|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
19.8.2015 9:07:56   
maksi
Rose mila neka je sa srecom nek je cura ziva i zdrava a ti da se brzo oporavis cestitam od srcaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LTM sretno na pregledu mila javljaj se

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 1501
19.8.2015 9:10:06   
Carobno jutro

LTM, kako ces pokvariti ctguser posted image de ti to zacas poopravi user posted image

Leptiice, sve je to ok vjeruj mi

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1502
19.8.2015 9:15:14   
Elastigirl
Eosee cestitke od srca, puno zdravlja i srece tebi i tvojoj dusici, zelim ti brz oporavak, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1503
19.8.2015 9:20:18   
ninuska
Jao cirkusa..ti se bas naceka za taj ctg..

Odoh probuditi malu. Doci ce sestra po nas da idem kupiti spavacicu, grudnjak i maloj carapice za rodjendan. Nek imam spremno. Ostala mi jedna spavacica od proslog puta i sad jos jednu i dosta. Trebala bih pogledati i toorbe za bebine stvari. Onu proslu sam nekako uspjela pocijepati user posted image . Gdje ste vi kupovale te torbe?

(odgovor članu Elastigirl)
Neposredna veza do poruke: 1504
19.8.2015 9:23:09   
Carobno jutro

ej a treba spavacicauser posted image vidis to mi nije palo na pamet,user posted image Inace ih ne nosim pa i nemam, imam samo pidjame..morat cu znaci i ja uzeti koju

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1505
19.8.2015 9:26:08   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

ej a treba spavacicauser posted image vidis to mi nije palo na pamet,user posted image Inace ih ne nosim pa i nemam, imam samo pidjame..morat cu znaci i ja uzeti koju

Koliko se sjecam ti ces na Jezero?Gore ti ne treba,doduse kad su me primili u akusersku obukla sam svoju samo do patologije i gore su mi dali njihovu,pa sam u njoj isla i u salu,al eto ponesi ti za svaki slucaj

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1506
19.8.2015 9:26:19   
ninuska
Ja cu u vojnu bolnicu, a ne znam kako je na jezeru user posted image . Tj ne znam sta se smije unijeti.
Ma ne nosim ni ja. Ali eto.prakticne su kad se tek porodis. Uzmes one sa otvorom za s... user posted image ili da imaju par dugmica...zbog dojenja..
Kod mene pidzame su helanke i tunika preko. Takve kupujem. Najbolje mi nekako user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 19.8.2015 9:27:54 >

Neposredna veza do poruke: 1507
19.8.2015 9:31:33   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Koliko se sjecam ti ces na Jezero?Gore ti ne treba,doduse kad su me primili u akusersku obukla sam svoju samo do patologije i gore su mi dali njihovu,pa sam u njoj isla i u salu,al eto ponesi ti za svaki slucaj

Da, ja cu na jezero.
Ma ja, kupit cu kakvu, pa ponijeti za svaki slucaj.
Ninuska, javni gdje si kupila pa da odem i jauser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1508
19.8.2015 9:46:34   
LieToMe RR
zavrsila sam ja ctg, druga sam bila, oko pola 9 bilo gotovo. medjutim ovaj lafo sto su opravili izgleda ne radi pa salju trudnice da ponavljaju pa je sad da izvinite jebo lud zbunjenog.
a doktora ni na mapi jos. prica ova jedna trudnica juce su u 12 tek sisli. ima da pretrnem do 12 user posted image user posted image

uglavnom javicu se ja cim zavrsim, nista ne brinite user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 1509
19.8.2015 9:48:26   
ziel
Joj kako bih ja voljela da se na UKC Tz mogu unijeti svoje spavacice, kupila bih 3 pa bih im i ostavila na odjeljenju nakon poroda donacija user posted image nego ne daju da se unesu ni spavacice ni papuce, a spavacice su im grozne i poderane...i ako zeni prodje krv nekad ti ne daju drugu spavacicu, kaze STO NISI CUVALA, bar tako zene pricaju, a sigurno je tako... manjak im spavacica a ne daju da se unesu svoje, mislim, nidje veze stvarno...

