasle svoje srodne duse hhehe..:)
I da smo sretne i zadovoljne,to je na kraju i svrha svega jel tako?

Nego recite mi zene nesto me brine inace malog odjecam svuda po stomaku,sad lijevo sad desno,a sinoc me probudio snazan pritisak dole i to je bilo bolno i trajalo je kratko elem danas me bolovi ubise al to je nista novo za mene jer je tako od pocetka,neg brine me to sto bebu osjetim skroooz nisko nekako kao da mi dole po dnu se vrti ne stomaka,nego kao da me u kanal udara nemogu bas da razaznam,jel to normalno?

Neposredna veza do poruke: 1571
20.9.2015 18:40:16   
rose

moj tata je mene dobio za prvu godisnjicu braka user posted image do duse uranila sam jedan dan user posted image a mama je prvu godisnjicu braka provela u bolnici sa mnom i gledala slet sa bolnickog prozora...eh Tito i stafeta i dan mladosti...
moja L i ja smo rodjene isti dan, srijeda, ubole usred sedmice. a N mi je kao i brat ponedjeljak...i oboje popodne, ona u pola 5 on u 5:25... bas neki dan mama prica kako je fulila epizodu Dinastije, otisla njega da rodi...sad opet repriziraju Dinastiju...kakav splet okolnosti

ja sam Saju dobila 2 dana prije 34-og rodjendana, rodila se u subotu a ove godine joj rodjendan pada u petak 13 user posted image

tih dana su mi ljudi stalno nesto cestitali...13 se rodila, 14 dosle kuci, 15 meni bio rodjendan, 16 bio bajram...pa me kolega pitao ima li jos nesto da ti cestitam user posted image a Sabrina je u utorak ko i tajo joj a ja sam u ponedjeljak (34 rodjendan mi je bio u ponedjeljak) user posted image

Neposredna veza do poruke: 1572
20.9.2015 18:42:10   
rose

IZVORNA PORUKA: Pufnicaa

Najvaznije od svega je da smo sve nasle svoje srodne duse hhehe..:)
I da smo sretne i zadovoljne,to je na kraju i svrha svega jel tako?

Nego recite mi zene nesto me brine inace malog odjecam svuda po stomaku,sad lijevo sad desno,a sinoc me probudio snazan pritisak dole i to je bilo bolno i trajalo je kratko elem danas me bolovi ubise al to je nista novo za mene jer je tako od pocetka,neg brine me to sto bebu osjetim skroooz nisko nekako kao da mi dole po dnu se vrti ne stomaka,nego kao da me u kanal udara nemogu bas da razaznam,jel to normalno?

ne znam koja si sedmica al kazu da se tako beba osjeca kada se okrene na glavu

(odgovor članu Pufnicaa)
Neposredna veza do poruke: 1573
20.9.2015 18:44:01   
*pcelica*

Jos da je bila ta epizoda kad si N rodila pa da se sve poklopi user posted image
Ja sam mm rekla da mu ovaj rodjendan necu nista kupovati. Beba mu je rodjendanski poklon, doduse malo ce ga dobiti ranije. Kaze on meni kako meni ubodu ove termine i kako ja to prenesem mozda i rodim 20-tog za njegov rodjendan user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1574
20.9.2015 18:47:16   
*pcelica*
Kuhinja je ko apoteka. Sredila sam je i stavila zabranu ulaska u istu user posted image Umorila sam se samo tako. Moji otisli kod svekrvinog brata a ja evo legla ne mogu da se pomjerim

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *