|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
19.8.2015 11:58:46   
ziel

IZVORNA PORUKA: lala88

Zdravo trudnice
Rose cestitam ti, sto brzi oporavak ti zelim, a bebi puno srece i zdravlja.
Ziel nije tacno da na ukc ti nedaju spavacicu da promjenis, svako jutro ti donesu cistu spavacicu, a ako preko dana prokrvaris dadnu ti drugu bez problema, ako ti se desi da ti na posteljinu ode krvi odma ti zamjene je. Samo spavacice su sexy otvorene na sve strane.

A nekome se mozda potrefe nervozne med.sestre pa nece da zamijene, meni su tako pricale 2 zene , jedna od njih moja rodjena sestra... I to sto su sexy, to je sramota, kao da ne mogu sasiti te rupe ako vec ne mogu kupiti nove spavacice... i ne znam sto ne daju porodiljama da donesu svoje. ne vidim razlog zasto da ne....

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1526
19.8.2015 12:00:37   
araj
dok sam upratilo ko, sta i kako :) Rose cestiram ti od srca. Krenula sam LTM stopama, polako al sigurno. Pripremila sam stvari za bebaca, oprala i opeglala. Spakovala svoju torbu, da se nadje posto mi je muz panicar :) Uradila vaginalne briseve i hvala BOgu uredni su. Samo bi trebala uraditi bris grla i nosa. Koliko si ti LTM platila u NALAZU? Tamo sam radila vaginalne briseve :) Po tvom uzoru hahahah. Salim se. Jutros sam bila kod dr. Nikulina, on ne zna kud ce prije. Imao operacije, primio nas 6 trudnica i opet otisao. Ostalo je jos najmanje 15 trudnica da ga ceka. Sutra mi je zakazao komisiju za CR, i navjerovatnije ako BOg da oko 1.9. ce me raditi. Sutra po prvi put idem na CTG. Da li na uputnici mora stajati CTG il ne. Pisto mi je moja doktorica dala vise uputnica da imama, al nije nista pisala.

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1527
19.8.2015 12:12:05   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Čestitam Rose user posted image Da budete žive,zdrave i nasmijane ako Bog da user posted image

Žene jesu li na Jeszeru te njihove spavaćice kratkih rukava? I dozvoljavaju li da se nose svoje ili moraš baš njihove? Šta se još nosi? Šta sve treba za bebu?

Spavacice su do lakta,kapri ne znam kako ih ti zoves user posted image a u salu moras u njihovoj spavacici,nosis samo svoje vl.maramice,uloske i papuce koje su ti na nogama,e kad sam izasla iz sale opet sam dobila njihovu spavacicu na odjeljenju,znaci ako direktno odes u salu nemozes nista unijeti osim te higijene,a poslije ti tvoji donose stvari,a za bebu ti treba samo ono u cemu ces je iznijeti
I da ne zaboravim kad ti tvoji donesu stvari obavezno nek ponesu zdravstvenu,jer nemozes izaci bez nje

Hvala MAM user posted image Znači uglavnom njihove se nose.. A jel'' beba bude s tobom u sobi ili?

Nakon poroda lezis u sali 2 sata,i cim te prebace na odjeljenje donesu bebice malo,e sad ja sam se navece porodila pa su mi je donijeli nakon ta 2 sata,bila uz mene nekih satak,pa naredno jutro donijeli mi je u 8 i bila samnom do izlaska
Ta 2 sata su mi bila najduza u zivotu,dok nisam vidjela svoju srecicu user posted image

A joj duše user posted image
De mi reci jesi li ti kupala bebu onim pliva septom po izlasku? Čula sam za to u školi za trudnice..
Jesam ja dosadna, sve me zanima user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1528
19.8.2015 12:26:39   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: araj

dok sam upratilo ko, sta i kako :) Rose cestiram ti od srca. Krenula sam LTM stopama, polako al sigurno. Pripremila sam stvari za bebaca, oprala i opeglala. Spakovala svoju torbu, da se nadje posto mi je muz panicar :) Uradila vaginalne briseve i hvala BOgu uredni su. Samo bi trebala uraditi bris grla i nosa. Koliko si ti LTM platila u NALAZU? Tamo sam radila vaginalne briseve :) Po tvom uzoru hahahah. Salim se. Jutros sam bila kod dr. Nikulina, on ne zna kud ce prije. Imao operacije, primio nas 6 trudnica i opet otisao. Ostalo je jos najmanje 15 trudnica da ga ceka. Sutra mi je zakazao komisiju za CR, i navjerovatnije ako BOg da oko 1.9. ce me raditi. Sutra po prvi put idem na CTG. Da li na uputnici mora stajati CTG il ne. Pisto mi je moja doktorica dala vise uputnica da imama, al nije nista pisala.

