Carobno jutro
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: Carobno jutro ode post u puh Jutro Ja se razvaljanila na ranom jutor, evo me ko LTM masina vesa zavrsila, Prostrla, obrisala prasinu, pospremila, kuhinju uglancala, brusnicu pristavila,samo da je jos ne zaboravim. Rose je vjerovatno vec na Jezeru, valjda nece dugo cekati ninuska, sve je preslatko bas bas koji su ovo brojevi, ja jos nisam nistaa kupila za iznijeti a ne znam ni koji broj niti koju debljinu odjece da izabereem pcelice, haljnica je med mdeni, preslaka nek s ti po svatovima hodala, sta te briga. Imam i ja jedne pocetkom septembra Obisla sam sve radnje za komodicu da kupim za pesvlacenje i nigdje ne nadjoh ono sto mi odgovara da mi se uklopi u namjestaj Morat cu naruciti da mi ovaj ciko sto mi je pravio spavacu napravi i komodicu pa da bude komplet i da gledala sam odjecu carters da bebe, jao majko kako se zaljubih nije nesto ni preskupa ali djba kad se mora postarina placati isto toliko koliko i ono sto narucis haman onda izadje skupi i neisplativo ba. A ako neko ima nekog u AMerici, eto taman nek kupi i posalje MAM, kako si ti? Kako A? Valjda sam zavrsila za ovu godinu. NIsu svatovi za mene u ovom stanju. Sinoc sjedim a nogice same ispod stola poskakuju Ja dok ne raskrvarim noge ne sjedam, a gdje cu sa stomakom skakati A sta sam konobaru radila, jadnik se sav pogubio. Kontao je ovo neka lujka nije dobra nikako Nudi on meni one prirodne sokove daizaberem sta cu piti. Reko a vino sta jace? Kaze nema za tebe, i ja ko fol hocu drugog konobara. Zalim se mm da mi ne da da pijem. Frajer preblijedio. KOnta ko je ova tuka. Stomak do zuba a trazi alkohol Ja sam inace poznata kao neozbiljna osoba. Jutros alarm zvoni treci put. Ja budim mma da ustane. On odugovlaci kao ima jjos deset minuta nece doruckovati. Reko hoces da ti carape obucem dok spavas. To ti je jos dodatnih dvije minute tvoj isto kao moj, tri puta alarm zvoni dok on ne ustane...ali ja imam sistem, samo poskakljim p tabanima i taj se dize ekspresno kaze mora kaveze napraviti za noge radi mene Ko i moj...pa se onda i ja razbudim ma gdje se necu razbuditi, tri puta zvoni, svakih desset min, pa da poludis ja inace ustajem na prvu zvonjavu, a ovo bi i medu iz zimskog sna probudilo
|