Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 8:33:24
LieToMe RR
Jutrrroooo evo mene frisko sa lica mjesta, direktan prenos uzivo Poranila, vec zavrsila ctg, cekam samo doktora.
Beba zvanicno ima zabranu izlaska prije 18.8. dok se Nakas ne vrati sa godisnjeg Puzic se otrovao, eno ga na Kosevu lezi Tacno su mi ovcice naslutile nebuloze
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 8:36:27
M.A.M.
Jutro zenice,ja tek ustala ko slon dok ustanem pa dok svaku kost namjestim citava procedura,pravim kafu a po stanu nit sta mogu raditi vise od stomaka,nit mi pada na pamet,samo molim Boga da krene
Sta li je sa pandicom?Ja vjerujem da ona vec bebaru mazi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 8:40:38
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Jutrrroooo evo mene frisko sa lica mjesta, direktan prenos uzivo Poranila, vec zavrsila ctg, cekam samo doktora.
Beba zvanicno ima zabranu izlaska prije 18.8. dok se Nakas ne vrati sa godisnjeg Puzic se otrovao, eno ga na Kosevu lezi Tacno su mi ovcice naslutile nebuloze
hahhah ti i tvoja ovcica jesam ti se smijala kad sam citala,a neka bona i ovcica ,a dobro je jos si 2u1
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 8:41:08
LieToMe RR
ma ne idem ja nigdje sad napisah nema mi ni Nakasa ni Puzica
a i te kafe da popijem red je malena je jutros rano ustala, oko pola 7. sad mi mm javi malo je i povratila, vjerovatno je pretjerala sa bazenom juce. tacno se po jutru dan poznaje. ja pravo lose spavala. zakunjala dok sam gledala tv i probudim se prije 12 i do 3 onda sjelila da sam bar imala peglati pa da budem korisna
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 8:46:44
rose
jutro zene ja sam spavalica i ne peglam u zoru . pandica nam se porodila jutros u 3. murtezic joj aplicirao tabletu i nije se vise pojavljivao a na kraju je porodio mladi divanovic. kaze da se bas napatila da je pukla i sjecena. bolje da su je odmah sjekli al hajd nek je proslo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 8:50:19
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: rose
jutro zene ja sam spavalica i ne peglam u zoru . pandica nam se porodila jutros u 3. murtezic joj aplicirao tabletu i nije se vise pojavljivao a na kraju je porodio mladi divanovic. kaze da se bas napatila da je pukla i sjecena. bolje da su je odmah sjekli al hajd nek je proslo
cestitam pandici od srca nek je bebica ziva i zdrava a njoj od srca zelim brz oporavak!!! samo da je sve kako treba a vjerujem da se bas napatila
ko mi ovo rece za miseljica ja ama bas nista fino ne cuh o njemu al eto neka mene dok se Nakas ne vrati ili Puzic oporavi ne zuri se meni uopste
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 8:51:33
rose
a jesam se ja sinoc ispovracala u 2-3....vracala mi se kiselina svako malo a inace nemam apetita i muka mi dva dana....povratih u 3-4 mlaza ne sjecam se one kolicine ikad...al sam zato ostatak noci pajkila samo tako
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 8:57:48
LieToMe RR
a jesam se ja sinoc ispovracala u 2-3....vracala mi se kiselina svako malo a inace nemam apetita i muka mi dva dana....povratih u 3-4 mlaza ne sjecam se one kolicine ikad...al sam zato ostatak noci pajkila samo tako
mene je sinoc kiselina mucila, nisam mogla spavat. dva puta bilo 5do 12 ali ne povratih. meni to gore bilo nego da sam se ispovracala.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 8:58:54
rose
cestitam pandici od srca nek je bebica ziva i zdrava a njoj od srca zelim brz oporavak!!! samo da je sve kako treba a vjerujem da se bas napatila
ko mi ovo rece za miseljica ja ama bas nista fino ne cuh o njemu al eto neka mene dok se Nakas ne vrati ili Puzic oporavi ne zuri se meni uopste
evo kaze pisat ce detaljno o svojoj borbi kad dodje kuci :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 9:06:54
ninuska
mene je sinoc kiselina mucila, nisam mogla spavat. dva puta bilo 5do 12 ali ne povratih. meni to gore bilo nego da sam se ispovracala.
Evo jos jedne. Bas me namucila kiselina. Mislila sam.da ce me ugusiti. A inace nemam problema s tim
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 9:09:21
ninuska
pandici. Da se sto prije oporavi. Bas mi je zao sto su je namucili . A, i taj murtezic je ispao bas bezveze. Nervira me toliko forsiranje prirodnog poroda. Ok, jeste bolje, ali ako cu proci pakao uradi CR
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 9:10:52
ziel
Cestitam Pandiceeeee , da bude zivo i zdravo i buckastih malih obraza Slazem se s tobom Ninuska, bas pretjerano forsiranje nije potrebno, sve mi zelimo da to prodje sto lakse, niko ne voli da ga boli , ni da puca...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 9:13:08
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: ninuska
pandici. Da se sto prije oporavi. Bas mi je zao sto su je namucili . A, i taj murtezic je ispao bas bezveze. Nervira me toliko forsiranje prirodnog poroda. Ok, jeste bolje, ali ako cu proci pakao uradi CR
Pa to je najgore,napatis se fizicki i psihicki eto u njenom slucaju 3 dana lezala gore,i onda provociranje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 10:29:31
Carobno jutro
jutro/dan
Ja sad dodjoh. Vadila krv na Hematologiji pa onda antitijela na Transfuziologiji.Sutra po nalaze. Bi neka fina teta na Transfuziologiji pa mi dopisa na uputnicu krvnu grupu, nemam u ovoj knjizic, ostalo mi u staroj pa bih morala ponovo vaditi sve da mi upisu ali eto teta mi izadje u susret. Bas je fina, izenade me tako nekad svojom ljubaznoscu bas
Udjoh i obradovah se kad vidjeh da je pandica rodila pa se nasekirah sto se napatila Nadam se iskreno da su ona i beba dobro sada. A Murtezic k'o Murtezic. Radi on carski vrlo cesto i kad ne treba ali.... potpomognuti carski nazalost, vidis kako je nju ostavio...mene stvarno dusa boli od takvog ponsanja, uzas.
Moj dr je do 1. septembra na godisnjem pa se nadam da cu ga docekati. Njemu idem redovno gore pa cemo vidjeti kako cu i sta cu sa njim.
LTM, sta bi bona Puzicu? Koliko se to otrovao da je u bolnici Svasta. A kako je mala sad? Ne povraca vise?
Rose, ti Murtezica za rukav i zaprijeti, ostavi me, bit ces kraci za glavu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 10:32:03
Carobno jutro
Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image
AUGUST
06.08. Maksi porodila se 29.07. 14.08. Rose 15.08. Pandica porodila se 10.08. 18.08. Putujuca porodila se 01.08. 24.08. LieToMe 28.08. MAM 28.08. Bebac bucko
SEPTEMBAR
02.09. Novo Ime 12.09. Araj 20.09. Carobno Jutro 23.09. Ninuska 23.09. hexe
OKTOBAR
06.10. Aidana 09.10. mojbebac
NOVEMBAR
08.11. Blue moon 12.11. UmmuHamza2305 12.11. Pcelica 19.11. ziel 22.11. *nur* 26.11. Farah 00
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 10.8.2015 10:48:22
*pcelica*
Napisem esej i ne prodje mi post Vidim dosta vas nocas imalo problema s povracanjem. I moja je mladja smizla povracala. Ona to obavila u snu . Nije se ni probudila. Jutros ko da nista nije bilo. Super se osjeca.