jedno po jedno user posted image
ja sam briseve platila ukupno 55, bris vagine 25 KM a nosa i grla po 15KM. sto se tice uputnica ja sam prvi put imala samo veliku i malu. malu mi zadrzali, veliku mi sad vracaju. uzmu da me upisu, kad zavrsim ctg i pregled vrate mi.
do duse ti si gore gdje su se MAM i rose porodile pa vidi s njima, tamo je sve drugacije.

rose danas u pola 2 ide kuci. cule smo se maloprije. malena je super, pajki, siki user posted image
ja odoh malo odmoriti, mozda i odpajkiti, bas sam se umorila

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1529
19.8.2015 12:30:18   
araj
LTM hvala draga. JEst to dobro kad se porodis prirodno, odmah izadjes :) M.A.M. ce mi objasniti. Posto sad uzimaju uputnice, prije nisu.

Neposredna veza do poruke: 1530
19.8.2015 12:41:24   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: araj

LTM hvala draga. JEst to dobro kad se porodis prirodno, odmah izadjes :) M.A.M. ce mi objasniti. Posto sad uzimaju uputnice, prije nisu.

ma nema na cemu draga, sve sto mogu ja pomognem. kao i do sad

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1531
19.8.2015 13:12:42   
*pcelica*
Evo i mene user posted image Slozila svoj dio u ormaru. Odvojila ono sto sam prerasla. Ona gomila se brzinom svjetlosti smanjuje. Spala sam na jedne pantole helanke i helanke. Pantalone sam prerasla. Ali eto jos malo pa ce zahladniti pa cu onda nositi one haljina tunuke i helanke. Jos samnasla jednu hm ovu suknjicu kojami je bila velika bas sam joj se obradovala user posted image
LTM znaci sad cekamo vikend da vidimo je li tm pogodio termin user posted image A sve govore natalitet na opada. Zene ne radjaju a uvijek guzve po bolnicama user posted image Sad malo odmori bas si se nacekala

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1532
19.8.2015 13:28:46   
*nur*
Dan drage moje, nije me bilo par damna i kontam koja li je na redu LMT ili Rose i udjem kad ono Rose
Rose user posted image ccestitam draga da vam je ziva, zdrava i sretna puno, puno godina zajedno sa vama. A tebi brz oporavak zelimuser posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1533
19.8.2015 13:51:47   
mom2B
Cestitke za Rose i sve zenice koje su se porodile ovaj mjesec, a onima koje tek cekaju da ugledaju svoje prelijepo malo bice zelim sve najbolje od user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1534
19.8.2015 13:56:32   
aidana

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ninuska moj topli savjet kad krenes na ctg da dobro poranis jer je tolika guzva, ova jedna trudnica danas prica kaze juce je do pola 3 bila. u 12 tek doktori sisli a ona nije bas bila medju prvima.
Ja sam jutros dosla pravo rano, oko 7:25, jer mm ovu heftu radi od pola 8. Tako da sam bila prva, i opet nisam prije pola 11 zavrsila

jaoooo koja guzva user posted image user posted image a ja nemam gdje sa djetetom...kad se ono javlja na ctg, od 38 sedmice? Moram smisliti sta cu s njim.

Neposredna veza do poruke: 1535
19.8.2015 13:58:15   
aidana

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: maksi

Dobro su jutros,slabi i iscrpljeni ali izgleda da su prestali povracati i imati proljev vidjecemo kada jedu user posted image

IZVORNA PORUKA: maksi

Draga trebaju ti dvije spavacice ja sam ponjela tri za svaki slucaj. Jednu dok se ne porodis a druda kasnije kada se porodis,ja ih nosila u bolnici sada ih proslijedila jetrvi ona treba sredinom septembra da se porodiuser posted image

Ja cu u vojnu bolnicu, a ne znam kako je na jezeru user posted image . Tj ne znam sta se smije unijeti.
Ma ne nosim ni ja. Ali eto.prakticne su kad se tek porodis. Uzmes one sa otvorom za s... user posted image ili da imaju par dugmica...zbog dojenja..
Kod mene pidzame su helanke i tunika preko. Takve kupujem. Najbolje mi nekako user posted image

Prosli put sam imala dvije. Doduse, kako nisam od kuce dosla na porod dali su mi jednu svoju i znaci imala jos ove dvije svoje.
.
Kako su djecaci?