LTM moze i da te zaboli da se porodis, duga su 2 sata user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 19.8.2015 9:49:29 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1510
19.8.2015 9:50:56   
maksi
Draga trebaju ti dvije spavacice ja sam ponjela tri za svaki slucaj. Jednu dok se ne porodis a druda kasnije kada se porodis,ja ih nosila u bolnici sada ih proslijedila jetrvi ona treba sredinom septembra da se porodiuser posted image
IZVORNA PORUKA: ninuska

Ja cu u vojnu bolnicu, a ne znam kako je na jezeru user posted image . Tj ne znam sta se smije unijeti.
Ma ne nosim ni ja. Ali eto.prakticne su kad se tek porodis. Uzmes one sa otvorom za s... user posted image ili da imaju par dugmica...zbog dojenja..
Kod mene pidzame su helanke i tunika preko. Takve kupujem. Najbolje mi nekako user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1511
19.8.2015 9:56:24   
ninuska

IZVORNA PORUKA: maksi

Draga trebaju ti dvije spavacice ja sam ponjela tri za svaki slucaj. Jednu dok se ne porodis a druda kasnije kada se porodis,ja ih nosila u bolnici sada ih proslijedila jetrvi ona treba sredinom septembra da se porodiuser posted image

Prosli put sam imala dvije. Doduse, kako nisam od kuce dosla na porod dali su mi jednu svoju i znaci imala jos ove dvije svoje.
.
Kako su djecaci?

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1512
19.8.2015 9:57:54   
ninuska

IZVORNA PORUKA: LieToMe

zavrsila sam ja ctg, druga sam bila, oko pola 9 bilo gotovo. medjutim ovaj lafo sto su opravili izgleda ne radi pa salju trudnice da ponavljaju pa je sad da izvinite jebo lud zbunjenog.
a doktora ni na mapi jos. prica ova jedna trudnica juce su u 12 tek sisli. ima da pretrnem do 12 user posted image user posted image

uglavnom javicu se ja cim zavrsim, nista ne brinite user posted image

Haj javni se..znaci kad krenem na ctg da rezervisem pola dana za to user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1513
19.8.2015 9:59:06   
maksi
Dobro su jutros,slabi i iscrpljeni ali izgleda da su prestali povracati i imati proljev vidjecemo kada jedu user posted image

Prosli put sam imala dvije. Doduse, kako nisam od kuce dosla na porod dali su mi jednu svoju i znaci imala jos ove dvije svoje.
.
Kako su djecaci?

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1514
19.8.2015 10:05:22   
ninuska

Dobro su jutros,slabi i iscrpljeni ali izgleda da su prestali povracati i imati proljev vidjecemo kada jedu user posted image

.
Kako su djecaci?

E, hB..znam kako je gadan taj virus. Moja sinoc 2X proljev, a danas cemo.vidjeti user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1515
19.8.2015 10:09:25   
Carobno jutro

.
Kako su djecaci?

E, hB..znam kako je gadan taj virus. Moja sinoc 2X proljev, a danas cemo.vidjeti user posted image

a bas ih slomi touser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1516
19.8.2015 10:56:59   
UmmuHamza2305
Čestitam Rose user posted image Da budete žive,zdrave i nasmijane ako Bog da user posted image

Žene jesu li na Jezeru te njihove spavaćice kratkih rukava? I dozvoljavaju li da se nose svoje ili moraš baš njihove? Šta se još nosi? Šta sve treba za bebu?

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 19.8.2015 11:00:58 >

Neposredna veza do poruke: 1517
19.8.2015 11:01:09   
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Čestitam Rose user posted image Da budete žive,zdrave i nasmijane ako Bog da user posted image

Žene jesu li na Jeszeru te njihove spavaćice kratkih rukava? I dozvoljavaju li da se nose svoje ili moraš baš njihove? Šta se još nosi? Šta sve treba za bebu?

Spavacice su do lakta,kapri ne znam kako ih ti zoves user posted image a u salu moras u njihovoj spavacici,nosis samo svoje vl.maramice,uloske i papuce koje su ti na nogama,e kad sam izasla iz sale opet sam dobila njihovu spavacicu na odjeljenju,znaci ako direktno odes u salu nemozes nista unijeti osim te higijene,a poslije ti tvoji donose stvari,a za bebu ti treba samo ono u cemu ces je iznijeti
I da ne zaboravim kad ti tvoji donesu stvari obavezno nek ponesu zdravstvenu,jer nemozes izaci bez nje

< Poruku je uredio M.A.M. -- 19.8.2015 11:03:06 >

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1518
19.8.2015 11:03:29   
putujuca
Cestitaaam Rose, sve najljepse da ti je ziva i zdrava a tebi brz oporvak zelim user posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1519
19.8.2015 11:05:13   
*pcelica*
Rose cestitamuser posted image Tebi brz oporavak a princezi dug i sretan zivot. Ziva i zdrava bila puno godina zajedno s roditeljima i sestrom user posted image user posted image user posted image
LTM sretno i tebi s ctg-om a kako je krenuo mozda ti nece ni tfebati. Do 12 ko trudan ko porodjen user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1520
19.8.2015 11:08:45   
*pcelica*

.
Kako su djecaci?

Bas nekakav gadan virus je zavladao. Dosta raje i odraslih ima probleme s povracanjem i proljevom. Djecici brz oporavak. Mogu misliti kako su iscrpljeni user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1521
19.8.2015 11:17:33   
lala88
Zdravo trudnice
Rose cestitam ti, sto brzi oporavak ti zelim, a bebi puno srece i zdravlja.
Ziel nije tacno da na ukc ti nedaju spavacicu da promjenis, svako jutro ti donesu cistu spavacicu, a ako preko dana prokrvaris dadnu ti drugu bez problema, ako ti se desi da ti na posteljinu ode krvi odma ti zamjene je. Samo spavacice su sexy otvorene na sve strane.

8.7.2015g B

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1522
19.8.2015 11:21:54   
UmmuHamza2305

Žene jesu li na Jeszeru te njihove spavaćice kratkih rukava? I dozvoljavaju li da se nose svoje ili moraš baš njihove? Šta se još nosi? Šta sve treba za bebu?

Spavacice su do lakta,kapri ne znam kako ih ti zoves user posted image a u salu moras u njihovoj spavacici,nosis samo svoje vl.maramice,uloske i papuce koje su ti na nogama,e kad sam izasla iz sale opet sam dobila njihovu spavacicu na odjeljenju,znaci ako direktno odes u salu nemozes nista unijeti osim te higijene,a poslije ti tvoji donose stvari,a za bebu ti treba samo ono u cemu ces je iznijeti
I da ne zaboravim kad ti tvoji donesu stvari obavezno nek ponesu zdravstvenu,jer nemozes izaci bez nje

Hvala MAM user posted image Znači uglavnom njihove se nose.. A jel' beba bude s tobom u sobi ili?

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1523
19.8.2015 11:29:38   
M.A.M.

Hvala MAM user posted image Znači uglavnom njihove se nose.. A jel'' beba bude s tobom u sobi ili?

Nakon poroda lezis u sali 2 sata,i cim te prebace na odjeljenje donesu bebice malo,e sad ja sam se navece porodila pa su mi je donijeli nakon ta 2 sata,bila uz mene nekih satak,pa naredno jutro donijeli mi je u 8 i bila samnom do izlaska
Ta 2 sata su mi bila najduza u zivotu,dok nisam vidjela svoju srecicu user posted image

< Poruku je uredio M.A.M. -- 19.8.2015 11:30:24 >

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1524
19.8.2015 11:41:50   
LieToMe RR
Ja da se javnem da sam se vratila, jos sam 2u1 i bez pregleda i cackanja user posted image
Usla ja na pregled, bio mi dr. Goran Stojkanovic, fin doktor (meni su svi oni fini ja nikog tamo ne znam sem Nakasa i Puzica), elem ctg uredan, malo popricali o opcem stanju, kad mi je termin, drugo dijete...onda ja njemu kazem iskreno da samja i u prvoj trudnoci prosla bez ikakvih pregleda i cackanja, dosla samo da se porodim user posted image
Na to on kroz smijeh pa kaze tako je i najbolje. Pregled i ctg opet za dva dana (u petak) ako se ne porodim prije user posted image
Po malenu ne idemo user posted image user posted image muz radi ujutru, onda bi moja mama morala da rano ustane da bi mogla da dodje do nas da ja idem na ctg, ili bi nju doveli veceras pa je sutra opet vodili kod mojih a iskreno peglancija mi to i zbog nje i zbog nas. Tako da malena ostaje do petka pa cemo aBd bude po planu i programu nju u petak pokupiti.

Drugi dio razgovora smo pricali o genetici posto je konstatovao moje "neobcne oci" user posted image bi mi simpatican, kaze vjerovatno ste do sad navikli da vam svi govore da imate neobicne oci. pa mi pricao nekom filmu sci-fi talijanski neki rezires tako to neko pleme na nekoj planeti sa neobicno plavim ocima user posted image elem, dodjosmo i do malene i muza i genetike, i ko ima kakvu boju ociju user posted image bas mi onako bio simpatican u svemu tome.

Uglavnom eto, ja se vratila kuci, prosetala od bolnice sve do kuce. Mislila sa mm piti kafu na vilsu ali je u guzvi i nije mogao tad na pauzu tako da sam opicila pravo. Dosla, istusirala se na brzinu i jela da se ne srusim od gladi.

ninuska moj topli savjet kad krenes na ctg da dobro poranis jer je tolika guzva, ova jedna trudnica danas prica kaze juce je do pola 3 bila. u 12 tek doktori sisli a ona nije bas bila medju prvima.
Ja sam jutros dosla pravo rano, oko 7:25, jer mm ovu heftu radi od pola 8. Tako da sam bila prva, i opet nisam prije pola 11 zavrsila

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *