Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 7:31:29
*pcelica*
Kako je medeno Btw opet sam ti bila u svatovima s rodicama
IZVORNA PORUKA: ninuska
Evo naseg kompletica za izlazak iz bolnice aBd . Ako bude hladnije imam dzemperak u ovoj boji ili navucem plisani skafandercic. Evo ovakav
Dobrojutro. MM ode na posao. Probudio me alarm a zaspala sam oko pet Obrni se okreni se nisam mogla da se namjestim. Onda po hiljaditi put krenem da gledam sex i grad i u pola filma sam zaspala. U pola sedam me alarm probudio (mm navija tri alarma od 6.30 do 7) Mala ustala, pa sam i ja skuhala caj i cekam da se malo ohladi da popijem
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 7:35:27
*pcelica*
Gdje se kod nas imakupiti ovakav skafandercic? Meni mama plete dekicu ali bit cetanka i nije mi za zamotati Bit ce supljikava vise kao sminka ko kraljevska beba sto je imala
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 7:45:59
aidana
ninuska preslatko je
pcelice bilo je nekad u lindexu, ali ne znam ima li jos uvijek. A mama ti je kao moja Kupila i ona neku rozo bijelu koncanu dekicu kao kod kraljevske bebe jos je trazila i kapicu ali ne nadje. Prica mi danima o toj kapici koju nije kupila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 7:55:10
*pcelica*
Moja plete. Zena ne ispusta igle iz ruku. Isplela mi haljinicu kapicu i papice za iznijeti, ali kako rekosmo da je decko. Ona krenu s dekicom Jos hoce nekakve dzempercice, ma haos. Od unucadi ja nikako na red da dodjem. Ne pamtim kad je nesto meni isplela Ovakva je haljinica bila, samo ljubicas_ta
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:00:34
LieToMe RR
pcelice ima u lindexu, bude svake godine na jesen za kupiti, mislim da im je cijena oko 60 KM. ako imas nekog izvana da ti donese vise se isplati (h&m, c&a) nije daleko ni h&m u hrvatskoj.
mi doruckovali, odoh raspremiti pa melenu buditi. i onda akcija cujemo se nekad u toku dana
stavicu slikicu L kad iskopam u tom odjelcetu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:04:00
*pcelica*
SEstra mi treba ici u NJemacku. Nije jos 100% sigurno ali 90% ide. Ja sam vec pocela da pravim spisak sta mi treba Rekla sam joj prvo kad tamo stigne da kupi jedan kofer da joj sve moze stati sto meni treba
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:07:06
*pcelica*
Kad se Atija rodila, njoj sam u turbo limachu kupila onaj skafander za kolica i AS. Onaj ko vreca za spavanje. Dala sam ga sestrinoj drugarici ali mi sad ne bi ni boja odgovarala. Bilo samo roza i plava. I ja kupila roze, a inace sam uivijek kupovala neutralne boje.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:35:46
ninuska
Jutro, zene..tek ustadoh . Nisam malu u vrtic poslala je4 sam bas nesto umorna i reko spavacemo duze..ahaa..ona se probudila u 7..poslala je u sobu da gleda tablet reko jos malo da lezim..a ja zaspah Hvala vam zene . pcelice vidjela sam slike..i htjedoh sinoc pisati, pa reko danas cu te pitati ..ovo odjelce mozes i naruciti preko ovih zena sto prodaju po FB..skuplje te izadje za nekih 10-ak KM nego u radnji. [ltm/b] koja je kod tebe velicina? Ovo moje od 2 mj..valjda nece biti preveliko . A, zeleno je 56 br. ziel ne sekiraj se..moras nauciti da poravnis..znam da je lakse reci... mam spava li bebica? Mazite li se
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:35:55
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: ziel
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Jutro bebele,moze li se spavati?
Ninuska uh ko meddd ti je ovo odijelce
MAM koje brojevi sad mogu tvojoj bebi? Da se orjentisemo
Zavisi kolika ti beba bude na porodu,ja sam uzela samo 3 komada br 56,i ono komotno joj je,ni preveliko ni malo,ostalo sam sve uzimala od 62 pa dalje,a rodjena 3300,ja sam kontala sve ce joj biti malo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:38:08
M.A.M.
Jutro, zene..tek ustadoh . Nisam malu u vrtic poslala je4 sam bas nesto umorna i reko spavacemo duze..ahaa..ona se probudila u 7..poslala je u sobu da gleda tablet reko jos malo da lezim..a ja zaspah Hvala vam zene . pcelice vidjela sam slike..i htjedoh sinoc pisati, pa reko danas cu te pitati ..ovo odjelce mozes i naruciti preko ovih zena sto prodaju po FB..skuplje te izadje za nekih 10-ak KM nego u radnji. [ltm/b] koja je kod tebe velicina? Ovo moje od 2 mj..valjda nece biti preveliko . A, zeleno je 56 br. ziel ne sekiraj se..moras nauciti da poravnis..znam da je lakse reci... mam spava li bebica? Mazite li se
A spava al vidim da ima svoj neki ritam,do 12 navece bukvalno je budim da jede,ljenguza mamina ,samo bi spavala po citav dan,eh od 00:00 pa negdje do 5 ujutru budi se malo cesce,malo je na siku i zaspi odmah
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:42:36
ninuska
A spava al vidim da ima svoj neki ritam,do 12 navece bukvalno je budim da jede,ljenguza mamina ,samo bi spavala po citav dan,eh od 00:00 pa negdje do 5 ujutru budi se malo cesce,malo je na siku i zaspi odmah
Sta ja ovo pocini
Super..mijenjace se to..samo da si naspavana :). Nisi ti...ja nesto ucini i pola mi ispade boldirano . ziel moja je rodjena sa 3.450 kg i 56 joj nije bilo knap..vise komotno...a ko i mam sam mislila da ce biti malo . Sad imam izmedju 7-10 bodija u tom broju..jer sestra uzela tih malih, a jos od male nesto ostalo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:43:19
ziel
IZVORNA PORUKA: ziel
Jutro bebele,moze li se spavati?
Ninuska uh ko meddd ti je ovo odijelce
MAM koje brojevi sad mogu tvojoj bebi? Da se orjentisemo
Zavisi kolika ti beba bude na porodu,ja sam uzela samo 3 komada br 56,i ono komotno joj je,ni preveliko ni malo,ostalo sam sve uzimala od 62 pa dalje,a rodjena 3300,ja sam kontala sve ce joj biti malo
I ja sam tako nesto vec nabavila, mozda imam za sad 2 komada br. 56 bodija, a ostalo je 62, i 2 komada 74 , nek se nadje , bilo mi lijepo, nisam mogla da ne kupim
edit: pa dobro onda da ipak vise pripremim 56 br. , ne vjerujem iskreno da ce ni moja beba do kraja imati vise od 3,5 kg za sad mi dr. kaze da je s razvojem manji za jednu nedjelju...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:44:29
Carobno jutro
ode post u puh
Jutro Ja se razvaljanila na ranom jutor, evo me ko LTM masina vesa zavrsila, Prostrla, obrisala prasinu, pospremila, kuhinju uglancala, brusnicu pristavila,samo da je jos ne zaboravim.
Rose je vjerovatno vec na Jezeru, valjda nece dugo cekati
ninuska, sve je preslatko bas bas koji su ovo brojevi, ja jos nisam nistaa kupila za iznijeti a ne znam ni koji broj niti koju debljinu odjece da izabereem
pcelice, haljnica je med mdeni, preslaka nek s ti po svatovima hodala, sta te briga. Imam i ja jedne pocetkom septembra
Obisla sam sve radnje za komodicu da kupim za pesvlacenje i nigdje ne nadjoh ono sto mi odgovara da mi se uklopi u namjestaj Morat cu naruciti da mi ovaj ciko sto mi je pravio spavacu napravi i komodicu pa da bude komplet
i da gledala sam odjecu carters da bebe, jao majko kako se zaljubih nije nesto ni preskupa ali djba kad se mora postarina placati isto toliko koliko i ono sto narucis haman onda izadje skupi i neisplativo ba. A ako neko ima nekog u AMerici, eto taman nek kupi i posalje
MAM, kako si ti? Kako A?
< Poruku je uredio Carobno jutro -- 13.8.2015 8:45:18 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:45:17
lala88
jutro kako ste, rose sretno ti ninuska odjelce je ko med, a sto se tice velicine mom B i 56 bilo veliko, tek sad oblacimo 56, juce ga vagali ima 3950g. pcelice haljinica je super, ja volim takve stvari i cesto na babine nosim pletene stvarcice imam zenu kod koje narucujem, jako je povoljno, cak i jeftino. Evo vam link pa pogledajte https://www.facebook.com/rucni.radovi.5815?fref=ts Moj bebi sinoc dernecio i eno ga sad spava, iz ocaja sam mu dala dudu (pipu) i tek je s njom se umirio, bas ga muce grcevi, kupili mu neki sirup na biljnoj bazi valjda pocne uskoro djelovati.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:54:40
ninuska
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
ih dok ja napisah dva posta,vi ste mi vec odgvorili. elem ja imam i 56 i 62. Alii d aipak ovo odijelce za iznosenje uzmem 56
lala, znaci u vas dernek sinoc neka i nas to ceka
Ma ja...56...sad napisah da je kod mene ovo zeleno 56 (novo je) a skafandercic je 62..to sam imala..ali me brine da ce biti preveliko...al sta me briga..samo do auta..amozda bude i toplo..vec gledam prognozu . Pusala sam da sam.malu 11. septembra iznijela samo u bodiju i bez kapice (trakicu je imala) jer je bas toplo bilo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 8:56:48
ziel
ih dok ja napisah dva posta,vi ste mi vec odgvorili. elem ja imam i 56 i 62. Alii d aipak ovo odijelce za iznosenje uzmem 56
Ma ja...56...sad napisah da je kod mene ovo zeleno 56 (novo je) a skafandercic je 62..to sam imala..ali me brine da ce biti preveliko...al sta me briga..samo do auta..amozda bude i toplo..vec gledam prognozu . Pusala sam da sam.malu 11. septembra iznijela samo u bodiju i bez kapice (trakicu je imala) jer je bas toplo bilo
Bas se ija pitam za iznosenje bebe koji br. uzeti, bila sam odlucila 62 br.spakovano fino, komplet, ali sad sto kazete bice preveliko...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 9:01:19
Carobno jutro
sjetih se da si govorila da je bilo toplo, uglavnom trebam pripremiti i topliju i hladniu varijantu.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 9:01:42
M.A.M.
lala88 sta je ovo ovako medeno ,jel ova teta salje postom?
I ja sam za bolnicu uzela 56,i bas joj je bilo komotno,al dok se stavi pelena pa guza to sve taman popuni a i vruce je bilo,tako da mi je super leglo,ziel ja da sam dogurala do termina moja guzla bi imala sigurno i 4 kg,vidjeces akoBogda kad udjes u deveti bebare bas rapidno napreduju,tako da taj br 56 najmanje kupuj
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 9:04:47
ziel
lala88 sta je ovo ovako medeno ,jel ova teta salje postom?
I ja sam za bolnicu uzela 56,i bas joj je bilo komotno,al dok se stavi pelena pa guza to sve taman popuni a i vruce je bilo,tako da mi je super leglo,ziel ja da sam dogurala do termina moja guzla bi imala sigurno i 4 kg,vidjeces akoBogda kad udjes u deveti bebare bas rapidno napreduju,tako da taj br 56 najmanje kupuj
Pa sta cu onda pripremiti za svaki slucaj 4-5 komada br 56, a ostalo 62 i vece ?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 13.8.2015 9:10:29
ninuska
sjetih se da si govorila da je bilo toplo, uglavnom trebam pripremiti i topliju i hladniu varijantu.
Jeste . Zato sam i ja ovo iskombinovala..odjelce kupila, a skafander imala...ma u krajnjem slucaju pokrije se dekicon..to je par minuta do zagrijanog auta ako bude hladno