E, hB..znam kako je gadan taj virus. Moja sinoc 2X proljev, a danas cemo.vidjeti user posted image

Bas nekakav gadan virus je zavladao. Dosta raje i odraslih ima probleme s povracanjem i proljevom. Djecici brz oporavak. Mogu misliti kako su iscrpljeni user posted image

bolesnim zelim brz oporavakuser posted image user posted image bas je gadan virus, od moje prijateljice curica zavrsila u bolnici user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1536
19.8.2015 14:02:16   
aidana

Jao cirkusa..ti se bas naceka za taj ctg..

Odoh probuditi malu. Doci ce sestra po nas da idem kupiti spavacicu, grudnjak i maloj carapice za rodjendan. Nek imam spremno. Ostala mi jedna spavacica od proslog puta i sad jos jednu i dosta. Trebala bih pogledati i toorbe za bebine stvari. Onu proslu sam nekako uspjela pocijepati user posted image . Gdje ste vi kupovale te torbe?

Ninuska javi za spavacice, gdje ih ima, cijene i to user posted image user posted image Ja isto imam jednu od proslog poroda i treba mi jos jedna. To cu sve u septembru kad se vratim. Valjda nece biti prekasno

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1537
19.8.2015 14:49:40   
M.A.M.

Čestitam Rose user posted image Da budete žive,zdrave i nasmijane ako Bog da user posted image

Žene jesu li na Jeszeru te njihove spavaćice kratkih rukava? I dozvoljavaju li da se nose svoje ili moraš baš njihove? Šta se još nosi? Šta sve treba za bebu?

Spavacice su do lakta,kapri ne znam kako ih ti zoves user posted image a u salu moras u njihovoj spavacici,nosis samo svoje vl.maramice,uloske i papuce koje su ti na nogama,e kad sam izasla iz sale opet sam dobila njihovu spavacicu na odjeljenju,znaci ako direktno odes u salu nemozes nista unijeti osim te higijene,a poslije ti tvoji donose stvari,a za bebu ti treba samo ono u cemu ces je iznijeti
I da ne zaboravim kad ti tvoji donesu stvari obavezno nek ponesu zdravstvenu,jer nemozes izaci bez nje

Hvala MAM user posted image Znači uglavnom njihove se nose.. A jel'' beba bude s tobom u sobi ili?

Nakon poroda lezis u sali 2 sata,i cim te prebace na odjeljenje donesu bebice malo,e sad ja sam se navece porodila pa su mi je donijeli nakon ta 2 sata,bila uz mene nekih satak,pa naredno jutro donijeli mi je u 8 i bila samnom do izlaska
Ta 2 sata su mi bila najduza u zivotu,dok nisam vidjela svoju srecicu user posted image

De mi reci jesi li ti kupala bebu onim pliva septom po izlasku? Čula sam za to u školi za trudnice..

Jesam draga,vidjet ces po izlasku dobit ces ti savjete gore sta i kako oko bebe,dobit ces i nekih pokloncica,i karticu s popustom u baby centru,oni na Jezeru savjetuju 20 dana kupanje bebe plivaseptom,meni dosla patronazna kaze nesmijem vise od 10 dana jer je agresivan za bebinu kozu,koga da slusam ni sama ne znam,al cu najvjerovatnije kupat je bar 15 dana s njim,onda kupanje 3 dana bicnom vodom e onda nekom kupkom koju sama izaberes,ja sam uzela niveu pa cu vidjet kako ce se pokazat
Slobodno pitaj draga sta god te zanima evo ja i Rose smo najfriskije s info,znam kako je meni bilo user posted image

Araj ja kad sam uzimala uputnice striktno sam trazila za ctg pa mi je tako i pisalo,mada ako je prazna uputnica mislim da mogu i oni gore to upisat,ona plava sestra na ctg-u je super nece praviti probleme

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1538
19.8.2015 14:50:17   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: aidana

Odoh probuditi malu. Doci ce sestra po nas da idem kupiti spavacicu, grudnjak i maloj carapice za rodjendan. Nek imam spremno. Ostala mi jedna spavacica od proslog puta i sad jos jednu i dosta. Trebala bih pogledati i toorbe za bebine stvari. Onu proslu sam nekako uspjela pocijepati user posted image . Gdje ste vi kupovale te torbe?

Ninuska javi za spavacice, gdje ih ima, cijene i to user posted image user posted image Ja isto imam jednu od proslog poroda i treba mi jos jedna. To cu sve u septembru kad se vratim. Valjda nece biti prekasno

Bar nesto sto ne moram kupovati user posted image Imam tri od proslog poroda. Samo ih tad obukla dok sam bila u bolnici i nikad vise.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1539
19.8.2015 15:03:11   
LieToMe RR

ja vec pisala, ja sam spavacice uzimala u amku na Mojmilu. ima svakakvih, pravo su kvalitetne (marka je boa arilje Srbija) mm volinjihove bokserice i potkosulje. znam da kad sam uzimala i gledala cijene nemaju skupljih od cini mi se 20 KM, imaju divnih kompleta pidjamica, kao potkosulja i sorc ali preslatko isto tako sve cijene do 20 KM.
ja imala u prvoj trudnoci 3, jednu sam bacila jer sam je upropastila a bila nikakva, mama mi kupila, 2 breoja veca, dugi rukav u njoj se poradjala i zviznem je kad sam kuci dosla. sa ovom drugom ne znam sta mi se desilo imam samo jednu, ako se ne porodim do petka u petak cu svakako po malenu pa svratiti do amka. spakovala sam dva donja dijela pidjama i jedan gornji na dugmice. inace ne nosim spavacice pa me briga mogu u toj jednoj biti u bolnici taman i da je uflekam.
a juce kako sam dopunjavala kofer skontam da nemam nijedan grudnjak za dojenje. vjerovatno sam ih pobacala kad sam komodu iseljavala zbog bebe i zaboravih zapisati da kupim druge user posted image e to cu sveki zaduziti, ona mi je i prosli put kupovala. a ako se ne porodim do subote svakako cemo u sobuto kod sveki pa cu ja sa mm na pijacu da to regulisem user posted image koja opustenost sa drugim djetetom uzas user posted image user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1540
19.8.2015 15:06:33   
LieToMe RR

Jesam draga,vidjet ces po izlasku dobit ces ti savjete gore sta i kako oko bebe,dobit ces i nekih pokloncica,i karticu s popustom u baby centru,oni na Jezeru savjetuju 20 dana kupanje bebe plivaseptom,meni dosla patronazna kaze nesmijem vise od 10 dana jer je agresivan za bebinu kozu,koga da slusam ni sama ne znam,al cu najvjerovatnije kupat je bar 15 dana s njim,onda kupanje 3 dana bicnom vodom e onda nekom kupkom koju sama izaberes,ja sam uzela niveu pa cu vidjet kako ce se pokazat
Slobodno pitaj draga sta god te zanima evo ja i Rose smo najfriskije s info,znam kako je meni bilo user posted image

Araj ja kad sam uzimala uputnice striktno sam trazila za ctg pa mi je tako i pisalo,mada ako je prazna uputnica mislim da mogu i oni gore to upisat,ona plava sestra na ctg-u je super nece praviti probleme

na jezeru imaju dobro veci postotak mrse nego u vojnoj (ja bar nisam cula u zadnje vrijeme za vojnu). uglavnom imas dvije vrste plivasepta zuti i crveni. crveni je agresivniji i jaci i njega preporucuju bebama i mama sa gaka a nama su ovaj zuti jer eto nije jak i nema potrebe. u principu taj zuti plivasept posto nije puno agresivan mozes stalno koristiti. mi smo ga navukli ko krtice, kupio mm, pa onda moja mama 2 pa sveki isto 2 cini mi se. sipali ga u posudu za tecni sapun pa kad su gosti dolazili prvo operu rukice time i onda se druze sa mnom i sa bebom.
a i malenu smo s njim kupali duze od 10 dana (trebalo je ono sve potrositi) kupao se i mm i ja user posted image kasnije ga samo sipali u onu contru za tecni sapun, cini mi se da se po kuci povlacio 3-4 mjeseca user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1541
19.8.2015 15:10:18   
M.A.M.
LTM na Jezeru preporucuju taj sa kamilicom,i ja sam ga uzela al eto ova luda od patronaze rece agresivan,a sto kazes i ja nakupovala moze mi biti do godine user posted image ,juce sam te se sjetila,kupila onu aventovu flasicu pa sam dobila na poklon i one njihove blaznice za grudi,i jos nekih djidja,koja razlika kvalitete flasice za ne povjerovat

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1542
19.8.2015 15:14:34   
LieToMe RR

ninuska moj topli savjet kad krenes na ctg da dobro poranis jer je tolika guzva, ova jedna trudnica danas prica kaze juce je do pola 3 bila. u 12 tek doktori sisli a ona nije bas bila medju prvima.
Ja sam jutros dosla pravo rano, oko 7:25, jer mm ovu heftu radi od pola 8. Tako da sam bila prva, i opet nisam prije pola 11 zavrsila

jaoooo koja guzva user posted image user posted image a ja nemam gdje sa djetetom...kad se ono javlja na ctg, od 38 sedmice? Moram smisliti sta cu s njim.

ja sam morala ranije jer sam trebala uvezati godisnji i bolovanje, pa sam fakticki bila negdje cini mi se 36ta sedmica ali morala sam zbog onih briseva svakako. i meni je bio belaj sta cu s malenom jer mama bila na putu a sveki radila. sreca tu je jednu heftu mm radio drugu (inace radi jednom u 2 mjeseca). prosle sedmice je odveli mojima (prosli cetvrtak) i evo sve ce biti do petka aBd kod njih, jer opet u petak moram.
ne znam sta je zadnja dva puta pa ovako dugo traje i bude guzva, ja sam prije 3-4 puta otisla bila 2-3 i zavrsila do pola 10 i ctg i konsultacije. danas bila prva, pokvario se ctg, puno je pravo trudnica, onda ne urade ctg dobro pa ponavljaju, pa i doktori kasno sidju i zavrse sastanak... ma danas horor kazu i u srijedu bio horor. ova jedna trudnica bila u srijedu kaze u 12 tek sisli doktori. bas mi cudno, uvijek su bili dobro organizovani ali mozda zbog godisnjih i sta li vec

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1543
19.8.2015 15:21:29   
LieToMe RR

LTM na Jezeru preporucuju taj sa kamilicom,i ja sam ga uzela al eto ova luda od patronaze rece agresivan,a sto kazes i ja nakupovala moze mi biti do godine user posted image ,juce sam te se sjetila,kupila onu aventovu flasicu pa sam dobila na poklon i one njihove blaznice za grudi,i jos nekih djidja,koja razlika kvalitete flasice za ne povjerovat

ma taj zuti od kamilice mozes stalno, slobodno vjeruj mi pa ja sam L kupala s njim cini mi se i mjesec dana, imali ga u zalihama user posted image mi to nismo ni znali dok nije patronazna dosla prvi put, ona nam rekla da uzmemo taj od kamilice i da je blazi, i da se moze stalno. i onda su svi isti dan kupili po 2 user posted image
nije lose da ga dajes i ukucanima i gostima da peru ruke s njim. ipak ce ti svi oko bebice.
user posted image meni trebaju i baby centar i nobilo i jos neki platiti ovo silnop reklamiranje, jer ja to od srca stvarno, iz iskustva kad sam odusevljena necim. ako nisam ja kazem zaobilazi u luku.
avent je zakon. nama je od kasika, pribora za jelo, tanjira, onda ona flasica sa kljunom pa sad ova na slamku...sve sto L konzumira je striktno avent. nije da sam htjela nego pokusali smo mi, te nuby te ne znam ni ja nuk ali ni blizu sa kvalitetom. tako da je kod nas stvarno sve avent. mi i kad kupujemo poklone za babine kupujemo avent jer su mi bas dobri.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1544
19.8.2015 16:28:08   
aidana

ja vec pisala, ja sam spavacice uzimala u amku na Mojmilu. ima svakakvih, pravo su kvalitetne (marka je boa arilje Srbija) mm volinjihove bokserice i potkosulje. znam da kad sam uzimala i gledala cijene nemaju skupljih od cini mi se 20 KM, imaju divnih kompleta pidjamica, kao potkosulja i sorc ali preslatko isto tako sve cijene do 20 KM.
ja imala u prvoj trudnoci 3, jednu sam bacila jer sam je upropastila a bila nikakva, mama mi kupila, 2 breoja veca, dugi rukav u njoj se poradjala i zviznem je kad sam kuci dosla. sa ovom drugom ne znam sta mi se desilo imam samo jednu, ako se ne porodim do petka u petak cu svakako po malenu pa svratiti do amka. spakovala sam dva donja dijela pidjama i jedan gornji na dugmice. inace ne nosim spavacice pa me briga mogu u toj jednoj biti u bolnici taman i da je uflekam.
a juce kako sam dopunjavala kofer skontam da nemam nijedan grudnjak za dojenje. vjerovatno sam ih pobacala kad sam komodu iseljavala zbog bebe i zaboravih zapisati da kupim druge user posted image e to cu sveki zaduziti, ona mi je i prosli put kupovala. a ako se ne porodim do subote svakako cemo u sobuto kod sveki pa cu ja sa mm na pijacu da to regulisem user posted image koja opustenost sa drugim djetetom uzas user posted image user posted image

Te u Amku bi mi odgovarale, za prvi porod sam kupovala na Siranu ali mi nije blizu. Meni kvalitet i nije nesto bitan, obucem na porod i to je to user posted image I ovu sto imam nisam poslije poroda vise nosila. Meni su pidzame zakon

Neposredna veza do poruke: 1545
19.8.2015 16:33:36   
aidana

I ja sam koristila taj sa kamilicom, pa i duze od mjesec...ne mogu se tacno sjetiti koliko dugo. Koliko su mene tad informisali on nije agresivan kao crveni i moze se dugo koristiti. I ja sam se s njim kupala dok mi rana nije zarasla.
A tih patronaznih ima svakakvih. Mojoj zaovi je patronazna savjetovala da novorodjencetu iscjedi limunuser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1546
19.8.2015 16:51:10   
Carobno jutro

Eh na spisak metnuh i zuti o crveni plivasept pa eto i dodah uz flasice i co, aventuser posted image

Spavacice, znaci amko, treba i meni nesto jeftinije jer ne nosim inace. Doduse imam jednu kratki skroz ali nije ona bas za svacije
Ociuser posted image zamisljam kad bih nju obukla, istjerali bi me iz bolniceuser posted image

LTM, ako nista baby centar bi ti trebao kakav poklon dati radi mene i mm. Ostavismo im bruku para za vikend, umal o ovcicu ne pazarismouser posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1547
19.8.2015 16:51:55   
M.A.M.

I ja sam koristila taj sa kamilicom, pa i duze od mjesec...ne mogu se tacno sjetiti koliko dugo. Koliko su mene tad informisali on nije agresivan kao crveni i moze se dugo koristiti. I ja sam se s njim kupala dok mi rana nije zarasla.
A tih patronaznih ima svakakvih. Mojoj zaovi je patronazna savjetovala da novorodjencetu iscjedi limunuser posted image

Ma i ova u nasoj opstini nije sva svoja,rece mi da bebi dajem onaj caj od komoraca po 0,10ml,ja koga god pitah kaze nemoj,nazovem dr kaze nemoj samo da ja pijem,a da ne pricam kako mi je u roku 10 min pretresla stan ocima,meni prica a oci na sve stran po stanu lete,a ja se grozim toga,kontam u sebi neces ti vise mene ocima vidjetiuser posted image ,i sva je nekakva rezervisana,bas ono po skolski prica sto bi se reklo

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1548
19.8.2015 16:54:15   
ziel
Joj zene drage jesam se ja nahodala danas, uvalise mi nesto da odradim sto nije moj posao, nego od doktora i hodala sam sat vremena po firmi trazila rjesenje, trazila kompetentne osobe za to, kome god odnesem papir , procita i kaze NISAM JA KOMPETENTAN DA DAJEM MISLJENJE O OVOME. A joj none mi otrnile koliko sam kencelarija obisla... Na kraju dala glavnoj , nek se snalazi, nek trazi kompetentnu osobu kao sto oni kazu user posted image

Ev sad pravim rusku salatu, nakon posla morala otici neki dio za auto kupiti pa kod majstora da napravi, jer mi mm danas poceo da radi pa nije mogao on, nema ga do vcrs do 01 poslije ponoci.... ali hajd nek se radi , sedmicno ce im se smjene mijenjati user posted image I ledja me bole pa cu se ispruziti sad kad sam vec sama u tisini user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 19.8.2015 16:55:47 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1549
19.8.2015 16:54:16   
blue moon
Pozdrav trudnice

Rose cestitam na bebici od srca sve najljepse zelim

Ltm kakvi su brojevi tih spavacica u amku, ja kad gledam te spavacice po prodavnicama uglavnom zapakovane, a inace nit ih nosim nit znam koji ce mi broj trebati kad budem pred porod...?

Za ostale, jeste li vidjele ovu akciju na bebi stvari sto daje bimaco 21%, ja sam nedavno u letu nesto procitala, danas odem na stranicu fakat ima finih popusta, nisam sigurna ni do kad traje al bi definitivno ovo trebalo iskoristiti.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *